daitalos Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 (edited) Μπορει καποιος να μου γραψει την ακριβη εκδοση της εφαρμογης " Τηλεφωνο" που χρησιμοποιει ? Εχω προβλημα εδω και και καιρο,μολις πατησω "spam" με πεταει εξω , το ιδιο κανει αν στις ρυθμισεις Τηλεφωνου πατησω τις "ρυθμισεις αποκλεισμου" και δεν μπορω ετσι,να προσθεσω η να δω αποκλεισμενα νουμερα κλπ...(ειμαι στην OOS 10.3.8.GM57AA) Το ιδιο κανει και στην εφαρμογη SMS της OP πατωντας "Spam".. Η εκδοση της εφαρμογής που εχω τωρα ειναι η 4.9.5 ολες οι εφ.OnePlus Phone : https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-phone-3/oneplus-phone-3-5-0-0-0-201203100927-bd68661-release/ Edited February 1, 2021 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Μπορει καποιος να μου γραψει την ακριβη εκδοση της εφαρμογης " Τηλεφωνο" που χρησιμοποιει ? Εχω προβλημα εδω και και καιρο,μολις πατησω "spam" με πεταει εξω , το ιδιο κανει αν στις ρυθμισεις Τηλεφωνου πατησω τις "ρυθμισεις αποκλεισμου" και δεν μπορω ετσι,να προσθεσω η να δω αποκλεισμενα νουμερα κλπ...(ειμαι στην OOS 10.3.8.GM57AA) Το ιδιο κανει και στην εφαρμογη SMS της OP πατωντας "Spam".. Η εκδοση της εφαρμογής που εχω τωρα ειναι η 4.9.5 ολες οι εφ.OnePlus Phone : https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-phone-3/oneplus-phone-3-5-0-0-0-201203100927-bd68661-release/ Η εφαρμογή τηλέφωνο βρίσκεται στην έκδοση 4.9.5 και μπαίνει κανονικά στα spam, όπως επίσης και στα μηνύματα. Βέβαια να σημειώσω πως δεν χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές, αλλά τις αντίστοιχες της google. (Ίδιο build number με εσένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Εγώ είμαι στην έκδοση 5 και μπαίνει κανονικά στα spam. Υπόψιν ότι είμαι με Android 11 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Εγώ είμαι στην έκδοση 5 και μπαίνει κανονικά στα spam. Υπόψιν ότι είμαι με Android 11 betaπως παει η 11αρα?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Έχει κάτι ψιλά bugs. Λογικό. Από μπαταρία καλύτερα σε σχέση με την 10 στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Έχει κάτι ψιλά bugs. Λογικό. Από μπαταρία καλύτερα σε σχέση με την 10 στην αναμονή.Τέλεια σ ευχαριστώ πολύ! Αντε να βγει κ η stable Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 βγήκε update open beta 11 για 7 7t αργότερα θα βγει κ η stable 11, το op7 βγηκε με 9 αντροιτ μάλλον αυτη είναι κ η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση , θα μπορούσε να δώσει κ 12 επίσημη αλλά δεν το βλέπω , κρίμα γιατί το χαρτγουερ σηκώνει άνετα . Υποτίθεται οτι κάθε αναβάθμιση είναι ποίο γρήγορη κ ελαφριά ,ποιος ο λόγος στις ναυαρχίδες να μην δίνουν 3 μεγάλα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Ήρθε OTA update σε Oxygen ευρωπαϊκη σε 10.0.11. Εχει νέο security patch. Εγώ περίμενα την 11 και χάρηκα αρχικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Ήρθε OTA update σε Oxygen ευρωπαϊκη σε 10.0.11. Εχει νέο security patch. Εγώ περίμενα την 11 και χάρηκα αρχικά.όλα οκ άγχος δεν θέλει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 βγήκε update open beta 11 για 7 7t αργότερα θα βγει κ η stable 11, το op7 βγηκε με 9 αντροιτ μάλλον αυτη είναι κ η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση , θα μπορούσε να δώσει κ 12 επίσημη αλλά δεν το βλέπω , κρίμα γιατί το χαρτγουερ σηκώνει άνετα . Υποτίθεται οτι κάθε αναβάθμιση είναι ποίο γρήγορη κ ελαφριά ,ποιος ο λόγος στις ναυαρχίδες να μην δίνουν 3 μεγάλα update Ισως και να δωσει κανεις δεν ξερει.Οπως εδωσε στο 3 & στο 5 (απο τρεις) "σιωπηλα"...Το εχει ξανακανει δηλαδη, δεν μπορει να την κατηγορησει κανεις ειδικα στις αναβαθμισεις...Θα δουμε, ο καιρος θα δειξει αν εχουμε την τυχη που ειχαν οι παλαιοτερες συσκευες, η συσκευη αυτη ετσι κι αλλιως σηκωνει οποιαδηποτε εκδοση android για πλακα... Αλλωστε αυτη ειναι μια μεγαλη διαφημιση για την εταιρεια να μαζεψει κι αλλο κοσμο με κοστος σχεδον μηδενικο.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 (edited) Το κακό είναι ότι η OnePlus λόγο των συσκευών που προσθέτει πλέον στην γκάμα της, έχει αρχίσει να χάνει την αμεσότητα των updates που είχε μέχρι πριν λίγα χρόνια. Αν συνέχιζε με το παλιό μοτίβο κυκλοφορίας συσκευών μέχρι τώρα, τα OnePlus 7/7 Pro θα είχαν Android 11 από τον Δεκέμβριο. Μην πω από Νοέμβριο. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Edited February 22, 2021 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Έτσι είναι δυστυχώς... επιβεβαιώνω κι εγώ σε 7 pro συσκευή προχθές έλαβα patches Ιανουαρίου. Μόνο Samsung και pixel δίνουν συνεχείς αναβαθμίσεις. Βέβαια από την άλλη η συσκευή είναι κανόνι τελείως απροβλημάτιστη... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Το κακό είναι ότι η OnePlus λόγο των συσκευών που προσθέτει πλέον στην γκάμα της, έχει αρχίσει να χάνει την αμεσότητα των updates που είχε μέχρι πριν λίγα χρόνια. Αν συνέχιζε με το παλιό μοτίβο κυκλοφορίας συσκευών μέχρι τώρα, τα OnePlus 7/7 Pro θα είχαν Android 11 από τον Δεκέμβριο. Μην πω από Νοέμβριο. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα αλλά φιλε daitalos - baios σαν flag συσκευή της op τα 7αρια αγησαν να πάρουν 11, νωρίτερα την ιδια χρονιά εβγαλε κ η σαμυ το 10αρι, φιλος με σ10+ (σναπ) έχει απο τέλος Γενάρη αντροιτ 11, κάπου χάθηκε η οπ Η σαμυ διαβασα ανακοίνωσε 3χρονια υποστήριξη ανδροιτ τωρα τι εννοεί δεν ξέρω, αν είναι μονο ασφαλειας αναβαθμίσεις η κ λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Συμφωνώ απόλυτα αλλά φιλε daitalos - baios σαν flag συσκευή της op τα 7αρια αγησαν να πάρουν 11, νωρίτερα την ιδια χρονιά εβγαλε κ η σαμυ το 10αρι, φιλος με σ10+ (σναπ) έχει απο τέλος Γενάρη αντροιτ 11, κάπου χάθηκε η οπ Η σαμυ διαβασα ανακοίνωσε 3χρονια υποστήριξη ανδροιτ τωρα τι εννοεί δεν ξέρω, αν είναι μονο ασφαλειας αναβαθμίσεις η κ λογισμικούΚαι η OnePlus δίνει τρία Android updates. Το θέμα είναι πότε θα το κάνει με την παρούσα κατάσταση της. Και η Sony ανακοίνωσε νομίζω το ίδιο πλέον. Αν θες updates όμως, μόνο Pixel. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλησπέρα! Μπορείτε να μου πείτε αν υποστηρίζει Volte & Wifi calling με vodafone cu? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλησπέρα! Μπορείτε να μου πείτε αν υποστηρίζει Volte & Wifi calling με vodafone cu? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!εννοείτε είναι κανονικά ενεργοποιημενο στην δεύτερη συσκευή της γυναικας μου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Αλλαγή παρόχου σταθερής στο σπίτι, cosmote me router fritz, και δεν μπορώ να καλέσω τον αριθμό του σπιτιού μου, ούτε εντός , ούτε εκτός οικίας,δεν είχα μπλοκάρει ποτέ κανέναν αριθμό,και έχει γίνει και reset sto router Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Αλλαγή παρόχου σταθερής στο σπίτι, cosmote me router fritz, και δεν μπορώ να καλέσω τον αριθμό του σπιτιού μου, ούτε εντός , ούτε εκτός οικίας,δεν είχα μπλοκάρει ποτέ κανέναν αριθμό,και έχει γίνει και reset sto router Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η συσκευη - το σταθερο οταν σηκωσεις το ακουστικο ακουγεται κανονικα? Εχεις βαλει fiber μηπως ? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Η συσκευη - το σταθερο οταν σηκωσεις το ακουστικο ακουγεται κανονικα? Εχεις βαλει fiber μηπως ?Ακούγεται κανονικά, η σύνδεση μου είναι 50 vdsl cosmote, από την οποία δεν έχω κάποιο θέμα, έχει γίνει και reset sto router,fritz 7590 Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 (edited) Ακούγεται κανονικά, η σύνδεση μου είναι 50 vdsl cosmote, από την οποία δεν έχω κάποιο θέμα, έχει γίνει και reset sto router,fritz 7590 Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδω υπαρχουν ολες οι οδηγιες για τη συνδεση του Router σου (AVM FRITZ 7590) σε pdf. δεν ξερω αν το εχεις ηδη βρει η αν λυθηκε το προβλημα.Αν οχι,καλυτερα να ανοιξεις τη σελιδα του διαχειριστη του Router απο εναν browser και να ακολουθησεις τις οδηγιες.Κοιταξε και τα καλωδια που γινεται η ενωση τηλεφωνου, αν υπαρχει splitter , αν ειναι σωστα συνδεδεμενο, και εκει που λεει τηλεφωνια αν δειχνει σωστα ενεργοποιημενη η γραμμη...(υπαρχει ενα "νταμακι" στο router σαν κι αυτο που φαινεται στην εικονα για την τηλεφωνια κλπ)...ισως υπαρχει και καποιο forum για τα router κλπ εδω στο myphone να ρωτησεις δεν το γνωριζω... https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/Files2/GREEK_MANUAL_FritzBox_7590.pdf Edited March 11, 2021 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ,δεν το έχω λύσει ακόμα,τα άλλα κινητά, μπορούν να καλούν το σταθερό μου Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ,δεν το έχω λύσει ακόμα,τα άλλα κινητά, μπορούν να καλούν το σταθερό μου Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά το πρόβλημα είναι στο κινητό μου,για κάποιο λόγο δεν μπορώ να καλέσω τον αριθμό του σπιτιού μου,(σταθερό). Καμμία ιδέα τι έχω πατήσει κατά λάθος; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Τελικά το πρόβλημα είναι στο κινητό μου,για κάποιο λόγο δεν μπορώ να καλέσω τον αριθμό του σπιτιού μου,(σταθερό). Καμμία ιδέα τι έχω πατήσει κατά λάθος; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε τη sim σε άλλη συσκευή και δοκίμασε. Αν και με την άλλη δεν μπορείς επικοινωνείς με τον πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Τελικά το πρόβλημα είναι στο κινητό μου,για κάποιο λόγο δεν μπορώ να καλέσω τον αριθμό του σπιτιού μου,(σταθερό). Καμμία ιδέα τι έχω πατήσει κατά λάθος; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες μηπως απο καποιο λαθος εχει προστεθει ο αριθμος του κινητου στη μαυρη λιστα εισερχομενων κλησεων ? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Βάλε τη sim σε άλλη συσκευή και δοκίμασε. Αν και με την άλλη δεν μπορείς επικοινωνείς με τον πάροχο.Σε άλλη συσκευή η κάρτα σιμ κάλεσε κανονικά τον αριθμό του σπιτιού μου Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts