Jump to content

Έχετε βάλει κεραία κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι σας;

Κοινοποίηση

Θα δεχόσασταν να τοποθετηθεί κεραία στο σπίτι σας;  

221 members have voted

1. 1. Θα δεχόσασταν να τοποθετηθεί κεραία στο σπίτι σας;

• Ναι
      35
    • Ίσως, ανάλογα με τα ανταλλάγματα
      66
    • Όχι
      120

Recommended Posts

Βασικά σε κωμόπολη θα γίνει πιθανόν η πρόταση.. Μιλάμε για 10.000 κατοίκους το max, οπότε δε πιστεύω να θέλουν και καμιά τεράστια κεραία..

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

• Απαντήσεις 212
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αμα δεν εχεις κοντα γειτονες κ επιμείνεις σε μικρή κεραια ισως να μην εχεις προβλημα..

ομως σκεψου αμα βαλεις καμμια μεγαλουτσικη κ την δουν, ξεχωριζουν οι μεγαλης ισχυος,

και τσακωθεις χοντρα με τους γειτονες..

σοβαρο ενδεχομενο,προσεχε οποτε:)

και μαζεψε και αλλες πληροφοριες οσο γινεται.

α και αμα ενδιαφερεται η βοντα μαλλον θα ενδιαφερονται κ οι άλλες 2,ρωτας κ παιρνεις προσφορες!!!!;)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• 5 weeks later...
Εχω ένα οικόπεδο στην Κρήτη, κοντά στη Γεωργιούπολη. Είναι σε ύψωμα, βουνοκορφή. Το θέμα είναι ότι στο σημείο εκείνο έχει άριστη κάλυψη και η Cosmote και η Vodafone. Με ποιο τμήμα πρέπει να επικοινωνήσω;

παρε εξυπηρετηση πελατων και στα 2 δικτυα και πες τι θες.

θα σου δωσουν αριθμο τηλεφωνου..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• 2 months later...

Οι κεραιες αυτες συμφερουν ειτε οταν ειναι μικρη και τη βαζει καποιος που ειναι σε περιοχη χωρις πολλα σπιτια γυρω ειτε σε κανα οικοπεδο σε κανα βουνο απο κει και περα τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα για την υγεια ολων!!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

• 3 years later...
Σημαντικό θέμα ακόμα και στις μέρες μας .. θα βάζατε κεραία ή όχι ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• 5 months later...

Όσοι θέλουν να μάθουν αν οι γύρω κεραίες τους είναι νόμιμες μπείτε εδώ:keraies.eett.gr

Όσες δεν είναι στην λίστα είναι παράνομες και θέλουν καταγγελία στην ΕΕΤΤ εδώ:http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antenna_Mast_Systems/procedures_form.html

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• 2 months later...
Σημαντικό θέμα ακόμα και στις μέρες μας .. θα βάζατε κεραία ή όχι ;

Αν είναι του δικτύου μου, μπορεί και ναι, να έβαζα! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

παντως εχω ακουσει οτι παιζουν τρομερες προσφορες (οχι παντως 300αρια η τριχιλιαρα,ακουω για πολυ περισσοτερα χρηματα),προς τους ανθρωπους που κανουν συμφωνια με καποια εταιρεια κινητης,με σκοπο την τοποθετηση κεραιας.

το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα δεν θα εβαζα,οσο κι αν δελεαζομαι απο το πακετο που θα μου προσφεραν.

πιστευω οτι κανει κακο το να υπαρχουν κεραιες σε κατοικημενες περιοχες.

στην περιοχη μου διπλα σε ενα σχολειο,εχουν κεραιες της wind,μεχρι το απογευμα στις 7,οι κεραιες ειναι κλειστες και φυσικα το σημα σχεδον ανυπαρκτο,για να τις κλεινουν καποιος λογος σιγουρα θα υπαρχει και σιγουρα λογος βλαβερος προς την υγεια,αλλωστε ειναι και απεναντι απο σχολειο.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παντως εχω ακουσει οτι παιζουν τρομερες προσφορες (οχι παντως 300αρια η τριχιλιαρα,ακουω για πολυ περισσοτερα χρηματα),προς τους ανθρωπους που κανουν συμφωνια με καποια εταιρεια κινητης,με σκοπο την τοποθετηση κεραιας.

το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα δεν θα εβαζα,οσο κι αν δελεαζομαι απο το πακετο που θα μου προσφεραν.

πιστευω οτι κανει κακο το να υπαρχουν κεραιες σε κατοικημενες περιοχες.

στην περιοχη μου διπλα σε ενα σχολειο,εχουν κεραιες της wind,μεχρι το απογευμα στις 7,οι κεραιες ειναι κλειστες και φυσικα το σημα σχεδον ανυπαρκτο,για να τις κλεινουν καποιος λογος σιγουρα θα υπαρχει και σιγουρα λογος βλαβερος προς την υγεια,αλλωστε ειναι και απεναντι απο σχολειο.

οταν η κεραια ειναι πιο μακρια τρως μεγαλυτερη ακτινοβολια,οταν δεν υπαρχουν αρκετες κεραιες σε μια περιοχη τρωμε μεγαλυτερη ακτινοβολια γιατι το κινητο κανει συνεχεια search για σημα,εδω εχει περασει η λογικη οτι προκαλουν πολλα προβληματα υγειας,εγω που ασχολουμαι με κινητα απο το 1998 δεν εντοπισα καποια επιροη πανω μου,εαν ηταν ετσι ολος ο κοσμος θα πεθαινε απο καρκινο,κατι το οποιο δεν γινεται αυτη τη στιγμη,εγω προσωπικα θα εβαζα στην ταρατσα της πολυκατοικιας εαν συμφωνουσαν και οι αλλοι ενοικοι η ακομη και στο κτημα μου θα παραχωρουσα μερος για να μπει διοτι δε φοβαμαι,αν αναλογιστει κανεις οτι υπαρχουν κεραιες τηλεορασεως και ραδιοφωνου σε καθε πολυκατοικια,ασυρματα τηλ,wifi κτλπ μην περιμενετε να απαλλαγειτε εντελως απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια,παντως με το ραδιοφωνακι τρωμε περισσοτερη ακτινοβολια απο οτι με ενα κινητο...

οταν η κεραια ειναι πιο μακρια τρως μεγαλυτερη ακτινοβολια,οταν δεν υπαρχουν αρκετες κεραιες σε μια περιοχη τρωμε μεγαλυτερη ακτινοβολια γιατι το κινητο κανει συνεχεια search για σημα,εδω εχει περασει η λογικη οτι προκαλουν πολλα προβληματα υγειας,εγω που ασχολουμαι με κινητα απο το 1998 δεν εντοπισα καποια επιροη πανω μου,εαν ηταν ετσι ολος ο κοσμος θα πεθαινε απο καρκινο,κατι το οποιο δεν γινεται αυτη τη στιγμη,εγω προσωπικα θα εβαζα στην ταρατσα της πολυκατοικιας εαν συμφωνουσαν και οι αλλοι ενοικοι η ακομη και στο κτημα μου θα παραχωρουσα μερος για να μπει διοτι δε φοβαμαι,αν αναλογιστει κανεις οτι υπαρχουν κεραιες τηλεορασεως και ραδιοφωνου σε καθε πολυκατοικια,ασυρματα τηλ,wifi κτλπ μην περιμενετε να απαλλαγειτε εντελως απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια,παντως με το ραδιοφωνακι τρωμε περισσοτερη ακτινοβολια απο οτι με ενα κινητο...

...το ίδιο και με τα δορυφορικά πιάτα!!! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μήπως να το ψάξω τότε?γιατί και κτήμα εχω και στο σπίτι μου δεν μένω αλλά το ενοικιάζω σε άλλους:-P

Εγώ προτιμώ τα εξοχικά μέρη,οπού και διαμένω.εκτός πόλης δηλαδή.χμ,με βάζεις σε ιδέες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

To να είσαι ΚΑΤΩ ακριβώς από την κεραία πάντως είναι το πιο ασφαλές σημείο όπως λέει και το παιδί πιο πάνω. Λιγότερη ακτινοβολία.