Antretng Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 (edited) Βελτιώνεται αρκετά με τα updates (ειδικά το night mode). Αν τυχόν κανείς συγκριτικό στοκ και gcam, φρόντιζε να μην υπάρχει στο background η gcam γιατί έχει conflict με στοκ και ρίχνει την ποιότητα (αν τυχόν την ειχες ανοίξει κάνε wipe το background πριν το κλικ με στοκ). Καλορίζικο :) Edited November 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Βελτιώνεται αρκετά με τα updates (ειδικά το night mode). Αν τυχόν κανείς συγκριτικό στοκ και gcam, φρόντιζε να μην υπάρχει στο background η gcam γιατί έχει conflict με στοκ και ρίχνει την ποιότητα (αν τυχόν την ειχες ανοίξει κάνε wipe το background πριν το κλικ με στοκ). Καλορίζικο :)Ευχαριστώ πολύ αδερφέ Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Η κάμερα ειναι τουμπανο μην μπαίνετε κ γράφεται αλα νταλον εδω μέσα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Η κάμερα ειναι τουμπανο μην μπαίνετε κ γράφεται αλα νταλον εδω μέσα Σε σχέση με ένα Ρ20 και πριν το update υστερούσε λίγο. Ποια έκδοση λειτουργικού έχετε; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 (edited) 1ο 24ωρο χρήσης πολύ καλό Αέρινο λειτουργικό Εξαιρετική ποιότητα κλήσεων. Σήμα πολύ καλό, ένα κλικ υποδεέστερο από το Huawei P20, αλλά και πάλι πολύ καλό και σε εσωτερικό χώρο. Κράτημα με θήκη εξαιρετικό. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Οθόνη και αυτή καλής ποιότητας. Κάμερα όχι σαν Ρ20/30 αλλα πάρα πολύ κοντά. Με Gcam σε σκοτάδι ανώτερη από το Ρ20. Video δεν έχω βγάλει. Αυτονομία ικανοποιητική. Βγάζει 24ωρο άνετα και πιθανότατα καλύτερα από το Ρ20. Ανάλογη του Honor 8X που επίσης έχω. Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 22, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) @celtic είσαι σιγουρος οτι ειναι υποδέεστερο από p20? Γιατι το p20 pro που είχα το καλοκαίρι (θεωρητικά ανώτερο από p20), αυτό που είχε αντικειμενικά ανώτερο ήταν το dynamic range (είχα βέβαια κλειστό το hdr στο 1+7). Στα υπόλοιπα ήταν θέμα γούστου. Προσωπικά προτιμώ το 1+7 λόγω πιο φυσικού αποτελέσματα (χαμηλότερο sharpening και λιγότερο noise reduction οπότε και λιγότερο παστέλιασμα). Δες για παράδειγμα αυτό το έμμεσο συγκριτικό. Στο τέλος βάζω μπόνους και από gcam που προσωπικά προτίμησα σε αυτό το κάδρο. P20 pro: Oneplus 7 stock: Oneplus 7 nightscape: Oneplus 7 gcam: Μιλάμε για τέτοια διαφορά μεταξύ του p20 και 1+7 ή ακόμα μεγαλύτερη με το μικρό p20? Προσωπικά θα περίμενα το p20 να έχει χειρότερη απόδοση από το pro. Και επειδή δεν βλέπω κάτι χαοτικό με το ανώτερο p20 pro μου κάνει εντύπωση. Μιλάω πάντα για auto γιατι στο Nightscape αλλάζουν αρκετά τα πράγματα (ειδικά αν πας σκοτάδια τρώει και τη gcam). Υπόψιν, αν τυχόν τράβηξες με gcam, φρόντισε πριν κανεις κλικ με την stock να εχεις καθαρίσει το background γιατί διαφορετικά μπορεί να ρίξει την ποιότητα η ύπαρξη της gcam στο background. Αν κάτι με χαλάει στη στοκ είναι οι ημερήσιες καθώς και το βίντεο. Στις ημερήσιες βάζω gcam βέβαια. Στο βιντεο δυστυχώς όμως έχουμε αυξημένο θόρυβο στα κινούμενα με αποτέλεσμα να κάνει σαν patterns πάνω σε αυτά. Edited November 23, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) @celtic είσαι σιγουρος οτι ειναι υποδέεστερο από p20? Γιατι το p20 pro που είχα το καλοκαίρι (θεωρητικά ανώτερο από p20), αυτό που είχε αντικειμενικά ανώτερο ήταν το dynamic range (είχα βέβαια κλειστό το hdr στο 1+7). Στα υπόλοιπα ήταν θέμα γούστου. Προσωπικά προτιμώ το 1+7 λόγω πιο φυσικού αποτελέσματα (χαμηλότερο sharpening και λιγότερο noise reduction οπότε και λιγότερο παστέλιασμα). Δες για παράδειγμα αυτό το έμμεσο συγκριτικό. Στο τέλος βάζω μπόνους και από gcam που προσωπικά προτίμησα σε αυτό το κάδρο. P20 pro: Oneplus 7 stock: Oneplus 7 nightscape: Oneplus 7 gcam: Μιλάμε για τέτοια διαφορά μεταξύ του p20 και 1+7 ή ακόμα μεγαλύτερη με το μικρό p20? Προσωπικά θα περίμενα το p20 να έχει χειρότερη απόδοση από το pro. Και επειδή δεν βλέπω κάτι χαοτικό με το ανώτερο p20 pro μου κάνει εντύπωση. Μιλάω πάντα για auto γιατι στο Nightscape αλλάζουν αρκετά τα πράγματα (ειδικά αν πας σκοτάδια τρώει και τη gcam). Υπόψιν, αν τυχόν τράβηξες με gcam, φρόντισε πριν κανεις κλικ με την stock να εχεις καθαρίσει το background γιατί διαφορετικά μπορεί να ρίξει την ποιότητα η ύπαρξη της gcam στο background. Αν κάτι με χαλάει στη στοκ είναι οι ημερήσιες καθώς και το βίντεο. Στις ημερήσιες βάζω gcam βέβαια. Στο βιντεο δυστυχώς όμως έχουμε αυξημένο θόρυβο στα κινούμενα με αποτέλεσμα να κάνει σαν patterns πάνω σε αυτά.Το Ρ20 υπερέχει στις βραδυνές φωτογραφίες, σαφέστατα. Και στο βίντεο Με τη GCam διορθώνεται Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Edited November 23, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 @celtic είσαι σιγουρος οτι ειναι υποδέεστερο από p20? Γιατι το p20 pro που είχα το καλοκαίρι (θεωρητικά ανώτερο από p20), αυτό που είχε αντικειμενικά ανώτερο ήταν το dynamic range (είχα βέβαια κλειστό το hdr στο 1+7). Στα υπόλοιπα ήταν θέμα γούστου. Προσωπικά προτιμώ το 1+7 λόγω πιο φυσικού αποτελέσματα (χαμηλότερο sharpening και λιγότερο noise reduction οπότε και λιγότερο παστέλιασμα). Δες για παράδειγμα αυτό το έμμεσο συγκριτικό. Στο τέλος βάζω μπόνους και από gcam που προσωπικά προτίμησα σε αυτό το κάδρο. P20 pro: Oneplus 7 stock: Oneplus 7 nightscape: Oneplus 7 gcam: Μιλάμε για τέτοια διαφορά μεταξύ του p20 και 1+7 ή ακόμα μεγαλύτερη με το μικρό p20? Προσωπικά θα περίμενα το p20 να έχει χειρότερη απόδοση από το pro. Και επειδή δεν βλέπω κάτι χαοτικό με το ανώτερο p20 pro μου κάνει εντύπωση. Μιλάω πάντα για auto γιατι στο Nightscape αλλάζουν αρκετά τα πράγματα (ειδικά αν πας σκοτάδια τρώει και τη gcam). Υπόψιν, αν τυχόν τράβηξες με gcam, φρόντισε πριν κανεις κλικ με την stock να εχεις καθαρίσει το background γιατί διαφορετικά μπορεί να ρίξει την ποιότητα η ύπαρξη της gcam στο background. Αν κάτι με χαλάει στη στοκ είναι οι ημερήσιες καθώς και το βίντεο. Στις ημερήσιες βάζω gcam βέβαια. Στο βιντεο δυστυχώς όμως έχουμε αυξημένο θόρυβο στα κινούμενα με αποτέλεσμα να κάνει σαν patterns πάνω σε αυτά. Πολύ καλό αποτέλεσμα για νυχτερινές..Λεπτομέρεια..πάντως με πατημένο φρένο τις τράβηξες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Custom Rom παίζουν; Είναι συμβατές οι custom Rom του ΟΡ7 pro? Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 25, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Αν και δεν είμαι σίγουρος αν έπρεπε να το ρωτήσω εδώ ή στο άλλο με τις θήκες... Χρησιμοποιεί κάποιος αντάπτορα usb to Jack εκτός του επίσημου; Δουλεύουν σωστά; Κοίταζα αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/13659565/Huawei-USB-C-male-3-5mm-female-CM20.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Αν και δεν είμαι σίγουρος αν έπρεπε να το ρωτήσω εδώ ή στο άλλο με τις θήκες... Χρησιμοποιεί κάποιος αντάπτορα usb to Jack εκτός του επίσημου; Δουλεύουν σωστά; Κοίταζα αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/13659565/Huawei-USB-C-male-3-5mm-female-CM20.htmlΑνταπτορας από htc u 11, δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Μια χαρά και εμένα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 (edited) HTC δεν βλεπω να παίζει. Τουλάχιστον όχι σε τιμή που να με κανει να το προτιμήσω έναντι του επισήμου της oneplus Anyway. Φωτογραφικά με έχει εντυπωσιάσει το Nightscape. Οτι θα φτάναμε με κινητά να βγάζουμε αστέρια με εύκολες χεράτες λήψεις δεν το περίμενα. Δείτε τι έπιασε :happy: IMG_20191129_041213 by Andreas L., on Flickr Edited November 29, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Μετά την αναβάθμιση και σε εμένα ανώτερο από GCAM Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Έχει επιλογές για Volte και VoWifi? Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Έχει επιλογές για Volte και VoWifi? Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ ενεργοποίησα το Volte ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Το wifi-calling δεν λειτουργεί σε εμένα, ενώ εμφανίζεται ο διακόπτης. (Έχω cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Εγώ ενεργοποίησα το Volte ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Το wifi-calling δεν λειτουργεί σε εμένα, ενώ εμφανίζεται ο διακόπτης. (Έχω cosmote)Για να δουλεψει σωστά κ το volte κ το vowifi πρεπει να κάνεις την διαδικασία απο qpst μεσω υπολογιστή και μπαίνοντας απο το κινητο σε engineer mode για να το δει....μπορώ να βοηθήσω όποιον θέλει με pm για την διαδικασία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Είχα δει την διαδικασία στα γρήγορα και είδα twrp και nandroid backup και λέω άστο, όταν το κάνω ρουτ. Αλλά τώρα που το είδα ξανά, μπορείς να το κάνεις και χωρίς να έχεις twrp. Είναι απλή η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Είχα δει την διαδικασία στα γρήγορα και είδα twrp και nandroid backup και λέω άστο, όταν το κάνω ρουτ. Αλλά τώρα που το είδα ξανά, μπορείς να το κάνεις και χωρίς να έχεις twrp. Είναι απλή η διαδικασία; Και εγώ για τον ίδιο λόγο το άφησα. Είδα ότι θέλει backup από recovery για περίπτωση στραβης κατά την διαδικασια και το άφησα. Έχω παρατήσει το άθλημα εδώ και καιρό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ομοίως Έχω βαρεθεί τα φλασαρισματα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 η διαδικασία είναι πολύ απλή παίδες και δουλεύει 100% Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 η διαδικασία είναι πολύ απλή παίδες και δουλεύει 100% Εννοείς αυτήν εδώ την διαδικασία, ε; https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 Απλή φαίνεται αλλά πώς γίνεται το nandroid backup via fastboot ; Δεν θυμάμαι καθόλου εντολές ούτε τι πρέπει να έχω εγκαταστημένο στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 (edited) Εννοείς αυτήν εδώ την διαδικασία, ε; https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 Απλή φαίνεται αλλά πώς γίνεται το nandroid backup via fastboot ; Δεν θυμάμαι καθόλου εντολές ούτε τι πρέπει να έχω εγκαταστημένο στο pc.ναι αυτην απλα πρεπει να βρεις τους πιο καινουργιους οδηγούς γιατι εχει παλιούς .... backup μπορείς να πάρεις με το oneplus switch Edited November 30, 2019 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 ναι αυτην απλα πρεπει να βρεις τους πιο καινουργιους οδηγούς γιατι εχει παλιούς .... backup μπορείς να πάρεις με το oneplus switch Οδηγούς εννοείς τα 2 αρχεία που λέει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Οδηγούς εννοείς τα 2 αρχεία που λέει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στο pc?ναι φιλε αυτούς Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts