freestyler Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) apo tis pio eleines kai trisathlies tainies pou exo dei einai to freddy got fingered eno apotixia einai kai o ionos. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Το Freddy Got Fingered είναι απ'τα απειροελάχιστα έργα που δε μπόρεσα να δω μέχρι τέλους, ήταν όντως ΤΟ απαράδεκτο ;) Συνήθως αν βάλω να δω ένα έργο το βλέπω ολόκληρο όσο πατάτα κι αν είναι αλλά ο Γκριν το ξευτίλισε τελείως... Χαρντκοριά που αρέσει αυστηρά και μόνο στ'αμερικανάκια :whistle: Τόσο χάλια και το Signs ε? καλά κάνω λοιπόν κι αμελώ να το δω :o Όσο για το The Beach, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Άλφα 156 ως προς τον διαχωρισμό που έκανε από αρχή μέχρι μέση κι από μέση ως το τέλος :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Μην κανεις το λαθος και δεις το signs. Αρκει να σου πω οτι σε μια σκηνη ενας χτυπαει ενα alien με ροπαλο. Και στην αρχη φαινοταν σοβαρη... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler Μην κανεις το λαθος και δεις το signs. Αρκει να σου πω οτι σε μια σκηνη ενας χτυπαει ενα alien με ροπαλο. Και στην αρχη φαινοταν σοβαρη... ωαραιο ηταν ρε φιλε το signs Αφου σου λεει ταινια επιστημονικης φαντασιας, καλα οκ περιμεναμε να δουμε με οπλα και τετοια αλλα αυτο μας φερνει πιο κοντα στην πραγματικοτητα Τον κτυπα με οτι βρισκει μπροστα του και το μονο οπλο που ειχε ηταν το ροπαλο Οποιοσδηποτε στην θαση του αυτο θα κανε.... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy ωαραιο ηταν ρε φιλε το signs Αφου σου λεει ταινια επιστημονικης φαντασιας, καλα οκ περιμεναμε να δουμε με οπλα και τετοια αλλα αυτο μας φερνει πιο κοντα στην πραγματικοτητα Τον κτυπα με οτι βρισκει μπροστα του και το μονο οπλο που ειχε ηταν το ροπαλο Οποιοσδηποτε στην θαση του αυτο θα κανε.... Καλό ήταν το SIGNS.... Ενημερωτικό (Crop Circles) καλές ερμηνείες και σκηνοθεσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Δεν πιστεύω πως το Signs ήταν τόσο χάλια.. Αυτό που δε βλέπεται είναι το"Dumb and the dumberer".. Απαίσιο!! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Del lathos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Το Signs προσωπικα μου αρεσε πολυ. αυτο που δεν μου αρεσε ηταν το Resident Evil, αν ειναι δυνατον τοσο γνωστο video game και στο τελος να βγαινουμε απο τις αιθουσες με τα μουτρα κατω!! ελπιζω το 2 να ειναι καλο... Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Ωρα να σας πω και εγω... Ειδα στην πρεμιερα το Spice girls (1996 αν δεν κανω λαθος) βεββαια ημουν 15 τοτε και πηγα για τις κοπελες.... Αν και δεν πληρωσα ακομα κλαιω.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Η ταινία που πήγα και όταν βγήκα είπα να μην τους πιάσουν τόπο τα χρήματα ήταν με τον son conery δεν είμαι σίγουρος ότι γράφετε έτσι τεσπα και είχε σχέση με τον καιρό και τα μετερεολογικά φαινόμενα πολύ μάπα το καρπούζι χάλια ταινία.Αν έχω κάποιο λάθος ας με διορθώσει η αγαπητή moderator! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trivil Το Signs προσωπικα μου αρεσε πολυ. κιεμένα προσωπικά μου άρεσε! =) άλλωστε είχε καποιο ενδιαφέρον.. αν και μας τα χάλασε στην πορεία.. ακόμη δεν κατάλαβα αν ήταν εξωγήινοι ή κάτι τέτοιο =ρ .. τέσπα! θα δώ αύριο το scary movie 3 =) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nio1975 Η ταινία που πήγα και όταν βγήκα είπα να μην τους πιάσουν τόπο τα χρήματα ήταν με τον son conery δεν είμαι σίγουρος ότι γράφετε έτσι τεσπα και είχε σχέση με τον καιρό και τα μετερεολογικά φαινόμενα πολύ μάπα το καρπούζι χάλια ταινία.Αν έχω κάποιο λάθος ας με διορθώσει η αγαπητή moderator! Τι θέλεις να μάθεις, πες μου :) Θέλεις να σου πω πως γράφεται το όνομα του Sean Connery ή να σου πω για την ταινία " The Avengers" (1998) που ίσως αυτή εννοείς; :p Τώρα σοβαρά,δεν τρέχει τίποτα και να κάνεις λάθος,δεν παίρνουμε κεφάλια :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Scary Movie 3 sucks! Πλήρης απογοήτευση. Οι παραγωγοί αυτή τη φορά προσπάθησαν αντί του "ηλίθιου" θέματος που είχε στα δύο πρώτα να το κάνουν πραγματική κωμοδία. Δεν τα κατάφεραν όμως και καταντά στα πρώτα 20 λεπτά να είναι κουραστικό. Είναι απλά παρωδίες κάποιων σοβαρών ταινιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Και εγώ πλάκα κάνω αυτό έλειπε να πέρνατε και κεφάλια.Από ότι θυμάμαι ήταν αίσχος ταινία και έπαιζαν κανά δύο γνωστοί ακόμα σαν ζευγάρι κατασκόπων και ο Sean Connery copy το έκανα έπαιζε τον κακό της όλης υπόθεσης τζάμπα τα λεφτά ήμουν και φαντάρος τότε!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Εκεί που πρέπει τα παίρνουμε :p Αυτή την ταινία εννοείς,με τους Ralph Fiennes και Uma Thurman - δεν το χω δει αλλά είχε πάει λίγο χάλια η ταινιούλα ;) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Μπράβο αυτην είναι σου συνηστώ να μην μπεις στον κόπο να την δεις Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 :lol: :lol: :lol: Το Avengers;;; :rotfl: :rotfl: :rotfl: Τόσο οικτρή ταινία που ξεχάσατε και το όνομά της ε; Μπράβο ρε παιδιά και έψαχνα για τη χειρότερη ταινία (από τα είδη που μου αρέσουν, γιατί από άλλα δεν μπορώ και δεν πρέπει να κρίνω) και σίγουρα τη χειρότερη με τον (κατά τ'άλλα από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς) Sean. :down: Nelly, αυτή είναι, η περιγραφή ταιριάζει τέλεια! :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Εγώ είδα μια ταινία πριν 4 χρόνια στο VILLAGE στο Μαρούσι, που ήταν τόσο αϊδία, που με πήρε ο ύπνοs νωρίs νωρίs. Tίτλοs τηs; Μα φυσικά και δεν θυμάμαι. :) :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Τις προάλλες στο BAD BOYS II ένας τύπος έριχνε ύπνο στο τελεύταίο κάθισμα! Αναγκαστήκαμε να του χαλάσουμε τον ύπνο γιατί ήταν τελευταία προβολή και θα έμενε μέσα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 ώώχ... τόσο χάλια είναι?? κι εγώ ετοιμαζόμουν να το δώ. Το πρώτο ήταν καλό όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Artificial Intelligence - ποτε μα ποτε δεν την καταλαβα αυτη την ταινια , χιλιες φορες να εβλεπα το Bicentinal Man ( νομιζω αυτος ειναι ο τιτλος ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia ώώχ... τόσο χάλια είναι?? κι εγώ ετοιμαζόμουν να το δώ. Το πρώτο ήταν καλό όμως! Na soy pw mono oti krataei 2 kai pleon wres! Apagoreytika megalh diarkeia gia mia tetoia tainia... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Na soy pw mono oti krataei 2 kai pleon wres! Apagoreytika megalh diarkeia gia mia tetoia tainia... :mad: ρε παιδια την εχω σπιτι.... να τη δω ή να μην τη δω Για πεστε :worry: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 The hulk ηταν πολυ τραυματικη εμπειρια για μενα... Το εργο ηταν βαρετοοοοοοοοοοο και βαρεθηκα τοσο πολυ στην αιθουσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy ρε παιδια την εχω σπιτι.... να τη δω ή να μην τη δω Για πεστε :worry: Eγώ λέω να τη δεις για να έχεις άποψη :) Από κει και πέρα,ούτε εμένα μου άρεσε,καμία σχέση με το 1 και γενικά,πολλή ώρα για το τίποτα :cool: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts