nasos_79 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Καλησπέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε καμία αξιοπρεπές μπαταρία για το mi9;Αγόρασα μια nohon από AliExpress αλλά άντεξε μόνο 1-2 μήνες...στης γυναίκας μου το κινητό που την είχα αλλάξει το καλοκαίρι,την είχα πάρει από το ifixit Ευρώπης .στοίχισε αν θυμάμαι καλά 32€ και ακόμα καλά κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Καλησπέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε καμία αξιοπρεπές μπαταρία για το mi9;Αγόρασα μια nohon από AliExpress αλλά άντεξε μόνο 1-2 μήνες...στης γυναίκας μου το κινητό που την είχα αλλάξει το καλοκαίρι,την είχα πάρει από το ifixit Ευρώπης .στοίχισε αν θυμάμαι καλά 32€ και ακόμα καλά κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Μετά από 5 χρόνια παρέας με τον γερόλυκο, άφησε πνεύμα εχθές το απόγευμα. Είχα αρκετές συσκευές στην κατοχή μου αλλά στην περίπτωση του Mi9, έδεσα λιμάνι. Το είχα πάρει day one.....και τι δεν είχε ακούσει η συσκευή μας για την έλλειψη του ois. Λάθος της Xioami, το χαντάκωσε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Ακομα την εχω σαν 2η συσκευη...ψαχνομαι να αλλαξω λειτουργικο, εχει το μαμα ακομα πανω χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts