Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και να τσεκαρει οτι δεν εχει βαλει καμια περιεργη εφαρμογη !!

Τι να τσεκαρει τωρα , θα το ηξερε , θα τοχε ψαξει η μπορει να μην ξερει να ψαχνει τετοιες λυσεις :p καλο θα ειναι το Hard reset.

Όταν το αγόρασα, τους δύο πρώτους μήνες, δεν δούλευε το ταπ, άγγιγμα στην οθόνη, στο πάνω μέρος, σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Το έκανα factory reset 3 φορές, και δούλευε σωστά,, και κατεβάζοντας μια μια τις εφαρμογές,,, όπως μου συνέστησαν εδώ στο νήμα, και ευχάριστω τον φίλο που μου το είπε, βρήκα την εφαρμογή που το έκανε το πρόβλημα. Έχω γράψει σχετικά σε πιο πίσω post.

Εξυπακούεται ότι έφαγα το σπάσιμο, δεν χάρηκα την αγορά, τσακώθηκα με το μαγαζί,, έβρισα την υπάλληλο,, διότι νόμιζα μου έδωσαν ελατωματικο κινητό !

Ο φίλος με το πρόβλημα, είναι 2 περίπτωσεις: hardware - software.

Να κάνει factory reset, και να το δουλέψει με ελάχιστες εφαρμογές. Αν δεν έχει πρόβλημα σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή κάνει το πρόβλημα.

Αν έχει πρόβλημα σημαίνει hardware, και εγώ είχα τηλεφωνήσει στην smartec, και μου συνέστησαν να το πάω σε ένα μαγαζί να το κοιτάξουν, πριν το στείλω σε αυτούς.

Το πήγα στον Γερμανό Τρίκαλα, όπου ο τεχνικός μου είπε: είναι πρόβλημα λόγισμικου, όπως και ήταν. Να είναι τόσο άτυχος, να είναι ελατωματικο το κινητό, παίρνουμε ένα τηλέφωνο στον συνήγορο του καταναλωτή.

Στην πλειοψηφία είναι προβλήματα hardware, και τηλεφωνούμε στην smartec, , αν δεν του αλλάξουν συσκευή, για service,, με την acs με χρέωση παραλήπτη.

Κάνε factory reset!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

(Στην πλειοψηφία ΠΡΌΒΛΗΜΑ software, oxi hardware).

Λοιπόν να μαι και εγώ εδω με S10+ προερχόμενος από note 9.

Απο μια πρώτη ματιά είναι πιο ελαφρύ, πιο γρήγορο και smoothy, καλύτερη κάμερα, για το θέμα της μπαταρίας δεν έχω ακόμη άποψη αν και νομίζω είναι ελαφρως καλύτερη.

Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, απενεργοποιω το AOD και μετά από λίγο ξαναμπαίνει, τι παίζει?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Όποιος κ να φταίει δεν θα έπρεπε να γίνεται...

Φυσικά κ μερικές αναβαθμίσεις διορθώνουν bugs κ φέρνουν νέα χαρακτηριστικά σε κάμερα κτλ... Όπως επίσης σε ένα μεγάλο update της Google υπάρχει πάντα καθυστέρηση σε σχέση με όλες τις εταιρίες που θα μπορούσε να τα δίνει νωρίτερα.. Οκ δεν έγινε κάτι για ένα μήνα αρκεί ναμην είσαι ανυπόμονος.. Αλλά εγώ ας πούμε περιμένω ένα ειδικό update που διορθωνει το το piexlisma κ εδώ κ ένα μήνα είναι άφαντο... Ε υπομονή αλλά...

Αν σε ενδιαφερουν τα updates(security patches/μεγαλες αναβαθμισεις)κοιταξε αλλου πχ σε Google μερια για να εχεις και κορυφαια οθονη,ηχο και καμερα(ειδικα σε αυτο που εχει και φοβερο night mode).

Μην περιμενεις τσαμπα η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει. Ηδη βλεπω στην μερια του note10 διπλα οτι βγηκε security patch Σεπτεμβριου και εμεις ακομα περιμενουμε του Αυγουστου....

Δεν παίζει να πάω σε Google συσκευή όσο βγάζει τόσο άσχημες συσκευές κ πουλάει με τις μισές. Μνήμες και με μια κάμερα κ τώρα θα βάλει 2 πως το έπαθε την είδε Apple κ αυτή κ ζητάει χίλια και... Την τρίτη κάμερα με τον υπερευρυγωνιο δεν την αλλάζω.. Οκ μ την έχει σπάσει η σαμι γιατί με έχει στο περίμενε για update. Που διορθωνει το πιξελισμα σε κάποιες σκηνές αλλά υπομονή...

Αν έπρεπε όπως κ δηποτε να αλλάξω τώρα ίσως περίμενα το νέο huawei εφόσον δουλευε οκ και με Google....

Περιμένω να δω τις νέες κάμερες των σαμι που ταζουν λαγούς με πέτραχιλια πάλι ..

Αλλά μάλλον θα μείνω εδώ μέχρι να πέσουν λίγο οι τιμές στα αναδιπλωμενα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δεν παίζει να πάω σε Google συσκευή όσο βγάζει τόσο άσχημες συσκευές κ πουλάει με τις μισές. Μνήμες και με μια κάμερα κ τώρα θα βάλει 2 πως το έπαθε την είδε Apple κ αυτή κ ζητάει χίλια και... Την τρίτη κάμερα με τον υπερευρυγωνιο δεν την αλλάζω.. Οκ μ την έχει σπάσει η σαμι γιατί με έχει στο περίμενε για update. Που διορθωνει το πιξελισμα σε κάποιες σκηνές αλλά υπομονή...

Αν έπρεπε όπως κ δηποτε να αλλάξω τώρα ίσως περίμενα το νέο huawei εφόσον δουλευε οκ και με Google....

Περιμένω να δω τις νέες κάμερες των σαμι που ταζουν λαγούς με πέτραχιλια πάλι ..

Αλλά μάλλον θα μείνω εδώ μέχρι να πέσουν λίγο οι τιμές στα αναδιπλωμενα

Προσωπικά θα συμφωνουσα γιατι οι γνωσεις μου με την φωτογραφια δεν ειναι και πολλες αλλα σε συζητηση με ατομα που ασχολουνται και δεκα καμερες να βαλει η samsung το pixel δεν το φθανει θα συμφωνησω με τον φιλο για το night mode που και αυτο δεν παιζετε οσο για την ram τι να κανει τα 8 mb την στιγμη που ειναι καθαρο android και δεν εχει ενα σωρο βλακειες που φορτωνουν τα αλλα και ειδικα η samsung εκει που θα με βρεις απολυτως συμφωνο ειναι η τιμη που τσιμπαει...:p η υποστηριξη ομως ειναι πολυ παραπανω απο τα δικα μας η διπλασια θα ελεγα και αμεση ηδη τα pixel πηρανε android 10.

Edited by zorbas100

Προσωπικά θα συμφωνουσα γιατι οι γνωσεις μου με την φωτογραφια δεν ειναι και πολλες αλλα σε συζητηση με ατομα που ασχολουνται και δεκα καμερες να βαλει η samsung το pixel δεν το φθανει θα συμφωνησω με τον φιλο για το night mode που και αυτο δεν παιζετε οσο για την ram τι να κανει τα 8 mb την στιγμη που ειναι καθαρο android και δεν εχει ενα σωρο βλακειες που φορτωνουν τα αλλα και ειδικα η samsung εκει που θα με βρεις απολυτως συμφωνο ειναι η τιμη που τσιμπαει...:p η υποστηριξη ομως ειναι πολυ παραπανω απο τα δικα μας η διπλασια θα ελεγα και αμεση ηδη τα pixel πηρανε android 10.

Όταν θες να έχεις 200 εφαρμογές μέσα μια χαρά χρειάζεται η ραμ κ απτή στιγμή που πληρώνω ένα σκασμό λεφτά θέλω να έχω τα καλύτερα specs..

Τα pixel είναι τα πιο άσχημα κινητά..

Να πεις στους φίλους σου ότι ναι η μια κάμερα του είναι δυνατή. ΑΛΛΆ τις φώτο που βγάζει εγώ με τον υπερευρυγωνιο φακό κ κάθε συσκευή που έχει τέτοιον δεν μπορούνε με τα pixel...

Διαφορές τεράστιες με το νέο Android δεν θα δούμε οπότε ας αργεί σε εμάς απλά για το ****το τις ζητάμε πιο πολύ..

Επισης για το night mode έχω βάλει google camera κ γω στο s10 plus οπότε αααααν χρειαστώ να βγάλω χωρίς φλας μες στο σκοτάδι θα βγάλω κ γω φοβερη φώτο....

Όταν έχει όλο το πακέτο ένα κινητό της Google όπως έχουν τα samsung τότε ίσως το δω με άλλο μάτι..

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα σε όλους. Όπως γνωρίζετε όλοι φαντάζομαι το κινητό μας έχει την δυνατότητα video σε HDR10+. Όλα καλά μέχρις εδώ. Δεν μπορώ να βρω όμως και θέλω την βοήθειά σας, ένα video editor που να μπορεί να διαχειριστεί αυτό το format, να μου δίνει την δυνατότητα δηλαδή να κάνω editing και να δημιουργώ ταινίες από συρραφή clips σε HDR10+. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος κάτι σχετικό? Edited by stsalkit
Σωτήρης

Συνδέθηκα στο Flickr ανέβασα μια φώτο αλλά πατάω share απτή συλλογή κ δεν με κάνει κάτι για ι να ανεβάσω άλλη στο λογαριασμό μου. Μετά απτό φλικρ πως κάνω κοινοποίηση εδώ μέσω Tapatalk θα είναι οκ;

S10+ <3

20190829-013503.jpg

Σε ευχαριστώ Θανάση... Νομίζω το εργαλείο μας και η επεξεργασία μου είναι καληηηηη

S10+ <3

Γειά σας παιδιά... Κάτοχος και γω της συσκευής τις τελευταίες 10 μέρες προερχόμενος από Note 9... Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρουσιαστεί σε κάποιον πρόβλημα με το μικρόφωνο σε κλήσεις με υπηρεσίες όπως το messenger ή viber. Συγκεκριμένα μου αναφέρουν σε κάθε κλήση οτι με ακούν με διακοπές ή άλλωστε με χιόνια(σαν να μικροφωνιζω).

Στις κανονικές κλήσεις όλα καλά.... Νομίζω δλδ!!!

Καμιά ιδέα??

Αν δουλεύει σε όλες τις κανονικές κλήσεις λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα πιστεύω... Δοκίμασε σε διαφορετικό WiFi η με 4g+ δεδομένα αν την πήρες καινούργια κοίτα το μαγαζί που το πήρες πόσες μέρες έχει doa δηλαδή αν υπάρχει πρόβλημα γίνεται αλλαγή συσκευής κ όχι επισκευή

S10+ <3

Διαβάζω εδώ στο νήμα, δεν θυμάμαι να έγραψε κάποιος για μικρόφωνο.

Ξεκινάς με ένα factory reset, και το δουλευεις το messeger με λίγες εφαρμογές . Αν είναι πρόβλημα software θα δουλεύει σωστά το κινητό,, υποπτευομαι κάποια εφαρμογή που κάνει το πρόβλημα.

Αν εξακολουθεί και μετά το factory reset, χωρίς να έχεις κατεβάσει τις εφαρμογές,, τότε πας για πρόβλημα στο hardware,, οπότε στην smartec για τεχνικό έλεγχο.( Σήμερα πήρα από την smartec το note 8, μου άλλαξαν πλακέτα)

galaxy 10+/Note 10+ ...εχουν τις ιδιεσ καμερες?

Δυο ειναι οι απαντησεις :

1) Ειναι ιδιες.

2) Το δικο μου ειναι καλυτερο απο το αλλο:lol:

Όπως έγραψα προχθές πήρα ένα s10+ μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και έδωσα το note 9.

Πολύ μικρές οι διαφορές, την κάμερα την περίμενα καλύτερη ειδικά το βράδυ πράγμα που δεν συμβαίνει. Γενικά δεν τρελάθηκα από την αλλαγή, επίσης η μπαταρία απαράδεκτη για 4100.

Σίγουρα μέσα στην ημέρα θες φόρτιση ειδικά αν δεν πας σπίτι. Το φόρτιζω καθε βράδυ, από τις 12 το βράδυ μέχρι το πρωί το βρίσκω στο 92 %, μέχρι να γυρίσω το απόγευμα σπίτι στις 5 μετά την δουλειά έχει φτάσει στο 30, αν συνεχίσω έξω να είμαι φτάνει στο 15% για πλάκα. Η χρήση είναι ίδια με το note 9 και με τις ίδιες εφαρμογές που είχα πριν. Επίσης στο note 9 στα ίδια επίπεδα ήμουν απλά νόμιζα ότι το s10 plus Θα ήταν ελαφρώς καλύτερο λόγω νέου τσιπ στα 7nm και λόγω μικρής αύξησης χωρητικότητας της μπαταρίας.

Γενικά ένα πολύ μικρό facelift είναι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ένας που έχει το note 9 καλύτερα να πάει στο note 10 plus κατά την γνώμη μου.

Επίσης δεν κάθεται κανένα γυαλί σε σε σχέση με το note όπου είχα βρει γυαλί Καλό που δεν είχα θέματα.

Αυτά

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Όπως έγραψα προχθές πήρα ένα s10+ μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και έδωσα το note 9.

Πολύ μικρές οι διαφορές, την κάμερα την περίμενα καλύτερη ειδικά το βράδυ πράγμα που δεν συμβαίνει. Γενικά δεν τρελάθηκα από την αλλαγή, επίσης η μπαταρία απαράδεκτη για 4100.

Σίγουρα μέσα στην ημέρα θες φόρτιση ειδικά αν δεν πας σπίτι. Το φόρτιζω καθε βράδυ, από τις 12 το βράδυ μέχρι το πρωί το βρίσκω στο 92 %, μέχρι να γυρίσω το απόγευμα σπίτι στις 5 μετά την δουλειά έχει φτάσει στο 30, αν συνεχίσω έξω να είμαι φτάνει στο 15% για πλάκα. Η χρήση είναι ίδια με το note 9 και με τις ίδιες εφαρμογές που είχα πριν. Επίσης στο note 9 στα ίδια επίπεδα ήμουν απλά νόμιζα ότι το s10 plus Θα ήταν ελαφρώς καλύτερο λόγω νέου τσιπ στα 7nm και λόγω μικρής αύξησης χωρητικότητας της μπαταρίας.

Γενικά ένα πολύ μικρό facelift είναι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ένας που έχει το note 9 καλύτερα να πάει στο note 10 plus κατά την γνώμη μου.

Επίσης δεν κάθεται κανένα γυαλί σε σε σχέση με το note όπου είχα βρει γυαλί Καλό που δεν είχα θέματα.

Αυτά

Η μπαταρία αν και όπως λες συσκευή σε τέλεια κατάσταση...

Έχει πτώση η μπαταρία η με κάποιο update θα δεις βελτίωση επίσης το ότι είχαν κάτσει καλά στο προηγούμενο δεν σημαινει ότι δεν. Μπορεί να έχει bug κάποια εφαρμογή κ να κάνει κατανάλωση παραπάνω δίχως λόγο... Η αλήθεια είναι ότι η σαμι στις μπαταρίες huawei δεν είναι..

Η καμερα έχει τρελή διαφορά τη μέρα καθότι δεν έχει Τρίτη κάμερα υπερευρυγωνιο το note 9.... Που σημαινει ότι όταν θες να βγάλεις ένα μνημείο η μία μεγάλη παρέα από πολύ κοντά με το ένα μπορείς με τον υπερευρυγωνιο θα το πάρεις ενώ με το άλλο πρέπει να πας 5-15μέτρα πίσω αλλά δεν γίνεται γιατι έχει γκρεμό... Επισης σε χαμηλό φωτισμό έχει καλύτερη κάμερα το s10 plus αλλά κατεβάζεις κ gcam για πολύ χαμηλό φωτισμό κάνει θαύματα

Η μπροστινή είναι 4 k video κ καλύτερη selfie.

Το note 9 έχει πενάκι για όσους το θέλουν + σε τίποτα άλλο καλύτερο..

S10+ <3

Αυτά

Το S10+ ομως ειναι αντικαταστατης του S9+ και οχι του note9,αρα λογικο ηταν να μην εντυπωσιαστεις απο την μπαταρια.

Για την ιστορια παντως ο exynos ειναι στα 8nm και η αναλυση της οθονης στο S10+ ειναι μεγαλυτερη απο του Note.

Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες συγκρισεις και ναι ειναι αυτονοητο πιστευω οτι οποιον τον ενδιαφερει το πενακι θα παει σε Note(10+)....

Επισης ολες οι συσκευες αν τις λιωνεις θελουν φορτιση ή το βραδυ ή την επομενη μερα το πρωι.

Γιατι αν για παραδειγμα εχεις το P30pro και το βραδυ εχεις 35% μπαταρια,θα χασεις ενα ποσοστο και το βραδυ απο το idle και μετα παλι φορτιση θα θελει.

Αυτά

Τοσο εγώ όσο και η γυναίκα μου πήγαμε από note 9 σε s10 plus και είναι σαφώς καλύτερο σε όλα, ακόμα και αυτονομία. Μήπως το δικό σου το είχε λιώσει λίγο ο προηγούμενος ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τα πράγματα είναι τόσο απλά... Αν η συσκευή είναι 6 μηνών αγορασμένη είτε 4 περιμένεις λίγο να δεις αν θα στρώσει με κάνα update τέλος. Πάντων κάνεις υπομονή κ πριν κλείσει χρόνο εκτός κνδξε αντέχεις το στέλνεις κ γράφεις φθορά μπαταρίας κτλ κ εφόσον υπάρχει θέμα που θα υπάρχει σου βάζουν δωρεάν μπαταρία με εργοστασιακή στεγανόποίηση ξανά ...

S10+ <3

Τζαμακι έβαλα της dome, δεν δούλευε το αποτύπωμα.

Έβαλα της belkin και δουλέυει,, έστω με την 2η/3η φορά,, αλλά δουλεύει, , να μπορώ να μπαίνω σε τραπεζικη εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.skroutz.gr/s/18679906/Belkin-ScreenForce-TemperedCurve-Tempered-Glass-Galaxy-S10.html

Τζαμακι έβαλα της dome, δεν δούλευε το αποτύπωμα.

Έβαλα της belkin και δουλέυει,, έστω με την 2η/3η φορά,, αλλά δουλεύει, , να μπορώ να μπαίνω σε τραπεζικη εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.skroutz.gr/s/18679906/Belkin-ScreenForce-TemperedCurve-Tempered-Glass-Galaxy-S10.html

Στο είπα για το belkin ειναι άψογο!

Για πληροφόρηση έβαλα το τζαμακι της Panzer

Το αποτύπωμα δουλεύει μια στις 3 φορές και θέλει δυνατό πάτημα

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)