Alfie_86 Δημοσιεύτηκε January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2019 Καλησπέρα σας..είχα το mate 10 pro εδώ και ένα χρόνο και ήρθε η ώρα της αλλαγής. .θα ήθελα λοιπόν ένα κινητό που πρωτίστως να έχει πολύ καλή κάμερα σε όλες τις συνθήκες διότι έχω δύο μωράκια. .Τι προτείνετε? Άσ βάλουμε το budget μέχρι τα 500 ευρώ. . Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εκτός από το 1+6T που ξεπερνά το budget σου και το s9/s9+ που είναι κοντά στο budget, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αυτήν την περίοδο που να αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση. Απλά για το 1+6T έχω διαβάσει παράπονα για αργό shutter speed, οπότε εφόσον θες να φωτογραφίζεις τα μικρά που συνεχώς είναι σε κίνηση, δεν ξέρω αν σε βολέψει. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εκτός από το 1+6T που ξεπερνά το budget σου και το s9/s9+ που είναι κοντά στο budget, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αυτήν την περίοδο που να αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση. Απλά για το 1+6T έχω διαβάσει παράπονα για αργό shutter speed, οπότε εφόσον θες να φωτογραφίζεις τα μικρά που συνεχώς είναι σε κίνηση, δεν ξέρω αν σε βολέψει. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Το mi8 δεν είναι καλό? Διότι βλέπω πολύ καλή βαθμολογία στο dxonark Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ανέβα λιγάκι πάρε p20 pro και τελείωσε το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ανέβα λιγάκι πάρε p20 pro και τελείωσε το θέμα Ναι δίκιο έχεις αλλά θα ήθελα να ξεφύγω από Huawei έτσι για αλλαγή. . Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ναι δίκιο έχεις αλλά θα ήθελα να ξεφύγω από Huawei έτσι για αλλαγή. . HTC U12+ τοτε και μετα One plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Κάτσε εκεί που είσαι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Κάτσε εκεί που είσαι Sent from my iPhone using Tapatalk Το έδωσα το Mate πάει αυτό και ψάχνω αντικαταστατη.. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- HTC U12+ τοτε και μετα One plus Επειδη είχα παλιά το HTC m8 και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημενος από το sense,το ότι έχει πέσει πολύ η HTC τα τελευταία χρόνια δεν το επηρεάζει το τηλέφωνο? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Το έδωσα το Mate πάει αυτό και ψάχνω αντικαταστατη.. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη είχα παλιά το HTC m8 και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημενος από το sense,το ότι έχει πέσει πολύ η HTC τα τελευταία χρόνια δεν το επηρεάζει το τηλέφωνο?Όχι σαν υποστήριξη συνεχίζει κανονικά από την στιγμή που δεν σε βλέπω να κρατάς 3+ χρόνια δεν έχεις να αγχωθείς για τπτ Εξάλλου ελάχιστα κινιτα αντικαθιατουν αυτό που είχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ναι δίκιο έχεις αλλά θα ήθελα να ξεφύγω από Huawei έτσι για αλλαγή. . Ότι σου είπε ο egodemis..Ειχα και το κινητό για πολύ λίγες μέρες (δυστυχώς το έδωσα) και βγήκε ο φωτογράφος που δεν ήξερα ότι υπάρχει μέσα μου σε σημείο που να μην θέλω να πάρω άλλο κινητό γιατί θα ξενερώσω.Τωρα αν την έχεις βαρεθεί την Huawei κοίτα προς S9+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Όχι σαν υποστήριξη συνεχίζει κανονικά από την στιγμή που δεν σε βλέπω να κρατάς 3+ χρόνια δεν έχεις να αγχωθείς για τπτ Εξάλλου ελάχιστα κινιτα αντικαθιατουν αυτό που είχες Ναι ο ένας ενάμισης χρόνος είναι το pick μου..Είναι δλδ τόσο καλή η κάμερα του HTC οσο λέει το dxo ?Και θυμάμαι πόσο μ άρεσε το sense της htc ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι σου είπε ο egodemis..Ειχα και το κινητό για πολύ λίγες μέρες (δυστυχώς το έδωσα) και βγήκε ο φωτογράφος που δεν ήξερα ότι υπάρχει μέσα μου σε σημείο που να μην θέλω να πάρω άλλο κινητό γιατί θα ξενερώσω.Τωρα αν την έχεις βαρεθεί την Huawei κοίτα προς S9+... Μ αρέσει η ιδέα του htc να πω την αλήθεια. .η Samsung απορρίπτεται επειδή 3 φορές δεν είχα ευχάριστη εμπειρία μαζί της. .από υποστήριξη πώς τα πάει η htc? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ναι ο ένας ενάμισης χρόνος είναι το pick μου..Είναι δλδ τόσο καλή η κάμερα του HTC οσο λέει το dxo ?Και θυμάμαι πόσο μ άρεσε το sense της htc ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μ αρέσει η ιδέα του htc να πω την αλήθεια. .η Samsung απορρίπτεται επειδή 3 φορές δεν είχα ευχάριστη εμπειρία μαζί της. .από υποστήριξη πώς τα πάει η htc? Δεν έχω εμπειρία να σου πω την αλήθεια με HTC αλλά αφού σε ψήνει κανε το βήμα αφού επιβεβαιώσουν τα παιδιά ότι θα είσαι κομπλέ.Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμουν με φώτο μεχρι που έπιασα στα χέρια μου το p20 pro και δεν χόρταινα να βγάζω φώτο.Δυστυχως λόγω ενός οικονομικού θέματος έπρεπε να το δώσω λίγες μέρες μετά την αγορά και τώρα δεν θέλω να πάρω καινούργιο (δεν μπορώ να φτάσω σε τέτοιο μπάτζετ αυτή τη στιγμή). Από την άλλη εσύ είχες ήδη Huawei οπότε λογικό να θες και την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δεν έχω εμπειρία να σου πω την αλήθεια με HTC αλλά αφού σε ψήνει κανε το βήμα αφού επιβεβαιώσουν τα παιδιά ότι θα είσαι κομπλέ.Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμουν με φώτο μεχρι που έπιασα στα χέρια μου το p20 pro και δεν χόρταινα να βγάζω φώτο.Δυστυχως λόγω ενός οικονομικού θέματος έπρεπε να το δώσω λίγες μέρες μετά την αγορά και τώρα δεν θέλω να πάρω καινούργιο (δεν μπορώ να φτάσω σε τέτοιο μπάτζετ αυτή τη στιγμή). Από την άλλη εσύ είχες ήδη Huawei οπότε λογικό να θες και την αλλαγή. Ε ναι θα ήθελα μια αλλαγή ή αλήθεια είναι. .Θα το ψάξω λίγο καλύτερα για το HTC. . Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ε ναι θα ήθελα μια αλλαγή ή αλήθεια είναι. .Θα το ψάξω λίγο καλύτερα για το HTC. .Μακριά από htc τα έχει παρατήσει πλέον,τα τηλέφωνα της δεν παίρνουν update και από ότι διάβασα πλέον ο κορυφαίος προγραμματιστής της εταιρείας έχει φύγει, εγώ θα έλεγα να πάς σε s9 plus μιας και είσαι κοντά στα χρήματα, επίσης επόμενη επιλογή βλέπω το OnePlus 6T,mi8 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Μακριά από htc τα έχει παρατήσει πλέον,τα τηλέφωνα της δεν παίρνουν update και από ότι διάβασα πλέον ο κορυφαίος προγραμματιστής της εταιρείας έχει φύγει, εγώ θα έλεγα να πάς σε s9 plus μιας και είσαι κοντά στα χρήματα, επίσης επόμενη επιλογή βλέπω το OnePlus 6T,mi8 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπήκα στο νήμα του htc και όντως τα διάβασα όσα λες..κρίμα για αυτή την εταιρεία. .το mi8 είναι η επόμενη επιλογή μου διότι δεν έχω πάει ποτέ σε xiaomi..αλλά η κάμερα είναι τόσο καλή όσο η βαθμολογία του στο dxo?τα Samsung τα απορρίπτω λόγω μεγάλου bloatware και γενικά δεν μου έκατσα πότε καλά και ας έχω αλλάξει 3 Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Πρέπει να προσέξω κάτι στην αγορά του mi8 ?Από που θα το αγοράσω κτλ? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Η κάμερα του s9+ είναι ίδια με του note 9? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) S9+ θα σε ξενερώσει λίγο από αυτονομία θα πρέπει να προβείς σε διάφορα κόλπα για να έχεις την ίδια αυτονομία με το Mate το οποίο το θεωρώ κάπως.. Στο mi8 το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να το πάρεις από αντιπροσωπεία (500 ευρώ) Απλά σαν σύνολο δεν το λες και άξιο αντικατατι Από μένα και πάλι htc από την στιγμή που δεν θα το κρατισεις πάνω από ενάμιση χρόνο όπως λες δεν σε νοιάζει καν το software της Και ναι το s9+ είναι σχεδόν ίδιο σε camera με το note 9 μικρό διάφορες υπάρχουν και αυτές λόγο software κατά τα άλλα είναι καθαρά ίδιες (hardware) Edited January 13, 2019 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 S9+ θα σε ξενερώσει λίγο από αυτονομία θα πρέπει να προβείς σε διάφορα κόλπα για να έχεις την ίδια αυτονομία με το Mate το οποίο το θεωρώ κάπως.. Στο mi8 το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να το πάρεις από αντιπροσωπεία (500 ευρώ) Απλά σαν σύνολο δεν το λες και άξιο αντικατατι Από μένα και πάλι htc από την στιγμή που δεν θα το κρατισεις πάνω από ενάμιση χρόνο όπως λες δεν σε νοιάζει καν το software της Και ναι το s9+ είναι σχεδόν ίδιο σε camera με το note 9 μικρό διάφορες υπάρχουν και αυτές λόγο software κατά τα άλλα είναι καθαρά ίδιες (hardware) Το s9 έχει υποδεέστερη κάμερα από τα μεγάλα αδέρφια του? Βλέπω ότι και το μικρό έχει το μεταβαλομενο διαφραγμα..Θα ήθελα να ξαναδώσω μια ευκαιρία στη Samsung διότι ακούω ότι έχει μειωθεί το μεγάλο bloatware που είχα συναντήσει σε πιο παλιές ναυαρχίδες. .αλλά θέλω η κάμερα να είναι κορυφαία. . Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Το mi8 δεν είναι καλό? Διότι βλέπω πολύ καλή βαθμολογία στο dxonarkΕννοείται καλό είναι, είναι ναυαρχίδα. Αλλά εξαρτάται τι θες εσύ. Θες να πάρεις ένα καλό τηλέφωνο γιατί απλά βαρέθηκες το παλιό ή να πάρεις κάτι τουλάχιστον ισάξιο ή καλύτερο με αυτό που είχες? Γιατί δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω το mi8 ή αν είναι ισάξιο με αυτό που είχες. Γενικά είχα διαβάσει από κατόχους ότι η κάμερά του δεν ανταποκρίνεται στη βαθμολογία που έχει στο dromax και θέλει ψάξιμο με gcam κλπ. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Και επίσης έχε υπόψη ότι εσύ θες καλή κάμερα σε indoor καταστάσεις και χωρίς shutter lag δεδομένου ότι θα βγάζεις παιδιά. Θέλει ψάξιμο εκεί γιατί συνήθως οι φώτο που βλέπουμε είναι από τοπία κλπ. Εκεί όλες οι ναυαρχίδες τα πάνε καλά. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να προσέξω κάτι στην αγορά του mi8 ?Από που θα το αγοράσω κτλ?Για αρχή πήγαινε δες το και δούλεψέ το από κοντά. Εμένα πχ η οθόνη του δεν μου άρεσε λίγο που το έπαιξα. Μετά αποφάσισε αν το πάρεις με εγγύηση ή χωρίς. Και να πάρεις οπωσδήποτε global έκδοση. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited January 13, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Γενικά καλό είναι, είναι ναυαρχίδα. Αλλά εξαρτάται τι θες εσύ. Θες απλά να αλλάξεις τηλέφωνο γιατί το βαρέθηκες ή να πάρεις κάτι τουλάχιστον ισάξιο ή καλύτερο με αυτό που είχες? Γιατί δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω το mi8 ή αν είναι ισάξιο με αυτό που είχες. Γενικά είχα διαβάσει από κατόχους ότι η κάμερά του δεν ανταποκρίνεται στη βαθμολογία που έχει στο dromax και θέλει ψάξιμο με gcam κλπ. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Και επίσης έχε υπόψη ότι εσύ θες καλή κάμερα σε indoor καταστάσεις και χωρίς shutter lag δεδομένου ότι θα βγάζεις παιδιά. Θέλει ψάξιμο εκεί γιατί συνήθως οι φώτο που βλέπουμε είναι από τοπία κλπ. Εκεί όλες οι ναυαρχίδες τα πάνε καλά. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Για αρχή πήγαινε δες το και δούλεψέ το από κοντά. Εμένα πχ η οθόνη του δεν μου άρεσε λίγο που το έπαιξα. Μετά αποφάσισε αν το πάρεις με εγγύηση ή χωρίς. Και να πάρεις οπωσδήποτε global έκδοση. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Έχεις δίκιο σε όσα λες..Θέλω γρηγόρη λήψη και καλή σε σχετικά όχι και τόσο καλό φωτισμό. .επίσης με ενδιαφέρει η σταθεροποιηση στο βίντεο (αν είναι και σε 4κ θα είναι το τελειο) και να έχει 1080p από 60 fms και πάνω όχι το κλασσικό 30..γι αυτό σκέφτομαι το s9/s9+ (βέβαια δεν ξέρω αν έχει κ αυτό όσα ζηταω)!σίγουρα το Mate ήταν πολύ καλό αλλά ήθελα μια αλλαγή και καλύτερο βιντεο Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το s9 έχει υποδεέστερη κάμερα από τα μεγάλα αδέρφια του? Βλέπω ότι και το μικρό έχει το μεταβαλομενο διαφραγμα..Θα ήθελα να ξαναδώσω μια ευκαιρία στη Samsung διότι ακούω ότι έχει μειωθεί το μεγάλο bloatware που είχα συναντήσει σε πιο παλιές ναυαρχίδες. .αλλά θέλω η κάμερα να είναι κορυφαία. . ναι s9 εχει χειροτερη camera απο το s9+ ειδικα το βραδυ φαινεται εντονα , καλα για μαπταρια δεν το σιζιταμε καν κοριφαια camera πας μονο σε s9+ με οτι μειονεκτιματα εχει η στο note αλλα εκει ξεφευγεις (σου λεω επιλογες πλην της huawei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 ναι s9 εχει χειροτερη camera απο το s9+ ειδικα το βραδυ φαινεται εντονα , καλα για μαπταρια δεν το σιζιταμε καν κοριφαια camera πας μονο σε s9+ με οτι μειονεκτιματα εχει η στο note αλλα εκει ξεφευγεις (σου λεω επιλογες πλην της huawei) Ναι Huawei δεν ξαναθέλω. .τι μειονεκτηματα έχει το +? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 ναι s9 εχει χειροτερη camera απο το s9+ ειδικα το βραδυ φαινεται εντονα , καλα για μαπταρια δεν το σιζιταμε καν κοριφαια camera πας μονο σε s9+ με οτι μειονεκτιματα εχει η στο note αλλα εκει ξεφευγεις (σου λεω επιλογες πλην της huawei)Έχω τη αίσθηση ότι ο φακός για τις νυχτερινές λήψεις είναι ακριβώς ίδιος,ο δεύτερος φακός είναι για λήψεις με θόλωμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Εμένα ρε παιδιά τα θολωματα κτλ δεν με ενδιαφέρουν. .Σας είπα τι χρειάζομαι με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. .άραγε θα κάνω όσα θέλω με το s9 (αν το αποφασίσω γι αυτό ) ή το s9+ είναι κατά πολύ ανώτερο σε όλα. .Μετά ποιο άλλο τηλέφωνο? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts