Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη μαύρη έκδοση ο φορτιστής, τα ακουστικά και το καλώδιο φόρτησης ειναι σε μαύρο χρώμα! :cool:

Η μεγαλυτερη μου εκπληξη με την καλη εννοια ειναι το παραπανω.

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι μια τοσο μικρη λεπτομερεια δεν την εφαρμοζει η Apple που ζηταει ενα σκασμο χρηματα και ευτυχως την εφαρμοζει η Samsung(οπως και με το χρωμα των Spen).Επιτελους αξεσουαρ που ταιριαζουν χρωματικα με το κινητο κυριως για χρωμα φορτιστη αλλα και ακουστικων.

Στα του κινητου τωρα,το κινητο λογω του οτι σημερα δεν βρηκα να παρω θηκη(οπως παντα σε τετοια κινητα θηκη πορτοφολι με κλεισιμο απο μενα γιατι οι οθονες ειναι πανακριβες στην επισκευη)αρα το κινητο το χρησιμοποιησα μονο για μερικα τηλεφωνα.

Αν θελει καποιος για τις ειδοποιησεις,ας ψαξει video να δει την Samsung Led view που εχει καποιες ενδιαφερουσες επιλογες σε αυτο το κομματι.

Καποιο παραπονο δεν ειχα ουτε απο τους αλλους που με πηραν,αλλα ουτε και εγω ειχα θεμα με το ακουστικο. Πενα οι κλησεις.

Το σημα ακομα και εντος σπιτιου επισης καλο.

Wifi που δοκιμασα Speedtest μεσα στο σπιτι,ιδια ταχυτητα(και χαμηλο ping μονοψηφιο)οση και του υπολογιστη.

Απο μπαταρια τα πρωτα δειγματα σε full hd αναλυση χωρις AoD με dark mode on παρα πολυ καλα ως τωρα.Οπως ειχα πει και πιο παλια,βαζω πανω απο ολα την συνολικη αυτονομια/μπαταρια,παρα να προσθετω πραγματα που την μειωνουν και ας ειναι ωραια.

Ειναι νωρις ακομα για να κανω καποια συγκριση αλλα με βαση τα ως τωρα δειγματα ειναι παρα πολυ κοντα σε mate20pro με αντιστοιχες ρυθμισεις με την καλη εννοια παντα.

Αυριο θα αναφερω και ποση μπαταρια εφαγε σε Standby με λειτουργια πτησης και την επομενη μερα χωρις αυτη αν δεν το ξεχασω.

Για τα χρωματα της οθονης που αναφερθηκαν το κινητο out of the box ερχεται με την επιλογη για πιο ψυχρα αλλα και πιο αληθοφανη χρωματα.Με το που βαλετε βεβαια την αλλη επιλογη για εντονα χρωματα,εκει ειναι που βλεπουμε την Amoled και με τα υπερκορεσμενα βεβαια χρωματα αλλα και με τα μαυρα που δεν προκειται να δει καποιος αλλου. Οσο για την περιβοητη τρυπα δεν με ενοχλησε καθολου και ηδη την εχω συνηθισει.

Ενα dark wallpaper ή theme να κατεβασω και θα την προτιμαω κιολας απο το design του S9 μιας και οπως και το notch σταγονα,εχεις ολο το πανω μερος διαθεσιμο. Δεν ειναι οπως τα notch που εχουν γυρω γυρω απο τις καμερες το περιθωριο που ενοχλει.

Τελος το κινητο δεν το νιωθεις βαρυ στο χερι για πολυωρη χρηση.Βεβαια εννοειται οτι χωρις θηκη γλυστραει τρελα αρα με το καλημερα πρεπει ειτε να αγοραστει μια θηκη,ειτε οποιος θελει να το εχει χωρις τιποτα να κανει μια ασφαλεια.Πολυ ωραια αισθηση στο χερι παντως.

Την διαδικασια για τα ακουστικα θα την κανω αυριο.

Σαν εναλλακτικο κινητο που με τραβηξε φετος ηταν της Sony αλλα δυστηχως η μπαταρια του ηταν απογοητευση.

Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι ζουμε στιγμες που η Samsung προσφερει περισσοτερη μνημη ram απο τους υπολοιπους στα βασικα specs.

Ενω οι περισσοτεροι αλλοι βγαζουν κινητα με 6gb ram,το s10 ερχεται με 8 :lol:

Η ολη αισθηση του κινητου μου δινει vibes εποχης S7 edge που ηταν και το τελευταιο μου samsung.Αυτη την φορα ομως με ενα επιτελους καθαρο UI που ως τωρα μαρεσει παρα πολυ.Σιγουρα περισσοτερο απο το Emui και ειδικα το MIUI.

Για τις αναβαθμισεις δεν λεω τιποτα γιατι ως γνωστον ολες οι εταιρειες με δικο τους skin δεν ειναι πιο γρηγορες σε αυτα απο stock android συσκευες. Στην μονη περιπτωση που κραζω την Samsung ειναι με τα Note,που δεν τα κυκλοφορει ενα μηνα αργοτερα με το τελευταιο Android.

Στην ουσια για μενα ολοκληρωνει τα λιγα αρνητικα του mate20pro σε ηχο,θυρα ακουστικων και microsd καρτα(οχι nanosd βλακειες κυρια Huawei)αν και δεν εχει το night mode του δυστηχως.

Τωρα αν κανει τιποτα βλακειες αργοτερα η Samsung με τιποτα updates δεν ξερω.

Μετα απο 3χρονια απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο απο την Samsung το οποιο λογικα θα ελεγα και στο Note9 αν ειχα αγορασει.

Το ιδανικοτερο θα ηταν να ειχαμε και την Snapdragon εκδοση,αλλα το κινητο και το συνολο που προσφερει σε αξεσουαρ η εταιρεια ειναι κυριολεκτικα πληρες.

Αν το Note10 βγει πανω κατω ιδιο με το S10+ αλλα με μεγαλυτερη μπαταρια,σιγουρα θα το τιμησω για να δοκιμασω επιτελους το πενακι.

Για τα περι Αγγλιας που λεγατε πιο πισω

Samsung Galaxy S10 breaks company's pre-order record in the UK

https://www.gsmarena.com/samsung_reveals_recordsetting_s10_preorder_sales_in_the_uk-news-35923.php

και σαν προτιμησεις

the Galaxy S10+ accounts for 57% of total pre-orders in the British market. Users preferred the Prism Black variant with 47% of all Galaxy S10 devices donning the stealthy color.

Και ενας λογος παραπανω για να νευριασουμε εδω στην Ευρωπη με την Samsung

https://www.gsmarena.com/all_new_samsung_galaxy_s10s_to_come_with_a_free_6_month_trial_of_spotify-news-35931.php

Samsung is treating its US fans with free access to the premium version of Spotify for 6 months.

Σχετικά με τα ακουστικά

Μου ζητάει αποδεικτικό προπαραγγελιας...

Και κάτι τέτοιο δεν έχω..

Η αίτηση έγινε ηλεκτρονικα από το site της cosmote και η επικύρωση της προπαραγγελιας έγινε εχτές τηλεφωνικά..

Τι διάολο να τους στείλω τώρα εγώ;;

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Μου έστειλαν κ στο email μ κωδικούς απτά public. 100 euro για s10+ με 128

-150 ευρώ για τον 512. Στην αναμονή για να δούμε αν θα βάλουν να μας αγοράσουν το s9 plus και πόσο. Για να πάμε στο επόμενο.

Να ρωτήσω οι το s 10 με το s10+ οι διαφορές είναι μόνη σελφι μικρότερη μπαταρία κ λίγο μικρότερη οθόνη σε όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο κ βγάζει τις ίδιες φώτο.;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα.Αξίζει να δείτε το βίντεο.Ενα tempered glass στο οποίο δουλεύει και το δακτυλικό αποτύπωμα.Επισης δείχνει όλη την διαδικασία της εγκατάστασης.
Edited by Rospy7

Μου έστειλαν κ στο email μ κωδικούς απτά public. 100 euro για s10+ με 128

-150 ευρώ για τον 512. Στην αναμονή για να δούμε αν θα βάλουν να μας αγοράσουν το s9 plus και πόσο. Για να πάμε στο επόμενο.

Να ρωτήσω οι το s 10 με το s10+ οι διαφορές είναι μόνη σελφι μικρότερη μπαταρία κ λίγο μικρότερη οθόνη σε όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο κ βγάζει τις ίδιες φώτο.;

Καλημερα ναι.

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικά με τα ακουστικά

Η αίτηση έγινε ηλεκτρονικα από το site της cosmote και η επικύρωση της προπαραγγελιας έγινε εχτές τηλεφωνικά..

Δεν εχεις κανενα αριθμο προπαραγγελειας που σου ηρθε στο εμαιλ σου οταν εκανες την προπαραγγελεια σου ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Όχι

Απολύτως τίποτα

Απλά στην οθόνη του pc μου έβγαλε ένα μήνυμα στο στυλ "το αίτημά σας καταχωρήθηκε" και τίποτα άλλο

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Παίζει κανένας έξτρα κωδικός?

Όχι... δυστυχώς...

Καλημερα ναι.

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχεις κανενα αριθμο προπαραγγελειας που σου ηρθε στο εμαιλ σου οταν εκανες την προπαραγγελεια σου ;

Καλημέρα παιδιά.Μηπως εννοείται το κουπόνι προπαραγγελιας;Γιατι έχω ένα email από το Πλαίσιο οταν έκανα την προπαραγγελια με ένα κωδικό.Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απάντηση :).

Ειχα αποφασίσει να πάρω το plus αλλά τώρα έχω δεύτερες σκέψεις για το απλό. Ερχόμενος από το s9+ εσείς τι πιστεύετε; θα μου καθίσει καλύτερα στο χέρι το απλό ή το plus;;;

εννοείται ότι τα έχω ήδη πιάσει στα χέρια μου στα μαγαζιά, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω

Ξέρω ότι είναι υποκειμενικό, αλλά κάποια γνώμη δεν βλάπτει:)

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικά με τα ακουστικά

για τα ακουστικά που την κάνεις την αίτηση;;; στο samsung members (τελευταία έκδοση) στα πλεονεκτήματα δεν μου εμφανίζει την επιλογή!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

στο samsung members πηγα κανονικα και μετα στο benefits και το εβγαλε..(μαζι με μια προσφορα για ενα πλυντηριο)

Υ.Γ. : κανενα κανονικο ringtone δεν εχει;;;

Edited by Chameleon

Τελικά το πρωί πρωί μπόρεσα και έκανα και εγώ την αίτηση για τα ακουστικά.

Επίσης δεν είχα mail προπαραγγελιας αλλά ένα sms από τον Κωτσοβολο το οποίο και ανέβασα.

Στον δικό που ρωτάει.. Δε βλέπω γιατί από s9+ να πας στο s10. Είχα κι εγώ κάποια χρονική περίοδο το plus και πήγα πάλι σε plus.

Θα ξενερώσεις θεωρώ με τη μικρότερη οθόνη και τη μικρότερη μπαταρία. Κάθεται πολύ καλά στο χέρι , είναι ελαφρύ και λεπτό

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:cool:

Ειχα αποφασίσει να πάρω το plus αλλά τώρα έχω δεύτερες σκέψεις για το απλό. Ερχόμενος από το s9+ εσείς τι πιστεύετε; θα μου καθίσει καλύτερα στο χέρι το απλό ή το plus;;;

εννοείται ότι τα έχω ήδη πιάσει στα χέρια μου στα μαγαζιά, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για τα ακουστικά που την κάνεις την αίτηση;;; στο samsung members (τελευταία έκδοση) στα πλεονεκτήματα δεν μου εμφανίζει την επιλογή!

Καλημέρα φίλε μου θα σου πρότεινα το s10 όχι το plus .Και εγω ειχα παντα αυτο το δίλημμα γι αυτο επερνα και τα δυο ..είχα το s8 και s8plus οπως και s9 και s9plus παντα καταλήγω να μου αρέσει και να κρατάω το μικρότερο πολυ πιο βολικό σε ολα γι αυτό και αυτή την φορά πηρα μονο το μικρό s10 αφού πλέον εχει και 6.1 οθονη στο ίδιο μέγεθος σχεδόν με το s9 ειναι σούπερ

Θα σου πρότεινα 100% το μικρότερο άφοβα αφού εισαι σε δίλημμα

Παρέλαβα τελικά κι εγώ από Public που το είχα κάνει προπαραγγελία. Πήγα στο 128αρι λευκό γιατί το Note 9 512 που έχω τώρα δε μου χρειάστηκε ποτέ τόση χωρητικότητα (συν τη Samsung microsd που έχω).

Πάντως μετά από S9+ και Note 9 το S10 είναι πολύ μικρό στο χέρι. 97afdea0d3f561c8364b73e7c826dc51.jpg

129026.png?1640591734

Καλημέρα

Αν δεις τα χαρακτηριστικά αν δεν πας στο s10 plus θεωρώ ότι ότι s10 θα έχει το ίδιο μέγεθος με το s9 plus όπως κ ίδια μπαταρία σχεδόν αλλά με καλύτερες κάμερες μνήμες κτλ.. Μου πέρασε κ μένα απτό μυαλό για το μικρότερο αλλά φοβάμαι πως δεν θα καταλάβω ότι άλλαξα συσκευή αν δεν πάω στο plus

Edited by XP130TD
ΔΙΟΡΘΩΣΗ QUOTE TAG

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Τελικά το πρωί πρωί μπόρεσα και έκανα και εγώ την αίτηση για τα ακουστικά.

Επίσης δεν είχα mail προπαραγγελιας αλλά ένα sms από τον Κωτσοβολο το οποίο και ανέβασα.

Στον δικό που ρωτάει.. Δε βλέπω γιατί από s9+ να πας στο s10. Είχα κι εγώ κάποια χρονική περίοδο το plus και πήγα πάλι σε plus.

Θα ξενερώσεις θεωρώ με τη μικρότερη οθόνη και τη μικρότερη μπαταρία. Κάθεται πολύ καλά στο χέρι , είναι ελαφρύ και λεπτό

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τo S9+ με το S10 εχουν την ιδια οθονη (6.1) οποτε δε θα παει σε μικροτερη οθονη. Σε βολικοτερο μεγεθος συσκευης με την ιδια οθονη θα παει.

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Για το πιο πισω που ανεφερα περι standby,απο χτες το βραδυ που εκανα το σχολιο μεχρι αυτη την στιγμη σε flight mode 2% κατω η μπαταρια.

Σε Galaxy s9+ για να βγάλει την ημέρα πρέπει να ρίξω την οθόνη σε hd, όχι παιχνίδια κτλπ.απλή απαιτητική χρήση χωρίς να το έχω σκαλίσει α.Δυστυχώς χωλαινουν στο τομέα της μπαταρίας μέχρι τώρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά την βγάζω την ημέρα με το s9+ μου σε native ανάλυση. Και με γερη χρηση. Μην γράφουμε ότι αφορά εμάς μόνο και το περνάμε σαν αντικειμενική αληθεια.

Φαντάζομαι ότι με την αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία το s10 θα είναι ακομα καλύτερο.

https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s10-youtube-premium-964005/amp/#click=https://t.co/R9WMQxbnC3

Galaxy S10 owners can enjoy 4 months of YouTube Premium for free

Ελλάδα δεν βλέπω να είναι μέσα.

Καλημέρα στην παρέα. Το κινητό είναι αλλού! Προσπάθησα χθες το βράδυ να κάνω την αίτηση για τα earbuds αλλά δεν δεχόταν τα συνημμένα, ούτε pdf ούτε jpg.

Το mail app δεν παίζει με hotmail;; To έχω προσθέσει κανονικά αλλά δεν μου δείχνει τα περιεχόμενα των φακέλων :confused: έχει σετάρει κάποιος άλλος hotmail στο mail app;;

Η οθόνη από χρώματα και φωτεινότητα απλά δεν υπάρχει! Η μπαταρία με προβληματίζει λίγο αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα για να δω τι παίζει

Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Παρέλαβα τελικά κι εγώ από Public που το είχα κάνει προπαραγγελία. Πήγα στο 128αρι λευκό γιατί το Note 9 512 που έχω τώρα δε μου χρειάστηκε ποτέ τόση χωρητικότητα (συν τη Samsung microsd που έχω).

Πάντως μετά από S9+ και Note 9 το S10 είναι πολύ μικρό στο χέρι. 97afdea0d3f561c8364b73e7c826dc51.jpg

Καλοριζικο και σε σενα φιλε να το χαιρεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι υπερβολικο για ενα μεσαιο χρηστη να χει 512GB αποθηκευτικο χωρο και να μην ξερει τι να πρωτο φυλαξει πανω αφου με τα 128GB μια χαρα κανει την δουλεια του και του περιψεβουν ακομη.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Offtopic: ωραίο το κινητό αλλά ακόμα πιο ωραίο το τιμόνι Αλκαντάρα με καρμπον της bmw..

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Τo S9+ με το S10 εχουν την ιδια οθονη (6.1) οποτε δε θα παει σε μικροτερη οθονη. Σε βολικοτερο μεγεθος συσκευης με την ιδια οθονη θα παει.

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. 6.2 αντί για 6.1 αλλά με μεγαλύτερο screen-to-body ratio το s10, οπότε πρακτικά πρέπει να είναι ίδια η οθόνη. Μπαταρία επίσης τα ίδια, 3500 mAh αντί για 3400 mAh (εδώ έχει διαφορά το s10+ με μπαταρία 4100, αλλά αφού στο τέλος της ημέρας θα χρειάζομαι και πάλι φόρτιση είτε από το 20% είτε από το 40%, πάλι στα ίδια ερχόμαστε). διπλή selfie ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!!

Το μυαλό λέει s10, αλλά η καρδιά s10+!!!!:lol::lol:

Τέλος off topic!

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Τελικά τι είναι καλύτερο το s10 ή το 10 plus?

Εκτός από τη τιμή,τις κάμερες, το display ,τη μπαταρία κλπ αξίζει το 100 αρικο παραπάνω το plus?

Ας μας πούνε οι κάτοχοι των μοντέλων αυτών!!

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)