Jump to content

Κλιματιστικά / Κλιματισμός

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τετραγωνικά γύρω στα 20, και χρήματα μέχρι 350 το πολύ. Χαρακτηριστικά Δεν έχω κάποια απαίτηση στα λεφτά αυτά, προφανώς :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Βάλε τα χαρακτηριστικα εδώ

http://www.inventoraircondition.gr/btu-calculator/

θα σου βγάλει πόσα btu θες για το χώρο σου. Έπειτα με βάση αυτό δες στο σκρουτζ τι επιλογές έχεις από όσο το δυνατό επώνυμα και επανέρχεσαι εδώ

Ωραία, ευχαριστώ πολύ!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπέρα,

Για κρεβατοκάμαρα 11,31τμ σε νέο σπίτι με πολύ καλή μόνωση σε mitsubishi ή lg τι προτείνετε; Ξεκίνησα να ψάχνω αλλά χάθηκα και από ένα σημείο και μετά δεν βγάζω άκρη. Όσο αφορά τα χρήματα μέχρι 600-700 αλλά αν υπάρχει σοβαρός λόγος πάω και παραπάνω. Θα είναι και για ψύξη / θέρμανση :O

Καλησπέρα,

Για κρεβατοκάμαρα 11,31τμ σε νέο σπίτι με πολύ καλή μόνωση σε mitsubishi ή lg τι προτείνετε; Ξεκίνησα να ψάχνω αλλά χάθηκα και από ένα σημείο και μετά δεν βγάζω άκρη. Όσο αφορά τα χρήματα μέχρι 600-700 αλλά αν υπάρχει σοβαρός λόγος πάω και παραπάνω. Θα είναι και για ψύξη / θέρμανση :O

Lg prestige...κορυφαία χαρακτηριστικά και με ελαχιστο 1024 btu

καλησπερα..ξερει κανενασ καποιο gadget ωστε να αναβουμε το κλιματιστικο απο το κινητο??
Samsung Galaxy S8 plus.....

Καλημέρα σε όλους

Θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω τους γνώστες επι των κλιματιστικών να με βοηθήσουν για να επιλέξω .

Τα δεδομένα

Ισόγειο κατάστημα το οποίο αποτελείται από ισόγειο 27 τ.μ και άλλα 45τμ πατάρι. Η τζαμαρία εχει πλάτος 3 μέτρα , με την πόρτα να είναι η κλασική γυάλινη που μπάζει γύρω γύρω . Στο βάθος του ισογείου υπάρχει εσωτερική σκάλα η οποία οδηγεί σε έναν χώρο διπλάσιο του κάτω, ο οποίος δεν είναι απλά αποθήκη αλλά κανονικά λειτουργικός . Το πατάρι εχει και αυτό συρόμενες μπαλκονόπορτες 3 μέτρα αλλά πιο κοντές , κάπου στα 1.5 μ με μόνο τζάμι και όχι τόσο καλή εφαρμογή .

Στον χώρο υπάρχουν 2 παλιά κλιματιστικά μη inverter το ένα κασέτα κάτω και ένα 9 αρι πάνω , κοντά προς τα παράθυρα. Το καλοκάιρι δροσίζουν μεν αλλά το χειμώνα ειδικά το κάτω (16αρι carrier 15 ετών ) πρακτικά δεν ζεσταίνει τον χώρο και κρυώνω αρκετά . Ειδικά αν πέσει η εξωτερική κάτω από 10 κλάφτα .

Οπότε με αυτά τα δεδομένα , θα ήθελα πρόταση για κλιματιστικό τοίχου , όχι κασέτα , budget 1000€ , που θα είναι η κυρία θέρμανση μου για τοποθέτηση στον κάτω χώρο που βρίσκομαι συνεχώς .

Έχω ακούσει καλά λόγια για Fujitsu , daikin και έχω καλή εμπειρία από hitachi στο σπίτι .

Επίσης , τι να προσέξω με τους τεχνικούς εγκατάστασης ; Έχω ακόυσει πολλά για άρπα κόλλα δουλειά . Προτείνετε κάποιο κατάστημα Θεσσαλονίκη και κάποιο τεχνικό γραφείο ;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Για οτιδήποτε σχετικό με την φωτογραφία κάντε "κλίκ" στο www.dpgr.gr

Και αν έχεις seicento ή ciquecento.. www.clubcento.gr

μεταξυ lg και mitsubishi σαφως επιλεγεις την δευτερη.

αν το εχει σαν εξτρα το κλιματιστικο(ποιο εχεις;) κατι θα γινει.αλλιως πας με καποιο εξωτερικο modem το οποιο θα κοβει το ρευμα στο κλιματστικο ,αν.υποατηριζει αυτη την λειτουργια 'επιστροφη σε προηγουμεμη λειτουργια σε περιπτωση διακοπης'

ΥΓπροσωπικα δεν το συνιστώ.

επελεξε το hitachi αφου το εμπιστευεσαι.(αν θυμαμαι καλα βγαινει στο 20000btu).οσες μαρκες ειπες αξιοπιστες φαινονται.

επελεξε γυρω στα 20000 .

για εγκατασσταση το κυριο ειναι αντλια κενου .το αλφα και το ωμεγα.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Tελευταία ημέρα η σημερινή για την την ψηφοφορία σχετικά με την ανάδειξη των κορυφαίων smartphones και tablets για το 2014. Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει, σπεύσατε!

myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014!

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

χρονια πολλα καλα Χριστουγεννα σε ολους

εχω ενα 24αρι Mitsubishi SRK-71ZK-S 3 χρονια και δουλευει μερα νυχτα το χειμωνα

καθαριζω τα φιλτρα καθε 2 βδομαδες περιπου

ηθελα να ρωτησω για τ αλλα 2 φιλτρα που εχει κατω απο τα κανονικα

αυτα πλενονται φυσιουνται η αλλαζονται

ευχαριστω κ καλες γιορτες σε ολους :)

Edited by soullis

Τι εγχειρίδιο τι λέει;

Γεια σου φίλε μου και χρόνια πολλά.

Έχω το ίδιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Εσύ;

Αυτά που ρωτάς τα γράφει το μανουαλ.

Το ένα φίλτρο είναι το αποσμητικό το οποίο πλένεται με σκέτο νερό και μετά πρέπει να το βάλεις να στεγνώσει στον ήλιο καλά ώστε να ανακτήσει τις αποσμητικές του ιδιότητες (το οποίο αν και δεν το πίστευα το κάνει όντως!). Το άλλο (πιο σκουρόχρωμο) αν θυμάμαι καλά απλά το καθαρίζεις από τη σκόνη και τίποτα άλλο.

Εγώ πρέπει να σου πω ότι επειδή είμαι σουπερ ευχαριστημένος από αυτά τα φίλτρα και ειδικά την ωραία μυρωδιά που αναδύουν, αγόρασα εξτρα και από τα δύο τώρα που κυκλοφορούν διότι θέλω να τα έχω και στο μέλλον.

κ εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κλιματιστικο τοσο που δε το περιμενα

ειδα το μανουαλ που λεει οντως αυτα που ειπες κ εσυ

τα φιλτρα που τα βρηκες σε καποιο συνοικιακο μαγαζι η απ το ιντερνετ

αν ισχυει το δευτερο δωσε μου αν θες λινκ

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου :)

Edited by soullis

κ εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κλιματιστικο τοσο που δε το περιμενα

ειδα το μανουαλ που λεει οντως αυτα που ειπες κ εσυ

τα φιλτρα που τα βρηκες σε καποιο συνοικιακο μαγαζι η απ το ιντερνετ

αν ισχυει το δευτερο δωσε μου αν θες λινκ

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου :)

Μένω Ηράκλειο Κρήτης. Από το μαγαζί που πήρα το κλιματιστικό (αντιπροσωπεία) πήγα και παράγγειλα και τα φίλτρα.

Μένω Ηράκλειο Κρήτης. Από το μαγαζί που πήρα το κλιματιστικό (αντιπροσωπεία) πήγα και παράγγειλα και τα φίλτρα.

οκ σ ευχαριοστω :)

Σε ευχαριστώ πολύ, πήρα σήμερα το 9άρι :)

Με το καλό να το ευχαριστηθείς.Εγώ το μετάνιωσα που αντί γι'αυτό πήρα ένα Panasonic etherea που είναι πολύ πολύ κατώτερο των περιστάσεων...

Καλησπέρα , πριν από έναν μήνα έγινα κάτοχος του http://www.skroutz.gr/s/4582204/Inventor-Passion-P2MVI-P2MVO-18.html .

Δούλευε άψογα σχεδόν καθημερινά , μέχρι που πριν 2 εβδομάδες έφυγα και επέστρεψα σήμερα σπίτι και διαπίστωσα ότι δεν βγάζει ζέστη με τίποτα . Έχω δοκιμάσει τα πάντα από το τηλεκοντρόλ , έχω κάνει reset τις ρυθμίσεις . Το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει σε λειτουργία anti-frost όπως έκανε και πριν , αλλά ο αέρας που βγάζει είναι χλιαρός προς κρύος και δεν έχει καθόλου πίεση .

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν φωνάξω το συνεργείο που μου το εγκατέστησε ;

Καλησπέρα , πριν από έναν μήνα έγινα κάτοχος του http://www.skroutz.gr/s/4582204/Inventor-Passion-P2MVI-P2MVO-18.html .

Δούλευε άψογα σχεδόν καθημερινά , μέχρι που πριν 2 εβδομάδες έφυγα και επέστρεψα σήμερα σπίτι και διαπίστωσα ότι δεν βγάζει ζέστη με τίποτα . Έχω δοκιμάσει τα πάντα από το τηλεκοντρόλ , έχω κάνει reset τις ρυθμίσεις . Το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει σε λειτουργία anti-frost όπως έκανε και πριν , αλλά ο αέρας που βγάζει είναι χλιαρός προς κρύος και δεν έχει καθόλου πίεση .

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν φωνάξω το συνεργείο που μου το εγκατέστησε ;

Εχει εγγυηση,οποτε κανε ενα τηλ να σε κατατοπησουν.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Είναι δυνατόν να χάλασε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα **** την γκαντεμιά που με δέρνει...

Η εγγύηση νομίζω πως δεν ισχυεί και για την επισκευή παρά μόνο για τα ανταλακτικά

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Καλησπερα παιδια με ενδιαφερει η αγορα κλιματιστικου για ενιαιο χωρο 40τ.μ που αν αφησω και το υπνοδωματιο ανοικτο παει στα 53 τ.μ, υπαρχει ταρατσα απο πανω χωρις μονωση , το σπιτι ειναι 18ετιας με διπλα τζαμια. Σιγουρα θελω ενα 24αρι με μπατζετ εως 1000 ευρω, τι μου προτεινετε? Εχω διαβασει αρκετα , το θελω κυριως για θερμανση, εχω διαβασει και καλα λογια για τα Inventor passion που ειναι στα 890 ευρω με 24 ατοκες Inventor-Passion-WiFi-P3MVI-24WFR-P3MVO επισης για το Toyotomi Izuro τι λετε? Toyotomi-Izuru-TRN-TRG-71ZRκαμια αλλη ιδεα σε αυτα τα χρηματα? :) Edited by jmarousakis
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Όσοι έχετε το Hitachi rak50ppb τί κατανάλωση σας έγραψε το τηλεκοντρόλ;

Εγώ το καιω 24ωρες το 24ωρο σαν βασική θέρμανση του σπιτιού και έγραψε 250 κιλοβατώρες μέχρι Τώρα Για Δεκέμβριο

Περιοχή Άγιος Ιωάννης Καλαμαριά

Το μηχάνημα Προς το παρών Δεν μασάει

Το έχω 24 στο τηλεκοντρόλ με εσωτερική να Είναι 22 και Δεν Μου ήρθε Μια φορά να πω κρύω κάνει να ανοίξω Και λίγο Την θέρμανση του σπιτιού

Είναι δυνατόν να χάλασε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα **** την γκαντεμιά που με δέρνει...

Η εγγύηση νομίζω πως δεν ισχυεί και για την επισκευή παρά μόνο για τα ανταλακτικά

μπορει να ειναι κατι απλο.Σε καμια ομως περιπτωση δεν ισχυει εγγυηση στα ανταλλακτικα και οχι στην εργασια εκτος και αν το αγορασες καμματι κομματι :lol: .

Εγώ το καιω 24ωρες το 24ωρο σαν βασική θέρμανση του σπιτιού και έγραψε 250 κιλοβατώρες μέχρι Τώρα Για Δεκέμβριο

Το έχω 24 στο τηλεκοντρόλ με εσωτερική να Είναι 22 και Δεν Μου ήρθε Μια φορά να πω κρύω κάνει να ανοίξω Και λίγο Την θέρμανση του σπιτιού

το rac 35 πειραια μου εγραψε 130 για τον μηνα δεκεμβρη,Απο τις 13:00 περιπου μεχρι αργα την νυχτα.

Εγώ πάντως που έχω το 70αρι δηλώνω ψιλοαπογοητευμένος. Το έχω στους 26 και ο αέρας είναι χλυαρός προς δροσερός. Αν το βάλω στους 24 παγώνει το σύμπαν. Σταματάει και κάθε τρεις και λίγο βγάζοντας τελείως κρύο αέρα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει.