Fernando_Sucre Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 2001: Space Odyssey (το άλλο "αριστούργημα") . :blink::blink::blink::shock: αυτος εννοεις ?http://www.imdb.com/title/tt0062622/ :wacko: ε οχι και η χειροτερη ταινια...ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 :blink::blink::blink::shock: αυτος εννοεις ?http://www.imdb.com/title/tt0062622/ :wacko: ε οχι και η χειροτερη ταινια...ελεος... προφανώς είναι υπερβολική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 η μόνη ταινία που μου έρχεται στο μυαλό αυτήν την στιγμή είναι "Η Κατάρα- The Grudge" είχα ακούσει ότι ήταν πολύ καλή και τρομακτική και όταν την είδα δεν μου άρεσε καθόλου, μα καθόλου όμως...:down: http://www.cine.gr/film.asp?id=705272&page=4 Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Το Dreamcatcher πολύ μούφα ταινία. Απορώ πως αρέσει σε τόσους.. η μόνη ταινία που μου έρχεται στο μυαλό αυτήν την στιγμή είναι "Η Κατάρα- The Grudge" είχα ακούσει ότι ήταν πολύ καλή και τρομακτική και όταν την είδα δεν μου άρεσε καθόλου, μα καθόλου όμως...:down: http://www.cine.gr/film.asp?id=705272&page=4 +1 Είδα και το αμερικάνικο μπας κι είναι πιο ωραίο απο το γιαπωνέζικο, αλλά ήταν η ίδια μλκ ακριβώς. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 οι 5 χειρότερες ταινίες σε σχέση με αυτά που περίμενα να δω: 1. Οι πειρατές της Καραϊβικής 3. 2. Το Matrix το 3. 3. Το Spiderman το 3. 4. Ο Μεξικάνος. 5. Η συμμορία των 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 1. catwoman 2. cloverfield 3. ποφυρός χειτών 2 4. alien vs predator 5. O γιος της μάσκας 6. battlefield earth 7. Meet the spartans ναι το είδα χαχαχα 8. spice world 9. Kazaam 10. Dracula xxx (όλο με μαύρους) δυστυχως δεν μπορώ να θυμηθώ αλλα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Το σπίτι με τα χίλια πτώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tace Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 2012 doomsdayπροσοχη!!!!οχι το σχετο doomsday!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ε ναι, γιατί εκείνο είναι αριστούργημα.. :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Grizzly Park Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Για μένα και για άλλους πιστεύω sin city.Όταν την είχα δεί εγώ και η μισή αίθουσα είχαμε πιάσει κουβέντα για διάφορα θέματα άσχετα με την ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Για μένα και για άλλους πιστεύω sin city.Όταν την είχα δεί εγώ και η μισή αίθουσα είχαμε πιάσει κουβέντα για διάφορα θέματα άσχετα με την ταινία. Φυσικά γούστα είναι αυτά ... αλλά η συγκεκριμένη ταινία είναι αριστούργημα:respect:! Προφανώς έτυχες σε κοινό "προς αποφυγή" για σινεμά - απλά είναι μερικοί που δεν ξέρουν που να σκοτώσουν τον χρόνο τους και λένε , "βρε δεν πάμε σε καμιά αίθουσα να τα πούμε"!:frog: Υ.γ. ελπίζω μην είσαι και συ στην κατηγορία αυτή , απλά έτυχε και δεν ήταν του γούστου σου η ταινία! :rolleyes: Εγώ είδα το Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) πρόσφατα και δεν ξέρω αν ήταν η χειρότερη ταινία που έχω δει .... , αλλά δεν γέλασα και πολύ ! Είδα την unrated έκδοση - δεν ξέρω τι διαφορές έχει με το κανονικό , αλλά με τίποτα δεν το συστήνω σε κάποιον που έχει παιδιά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 το eyes wide shut. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Kingdom of Heaven και Αντιρίξ και Συμφωνίξ. Κοιμήθηκα και στα δύο... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Kingdom of Heaven και Αντιρίξ και Συμφωνίξ. Κοιμήθηκα και στα δύο... Στο πρώτο κι εγώ... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Στο πρώτο κι εγώ... :p Ήσουν αυτός που ροχάλιζε στο πίσω κάθισμα; :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ήσουν αυτός που ροχάλιζε στο πίσω κάθισμα; :p :whistle: :innocent: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolky Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οι ταινιες με το ερωτοχτυπημενο διδυμο Αλικης-Δημητρη, και ειδικα το υπερκαφενειακο αριστουργημα τους , ειναι η ταινια με τον "Πίπη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Η χειρότερη ταινία που είδα στη ζωή μου ήταν το Amelie.Πραγματικά μεγάλη πατάτα.Καθόλου το στυλ μου αλλά που να φανταζόμουν τί με περίμενε όταν διάβαζα την υπόθεση στο φυλλάδιο?Για την ακρίβεια δεν την είδα καν ολόκληρη.Σηκώθηκα και έφυγα στη μέση της ταινίας.:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Oh, the humanity... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Το Dreamcatcher πολύ μούφα ταινία. Απορώ πως αρέσει σε τόσους.. Υπάρχουν άνθρωποι που τους άρεσε αυτή η ταινία;;;; :shock::shock::shock::shock: Πότε δεν έχω ξανακλάψει τόσο τα λεφτά που έδωσα στο σινεμά:(:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 απο τις πιο χαλια ταινιες που ειδα στο σινεμα, θεωρω πως ειναι μια ελληνικη που επαιζε η μακρυπουλια με τον τσιμιτσελη. δεν θυμαμαι τιτλο αλλα ξενερωσα απο τα πρωτα λεπτα τις ταινιας. σε αυτην, πραγματικα εκλαψα τα λεφτα που εδωσα. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 απο τις πιο χαλια ταινιες που ειδα στο σινεμα, θεωρω πως ειναι μια ελληνικη που επαιζε η μακρυπουλια με τον τσιμιτσελη. δεν θυμαμαι τιτλο αλλα ξενερωσα απο τα πρωτα λεπτα τις ταινιας. σε αυτην, πραγματικα εκλαψα τα λεφτα που εδωσα. +1 Μας πείσανε οι κοπέλες της παρέας και πήγαμε. Είχα χρόνια να δω τόσο χάλια ταινία... Και η πλάκα είναι ότι δεν βλέπω ελληνικό κινηματογράφο, αλλά την πάτησα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 το eyes wide shut. :down: +1 Το είδα πριν κανα μήνα σε dvd (το είχε δώσει το Θέμα) και πραγματικά ήταν μια κουραστικότατη ταινία. Είχα πονοκέφαλο πλέον όταν αισίως τελείωσε. Αν ήταν κατά μία ώρα μικρότερη θα ήταν καλύτερη. Η πλοκή ήταν καλή αλλά κυλούσε απελπιστικά αργά. Όσο και να εκθέσει η Νικόλ τα κάλη της η ταινία δεν σώζεται. απο τις πιο χαλια ταινιες που ειδα στο σινεμα, θεωρω πως ειναι μια ελληνικη που επαιζε η μακρυπουλια με τον τσιμιτσελη. δεν θυμαμαι τιτλο αλλα ξενερωσα απο τα πρωτα λεπτα τις ταινιας. σε αυτην, πραγματικα εκλαψα τα λεφτα που εδωσα. Το "Μολις χώρισα" εννοείς. Το έχω δει μέσω ίντερνετ και πραγματικά είναι μια φλατ ταινία που τη βλέπεις μόνο για να περάσει η ώρα, και δυστυχώς η ώρα δεν περνάει... Να φανταστείς οτι παρότι είναι μιάμιση ώρα ταινία δεν την είδα μέχρι τέλους. Βαρέθηκα και το κλεισα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Έι, συμμαζευτείτε. Έχετε απαξιώσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων 10 ετών... Εκτίθεστε!:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts