ALIEN_3_ Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 εκει δεν ειναι ελλαδισταν, και αν σεβοταν τον πελατη θα κυκλοφορουσε παντου και τις δυο εκδοσεις και θα ειχε την επιλογη ο πελατης να επιλεξει αυτον που θελει. σε λιγο θα σε υποχρεωνει να πληρωσεις και την συσκευασια για να το παρεις σε καποιο σακουλακι απο τις πολλες πωλησεις που θα κανει χωρις φορτιστη και χωρις θυρα sd. για θηκη δεν μιλαμε στην συσκευασια γιατι ειναι ειδος πολυτελειας για ενα ειδος των 1000 ευρω. Εξήγησε μου πως ακριβώς θα σε υποχρεώσει να πληρώσεις το οτιδήποτε; Το προϊόν είναι αυτό αν θες το παίρνεις αν δεν θες δεν το παίρνεις. Και δόξα το θεό υπάρχουν πολλές εταιρίες εκεί έξω που πουλάνε κινητά Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 εκει δεν ειναι ελλαδισταν, και αν σεβοταν τον πελατη θα κυκλοφορουσε παντου και τις δυο εκδοσεις και θα ειχε την επιλογη ο πελατης να επιλεξει αυτον που θελει. σε λιγο θα σε υποχρεωνει να πληρωσεις και την συσκευασια για να το παρεις σε καποιο σακουλακι απο τις πολλες πωλησεις που θα κανει χωρις φορτιστη και χωρις θυρα sd. για θηκη δεν μιλαμε στην συσκευασια γιατι ειναι ειδος πολυτελειας για ενα ειδος των 1000 ευρω. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να πληρώσεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Μη λέμε ότι θέλουμε για εντυπώσεις. Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τα κινητά αλλά οι εταιρίες κινητής Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 (edited) Συμφωνω με τους προλλαλησαντες. Επιλογες υπαρχουν απειρες για ολα τα πορτοφολια και γουστα... Πολλες φορες διαβαζω αρθρο που λεει πχ για το ταδε κινητο στην Χ τιμη. Και απο κατω τα σχολια βροχη για την τιμη... Δεν σε υποχρεωνει κανεις να το αγορααεις. Δες στην τιμη που θελεις να εχει ενα κινητο και θα βρεις.. Το ιδιο ιαχυει για επεξεργαστη, μεγεθος οθονης κλπ κλπ.... Εγω ειμαι φαν της Samsung εδω και πολλα χρονια. 1000αρικο για την Ultra εκδοση δεν θα εδινα... Αν δεν με καλυπτει η plus εκδοση σε 2 χρονια πχ θα παω στο αντιστοιχο πχ της Xiaomi που θα βρω σε καλυτερη τιμη... Edited February 16, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 @GMF80 πολύ σωστά, συμφωνώ μαζί σου ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Καλησπέρα και από εμένα. Μια δυό ερωτισούλες εαν μπορεί καποιός να με βοηθήσει. Μετα την αναβάθμίση το double click πάνω στην οθόνη για να ανοιξει το φως της δεν λειτουργεί. Επίσης έχει τρελή κατανάλωση μπαταρίας. Τι προτείνετε? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Καλησπέρα, μου ήρθε σήμερα ενημέρωση λογισμικού, 131,03mb security patch Φεβρουαρίου. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Μπορεί να τσεκάρει κάποιος...μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν υπάρχει το instagram mode στην κάμερα. Είναι μόνο δικό μου πρόβλημα ή καταργήθηκε? Ευχαριστώ Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Καλημέρα ίσως οι πιο πολλοί να κοιμάστε τετοια ωρα ηρθε όμως νέα αναβάθμιση Μαρτίου s10+ CSC:EUR 837.16mb G975FXXU9FUBD η οποία προσθέτει νέα features όπως βελτίωση κάμερας και UI 3.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Καλημέρα!! Ρε την σαμσουνγκ...σφαίρα τις αναβαθμίσεις πλέον. Τουλάχιστον στην s και note σειρά. Αντε να δούμε τι θα δούμε και με το 3.1 ui Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Καλησπέρα.εκανα την αναβάθμιση στην 3.1 αλλά δεν έχω βρει στην συλλογή την ρυθμισει erase στης φώτο.το έχει βρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) Καλησπέρα.εκανα την αναβάθμιση στην 3.1 αλλά δεν έχω βρει στην συλλογή την ρυθμισει erase στης φώτο.το έχει βρει κάποιος?Πήγαινε σε μία φωτογραφία πατάς το μολυβάκι για επεξεργασία της φωτογραφίας, θα πατήσεις τέρμα πανω δεξιά στις τρεις τελείες και μετά το labs, και ενεργοποιεις το erase tool. Μετά πηγαίνεις κάτω κάτω και τέρμα δεξιά που έχει τα εργαλεία, είναι το τελευταίο. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 2, 2021 by geotrvs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Πήγα εκεί αλλά εχει μόνο αυτά δεν μου έχει επιλογή για laps. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Πήγα εκεί αλλά εχει μόνο αυτά δεν μου έχει επιλογή για laps. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις πάρει σίγουρα την 3.1? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Ναι σήμερα το μεσημέρι την έκανα την αναβαθμίσει Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Ναι σήμερα το μεσημέρι την έκανα την αναβαθμίσει Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤερμα κάτω και τέρμα δεξιά ποιο εργαλείο έχει; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Αυτά έχει τα εργαλεία έχει τέρμα αριστερά και τέρμα δεξιά. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Αυτά έχει τα εργαλεία έχει τέρμα αριστερά και τέρμα δεξιά. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαράξενο μου φαίνεται... Μπες στην συλλογή και πάτα τέρμα κάτω δεξιά τις τρεις παύλες / ρυθμίσεις / σχετικά με την συλλογή. Κάτω απο το σχετικά με την συλλογή έχει και το gallery labs μπες να το ενεργοποιήσεις. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) Δεν μου έχει τέτοια επιλογή πήγα και το κοίταξα.οπως και να έχει σε ευχαριστώ.μαλλον δεν έχει περαστεί καλά η ενημερωση Edit παιδιά έχω δει ότι έχουν και άλλη θέμα που δεν τους το έχει εμφανίσει οπότε ας μας πουν και η άλλη αν τους έχει εμφανίσει Edited March 2, 2021 by mpompa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Δεν μου έχει τέτοια επιλογή πήγα και το κοίταξα.οπως και να έχει σε ευχαριστώ.μαλλον δεν έχει περαστεί καλά η ενημερωση Edit παιδιά έχω δει ότι έχουν και άλλη θέμα που δεν τους το έχει εμφανίσει οπότε ας μας πουν και η άλλη αν τους έχει εμφανίσει ούτε εμένα μου δίνει αυτην την επιλογή... χτες το πρωί έκανα την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 ούτε εμένα μου δίνει αυτην την επιλογή... χτες το πρωί έκανα την αναβάθμισηΜπες σε μια φωτογραφία πάτα να κάνεις επεξεργασία και μόλις μπεις πατάς πάνω δεξιά στις τρεις τελείες και πρέπει να έχει την επιλογή labs... Το ενεργοποιείς και εμφανίζεται στα εργαλεία κάτω και τερμα δεξιά το erase tool. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Μπες σε μια φωτογραφία πάτα να κάνεις επεξεργασία και μόλις μπεις πατάς πάνω δεξιά στις τρεις τελείες και πρέπει να έχει την επιλογή labs... Το ενεργοποιείς και εμφανίζεται στα εργαλεία κάτω και τερμα δεξιά το erase tool. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν την έχει την επιλογή labs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 δεν την έχει την επιλογή labsΔες το βίντεο... Εμένα στο tab s7 + ήταν ακριβώς το ίδιο, δεν ειχε το εργαλείο και εκανα ακριβώς οτι δείχνει στο βίντεο. Στο note 10 + δεν μου έχει έρθει ακόμα η 3.1 για να σου πω τι γίνεται. Απλά μου φαίνεται περίεργο ολο αυτό. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Καλημέρα.ακριβως το ίδιο κάνω και δεν έχει την επιλογή.διαβαζω στο samsung community ότι στο s10 δεν τους έχει έρθει η επιλογή αυτή.αρα σε εμάς δεν μας την έδωσε την επιλογή αυτην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Αξίζει η αγορά του σήμερα;μεταχειρισμένο παντα Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το s10 plus μου για να πληρώνω ανέπαφα όπως έχω δει και κάνουν κάποιοι άλλοι με τα κινητά τους ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;;;; Δηλαδή να χρησιμοποιώ το κινητό μου για πληρωμές και όχι την κάρτα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts