Nikos_96 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Καλημέρα κ καλό μήνα! Υπάρχει τρόπος όταν λαμβάνουμε κάποιο μειλ, να χτυπάει απευθείας το κινητό? Στο LG G4 που είχα παλιά, με το που λάμβανα κάποιο μειλ χτυπούσε ειδοποίηση.. Σε αυτό, όταν κάνει συγχρονισμό το κινητό ή άμα έχω ανοιχτή την οθόνη θα χτυπήσει.. Είναι κάπως εκνευριστικό! Εάν πάς στις ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών-->πάς βρείς την Gmail-->και μετά Ειδοποιήσεις, μέσα εκεί είναι όλα ενεργοποιημένα; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Εάν πάς στις ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών-->πάς βρείς την Gmail-->και μετά Ειδοποιήσεις, μέσα εκεί είναι όλα ενεργοποιημένα; Nαι είναι όλα ενεργοποιημένα κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 (edited) Καλημέρα κ καλό μήνα! Υπάρχει τρόπος όταν λαμβάνουμε κάποιο μειλ, να χτυπάει απευθείας το κινητό? Στο LG G4 που είχα παλιά, με το που λάμβανα κάποιο μειλ χτυπούσε ειδοποίηση.. Σε αυτό, όταν κάνει συγχρονισμό το κινητό ή άμα έχω ανοιχτή την οθόνη θα χτυπήσει.. Είναι κάπως εκνευριστικό! ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών-->Gmail-->εξοικονόμηση μπαταρίας-->χωρίς περιορισμούς Edited September 1, 2020 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών-->Gmail-->εξοικονόμηση μπαταρίας-->χωρίς περιορισμούς Δεν μου εχει πουθενά επιλογή εξοικονόμηση μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Δεν μου εχει πουθενά επιλογή εξοικονόμηση μπαταρίας.. δεν θυμάμαι ποια ήταν πριν η διαδρομή (είμαι με miui 12), λογικά ρυθμίσεις/μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 (edited) δεν θυμάμαι ποια ήταν πριν η διαδρομή (είμαι με miui 12), λογικά ρυθμίσεις/μπαταρία... Σαν εφαρμογή το Gmail δεν είναι ανάμεσα σε αυτές που μπορώ να επιλέξω.. :lol: Edit. Το βρήκα, μένει η δοκιμή! Ευχαριστώ!! Edited September 2, 2020 by saxoman85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Αγγούρια τελικά. Ούτε με αυτό χτυπάει.. Φφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Αγγούρια τελικά. Ούτε με αυτό χτυπάει.. ΦφφφφΑν βάλεις αυτόματη έναρξη τής εφαρμογής και κλείδωμα (να τρέχει στο παρασκήνιο); Πατάς το αριστερό κουμπί (τετραγωνάκι) κρατάς πατημενη την εφαρμογή που θέλεις και λουκέτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Αν βάλεις αυτόματη έναρξη τής εφαρμογής και κλείδωμα (να τρέχει στο παρασκήνιο); Πατάς το αριστερό κουμπί (τετραγωνάκι) κρατάς πατημενη την εφαρμογή που θέλεις και λουκέτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το βρήκα αυτό που λες.. Στην συχνότητα συγχρονισμού πάντως, το λιγότερο που μπορώ να βάλω είναι κάθε 15 λεπτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Δεν το βρήκα αυτό που λες.. Στην συχνότητα συγχρονισμού πάντως, το λιγότερο που μπορώ να βάλω είναι κάθε 15 λεπτά.. κάνε κι αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω, τα πάντα-ολα πρέπει νά είναι ανοικτά για να χτυπάει άμεσα. στις πρόσφατες εφαρμογές πάτα παρατεταμένα στο Gmail και μετά το λουκέτο +αυτόματη έναρξη φυσικά σε εμένα δουλεύει κανονικότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 (edited) Στις ειδοποιήσεις όλα ενεργοποιημένα τα έχω.. Χμμ εξακολουθώ να μην το βρίσκω στην αυτόματη έναρξη.. Δεν την βγάζει σαν εφαρμογή! Edited September 2, 2020 by saxoman85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Στις ειδοποιήσεις όλα ενεργοποιημένα τα έχω.. Χμμ εξακολουθώ να μην το βρίσκω στην αυτόματη έναρξη.. Δεν την βγάζει σαν εφαρμογή! πάντως δεν το ψάχνεις και πολύ...:( στην αυτόματη έναρξη τις τελίτσες πάνω δεξιά / εμφάνιση εφαρμογών συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 πάντως δεν το ψάχνεις και πολύ...:( στην αυτόματη έναρξη τις τελίτσες πάνω δεξιά / εμφάνιση εφαρμογών συστήματος Καλημέρα.. Δες κ συ με τα μάτια σου τι επιλογές μου έχει.. Εκτός αν εγώ είμαι τόσο στραβός!!:wacko: https://drive.google.com/file/d/1-w7xU1VEkgBiD3VL6Pzz1u9LNtwpKJM5/view?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Καλημέρα.. Δες κ συ με τα μάτια σου τι επιλογές μου έχει.. Εκτός αν εγώ είμαι τόσο στραβός!!:wacko: https://drive.google.com/file/d/1-w7xU1VEkgBiD3VL6Pzz1u9LNtwpKJM5/view?usp=sharing συγνώμη αλλά το link δεν δείχνει κάτι...χρειάζεται πρόσβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 συγνώμη αλλά το link δεν δείχνει κάτι...χρειάζεται πρόσβαση Συγνώμη. Το ανέβασα κανονικά.. https://streamable.com/mp1z76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Συγνώμη. Το ανέβασα κανονικά.. https://streamable.com/mp1z76 αν πατήσεις παρατεταμένα στο εικονίδιο του gmail στην αρχική και πληροφορίες, δεν έχει κουμπί "αυτόματη έναρξη"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 (edited) αν πατήσεις παρατεταμένα στο εικονίδιο του gmail στην αρχική και πληροφορίες, δεν έχει κουμπί "αυτόματη έναρξη"? Όχι ούτε εκεί μου το έχει.. Δεν ξέρω τι παίζει.. Είμαι με 11.0.1.0(QFGEUXM). Edited September 3, 2020 by saxoman85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Όχι ούτε εκεί μου το έχει.. Δεν ξέρω τι παίζει.. Είμαι με 11.0.1.0(QFGEUXM). αν πατήσεις πάνω εκεί που λέει μπαταρία; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 αν πατήσεις πάνω εκεί που λέει μπαταρία; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Όχι ούτε εκεί έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Ποτέ δεν είχε αυτόματη έναρξη το Gmail. Είχες πει κάποτε για συγχρονισμό ανά 15 λεπτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Ποτέ δεν είχε αυτόματη έναρξη το Gmail. Είχες πει κάποτε για συγχρονισμό ανά 15 λεπτά; https://ibb.co/fdzDG7B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 https://ibb.co/fdzDG7B Εμένα δεν έχει αυτόματη έναρξη το Gmail.δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Τι φαση?? Κ σε μένα δεν το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Ούτε εμένα έχει έναρξη. Πρέπει να είναι θέμα εφαρμογής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 θέμα rom είναι, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σε "αυτόματη έναρξη" σε όλους σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts