babe0607 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω αν είναι η κινεζική. Από Γερμανό πήρα το κινητό. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους στο forum :) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Αν το πήρες από τον Γερμανό είναι το απλό , το Redmi Note 7 δηλ. & γράφεις σε λάθος νήμα.... Το pro δυστυχώς δεν ήρθε στην Ελλάδα. Καλή χρονιά και για σένα εύχομαι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 ΣΟΣ . Εχω πάρει το note 7 pro απο πλαίσιο. Είχε διαφορές από τις κοπέλας μου αλλά έκανα επαναφορα εργοσταασιακών ρυθμίσεων και πλεον έχει γίνει 7 απλό. Χρειάζεται να κάνω κάτι; Πως το γυρνάω σε Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Τι εννοείς απλό και προ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 ΣΟΣ . Εχω πάρει το note 7 pro απο πλαίσιο. Είχε διαφορές από τις κοπέλας μου αλλά έκανα επαναφορα εργοσταασιακών ρυθμίσεων και πλεον έχει γίνει 7 απλό. Χρειάζεται να κάνω κάτι; Πως το γυρνάω σε Pro? Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το απλο ειχες και πριν... Το προ δεν ηρθε ποτέ ελλαδα, ποσο μαλλον να το πηρες κ απο πλαισιο κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το απλο ειχες και πριν... Το προ δεν ηρθε ποτέ ελλαδα, ποσο μαλλον να το πηρες κ απο πλαισιο κιολας. Σωστός !!! Ωραία απάντηση.... Εγώ να δεις στενοχώρια που το περίμενα πως και πως !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Σωστός !!! Ωραία απάντηση.... Εγώ να δεις στενοχώρια που το περίμενα πως και πως !!! Και εγω το γλυκοκοιταζα οταν ανακοινωθηκε... αλλα λιγο το οτι τελικα δεν ηρθε ποτε ελλαδα, λιγο η παραπανω τιμη που ειχε σε σχεση με το απλο (καπου 230-250 ευρω εκανε τοτε αν θυμαμαι καλα), αποφασισα να κανω μια μικρη υπερβαση κ να δωσω 300 κ να παρω το mi9t pro που ηταν ΠΟΛΥ πιο futureproof και χωρις notch και μλκιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts