YAziDis Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Βασικά σε κωμόπολη θα γίνει πιθανόν η πρόταση.. Μιλάμε για 10.000 κατοίκους το max, οπότε δε πιστεύω να θέλουν και καμιά τεράστια κεραία.. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 αμα δεν εχεις κοντα γειτονες κ επιμείνεις σε μικρή κεραια ισως να μην εχεις προβλημα.. ομως σκεψου αμα βαλεις καμμια μεγαλουτσικη κ την δουν, ξεχωριζουν οι μεγαλης ισχυος, και τσακωθεις χοντρα με τους γειτονες.. σοβαρο ενδεχομενο,προσεχε οποτε:) και μαζεψε και αλλες πληροφοριες οσο γινεται. α και αμα ενδιαφερεται η βοντα μαλλον θα ενδιαφερονται κ οι άλλες 2,ρωτας κ παιρνεις προσφορες!!!!;) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Εχω ένα οικόπεδο στην Κρήτη, κοντά στη Γεωργιούπολη. Είναι σε ύψωμα, βουνοκορφή. Το θέμα είναι ότι στο σημείο εκείνο έχει άριστη κάλυψη και η Cosmote και η Vodafone. Με ποιο τμήμα πρέπει να επικοινωνήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παρε εξυπηρετηση πελατων και στα 2 δικτυα και πες τι θες. θα σου δωσουν αριθμο τηλεφωνου.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Οι κεραιες αυτες συμφερουν ειτε οταν ειναι μικρη και τη βαζει καποιος που ειναι σε περιοχη χωρις πολλα σπιτια γυρω ειτε σε κανα οικοπεδο σε κανα βουνο απο κει και περα τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα για την υγεια ολων!! Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σημαντικό θέμα ακόμα και στις μέρες μας .. θα βάζατε κεραία ή όχι ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Όσοι θέλουν να μάθουν αν οι γύρω κεραίες τους είναι νόμιμες μπείτε εδώ:keraies.eett.gr Όσες δεν είναι στην λίστα είναι παράνομες και θέλουν καταγγελία στην ΕΕΤΤ εδώ:http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antenna_Mast_Systems/procedures_form.html Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Σημαντικό θέμα ακόμα και στις μέρες μας .. θα βάζατε κεραία ή όχι ; Αν είναι του δικτύου μου, μπορεί και ναι, να έβαζα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) παντως εχω ακουσει οτι παιζουν τρομερες προσφορες (οχι παντως 300αρια η τριχιλιαρα,ακουω για πολυ περισσοτερα χρηματα),προς τους ανθρωπους που κανουν συμφωνια με καποια εταιρεια κινητης,με σκοπο την τοποθετηση κεραιας. το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα δεν θα εβαζα,οσο κι αν δελεαζομαι απο το πακετο που θα μου προσφεραν. πιστευω οτι κανει κακο το να υπαρχουν κεραιες σε κατοικημενες περιοχες. στην περιοχη μου διπλα σε ενα σχολειο,εχουν κεραιες της wind,μεχρι το απογευμα στις 7,οι κεραιες ειναι κλειστες και φυσικα το σημα σχεδον ανυπαρκτο,για να τις κλεινουν καποιος λογος σιγουρα θα υπαρχει και σιγουρα λογος βλαβερος προς την υγεια,αλλωστε ειναι και απεναντι απο σχολειο. Edited December 5, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 παντως εχω ακουσει οτι παιζουν τρομερες προσφορες (οχι παντως 300αρια η τριχιλιαρα,ακουω για πολυ περισσοτερα χρηματα),προς τους ανθρωπους που κανουν συμφωνια με καποια εταιρεια κινητης,με σκοπο την τοποθετηση κεραιας. το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα δεν θα εβαζα,οσο κι αν δελεαζομαι απο το πακετο που θα μου προσφεραν. πιστευω οτι κανει κακο το να υπαρχουν κεραιες σε κατοικημενες περιοχες. στην περιοχη μου διπλα σε ενα σχολειο,εχουν κεραιες της wind,μεχρι το απογευμα στις 7,οι κεραιες ειναι κλειστες και φυσικα το σημα σχεδον ανυπαρκτο,για να τις κλεινουν καποιος λογος σιγουρα θα υπαρχει και σιγουρα λογος βλαβερος προς την υγεια,αλλωστε ειναι και απεναντι απο σχολειο. οταν η κεραια ειναι πιο μακρια τρως μεγαλυτερη ακτινοβολια,οταν δεν υπαρχουν αρκετες κεραιες σε μια περιοχη τρωμε μεγαλυτερη ακτινοβολια γιατι το κινητο κανει συνεχεια search για σημα,εδω εχει περασει η λογικη οτι προκαλουν πολλα προβληματα υγειας,εγω που ασχολουμαι με κινητα απο το 1998 δεν εντοπισα καποια επιροη πανω μου,εαν ηταν ετσι ολος ο κοσμος θα πεθαινε απο καρκινο,κατι το οποιο δεν γινεται αυτη τη στιγμη,εγω προσωπικα θα εβαζα στην ταρατσα της πολυκατοικιας εαν συμφωνουσαν και οι αλλοι ενοικοι η ακομη και στο κτημα μου θα παραχωρουσα μερος για να μπει διοτι δε φοβαμαι,αν αναλογιστει κανεις οτι υπαρχουν κεραιες τηλεορασεως και ραδιοφωνου σε καθε πολυκατοικια,ασυρματα τηλ,wifi κτλπ μην περιμενετε να απαλλαγειτε εντελως απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια,παντως με το ραδιοφωνακι τρωμε περισσοτερη ακτινοβολια απο οτι με ενα κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 οταν η κεραια ειναι πιο μακρια τρως μεγαλυτερη ακτινοβολια,οταν δεν υπαρχουν αρκετες κεραιες σε μια περιοχη τρωμε μεγαλυτερη ακτινοβολια γιατι το κινητο κανει συνεχεια search για σημα,εδω εχει περασει η λογικη οτι προκαλουν πολλα προβληματα υγειας,εγω που ασχολουμαι με κινητα απο το 1998 δεν εντοπισα καποια επιροη πανω μου,εαν ηταν ετσι ολος ο κοσμος θα πεθαινε απο καρκινο,κατι το οποιο δεν γινεται αυτη τη στιγμη,εγω προσωπικα θα εβαζα στην ταρατσα της πολυκατοικιας εαν συμφωνουσαν και οι αλλοι ενοικοι η ακομη και στο κτημα μου θα παραχωρουσα μερος για να μπει διοτι δε φοβαμαι,αν αναλογιστει κανεις οτι υπαρχουν κεραιες τηλεορασεως και ραδιοφωνου σε καθε πολυκατοικια,ασυρματα τηλ,wifi κτλπ μην περιμενετε να απαλλαγειτε εντελως απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια,παντως με το ραδιοφωνακι τρωμε περισσοτερη ακτινοβολια απο οτι με ενα κινητο... ...το ίδιο και με τα δορυφορικά πιάτα!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μήπως να το ψάξω τότε?γιατί και κτήμα εχω και στο σπίτι μου δεν μένω αλλά το ενοικιάζω σε άλλους:-P Εγώ προτιμώ τα εξοχικά μέρη,οπού και διαμένω.εκτός πόλης δηλαδή.χμ,με βάζεις σε ιδέες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla13 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 To να είσαι ΚΑΤΩ ακριβώς από την κεραία πάντως είναι το πιο ασφαλές σημείο όπως λέει και το παιδί πιο πάνω. Λιγότερη ακτινοβολία. Παράθεση Galaxy Note 3 : Πλήρης οδηγός για Root (De la Vega method from XDA) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts