Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο περιμενω..

Γενικα 3rd party εφαρμογες στις ειδοποιησεις τις αποφευγω. Αν δεν ερθει συντομα αναβαθμιση, θα το σκεφτω σοβαρα.

Απλα μια ερωτηση. Το εφε στην εναλλαγη της καμερας ή στο ξεκλειδωμα, ειναι led μεσα στο μπροστινο camera module ή απλα ενεργοποιειται η οθονη γυρω απο αυτο;

Ενεργοποιείται η οθόνη γύρω.

129026.png?1640591734

Για μένα λέει το ζουμ όπως έλεγε και το ultra wide που το έχω λιώσει στο v30.. Παρόλα αυτά ναι το ζουμ δε το δουλεύεις τόσο συχνά όμως πολλές φορές χρειάζεται. Είτε γιατί θες να βγάλεις από το κάδρο σου κάτι που ενοχλεί και δεν μπορείς να πλησιάσεις είτε γιατί θες να πιάσεις κάτι πολύ μακρινό και το θες λίγο πιο κοντά..όπως και να έχει ένα χρήσιμο. Παρόλα αυτά μόνο για ζουμ δε θα θυσίαζα αρκετά από εδώ..όπως ωραίο σχέδιο, κάρτα μνήμης, θύρα ακουστικων, ευχρηστο και πλήρες μενού, πιο ρεαλιστικά χρώματα, καλύτερο βίντεο. Αυτά μου αρκούν.

Από την άλλη νυχτερινες αν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη ίσως αξίζει για δοκιμή το p30 pro αλλά όλα αυτά επιλογές είναι.. Τα βάζεις κάτω και διαλέγεις, απλά

Όχι ρε δεν το αλλάζω το Samsung με τπτ....απλά θα το πάρω μάλλον για δοκιμή και θα ξαναπουληθει στο μπαμ....

Όχι ρε δεν το αλλάζω το Samsung με τπτ....απλά θα το πάρω μάλλον για δοκιμή και θα ξαναπουληθει στο μπαμ....

Τι να σου πω, εγώ μετά τo mate 10 pro, είπα ότι θα αργήσω να την ξανά δοκιμάσω ακόμα και αν κάνει τη νύχτα μέρα. Είναι πολλά τα μείον για να με κερδίσει ένα συν.. 1000 φορές το ταπεινό v30..

Από εκεί και πέρα κουβέντα κάνουμε γιατί η ανταλλαγή εμπειριών μόνο καλό κάνει

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

1080p αναλυση οθονης.

Μονοφωνικο ηχειο.

Ελλειψη 3D unlock.

Αθλιο Ui.

Και τοσα αλλα...

Βαφτισμενη συσκευη ναυαρχιδα στα 1050ε.

Κανενα λογο υπαρξης η συσκευη σαυτη την κατηγορια...

Με κανα 500αρικο στη μεσαια κατηγορια και πολλα της ειναι....

Μπεεεε....:p

Ήρθε κ εμένα μόλις τώρα το update

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1080p αναλυση οθονης.

Μονοφωνικο ηχειο.

Ελλειψη 3D unlock.

Αθλιο Ui.

Και τοσα αλλα...

Βαφτισμενη συσκευη ναυαρχιδα στα 1050ε.

Κανενα λογο υπαρξης η συσκευη σαυτη την κατηγορια...

Με κανα 500αρικο στη μεσαια κατηγορια και πολλα της ειναι....

Μπεεεε....:p

1050 Όχι....Και δεν χρειάζεται μπεεε....χαλαρωσε

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι να σου πω, εγώ μετά τo mate 10 pro, είπα ότι θα αργήσω να την ξανά δοκιμάσω ακόμα και αν κάνει τη νύχτα μέρα. Είναι πολλά τα μείον για να με κερδίσει ένα συν.. 1000 φορές το ταπεινό v30..

Από εκεί και πέρα κουβέντα κάνουμε γιατί η ανταλλαγή εμπειριών μόνο καλό κάνει

Ε ναι ρε συ ούτως ή άλλως με τιμολόγιο το παίρνω οπότε το ξανακούσω κ δεν χάνω τπτ.....Μην σου πω κερδιζω

Ποσο εχει το p30 pro? Εκανα λαθος ?

Και το hardware υποβαθμισμενο κατα 80% σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες.

Εκτος συγκρισης με κατηγοριας S.

Οτι και βαφτιζουν τρολ,marketing κτλ.κοντρα στα χαρακτηριστικα δεν μπορει να παει κανεις.

Ακουσον-ακουσον κριτηριο:

"Πρεπει να βγαζει σε σχεση με το S10+ πιο καλες φωτο στο σκοταδι...."

Και σε ολα τα υπολοιπα ειναι υποβαθμισμενο ακομα σε σχεση και με το Mate 20 pro...

Για S10+ δεν τιθεται κουβεντα....Ειναι πολυ μπροστα σε ολα....

Edited by s_wind

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε ναι ρε συ ούτως ή άλλως με τιμολόγιο το παίρνω οπότε το ξανακούσω κ δεν χάνω τπτ.....Μην σου πω κερδιζω

Μην το παρακάνεις με τα τιμολόγια γιατί θα το βρεις μπροστά σου.. 1 το χρόνο και πολύ είναι..εκτός αν κάνεις τίποτα εκατομμύρια τζίρο και δικαιολογεις πολλά..

Κατά τα άλλα εγώ βαρέθηκα τις δοκιμές, αν το έπαιρνα θα το έπαιρνα από αγγελία για κάνα μήνα, αλλά με έχει κουράσει και αυτό. Το s10 plus να πέσει λίγο να το χτυπήσω και τέλος

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μην το παρακάνεις με τα τιμολόγια γιατί θα το βρεις μπροστά σου.. 1 το χρόνο και πολύ είναι..εκτός αν κάνεις τίποτα εκατομμύρια τζίρο και δικαιολογεις πολλά..

Κατά τα άλλα εγώ βαρέθηκα τις δοκιμές, αν το έπαιρνα θα το έπαιρνα από αγγελία για κάνα μήνα, αλλά με έχει κουράσει και αυτό. Το s10 plus να πέσει λίγο να το χτυπήσω και τέλος

Κανένα θέμα δεν έχεις μωρέ σιγά, εγώ κόβω τιμολόγιο 10 συσκευές τον χρόνο, αλλά βέβαια έχω μεγάλο τζίρο, χωρίς όμως να έχω υπαλλήλους.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανα και το update, μετά το restart μου έγραψε ότι failed to update the device, please go to a service center.

Αλλά μου το έκανε κανονικά, ASCA8 γράφει το software info με security patch 1st March.

Doing!!

129026.png?1640591734

Κανένα θέμα δεν έχεις μωρέ σιγά, εγώ κόβω τιμολόγιο 10 συσκευές τον χρόνο, αλλά βέβαια έχω μεγάλο τζίρο, χωρίς όμως να έχω υπαλλήλους.

Έλα σε 5 χρόνια να μου το πεις αυτό... Ο έλεγχος δε σκάει την άλλη μέρα, ο μόνος λόγος να μην έχεις θέμα είναι ο πολύ μεγάλος τζίρος και τα πολλά κέρδη...οποτε σε αφήνουν ήσυχο. Αν δεν δείχνεις πολλά κέρδη πρόσεχε. Εγώ σε εταιρεία 10 εκατομμυρίων, με 14 iPhone σε μια χρονιά ( τα μοιραζε σε γκομενες το αφεντικό) τον εσκισαν..

Έλα σε 5 χρόνια να μου το πεις αυτό... Ο έλεγχος δε σκάει την άλλη μέρα, ο μόνος λόγος να μην έχεις θέμα είναι ο πολύ μεγάλος τζίρος και τα πολλά κέρδη...οποτε σε αφήνουν ήσυχο. Αν δεν δείχνεις πολλά κέρδη πρόσεχε. Εγώ σε εταιρεία 10 εκατομμυρίων, με 14 iPhone σε μια χρονιά ( τα μοιραζε σε γκομενες το αφεντικό) τον εσκισαν..
Κάθε χρόνο περνάω από έλεγχο λόγω εξαγωγών κι αίτησης επιστροφής ΦΠΑ και ποτέ δεν είχα θέμα.

Και μάλιστα αν εξαιρέσεις τον τελευταίο 1.5 χρόνο που υπάρχει η απευθείας απαλλαγή του ΦΠΑ από τα κινητά όλα τα προηγούμενα χρόνια γινόταν συμψηφιστικά.

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Χοιροτροφηκες μονάδες έχω....Από τζίρο καλά πάμε....Έχω έξοδα ημερησίως με υπαλλήλους τετραψήφιο νούμερο χαλαρά....Από λεφτά δεν πάμε καλα

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω τα παιρνω με τιμολογιο με το φπα....χωρις απαλλαγή.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ επειδή είμαστε κ ΣΙΑ ΟΕ δεν έχω θέμα και 6 συσκευές να πάρω τον χρόνο δεν παίζει θέμα....αυτα

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα της συσκευής.....Έλα να update και αναμένουμε....αν και διάφορα δεν βλέπω σε τπτ ούτε κάμερα ούτε τπτ....Μόνο λίγο σαν να ρολαρει λίιιγο πιο άνετα...

Μακάρι ρε παίδες να μην έχετε θέμα αλλά δεν έχετε περάσει από έλεγχο βιβλίων..Να κάτσει 1 μήνα εφοριακος στο μαγαζί να ψάχνει παραστατικα, μέχρι τότε είστε οκ. Απλά λίγη προσοχή

Νίκο εγώ στην δουλειά 35 χρόνια είμαστε ποτέ δεν έκατσε τέτοιο σκηνικό Γιατί πάντα μα πάντα είμαστε τυπικοί σε ΟΛΑ....Κ όταν λέω ΟΛΑ το εννοώ....από κ πέρα όπως είπα κ να κάτσει ελεγχος δεν έχω θέμα...ειμαστε 3 οπότε οι συσκευές δικαιολογούνται άνετα.

.5 κ 6 τον χρόνο....Αλλά άμα κάτσει έλεγχος ότι και να λένε από εκεί πέρα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε

Λοιπόν μετά από μια ώρα χρήσης με το update....πραγματικά όμως Όχι μπαρούφες....σε κάμερα ακόμη δεν ξέρω...

Αλλά ρολαρει πιο γρήγορα κ ανοίγει εφαρμογές πιο γρήγορα κ επίσης μου φαίνεται ότι κατανάλωνει την μπαταρία πιο αργά σε σχέση με πριν....σίγουρα....Γενικά φαίνεται κ πηγαίνει ακόμη καλύτερα....Αλλά ας πει κ κανένας άλλος που το έβαλε...

Λοιπόν μετά από μια ώρα χρήσης με το update....πραγματικά όμως Όχι μπαρούφες....σε κάμερα ακόμη δεν ξέρω...

Αλλά ρολαρει πιο γρήγορα κ ανοίγει εφαρμογές πιο γρήγορα κ επίσης μου φαίνεται ότι κατανάλωνει την μπαταρία πιο αργά σε σχέση με πριν....σίγουρα....Γενικά φαίνεται κ πηγαίνει ακόμη καλύτερα....Αλλά ας πει κ κανένας άλλος που το έβαλε...

Κοίτα Θόδωρε το update λογικά θα διορθώνει κάποια bug ότι επεφτε η μπαταρία στην αναμονή... Ας πούμε παρατήρησα όταν τραβούσα βίντεο κ έπαιζα με τις καμερες μέσα μετά ήταν θολά μέσα όταν το έβλεπα ενώ τραβούσα κανονικά πατούσα για ultra wide δεν έδειχνε να αλλάζει κάτι... Όταν όμως το έβλεπα θολώνει μέσα..

Το update για την κάμερα σε νυχτερινές λογικά θα έρθει με το note 10 καλά θα ήταν να ερχόταν πριν το καλοκαίρι αλλά...

Όσον αφορά το p30 pro αν κ δεν το θεωρώ τρελά απαραίτητο το τόσο ζουμ είναι μια καλή προσθήκη... Επίσης ότι φορτίζει πολύ γρήγορα κ μας κάνει 1μιση ώρα στην ταχεία δεν μαρεσει αν κ ξεκίνησα να το φορτίζω στην αργή... Η μπαταρία επίσης λενε τα καλύτερα όπως και στις νυχτερινές χωρίς φλας.. Σε πολλα είναι πίσω ακόμα και απτό mate 20 pro. Εμένα με ενοχλεί που μένει σε κάποια πράγματα πίσω κ αργεί να τα βάλει η σαμι ενώ θα έπρεπε αυτή να κάνει κάτι κ να την ακολουθούν όπως ήταν πριν λίγα χρόνια..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα....κάποιες συσκευές άλλου κερδίζουν άλλου χάνουν....Εγώ απλά θα το πάρω για δοκιμή και άμα μου αρέσει θα το κρατήσω για την σύζυγό και θα πουλήσω το mate...Αυτά...

Ο καθένας επιλέγει τη συσκευή ανάλογα τα γούστα του. Από εκεί και πέρα όπως σωστά είπατε δεν μπορείς να τα έχεις όλα κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Το πρόβλημα αρχίζει όταν θέλεις να είσαι κορυφή παντού σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ε αυτό δεν γίνεται κακώς κάθεστε και παιδεύεστε. Λέει ο άλλος πχ περιμένει update για να φτιάξει η κάμερα κτλ κτλ.. Ε δεν πρόκειται όσα update και να βγάλουν να γίνει καλύτερο από το p30 με την καμία. Ζεις με αυτό η πας άλλου. Το ίδιο και ανάποδα ξέρεις εις γνώση σου ότι δεν θα έχεις καλύτερα ηχεία η οθόνη. Ε ούτε αυτό φτιάχνει συνεχίζεις και ζεις με αυτό..

Κάνατε μια αγορά ευχαριστηθείτε την για αυτό που είναι όχι για αυτό που θα θέλατε να είναι γιατί δεν αλλάζει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο καθένας επιλέγει τη συσκευή ανάλογα τα γούστα του. Από εκεί και πέρα όπως σωστά είπατε δεν μπορείς να τα έχεις όλα κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Το πρόβλημα αρχίζει όταν θέλεις να είσαι κορυφή παντού σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ε αυτό δεν γίνεται κακώς κάθεστε και παιδεύεστε. Λέει ο άλλος πχ περιμένει update για να φτιάξει η κάμερα κτλ κτλ.. Ε δεν πρόκειται όσα update και να βγάλουν να γίνει καλύτερο από το p30 με την καμία. Ζεις με αυτό η πας άλλου. Το ίδιο και ανάποδα ξέρεις εις γνώση σου ότι δεν θα έχεις καλύτερα ηχεία η οθόνη. Ε ούτε αυτό φτιάχνει συνεχίζεις και ζεις με αυτό..

Κάνατε μια αγορά ευχαριστηθείτε την για αυτό που είναι όχι για αυτό που θα θέλατε να είναι γιατί δεν αλλάζει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν διαφωνω στο παραπανω εκτος απο ενα κομματι σου.

Η καμερα στο S10+ μπορει να βελτιωθει πολυ απλα μολις μπει το night mode.

Το αν θα φτασει το P30pro μικρη σημασια εχει αν το βραδυ οι φωτογραφιες ειναι αξιοπρεπεστατες.

Αυτα τα περι καλυτερης φωτογραφικης οπως εν μερη και των Benchmark ειναι μονο για να γραφονται στα forum δεξια και αριστερα για το ποιος την εχει μεγαλυτερη(την βαθμολογια σε καμερα,την πιο γρηγορη φορτιση και παει λεγοντας)για να τρεχει ο κοσμος να τα σκαει day one.

Το χουν παρει χαμπαρι και οι ιδιες οι εταιρειες οπως πχ η Xiaomi που τρολλαρε την Huawei και ανεφερε σαν επιχειρηματα καλυτερης καμερας τα score στο Dxomark https://www.facebook.com/xiaomiglobal/photos/a.260176487351285/2192874060748175/?type=3&theater

Περαν τουτου ειναι γεγονος οτι καπου κερδιζεις και καπου χανεις με την καθε συσκευη.Αυτο που λεμε ομως ειναι οτι στα τελευταια Samsung(κυριως Note9 και S10+,και ειδικα για τις εκδοσεις snapdragon με ραδιοφωνο)εχεις την συσκευη με τους λιγοτερους συμβιβασμους,ειδικα μιας και ανανεωσε επιτελους και το UI της ή τωρα που μπορεις να προγραμματισεις και το κουμπι της bixby,χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να τρεξουν ολοι να παρουν μονο S10+

Edited by Fulgore1

Η διαφορά είναι ότι στην κάμερα ίσως να μην μπορείς να είσαι το ίδιο καλός με τον άλλο, το δικαιολογω..

Το να μου βγάζεις βασικά πράγματα όμως δεν το παλεύω, πχ θύρα ακουστικων, κάρτα μνήμης κλπ που είναι ειδικά σήμερα πολύ βασικά. Αυτά είναι επιλογές και αυτά "τιμωρω" εγώ στην Huawei πάρα το κακο μενού της και την κακή κάμερα σε συγκεκριμένο τομέα ( κορεσμος)

Η διαφορά είναι ότι στην κάμερα ίσως να μην μπορείς να είσαι το ίδιο καλός με τον άλλο, το δικαιολογω..

Το να μου βγάζεις βασικά πράγματα όμως δεν το παλεύω, πχ θύρα ακουστικων, κάρτα μνήμης κλπ που είναι ειδικά σήμερα πολύ βασικά. Αυτά είναι επιλογές και αυτά "τιμωρω" εγώ στην Huawei πάρα το κακο μενού της και την κακή κάμερα σε συγκεκριμένο τομέα ( κορεσμος)

Αυτο το ζοομ ομως το λυπάμαι :rolleyes:

Της Samsung της κοστισε ασχημα το θεμα με το Note 7 γιαυτο και εμεινε πισω.

Έμεινε πίσω λέει ο άλλος......

Neeexttt

Έμεινε πίσω λέει ο άλλος......

Neeexttt

Ειναι γεγονος/πραγματικοτητα αυτο που λεω και φανηκε γιατι στα επομενα(απο το note7)μοντελα της δεν εβαλε πχ μεγαλες μπαταριες και σε καμερες δεν ειχαμε τις τεραστιες διαφορες πχ απο S7 σε S9(περαν του 4κ video).

Οταν ειναι απο τις τελευταιες που σου βγαζει πχ night mode τι πρεπει να πουμε οτι οχι δεν ειναι ετσι?

Και για τις μπαταριες απο το Note9 και φετος με το S10+ ειδαμε επιτελους 4000μπαταριες,που η Huawei ειχε απο το mate 8 παρακαλω.

Μπορει φετος τα 10ρια γενικα να ειναι Overall καλα,αλλα να θυμισω λιγο περυσι το απλο S9 των σχεδον 900ευρω αρχικης τιμης με τα 4gb ram και την μονη καμερα οπως και την 3000μπαταρια που αρκετος κοσμος ειχε θεμα?

Τυχαιο επισης που η μπαταρια στο S9+ παρεμεινε στα ιδια με το S8+?

Δεν ηταν παντα ολα μελι γαλα οπως ειναι με την φετινη σειρα.

Edited by Fulgore1

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)