Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

P20 pro και από εμένα. Πραγματικά πολύ δυνατό.

Όσο για το RN 7, δεν είμαι σίγουρος ότι έρχεται δεύτερο.

Θέλω να τις ξαναδώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

dgeorge4 και μένα τα ίδια κάνει, έχω σκαλίσει τα πάντα και δε μπορώ να βρω τι είναι αυτό που δεν αφήνει το κινητό να σταματήσει. Χάνει σταθερά 1% την ώρα τη νύχτα. Τώρα που όταν δε χρειάζεται το 4g το κλείνω λίγο μειώθηκε

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

dgeorge4 και μένα τα ίδια κάνει, έχω σκαλίσει τα πάντα και δε μπορώ να βρω τι είναι αυτό που δεν αφήνει το κινητό να σταματήσει. Χάνει σταθερά 1% την ώρα τη νύχτα. Τώρα που όταν δε χρειάζεται το 4g το κλείνω λίγο μειώθηκε

Εφαρμογη κανει την ζημια,βγαλτε μια μια οσες βαλατε και αρχισαν το προβληματα.

Αλλιως επαναφορα....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Την τοποθεσία την έχεις ανοιχτή; και αν ναι σε ποια επιλογή;

P20 pro και από εμένα. Πραγματικά πολύ δυνατό.

Όσο για το RN 7, δεν είμαι σίγουρος ότι έρχεται δεύτερο.

Θέλω να τις ξαναδώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Σε dynamic range όντως κερδιζει το p20 pro. Σε λεπτομέρια όμως ειναι καλύτερο το RN7 (μην σας εξαπατα το clarity και sharpeningτου p20). Αυτό είναι πιο εμφανές όπου έχει φύλλα και μικρή λεπτομέρια. Ασε που είναι τέρμα αφύσικο το αποτέλεσμα του p20 pro. Αν θέλετε σας την επεξεργαζομαι του rn7 για να καταλάβετε τι λεω.

Δείτε και άλλη μια που ειναι πιο εμφανές το θέμα. Πρώτα rn7 και μετα p20 pro. Προσέξτε λίγο τα φύλλα στο πρώτο δεντράκι στο πεζοδρόμιο αριστερά από το πρώτο αμάξι. Εκεί κάνει μπαμ αυτό που σας λεω. Γενικά το p20 pro παστέλιαζε πολύ τις φωτογραφίες και μετά ανέβαζε τέρμα clarity και sharpening για να καλύψει την έλλειψη λεπτομέριας. Προσωπικά μου πονάγαν τα μάτια, ούτε 2 βδομάδες δεν το κράτησα παρότι μου άρεσε πάρα πολύ ως συσκευή.

32921329647_b4622d9bc6.jpgIMG_20190517_010851 by Andreas L., on Flickr

48123357957_535891f729.jpgIMG_20190625_014151 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Εμενα πιο φυσικο μου βγαινει απο το 20,με αυτο που βλεπω εδω.

Βεβαια δεν τιθεται θεμα ποιοτητας φακου κτλ αναμεσα στις 2 συσκευες.

Πιο φυσικό το αυξημένο sharpening και clarity? Αυτό ειναι καθαρα επεξεργασία και ηταν και ο λόγος που το έστειλα. Σε πρόσωπα κάνει πιο μπαμ αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω δήμοσια τέτοιο συγκριτικό.

Τέσπα, περι ορέξεως :)

Προσωπικά από αυτές που ανέβασα μπορεί εναλλακτικά του rn7 να προτιμούσα το v30 (αν και έχει αρκετό desaturate). Το μονο σίγουρο πάντως είναι οτι χωρίς υπερβολή παίζει ανάμεσα σε ναυαρχίδες.

Edited by Antretng

Το Ai του Huawei εκανε τα μαγικα του βλεπω, ανθισε το φυτο, κουρευτηκαν τα χορτα στο πεζοδρομιο, για τα αυτοκινητα ουδεν σχολιο.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Το Ai του Huawei εκανε τα μαγικα του βλεπω, ανθισε το φυτο, κουρευτηκαν τα χορτα στο πεζοδρομιο, για τα αυτοκινητα ουδεν σχολιο.

χαχαχαχαχαχαχα

Συνηθως δεν κουβαλάω δύο συσκευές οπότε δυστυχώς μονο έμμεσα συγκριτικά μπορώ να κάνω. Παρόλα αυτά έστω και έτσι φαίνεται η διαφορά επεξεργασίας που λέω :)

Στα μάτια τα δικά μου πιο φυσική μου φαίνεται του rn7.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

χαχαχαχαχαχαχα

Συνηθως δεν κουβαλάω δύο συσκευές οπότε δυστυχώς μονο έμμεσα συγκριτικά μπορώ να κάνω. Παρόλα αυτά έστω και έτσι φαίνεται η διαφορά επεξεργασίας που λέω :)

Ειναι διαφορετικες μερες ισως και μηνες και δεν νομιζω οτι αξιζει να γινει συγκριση υπο αυτες τις συνθηκες.

Βασικα ολα αυτα τα VS στην νυχτερινη φωτογραφια ποτε δεν τα καταλαβα γιατι υπαρχουν γουστα.

Στις 2 αυτες για παραδειγμα εμενα μου αρεσει του Huawei διοτι ειναι πιο ζεστα τα χρωματα (μου αρεσουν τα θερμα χρωματα) κι εχω την αισθηση οτι ειναι νυχτα ενω στου Redmi φαινεται ξεκαθαρα οτι εχει καποιο φιλτρο/mode με αποτελεσμα να φαινεται αφυσικη. Αυτο για τα δικα μου γουστα οπου λογικα ειναι αντιθετα με τα δικα σου εφοσον σου αρεσει του Redmi πιο πολυ.

Λεπτομεριες και sharpening δεν θα ασχοληθω απο την στιγμη που η πρωτη "εντυπωση" ειναι καθαρα υπερ του ενος. τι να την κανω εγω μια φωτο με λεπτομερια αν δεν μου αρεσουν τα χρωματα;

Huawei, Apple, Vodafone

Εφαρμογη κανει την ζημια,βγαλτε μια μια οσες βαλατε και αρχισαν το προβληματα.

Αλλιως επαναφορα....

Αν μπορείς, στείλε ένα screenshot αντιστοιχα και συ να δω πώς πάει η συσκευή σου ή όποιος άλλος θέλει να δούμε πόσο το κρατάει ενεργό.

Sent from my RN7 using Tapatalk

46766dbd0873ac138e8bcefdb6166959.jpgada60aa122fa5e3807270dcdcf13d13e.jpg

Το held awake είναι πάντα ψηλά, δε βρίσκω όμως εφαρμογή που να τρώει κι ας έχω ενεργοποιήσει μέσω adb τις αντίστοιχες επιλογές για να μου δείχνει τα kernel wakes. Μου δείχνει πάντα τον κερνελ να τρώει, στο time held awake

Edited by dgeorge4

Ειναι διαφορετικες μερες ισως και μηνες και δεν νομιζω οτι αξιζει να γινει συγκριση υπο αυτες τις συνθηκες.

Βασικα ολα αυτα τα VS στην νυχτερινη φωτογραφια ποτε δεν τα καταλαβα γιατι υπαρχουν γουστα.

Στις 2 αυτες για παραδειγμα εμενα μου αρεσει του Huawei διοτι ειναι πιο ζεστα τα χρωματα (μου αρεσουν τα θερμα χρωματα) κι εχω την αισθηση οτι ειναι νυχτα ενω στου Redmi φαινεται ξεκαθαρα οτι εχει καποιο φιλτρο/mode με αποτελεσμα να φαινεται αφυσικη. Αυτο για τα δικα μου γουστα οπου λογικα ειναι αντιθετα με τα δικα σου εφοσον σου αρεσει του Redmi πιο πολυ.

Λεπτομεριες και sharpening δεν θα ασχοληθω απο την στιγμη που η πρωτη "εντυπωση" ειναι καθαρα υπερ του ενος. τι να την κανω εγω μια φωτο με λεπτομερια αν δεν μου αρεσουν τα χρωματα;

Κάτσε γιατι θα με πεθανεις. Σου φαινεται οτι έχει φίλτρο το rn7 και όχι το p20 pro που εχει clarity, sharpening και ανοιγμένες σκιές στο θεό και στα καπάκια χαμηλωμένα τα blacks στον ουρανο; Που τα φύλλα στο βαθος γυαλίζουν από την αυξημένη οξύτητα; :lol: Πιο επεξεργασμένη δεν θα μπορούσε να ήταν.

Όσον αφορα την τελευταία ερώτηση περι χρωμάτων (wb), το ξέρεις οτι ειναι το πολύ 1 λεπτό επεξεργασίας στο snapseed? Η λεπτομέρια ειναι κατι που δεν μπορείς να επανερθει ότι επεξεργασία και να κάνεις. Το wb όμως σε ενα βαθμό μπορείς να το αλλάξεις. Προφανώς βέβαια αν δεν σου κάνει πας σε άλλη συσκευή.

Παρεμπιπτόντως αφού δεν σου αρέσει το RN7 πως και το αγόρασες; :)

Edited by Antretng

Kαι εμενα πολυ ξεπλιμενα μου δειχνουν στο 7 και φλατ,δεν ειμαι ειδικος αλλα σαν ασχετος αυτο λαμβανω εγω στα ματια μου,αλλα σιγουρα δεν ειναι μια με την αλλη στο καπακι οπως καταλαβαινω,αλλες εποχες μην πω ειναι τραβηγμενες....:lol:

@kostast1

Εννοειται οτι δεν συγκρινονται οι 2 συσκευες.

Δεν υπάρχει σύγκριση στις 2 συσκευές οποίος φωτογραφίζει πορτραίτα θα καταλάβει ότι δυστυχώς του p20 pro είναι για πέταμα,το είχα 4 φορές και έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες με το αντίστοιχο θέμα, ποιός ο λόγος να βγάζω φωτογραφία την κόρη μου που είναι 11 χρόνων και να μοιάζει με 25 μην τρελαθουμε κιόλας, όσο δυσκολεύουν η συνθήκες το huawei παστελιαζει αυτή είναι η αλήθεια

Κάτσε γιατι θα με πεθανεις. Σου φαινεται οτι έχει φίλτρο το rn7 και όχι το p20 pro που εχει clarity, sharpening και ανοιγμένες σκιές στο θεό και στα καπάκια χαμηλωμένα τα blacks στον ουρανο; Που τα φύλλα στο βαθος γυαλίζουν από την αυξημένη οξύτητα; :lol: Πιο επεξεργασμένη δεν θα μπορούσε να ήταν.

Όσον αφορα την τελευταία ερώτηση περι χρωμάτων (wb), το ξέρεις οτι ειναι το πολύ 1 λεπτό επεξεργασίας στο snapseed? Η λεπτομέρια ειναι κατι που δεν μπορείς να επανερθει ότι επεξεργασία και να κάνεις. Το wb όμως σε ενα βαθμό μπορείς να το αλλάξεις. Προφανώς βέβαια αν δεν σου κάνει πας σε άλλη συσκευή.

Παρεμπιπτόντως αφού δεν σου αρέσει το RN7 πως και το αγόρασες; :)

Καταρχην πως συμπερανες οτι το εχω αγορασει;

Ακομα σου ειπα και πριν ολα αυτα περι sharpening ειναι "δευτερευον" πραγματα και η πρωτη "εντυπωση" ειναι καθαρα υπερ του Huawei.

Επισης αν ηταν να περναω τις φωτο απο προγραμμα επεξεργασιας τοτε αστα να πανε.

Σου ειπα και σου ξαναλεω εχουμε διαφορετικα γουστα οποτε διαφορετικες αποψεις.

Θα σου το θεσω οσο απλα μπορω, σου ζητουσα να μου φωτογραφισεις ενα σημειο/τοπιο και μου εδειχνες 2 φωτο σαν αυτες και μου ελεγες να διαλεξω ποια απο τις 2 θα αγορασω θα διαλεγα χωρις δευτερη κουβεντα της Huawei γιατι σαν πρωτη οψη στα δικα μου ματια και γουστα ειναι καλυτερη με διαφορα απο του redmi. Αν ηταν στα ιδια επιπεδα (η πρωτη οψη) τοτε θα καθομουν να κοιταξω λεπτομεριες και διαφορα αλλα.

Huawei, Apple, Vodafone

Μήπως απλά έχεις huawei και σου εθιξα την συσκευή; Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω... πρώτη φορά βλέπω σχόλιο σου στο thread. Και δεν είπα ποτέ ότι ως συσκευή φτάνει το p20 pro.

Στόχος του συγκριτικού, στο οποίο είχα αρκετές συσκευές και όχι μόνο το p20, ήταν προφανώς καθαρά φωτογραφικό και όχι οι συσκευές ως σύνολο (στη τελική δεν βλέπω να κάνεις σχόλιο για κάποια από τις υπόλοιπες). Το point είναι οτι κοντραρει συσκευες που έχουν περισσότερα από τα διπλάσια του χρήματα.

Το p20 pro το κράτησα 2 εβδομάδες. Ειλικρινά το πάλεψα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ ως συσκευή. Αλλά φωτογραφικά έχανε... Πολύ επεξεργασία που ποναγαν τα μάτια μου. Φυσικά εσυ αν θες μην με πιστεύεις αν και δεν νομίζω ότι έχω δώσει ποτέ δικαιώματα μεροληπτικου κριτή υπέρ της συσκευής που κρατάει. ;) Αν και το rn7 είναι η καβατζα συσκευή μου για καθώς αλλάζω κινητά και όχι η βασική μου.

Αν τώρα πιστεύετε πραγματικά ότι είναι μαγειρεμένο οκ... Δικαίωμα σας. Αλλά όσο μαγειρεμένο και να ήταν, αφενώς φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά επεξεργασίας και αφετέρου πόσο πια να το μαγείρεψα; Θεωρείς ότι θα μπορούσε να είχαν διαφορά που να δικαιολογούσε τα περισσότερα από τα διπλάσια χρήματα που έχουν κάποιες απο τις συσκευές που συγκρινα; Γιατί αν προσέξατε μεταξύ άλλων είχα και s9+ και1+6t αλλά μείνατε μόνο στο p20 pro. Ε λοιπόν για μένα αυτό δείχνει αυτό που έλεγα περί κοντραρισματος με ναυαρχίδες ;)

Edited by Antretng

Δεν υπάρχει σύγκριση στις 2 συσκευές οποίος φωτογραφίζει πορτραίτα θα καταλάβει ότι δυστυχώς του p20 pro είναι για πέταμα,το είχα 4 φορές και έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες με το αντίστοιχο θέμα, ποιός ο λόγος να βγάζω φωτογραφία την κόρη μου που είναι 11 χρόνων και να μοιάζει με 25 μην τρελαθουμε κιόλας, όσο δυσκολεύουν η συνθήκες το huawei παστελιαζει αυτή είναι η αλήθεια

Για πεταμα το p20 pro:blink:

Καλα ειπαμε και εσυ καλο το 7,και εγω αυτο εχω,αλλα εαν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα εννοειται οτι θα πηγαινα στο 20.

Το εχει συναδελφος στο γραφειο,και με αυτο το σκεπτικο συγκρινω.Βγαζωντας ιδιες foto και βλεποντα w αυτες στο pc.

Καλα ειπαμε και εσυ καλο το 7,και εγω αυτο εχω,αλλα εαν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα εννοειται οτι θα πηγαινα στο 20.

Το εχει συναδελφος στο γραφειο,και με αυτο το σκεπτικο συγκρινω.Βγαζωντας ιδιες foto και βλεποντα w αυτες στο pc.

Σε πορτρέτα (εννοώ πρόσωπα... Όχι το mode) τα huawei ποτέ δεν τα πηγαν καλα. Εκεί συνήθως το hdr+ είναι βασιλιάς. Η μόνη συσκευή που έχω δει καλά πορτρέτα με κάμερα εκτός gcam ήταν η στοκ του u11.

Από εκεί και πέρα αν σας αρέσει αυτή η επεξεργασία και τραβάτε κυρίως τοπία, οκ μιας χαρά είναι. Ειδικά σε τέρμα σκοτάδια κάνουν την νύχτα μέρα. Αλλά σε πρόσωπα δεν τα πάνε καλά καθώς εκεί θες πραγματική λεπτομέρια και όχι sharpening.

Κατά τα άλλα ξαναλέω ότι δεν την "διαφημίζω" επειδή την έχω. Δεύτερη συσκευή μου είναι και όσοι με ξέρουν από παλιά γνωρίζουν ότι περισσότερο κράζω τις συσκευές που έχω παρά τις παινεύω.

Edited by Antretng

Διάβασε φίλε μου καλά τι γράφω,σε πορτραίτα είναι για πέταμα(πρόσωπα), οποίος λέει το αντίθετο λέει ψέματα

Edited by vag74

Σε πορτρέτα (εννοώ πρόσωπα... Όχι το mode) τα huawei ποτέ δεν τα πηγαν καλα. Εκεί συνήθως το hdr+ είναι βασιλιάς. Η μόνη συσκευή που έχω δει καλά πορτρέτα με κάμερα εκτός gcam ήταν η στοκ του u11.

Από εκεί και πέρα αν σας αρέσει αυτή η επεξεργασία και τραβάτε κυρίως τοπία, οκ μιας χαρά είναι. Ειδικά σε τέρμα σκοτάδια κάνουν την νύχτα μέρα. Αλλά σε πρόσωπα δεν τα πάνε καλά γιατί εκεί θες πραγματική λεπτομέρια και όχι sharpening.

Overall μιλαμε παντα για της καμερες πιστευω,ακομα δεν εχουν φτιαξει αυτην που να τα κανει ολα.

Σε selfie,και παλι για τα δικα μου ματια πολυ πιο λεπτομερης και καθαρες οι foto απο το 20.

Απλος χρηστης ειμαι και η αοψη μου δεν ειναι επαγγελματικη.Αυτο που νιώθω βλεποντας το αποτελεσαμ λεω.

Εννοειται βεβαια οτι η διαφορα στην τιμη στις 2 συσκευες καλυπτη της οποιες ατελιες.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διάβασε φίλε μου καλά τι γράφω,σε πορτραίτα είναι για πέταμα, οποίος λέει το αντίθετο λέει ψέματα

Απαντησα μολις φιλε μου σχετικα.

Καλή και Αγία η κάμερα αλλά με περιορισμούς όσο αφορά τα τεχνικά μέρη. Λογικό βέβαια, μην θέλετε με 250 ευρα και την πίτα ολόκληρη, μια χαρά φώτο βγάζει

Overall μιλαμε παντα για της καμερες πιστευω,ακομα δεν εχουν φτιαξει αυτην που να τα κανει ολα.

Σε selfie,και παλι για τα δικα μου ματια πολυ πιο λεπτομερης και καθαρες οι foto απο το 20.

Απλος χρηστης ειμαι και η αοψη μου δεν ειναι επαγγελματικη.Αυτο που νιώθω βλεποντας το αποτελεσαμ λεω.

Εννοειται βεβαια οτι η διαφορα στην τιμη στις 2 συσκευες καλυπτη της οποιες ατελιες.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απαντησα μολις φιλε μου σχετικα.

Όταν λέω πρόσωπα δεν εννοώ μόνο σελφι. Στα πρόσωπα γενικά χάνουν τα huawei. Εκεί θες λεπτομέρια και ήπια επεξεργασία κάτι που δεν έχουν τα huawei. Σε indoor η διαφορά είναι χαώδης.

Συμφωνώ ότι μια συσκευή φωτογραφικα την κρίνεις overall αλλά σκέψου ότι στο συγκριτικο έχω βάλει υποτίθεται τα δυνατά σημεία της huawei (δηλαδή νυχτερινά τοπία). Για να ήταν πιο δίκαιο έπρεπε να χα βάλει και πρόσωπα κάτι που προφανώς δημόσια δεν μπορώ να ανεβάσω τέτοιες φωτογραφίες. Βασικά δεν πίστευα ότι θα κολλαγαμε τόσο στην huawei. Τόσες συσκευές έβαλα με στόχο να δείξω ότι παίζει σε επίπεδο ναυαρχίδας. Και αν κρίνω από τη τροπή που πήρε η κουβέντα μάλλον το πέτυχα :)

Μήπως απλά έχεις huawei και σου εθιξα την συσκευή; Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω... πρώτη φορά βλέπω σχόλιο σου στο thread. Και δεν είπα ποτέ ότι ως συσκευή φτάνει το p20 pro.

Στόχος του συγκριτικού, στο οποίο είχα αρκετές συσκευές και όχι μόνο το p20, ήταν προφανώς καθαρά φωτογραφικό και όχι οι συσκευές ως σύνολο (στη τελική δεν βλέπω να κάνεις σχόλιο για κάποια από τις υπόλοιπες). Το point είναι οτι κοντραρει συσκευες που έχουν περισσότερα από τα διπλάσια του χρήματα.

Το p20 pro το κράτησα 2 εβδομάδες. Ειλικρινά το πάλεψα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ ως συσκευή. Αλλά φωτογραφικά έχανε... Πολύ επεξεργασία που ποναγαν τα μάτια μου. Φυσικά εσυ αν θες μην με πιστεύεις αν και δεν νομίζω ότι έχω δώσει ποτέ δικαιώματα μεροληπτικου κριτή υπέρ της συσκευής που κρατάει. ;) Αν και το rn7 είναι η καβατζα συσκευή μου για καθώς αλλάζω κινητά και όχι η βασική μου.

Αν τώρα πιστεύετε πραγματικά ότι είναι μαγειρεμένο οκ... Δικαίωμα σας. Αλλά όσο μαγειρεμένο και να ήταν, αφενώς φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά επεξεργασίας αφετέρου πόσο πια να το μαγείρεψα; Θεωρείς ότι θα μπορούσε να είχαν διαφορά που να δικαιολογούσε τα περισσότερα από τα διπλάσια χρήματα που έχουν κάποιες απο τις συσκευές που συγκρινα;

Huawei Mate 10 PRO και καμια σχεση οχι δεν θεωρησα οτι μου εθιξες την συσκευη.

Σου ειπα την δικη μου γνωμη και απ'οτι φαινεται επειδη δεν συμβαδιζει με την δικη σου δεν θες να την δεχτεις.

Θα το πω και τριτη φορα, εσενα σου αρεσει το αποτελεσμα αυτο ενω εμενα οχι και δεχομαι οτι οι φωτο του P20 pro δεν σου αρεσουν αλλα συγνωμη το οτι εσενα δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι ειναι χειροτερη.

Αυτο δειχνει ποσο μη αντικειμενικος εισαι σε συνδιασμο με το οτι τοσους μηνες προσπαθεις να πεισεις τους παντες οτι το RN7 ειναι ανταξιο και καλυτερο απο φωτογραφικες ναυαρχιδες.

Ακομα, δεν σου εκανα ποτε συγκριτικο ως συσκευης το P20 pro με το RN7 αλλα σου ειπα σχετικα με τις 2 φωτογραφιες που εβαλες, οπου οι οποιες ειναι και τραβηγμενες διαφορετικη εποχη, εχουν ανθισει τα φυτα στην μια. Απο αυτο και μονο η συγκριση ειναι ακυρη.

Πρεπει να αρχισεις να δεχεσαι την κριτικη απο αλλους ακομα και αν ειναι αρνητικη ή δεν συμβαδιζει με την δικη σου αλλιως μην ποσταρεις συγκριτικα.

Huawei, Apple, Vodafone