Jump to content

Οι xειρότερες ταινίες

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

polles oi diafwnies mou mazi sas kai anysixw poly gia ta gousta mou i gia ta dika sas :p

katarxas adinatw na pistepsw oti kapoioi valan ws xeiroteri tenia ta

underworld

meet joe black

the beach

american pie

to underworld itan mia xara gia ta kyvika tou...den pigene gia oskar alla oxi kai xeiroteri tenia tis xronias...

to meet joe black den mporwn apw oti me afise afwno alla i idea oti kapoios symviwne me ton thanato tou mexri na kanonisei tis ypotheseis tou eixe ena endiaferon kai mou arese san story

to the beach eixe katapliktiko concept...kai den itan vareto...me arist to deka eperne ena 6.5 stin kseftila

gia to amerikan pie tha pw oti opoios den gelase den exei xioumor kai prepei na paei se psixologo :p

kapou diavasa kai gia to american history x

an eneoeite ta mathimata amerikanikis istorias tote kapoios edw mesa exei provlima(mporei kai egw :p ) itan mia apo tis kaliteres tenies pou exw dei

tha simfwnisw oti itan megales patates to men in black 2(ksenerwsa apo tin zwh mou)

opws kai gia to insomnia

to resident evil teleiwne poli apotoma kai me xalase poly

to beowolf einai pisteyw mia apli tenia tis seiras...xali omws oxi

kai to dude where is my car me ekane na gelasw logo tis ilithiotitas tous.den me xalase kiolas

i tenia pou psifizw egw ws tin xeiroteri pou exw dei pote(eytyxws tin eida se dvd) itan to zoo warriors...i idea tis tenias itan ok alla ola ta alla xalia mayra kai adiorthwta.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg

-Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!!

-Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!!

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

Eγώ λέω να τη δεις για να έχεις άποψη :)

Από κει και πέρα,ούτε εμένα μου άρεσε,καμία σχέση με το 1 και γενικά,πολλή ώρα για το τίποτα :cool:

:(

παιδια την ειδα τελικα την ταινια..... ταινια ηταν αυτο ρε ή ολοκληρη σειρα??? 3 ωρες εργο και ακριβως οπως το πες neelly ΤΙΠΟΤΑ :(

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy

:(

παιδια την ειδα τελικα την ταινια..... ταινια ηταν αυτο ρε ή ολοκληρη σειρα??? 3 ωρες εργο και ακριβως οπως το πες neelly ΤΙΠΟΤΑ :(

Μην πεις ότι δεν στα είπαμε :cool: :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

δηλαδη να ακυρωσω την αγορα που κανω αυτη την στιγμη απο το γνωστο μαγαζι :p

εγινε!!!!

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον McLoud

to the beach eixe katapliktiko concept...kai den itan vareto...me arist to deka eperne ena 6.5 stin kseftila

όπως είπες κι εσύ είχε "concept"... ΜΟΝΟ!! Εγώ όταν το είδα στο σινεμά, άς μη σχολιάσω τα κοριτσάκια που ξεφώνιζαν τύπου "αααααααα o DiCaprioooooo" το έργο δε με ξετρέλλανε. Τους τη βιδώνει κ πάνε σε ενα νησί, τύπου κοινόβιο με sex&drugs. Ήμαρτον κύριε Γεωργίου!!!! Αύτο είναι η λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας? Να το ρίξω στα drugs? Άντε πές ο "ποιητής" έχει τάσεις φυγής αλλά ποιότητα??? Το μόνο που άξιζε ήταν το song!! Αλλά ξαναλέω τα γούστα είναι υποκειμενικά

Αρχικό Μήνυμα από τον mik3

το minority report ! δεν έχει υπόθεση..

Ώπα, το Minority Report δεν είχε υπόθεση; :eek: :blink: :wacko: Κάτι μου λέει ότι σχολιάζεις είδος ταινίας που δεν σου αρέσει καθόλου. Για πες μια μελλοντολογική ταινία επιστημονικής φαντασίας που σου άρεσε, έτσι από περιέργεια...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από τον McLoud

kapou diavasa kai gia to american history x

an eneoeite ta mathimata amerikanikis istorias tote kapoios edw mesa exei provlima(mporei kai egw :p ) itan mia apo tis kaliteres tenies pou exw dei

Εγώ το είπα αυτό. Η ταινία (που πολυδιαφημίστηκε σαν "ραπισμα στον ρατσισμό", "γροθιά στο στομάχι" και δεν συμμαζεύεται) είναι απλά, ελεινή. Ποιοτικά (και προσωπικά) την κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με το Karate Kid. Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλαβω τι το συγκλονιστικό είχε η ταινία αυτή.....

Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia

Τους τη βιδώνει κ πάνε σε ενα νησί, τύπου κοινόβιο με sex&drugs. Ήμαρτον κύριε Γεωργίου!!!! Αύτο είναι η λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας? Να το ρίξω στα drugs? Άντε πές ο "ποιητής" έχει τάσεις φυγής αλλά ποιότητα??? Το μόνο που άξιζε ήταν το song!!

Γιατί ο κόσμος όταν βλέπει κάτι αδυνατεί να κρίνει αυτό που βλέπει και νομίζει οτι πρέπει να το υιοθετήσει? Λίγη σκέψη όταν βλέπεις μια ταινία δεν βλάπει. Ισως να είμαι επηρεασμένος απο το βιβλίο, αν είμαι ας με διορθώσει κάποιος που έχει δει την ταινία και δεν έχει διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο. Εσύ απο The Beach κατάλαβες οτι ο συγγραφέας/σκηνοθέτης προσπαθεί να σε πείσει οτι η φυγή είναι η λύση στην καθημερότητα? Νομίζω για τα υπόλοιπα, ήμουνα αρκετά αναλυτικος 1 σελίδα πιο πάνω...

Η μεγαλύτερη πατάτα που είδα ποτέ ήταν το 28 μέρες.. Τζάπα τα 2 ευρώ που έδωσα στο βίντεο κλάμπ.. η ταινία είναι ελεινή.. :mad:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

ε αφου το χα σπιτι και δεν ειχα τι να κανω εκατσα και το δα Ουτε το πληρωσα ουτε τιποτα (DivX) :cool:

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Νομίζω ότι το thread στοχεύει καθαρά σε κάτι υποκειμενικό και άκρη δεν θα βγάλουμε.

Για παράδειγμα το Starship Troopers το λάτρεψα ενώ κάποιος άλλος το θεωρεί μεγάλη πατάτα. Με τον ίδιο τρόπο η κοπελιά μου αρνείται να θεωρήσει τα Hellraiser κάτι παραπάνω από πατάτες...

Για να μπω και στην ουσία του θέματος για μάπα ταινίες :

Highlander 4

Scary Movie 1 - 2 -3

Blair Witch 2

Excorcist 3

Ολα τα Παρασκευή και 13 μετά το Νο 3

The Avengers

2fast2furious

Battlefield Earth

Ολες οι ταινίες της Madonna

Independence Day (καλό το εργάκι στα 2/3 του αλλά έλεος πια Αμερικανάκια που ο Πρόεδρος καβαλάει το F16 και μαμάει τους κακούς εξωγήινους και μετά οι "σε όλα μαμάμε και δέρνουμε" Αμερικάνοι μαθαίνουν σε όλο τον κόσμο πως να σκοτώνουν τους εξωγήινους. ΟΥΣΤ ΡΕ :mad: )

και πάει λέγοντας...

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Katarxas to gousto tou kathenos stis tainies einai ipokeimeniko! To thema einai na xeis ta katallila epixeirimata gia na peis oti mia tainia einai moufa i oxi...

I Nadia kai i Lydia kai alfa156 gia paradeigma lene oti to American History X itan patata...Gia mena ap tis kaliteres tainies! Ti de sas arese koritsia...? I ermineia Norton? To senario? I paragwgi...? Ti akribws?De mporeis na les oti einai patata etsi apla epeidi apla de se enthousiase...Erimineutika o Norton dinei resta! Senario fovero kai Nai dinei grothia ston ratsismo..De mporw na katalabw ti akribws de sas arese..Anyway!

Gia mena treis einai oi patates...

1. Eyes Wide Shut : Tainia anousia xwris senario, xwris kanena noima...Ermineies kales alla xwris noima. Polloi lene oti einai parapoly kali, egw prosopika theorisa tis pio "xamenes dio wres tis zwis mou"

2. Magnolia : Kales ermineis alla poly kouli tainia...Xwis noima episis...Allo ena triwro xameno ap ti zwi mou

3. Lord of The Rings : oxi den exw dei to 2 kai 3 alla to proto mou eftane...Isws na mi mou aresoun genika tainies tetoiou styl alla ti brika poly paramithenia tainia me to megalitero spasimo oti den teleiwnei. Tha mou peite einai trilogia gi auto...Kai alles tainies einai trilogies alla exoun mia arxi kai ena telos se kathe seaquel...Auti DEN EIXE!

Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre

Νομίζω ότι το thread στοχεύει καθαρά σε κάτι υποκειμενικό και άκρη δεν θα βγάλουμε.

Για παράδειγμα το Starship Troopers το λάτρεψα ενώ κάποιος άλλος το θεωρεί μεγάλη πατάτα.

vampyre η ταινια ηταν φοβερη , χωρις τα παρατρβηγμενα εφε πυ εχουμε συνυθησει

:cool:

Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre

Independence Day (καλό το εργάκι στα 2/3 του αλλά έλεος πια Αμερικανάκια που ο Πρόεδρος καβαλάει το F16 και μαμάει τους κακούς εξωγήινους και μετά οι "σε όλα μαμάμε και δέρνουμε" Αμερικάνοι μαθαίνουν σε όλο τον κόσμο πως να σκοτώνουν τους εξωγήινους. ΟΥΣΤ ΡΕ :mad: )

και πάει λέγοντας...

ΣΩΣΤΟΣ :!: :!: :!:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

To American History X είναι από τις πιο καλές ταινίες (με υπόθεση, δεν ξέρω τι εννοούν ταινία μερικοί εδώ μέσα) των τελευταίων ετών. Απλά επειδή είναι πολύ ρεαλιστική για τα δεδομένα των αμερικάνων δεν ακούστηκε πάρα πολύ. Χειρότερη πατάτα που έχω δει (ευτυχώς μόνο στο video) είναι ο Τιτανικός. Επίσης ψιλοπατάτα που διαφημίστηκε ως το καλύτερο θρίλερ των τελευταίων ετών ήταν το 28 days .
If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world

American History : κορυφη , απλα μερικοι πιστευω δεν καταλαβαινουν την ενεια και τον ρεαλισμο τις ταινιας , το λεω αυτο γιατι εχω ζησει τετοιες καταστασεις στην γεννετρια μου ( Νοτια Αφρικη - Απαρτχαιντ )

Αρχικό Μήνυμα από τον Zer0cooL24

3. Lord of The Rings : oxi den exw dei to 2 kai 3 alla to proto mou eftane...Isws na mi mou aresoun genika tainies tetoiou styl alla ti brika poly paramithenia tainia me to megalitero spasimo oti den teleiwnei. Tha mou peite einai trilogia gi auto...Kai alles tainies einai trilogies alla exoun mia arxi kai ena telos se kathe seaquel...Auti DEN EIXE!

Μα το έργο είναι μεταφορά ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βιβλίου. Οπότε όταν σπας ένα βιβλίο σε 3 μέρη, όταν σπας την ιστορία δλδ σε 3 μέρη αυτό είναι λογικό να συμβαίνει. :o

Nai alla egw piga na dw ergo kai oxi tileoptiki seira!!Ena ergo exei arxi kai telos...Auto den eixe!Kai to matrix trilogia einai alla kathe ena exei arxi kai telos...Kai stin teliki mporoun na to allaxoun ligo wste na tou baloun ena telos afinontas na iponoithei pws exei kai sinexeia. Bebea kai auto na eixe pali de mou arese...Anyway!

Gia to American History xana simfwnw apolita me ta pedia!Ti theorw poly korifi tainia!

PS :Kai to Eyes Wide Shut kai to kourdisto portokali tou Cubrick den einai????? I autos einai trelos kai kanei tetoies tainies i egw de mporw eilikrina na katalabw...

Αρχικό Μήνυμα από τον Zer0cooL24

Nai alla egw piga na dw ergo kai oxi tileoptiki seira!!Ena ergo exei arxi kai telos...Auto den eixe!Kai to matrix trilogia einai alla kathe ena exei arxi kai telos...Kai stin teliki mporoun na to allaxoun ligo wste na tou baloun ena telos afinontas na iponoithei pws exei kai sinexeia. Bebea kai auto na eixe pali de mou arese...Anyway!

To matrix όμως δεν βασίζεται σε κανένα βιβλίο... ;)

Αν έκανε κάποιες αλλαγές θα ξέφευγε εντελώς από το πνεύμα του έπους του Tolkien! Άσε το κράξιμο που θα έτρωγε από όλους εμάς τους fan του έπους. Ήδη έφαγε για κάποιες μικροαλλαγές, φαντάσου να προχωρούσε παραπάνω... :whistle: :blink: :o

De tha itan omws i proti fora pou gia tis anages mias tainias allazoun kapoia pragmata ap to biblio...! Anyway de mou arese katholou etsi ki alliws (olo to styl) apla auto itan to kerasaki stin tourta gia mena! :p

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

Είναι αναγκαστικό να συμφωνήσουμε; :p

Οταν βλέπω μια ταινία ξέρω από τα πρώτα λεπτά αν θα μου αρέσει ή όχι..Η συγκεκριμένη την πρώτη φορά που την είδα να σου πω την αλήθεια ούτε και μένα μου άρεσε,τη βρήκα ανούσια,αλλά την έχω δει άλλες 2 φορές από τότε και άλλαξα τελείως άποψη.

Πάντως έχεις κάθε δικαίωμα να τη βρίσκεις χάλια,δε θα παρεξηγηθώ :p

To ίδιο έπαθα κι εγώ :!:

Πρώτη φορά στο σινεμά μου φάνηκε μεγάλη μάπα. 2η και 3η στο filmnet μου άρεσε πάρα πολύ.

Για το Blair Witch θα συμφωνήσω με sallax, Bayern & σία.

Είχαμε πάει Πέμπτη να τη δούμε που είχε το ODEON φθηνότερο εισητήριο (φοιτητές γαρ, οπότε κάθε Ευρώ μετρούσε) αλλά επειδή ήταν μεταμεσονύχτια προβολή χρεωθήκαμε τιμές Παρασκευής, δηλαδή full ticket :lol:

Και με το που αγορασαμε τα εισητήρια μας λέει ο τύπος στο ταμείο: "Παιδιά ψιλομάπα η ταινία".

Ωρέ και μας τα είχαν πρηξει ότι θα είναι Η ταινία. :mad: :mad:

Από πρόσφατες δε μου άρεσε καθόλου το The League of Extraordinary Gentlemen. Δεν είναι και η χειρότερη, αλλά κάτω του μετρίου.

Από αυτά που ανέφεραν κάποιοι, το Bend it like Beckam μου άρεσε πάρα πολύ (το έχω δει 2-3 φορές σε Divx) όπως μου άρεσε και το 28days later. :o

Μερα ανεξαρτησιας - Independense Day

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Baise Moi επίσης

To ξέχασα τελείως αυτό.. συμφωνώ και επαυξάνω..με έκανε να αηδιάσω :down:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Baise Moi επίσης

μολις το δειξανε στο φιλμνετ , τι ηταν τουτο παλι? , ταινια η προτροπη για βιασμους και σκοτομους???? :angry: :down: :!: