nik187 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Το mail μου ήρθε σήμερα το μεσημέρι στης 13:30 με εκπτωτικο κουπόνι SMARTCOUPON στα 160 ευρώ. Τώρα πού το δοκιμάζω μου βγάζει τελική τιμή 199 ευρώ. Τη να πω συγνώμη παιδιά. https://i.postimg.cc/QVrW0Gdp/Screenshot-20190910-150819-Mail-Droid.jpg' alt='Screenshot-20190910-150819-Mail-Droid.jpg'> [/img] Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Public στα 179 ευρώ 64GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Public στα 179 ευρώ 64GB Μονο σε καταστημα γραφει https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-redmi-note-7-64gb-mayro-smartphone/prod9870736pp/ Μυρίζει εκθεσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Aν βγω το απόγευμα έξω θα ρωτήσω στο public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/περιοχή-->Ελβετία/reboot so easy Έχετε παρατηρήσει ότι όταν βάζετε περιοχή Ελβετία δεν υπάρχει επιλογή για face unlock ή μόνο σε μένα συνέβη; Όταν επανέφερα την επιλογή σε Ελλάδα, επανήλθε και η συγκεκριμένη δυνατότητα ξεκλειδώματος. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ευχαριστώ αλλά τα εύσημα πάνε όλα στον Αντρέα που μας ανοίγει τα μάτια (και τους φακούς!!!) με την gcam. Αυτή η φώτο είναι με την πρώτη επιλογή του Αντρέα χωρίς νυχτερινές λήψεις και λοιπά...!!! Απλό κλικ με σχετικά σταθερό χέρι... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι αυτή είναι η καλύτερη gcam για το τηλέφωνο αυτό και ίσως μια από τις καλύτερες που κυκλοφορούν Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ενα μπλεδακι το πηρα σημερα στα 160 να πω την αληθεια,θα περασω να παραλαβω το απογευμα.....:p Χωρίς ΦΠΑ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Έχετε παρατηρήσει ότι όταν βάζετε περιοχή Ελβετία δεν υπάρχει επιλογή για face unlock ή μόνο σε μένα συνέβη; Όταν επανέφερα την επιλογή σε Ελλάδα, επανήλθε και η συγκεκριμένη δυνατότητα ξεκλειδώματος. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο αντίθετο ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Χωρίς ΦΠΑ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 160 τελικη και τυλιγμενο σε κορδελιτσα.:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Από πού??????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Από πού??????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι απο που,απο πλαισιο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Όντως παρήγγειλε κ η γυναίκα ένα χθες από πλαίσιο στα 175 με δωρεάν αποστολή, παρέλαβε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 160 στο πλαίσιο είναι προσφορα για επαγγελματίες, μου το έστειλε και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Μάλλον θα εννοεί με τιμολόγιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 160 στο πλαίσιο είναι προσφορα για επαγγελματίες, μου το έστειλε και εμενα Μεσω mail? Θελει κάποιο κουπόνι, ή απλα πας με το ΑΦΜ που εχουν περασει στην βαση τους? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Το αντίθετο ισχύει. στο mi9 με περιοχή Ελλάδα έχω κανονικά face unlock και μάλιστα ακαριαίο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Το αντίθετο ισχύει. Έχω κανονικά face unlock με Ελλάδα. Αυτό που λες ίσχυε σε παλιότερες συσκευές/roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Το αντίθετο ισχύει. Το δικό μας είναι Ελληνικό, αγορασμένο από τον Γερμανό και είχε κανονικά face unlock με επιλογή περιοχής Ελλάδα. Το να χάνεται όταν επιλέξεις Ελβετία γιατί γίνεται όμως; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε πόσες ώρες sot βγαζη και με τι χρήση. Φωτεινότητα πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε πόσες ώρες sot βγαζη και με τι χρήση. Φωτεινότητα πόσο;Εμένα 7 ώρες με αυτόματη φωτεινότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Εμένα 7 ώρες με αυτόματη φωτεινότητα Πολύ καλά. Πόσες ώρες αναμονή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Τι απο που,απο πλαισιο. 199€ βγαίνει με το κουπόνι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ευχαριστώ αλλά τα εύσημα πάνε όλα στον Αντρέα που μας ανοίγει τα μάτια (και τους φακούς!!!) με την gcam. Αυτή η φώτο είναι με την πρώτη επιλογή του Αντρέα χωρίς νυχτερινές λήψεις και λοιπά...!!! Απλό κλικ με σχετικά σταθερό χέρι... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σαι καλα φιλε. Βεβαια τα παραλέτε. Εγω απλά βρήκα τις καταλληλότερες εκδόσεις και ρυθμίσεις. Τα πραγματικά μπράβο πάνε σε ολους αυτούς τους dev που κάναν το port αλλα και τις δυνατότητες για ρυθμίσεις που προσφέραν Πραγματικά η gcam μείωσε ή ακόμα και έκλεισε τη ψαλίδα μεταξύ mid range και high end συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Φίλε δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά είσαι ο καλύτερος, εσένα θέλουμε!!, Ανδρέας Ανδρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Φίλε δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά είσαι ο καλύτερος, εσένα θέλουμε!!, Ανδρέας Ανδρέας Ρε τρολ :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts