dal_kos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια καλησπερα.Εχω μια σαλοκουζινα γυρω στα 28τμ.Σε ολα τα καταστηματα μου ειπαν οτι το 12000btu μου αρκει .Ο τελευταιος συγκεκριμενα μου προτεινε και ενα 12αρι mitsubishi το οποιο σπο οτι καταλαβα ειναι τα καλυτερα.Για καποιο λογο φοβαμαι οτι δεν θα αρκει το 12αρι.Τι προτεινετε εσεις.Ειμαι τελειος ασχετος.Ευχαριστω πολυ Τα 28 τετραγωνικά μέτρα για να κρίνουμε air condition από απόσταση δεν λένε και πολλά. Για μια μπακάλικη εκτίμηση χρειάζονται τα εξής: - Τετραγωνικά - Παλαιότητα - Έκθεση (είναι ρετιρέ? πάνω από πυλωτή?) - Πόσα ανοίγματα έχει ο χώρος. Και προσοχή..! Με τα παραπάνω βγαίνει μόνο εκτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παιδια καλησπερα.Εχω μια σαλοκουζινα γυρω στα 28τμ.Σε ολα τα καταστηματα μου ειπαν οτι το 12000btu μου αρκει .Ο τελευταιος συγκεκριμενα μου προτεινε και ενα 12αρι mitsubishi το οποιο σπο οτι καταλαβα ειναι τα καλυτερα.Για καποιο λογο φοβαμαι οτι δεν θα αρκει το 12αρι.Τι προτεινετε εσεις.Ειμαι τελειος ασχετος.Ευχαριστω πολυ στα ιδια τμ με εσενα και με ιδιο χωρο το 12αρι μου ποτε δεν δουλεψε οπως θα επρεπε. Ναι οκ, εβγαζε δροσερο αερα αλλα με τα 2 θερμομετρα ακριβειας στις δυο ακρες του σαλονιου-κουζινα εδειχναν στη καλυτερη περιπτωση 27.5C σε περιοδους καυσωνα. Απο προχειρους υπολογισμους βρηκα πως θα επρεπε να ειμαι σε 14000btu και ανω σε ψυξη. Αυτες τις ημερες παρελαβα ενα 18αρι (αφου κοστιζουν οσο περιπου τα 16αρια και δεν βρηκα λογο να παω σε 16αρι) και αντικαθιστω στο 12αρι μου. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 στα ιδια τμ με εσενα και με ιδιο χωρο το 12αρι μου ποτε δεν δουλεψε οπως θα επρεπε. Ναι οκ, εβγαζε δροσερο αερα αλλα με τα 2 θερμομετρα ακριβειας στις δυο ακρες του σαλονιου-κουζινα εδειχναν στη καλυτερη περιπτωση 27.5C σε περιοδους καυσωνα. Απο προχειρους υπολογισμους βρηκα πως θα επρεπε να ειμαι σε 14000btu και ανω σε ψυξη. Αυτες τις ημερες παρελαβα ενα 18αρι (αφου κοστιζουν οσο περιπου τα 16αρια και δεν βρηκα λογο να παω σε 16αρι) και αντικαθιστω στο 12αρι μου. Οταν λες θερμομετρα ακριβειας,ποια εννοεις; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 θερμομετρα χωρου της oregon scientific. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παιδιά θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή ενός κλιματιστικού για το υπνοδωμάτιο ; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο θόρυβος καθώς και η κατανάλωση να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα. 9000 με 10000 btu είναι αρκετά. Κόστος μέχρι 700€. Υπάρχει κάποιο μοντέλο (inverter) που να είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο ; Ή σε ποια μοντέλα να περιορίσω τις επιλογές μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Παιδιά θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή ενός κλιματιστικού για το υπνοδωμάτιο ; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο θόρυβος καθώς και η κατανάλωση να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα. 9000 με 10000 btu είναι αρκετά. Κόστος μέχρι 700€. Υπάρχει κάποιο μοντέλο (inverter) που να είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο ; Ή σε ποια μοντέλα να περιορίσω τις επιλογές μου ; Σε τέτοιο budget με σειρά προτεραιότητας: https://www.skroutz.gr/s/3269165/LG-Prestige-H09AK.html https://www.skroutz.gr/s/442225/LG-Prestige-H09MW.html https://www.skroutz.gr/s/1914747/Gree-Hansol-GRS-101-HI-JSH-N2.html Αθόρυβα ειδικά σε sleeping mode δεν ακούς τίποτα. Απο τα ποιο οικονομικά σε κατανάλωση του εμπορίου (μέσα στην 5άδα κατατάσσονται) Απο θέμα αξιοπιστίας ακούγεται ότι το lg prestige είναι καλό . To Gree επίσης το ίδιο απλά το gree έχει λιγότερες λειτουργίες απο το prestige και φίλτρα αλλά έχει εγγύηση 10 χρόνια συμπιεστή και 5 τα ηλεκτρικά του μέρη ενώ η lg δίνει 2 χρόνια ηλεκτρικά και 5 συμπιεστής. Από ρυθμίσεις κατανάλωση λειτουργίες θα έπαιρνα LG με το MW μοντέλο να ναι το νεότερο για το 2013 και το ΑΚ το παλιό (μικρές διαφορές) Απο θέμα εγγύησης και ταυτόχρονα αξιοπιστίας θα επέλεγα Gree αλλά υστερεί σε φίλτρα μιας και έχει απλά και ένα ενεργού άνθρακα . Τίποτα το ιδιαίτερο. Ενδεικτικά επειδή έχω το hansol της Gree πολύ χοντρικά μισή kwh καίει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα σε κάποιο κατάστημα και μου πρότειναν αυτό http://www.skroutz.gr/s/2614426/Toshiba-RAS-B10N3KV2-E-RAS-10N3AV2-E-Suzumi-Plus.html Μου είπαν βέβαια ότι έχει 21 dB θόρυβο, αλλά εγώ στα χαρακτηριστικά βλέπω 26 με 28. Θα ακούγεται άραγε ο θόρυβος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Φίλε μου αν το budget σου είναι ~€700, τότε στα 9000 BTU/h μακράν καλύτερη επιλογή είναι το Panasonic Etherea CS/CU-XE9PKEW υπάρχει και το Panasonic Etherea CS/CU-E9PKEW σε λευκό χρώμα και ~€30 φθηνότερο από το πρώτο. Είναι το κορυφαίο μοντέλο της Panasonic, με μακράν την καλύτερη ποιότητα παραγόμενου αέρα από όλα τα κλιματιστικά της αγοράς. Άλλες αρκετά καλές επιλογές είναι τα -Toshiba RAS-B10N3KV2-E/RAS-10N3AV2-E Suzumi Plus -Sharp AY-XP9LSR -Hitachi RAS/RAC-S10HA Το Ηitachi ξεχωρίζει διότι έχει την καλύτερη αντλία θερμότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να είναι το πλέον αποδοτικό/οικονομικό στη θέρμανση στην κατηγορία ενώ είναι παράγει και μικρή στάθμη θορύβου. Στα μειονεκτήματά του είναι οι λίγοι αυτοματισμοί. Στα ~€540 είναι το κορυφαίο στο λόγο απόδοση/τιμή. Το Sharp έχει κορυφαίο αεραγωγό και ποιότητα παραγόμενου αέρα, δεν είναι όμως αρκετά οικονομικό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το Toshiba έχει πολλές λειτουργίες και αυτοματισμούς, είναι μια καλή all around λύση. Το Panasonic όμως είναι high end μοντέλο και υπερτερεί σε όλους σχεδόν τους τομείς σε σχέση με τα παραπάνω. Στη θέση σου θα προτιμούσα λοιπόν το Panasonic ή αν ήθελα κάτι πιο οικονομικό αλλά εξίσου ποιοτικό και αξιόπιστο, το Hitachi. Edited September 11, 2013 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπέρα! Θέλω ένα σχετικά απλό κλιματιστικό για το υπνοδωματιο μου (~15τμ),ειναι αρκετα καλα μονωμένο και σε καινούρια οικοδομη. Διαθέτω μέχρι 500+Ε. Mε ενδιαφέρει η απόδοση στη θέρμανση και ο θόρυβος. Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοηθεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Aν διαβάσεις το αμέσως προηγούμενο μήνυμα, αναφέρω ότι το -Hitachi RAS/RAC-S10HA είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την απόδοση προς τιμή για το budget που διαθέτεις. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Aν διαβάσεις το αμέσως προηγούμενο μήνυμα, αναφέρω ότι το -Hitachi RAS/RAC-S10HA είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την απόδοση προς τιμή για το budget που διαθέτεις. Ωχ ενώ το διαβασα το ποστ δεν το πρόσεξα καθόλου... (το μυαλό μου είναι λίγο κουρκούτι τις τελευταίες μέρες :P )Παρά πολύ καλό πάντως, φαίνεται ακριβως αυτο που ψάχνω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ILIAS1970 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ:worry::worry: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ Fujitsu ASYG-12LLCB 12.000? ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ 530.00 ΜΕ 14 ΑΤΟΚΕΣ. σΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλησπέρα.Μια ερώτηση και από μένα. Είχα αγοράσει το 2004 ενα κλιματιστικό το fujitsou asy 24 rgb-w.έχει δουλέψει μόνο εκείνο το καλοκαίρι και από τότε το έχω βγάλει το έκανα απεγκατασταση γιατι δεν το χρειαζόμουν. τώρα το χρειάζομαι ξανά άλλα για θέρμανση.θα ήθελα να ρωτήσω ενα συμβατικό κλιματιστικό σαν το δικό μου μέχρι τη θερμοκρασία εξωτερική μπορεί να δουλέψει και να παράγει εσωτερικά θέρμανση, έχω ακούσει πολλά και έχω μπερδευτεί γιατί τώρα υπάρχουν και τα inverter.παρακαλώ αν καποιος γνωρίζει να μου απάντηση γιατι το χρειάζομαι για θέρμανση. είμαι στρατιωτικός και λόγω μετάθεσης Διδυμότειχο τώρα προβλέπω κρύο το χειμώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλησπέρα.Μια ερώτηση και από μένα. Είχα αγοράσει το 2004 ενα κλιματιστικό το fujitsou asy 24 rgb-w.έχει δουλέψει μόνο εκείνο το καλοκαίρι και από τότε το έχω βγάλει το έκανα απεγκατασταση γιατι δεν το χρειαζόμουν. τώρα το χρειάζομαι ξανά άλλα για θέρμανση.θα ήθελα να ρωτήσω ενα συμβατικό κλιματιστικό σαν το δικό μου μέχρι τη θερμοκρασία εξωτερική μπορεί να δουλέψει και να παράγει εσωτερικά θέρμανση, έχω ακούσει πολλά και έχω μπερδευτεί γιατί τώρα υπάρχουν και τα inverter.παρακαλώ αν καποιος γνωρίζει να μου απάντηση γιατι το χρειάζομαι για θέρμανση. είμαι στρατιωτικός και λόγω μετάθεσης Διδυμότειχο τώρα προβλέπω κρύο το χειμώνα. Μπορει να δουλεψει.απλα οσο πιο παλιο τοσο πιο δυσκολα ανταποκρινεται στις χαμηλες θερμοκρασιες και τοσο πιο ενεργοβορο ειναι. Αν εχει σκοπο να κατσεις χρονια και σου περισευουν ισως σε συμφερει το καινουργιο ,γιατι εκει τα κρυα δεν αστειευονται. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μπορει να δουλεψει.απλα οσο πιο παλιο τοσο πιο δυσκολα ανταποκρινεται στις χαμηλες θερμοκρασιες και τοσο πιο ενεργοβορο ειναι. Αν εχει σκοπο να κατσεις χρονια και σου περισευουν ισως σε συμφερει το καινουργιο ,γιατι εκει τα κρυα δεν αστειευονται. Για δυο χρόνια με βλέπω για εδω πάνω. πάντως απο μια ερεύνα που έκανα πέρα απο μια διάφορα στην κατανάλωση που εχει ενα συμβατικό κλιματιστικό όπως το δικό μου ,στα πολλά μυών μάλλον και τα δυο δεν την παλεύουν,μέχρι και -10 βαθμούς κατι γίνεται. έμενα αυτό με απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Για δυο χρόνια με βλέπω για εδω πάνω. πάντως απο μια ερεύνα που έκανα πέρα απο μια διάφορα στην κατανάλωση που εχει ενα συμβατικό κλιματιστικό όπως το δικό μου ,στα πολλά μυών μάλλον και τα δυο δεν την παλεύουν,μέχρι και -10 βαθμούς κατι γίνεται. έμενα αυτό με απασχολεί. Οντως ειναι προβλημα.δεν ξερω ποσο φτανει η θερμοκρασια.ανεφερε και τον τυπο να δουμε ποσο φτανει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc1978 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 είναι η πρώτη αγορά κλιματιστικού στο σπίτι.ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!μιλάμε για ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνα μάξιμουμ 40τ/μ.μετά από έρευνα για αγορά κλιματιστικού 18.000btu,κατέληξα σε 2 μοντέλα.το ένα είναι το MITSUBISHI-ELECTRIC-MSZ-MUZ-SF-50VE-INVERTER...και το άλλο μοντέλο είναι το Fujitsu ASYG18LFC.ποια είναι η γνώμη σας σχετικά?ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ILIAS1970 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ Fujitsu ASYG-12LLCB 12.000? ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ 530.00 ΜΕ 14 ΑΤΟΚΕΣ. σΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) @rc1978 Ποιο είναι το budget σου; @ILIAS1970 Για τα λεφτά του είναι τίμιο μηχάνημα. Βέβαια με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πάρεις σαφώς καλύτερο μηχάνημα. Δεν μπορώ να εγγυηθώ βέβαια ότι θα έχεις τις ίδιες ευκολίες πληρωμής. Edited September 21, 2013 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILOTTOS Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Παιδια μια ερωτηση και μια προειδοπιοιση!!!! Λοιπον πριν μια εβδομαδα πηρα αντι για 9 αρι ενα 12 αρι για το holl μαρκα general electric που σας ελεγα προσεξα ομως μια διαφορα οταν ειχα βαλει το Hisense ειδα οτι η καταναλωση στην ψυξη ηταν 1.200watt ενα θερμανση 1.100watt το general ομως λεει ψυξη\ θερμανση 1.500watt ειναι μεγαλη διαφορα μηπως πρεπει να προσεχω η δεν ειναι καμια μεγαλη διαφορα? Και η προειδοπιησει ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ INVERTER αγορασε η αδερφη μου ενα samsung 18.000btu την πρωτη μερα που το βαλαμε μπροστα εκανε μια ωρα να παγωσει ενα χωρο 24τ.μ. μετα απο δυο μερας πηγε να το αναψει εκανε ενα μπαμ και δεν ξαναναψε ηρθε ο τεχνικος και ειππε οτι ειχαι καει η ασφαλεια της πλακετας την αλλαζει το αναβουμε την πρωτη μια εβδομαδα οκ μετα το ξαναναβουμε και αναβοσβηναν κατι λαμπακια και δεν δουλευε το εξω μηχανιμα ερχετε παλι ο τεχνικος καικε η πλακετα μεσα εξω τηε αλλαζει πηρε το βαζει μπροστα της δυο πρωτες ωρες οκ μετα παλι τα ιδια ερχετε για τριτι φορα μεσα σε εναν μηνα ελλατωματικη εξωτερικη μοναδα αφτο μονο ειπε ενω πρωτα το πασπατευε το μηχανιμα δυο ωρες και θα μας παρει τηλεφωνο ξαναλεω ολα αυτα σε 1 ΜΗΝΑ!!!!!!ΟΥΤΕ οποτε καλια συμβατικο και λιγο παραπανω ρευμα παρα invrter και να τα περνας αφτα γιατι ολοι ξερουμε οτι τα inverter εχουν θεμα με τις πλακετες να μην γελιομαστε ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Mάλλον ζεις σε παράλληλο σύμπαν για να υποστηρίζεις ότι η τεχνολογία inverter φταίει που σου έκατσε ένα ελαττωματικό κλιματιστικό. Το πρόβλημα το έχει το συγκεκριμένο κλιματιστικό της συγκεκριμένης εταιρείας και όχι μια τεχνολογία που αποτελεί τη σημαντικότερη εξέλιξη στον κλιματισμό την τελευταία 15ετία. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Mάλλον ζεις σε παράλληλο σύμπαν για να υποστηρίζεις ότι η τεχνολογία inverter φταίει που σου έκατσε ένα ελαττωματικό κλιματιστικό. Το πρόβλημα το έχει το συγκεκριμένο κλιματιστικό της συγκεκριμένης εταιρείας και όχι μια τεχνολογία που αποτελεί τη σημαντικότερη εξέλιξη στον κλιματισμό την τελευταία 15ετία. Μην παίρνετε ότι ναναι μάρκες όπως samsung , bluesky , icebear και κάτι άλλα τυχαία .Μπορεί να είναι φτηνά αλλά οι επισκευές του μπορεί να κοστίζουν παραπάνω του κλιματιστικού.Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος ''Τι λες έξυπνε , εγώ έχω ένα bluesky 3 χρόνια τώρα και δεν έχει πάθει τίποτα.''Γενικά είναι όπου κάτσει. Καλύτερα αποφεύγετε αδικαιολογήτως φτηνά κλιματιστικά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Η βλάβη μπορεί να κάτσει και στο Daikin και στο Μitsubishi και στο Panasonic. Το θέμα είναι ότι οι σχετικά επώνυμες μάρκες έχουν καλύτερο ποιοτικό έλεγχο και ο ρυθμός που βγάζουν βλάβες είναι στατιστικά μικρότερος αλλά υπαρκτός. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Η βλάβη μπορεί να κάτσει και στο Daikin και στο Μitsubishi και στο Panasonic. Το θέμα είναι ότι οι σχετικά επώνυμες μάρκες έχουν καλύτερο ποιοτικό έλεγχο και ο ρυθμός που βγάζουν βλάβες είναι στατιστικά μικρότερος αλλά υπαρκτός. Δεν είπα ότι δεν θα χαλάσει το daikin , απλώς στα φτηνά δεν υπάρχει η ''ποιότητα'' που είναι στο επώνυμο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ισχύει ασφαλώς αυτό που γράφεις. Ο φίλος BASILOTTOS καλά έκανε και μετέφερε την εμπειρία της αδερφής του. Εδώ αυτό χρειαζόμαστε κυρίως, εμπειρίες χρήσης υπό πραγματικές συνθήκες ώστε να μην περιοριζόμαστε μόνο στα χαρακτηριστικά των φυλλαδίων. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts