jimteo Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Πόσες μέρες έκανε από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή;Καμιά 15αρια. Είναι και θέμα τύχης αυτά. Μπορεί να σου έρθει και γρηγορότερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Καλησπέρα στην παρέα.... Έχω παραγγείλει για την γυναίκα σε σκρουτζομαγαζο (το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα..) το nebula Red και σήμερα βλέπω στον Γερμανό 20 ευρώΕπίσης δεν βλέπω το nebula Red να το έχει ο Γερμανός. Για το χρώμα κοίτα μήπως υπάρχει σε κάποιο κατάστημα Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εν τέλει εμείς που έχουμε την global (και όχι την eu), να κατεβάσουμε την 10.3.10 ή να το αποφύγουμε καλύτερα λόγω του battery drain που αναφέρθηκε; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Το παρηγγειλα και γω απο γερμανο με την ελπίδα να εχει σωστό proximity. Αν έχει θέμα, επιστροφή πίσω (ηλεκτρονική παραγγελία). Τσεκαρε αυτή Ανδρέα. Τη βρίσκω καταπληκτική χωρίς να είναι χοντροκομμένη. Επίσης προστατεύει την κάμερα πολύ καλά. Προχθές μου ήρθε. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F132988398951 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Ειναι η imak που κοιταζα και στο σκρουτζ μαλλον. Αν κανει καλά θα την τσιμπήσουμε (δεν μας παιρνει για αναμονη). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα η συσκευή μας αυτές τις μέρες στα 175€ σε Γερμανό και Cosmote. Άριστη τιμή για την ,όποια, διετή επίσημη εγγύηση. Εν το μεταξύ το απόγευμα το πήρα για την γυναίκα στα 200 ευρω. Δύο ώρες μετά είδα το post σου και ημουν σε φάση ....χμμμμ... ασε μην φάω κανα censorship :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Καμιά 15αρια. Είναι και θέμα τύχης αυτά. Μπορεί να σου έρθει και γρηγορότερα. Σ' ευχαριστώ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekpow Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Και εγώ έχω την απορία. Να κατεβάσω την 10.3.10; Μου έχει έρθει ειδοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Και εγώ έχω την απορία. Να κατεβάσω την 10.3.10; Μου έχει έρθει ειδοποιηση Καλύτερα όχι. https://c.mi.com/thread-2282051-1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Ειναι η imak που κοιταζα και στο σκρουτζ μαλλον. Αν κανει καλά θα την τσιμπήσουμε (δεν μας παιρνει για αναμονη). Γεια σου Ανδρέα. Δεν είναι ίδια. Αυτή που λες στο Σκρουτζ (αν έχω καταλάβει σωστά) έχει χοντροκομμένες γωνίες. Δες την πάντως. Δε χάνεις τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Καλησπέρα. Πήγα και εγώ στο Γερμανό για να το πάρω στη τιμή της προσφοράς και είδα ότι έχουν βάλει και το Honor 20 lite 128GB στα 209,3€ και τρέναρα λίγο την αγορά. Πιστεύετε αξίζει το Honor για τα 128GB σε σχέση με το Note 7 ; Πλέον είναι σημαντικός παράγοντας ο αποθηκευτικός χώρος συνυπολογίζοντας ότι θα χρησιμοποιώ και τις 2 sim και δεν θα υπάρχει χώρος για microSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με την 10.3.6 έχει βελτιωθεί η μπαταρία. Ενώ πριν έπαιζε γύρω στις 7 ώρες sot, τώρα πήγε σχεδόν 9 ώρες με data και bt συνέχεια ανοιχτά και wifi κλειστό. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Γεια σου Ανδρέα. Δεν είναι ίδια. Αυτή που λες στο Σκρουτζ (αν έχω καταλάβει σωστά) έχει χοντροκομμένες γωνίες. Δες την πάντως. Δε χάνεις τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Εγινε Δημητρη. Θα ριξω μια ματια. Αν και καλυτερα χοντρη μιας και ειναι λιγο μανταλακιας δυστυχως... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με την 10.3.6 έχει βελτιωθεί η μπαταρία. Ενώ πριν έπαιζε γύρω στις 7 ώρες sot, τώρα πήγε σχεδόν 9 ώρες με data και bt συνέχεια ανοιχτά και wifi κλειστό. Πιάνω μια ώρα λιγότερο από σένα, βέβαια έχω δεύτερη sim και το band συνέχεια συνδεμένο. Το θέμα είναι δεν έχω πιάσει ποτέ πάνω από 8 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος που πρόλαβε τη χθεσινη προσφορά του Γερμανού; Αν ναι παρέλαβαν; Σε τι στάδιο βγάζει την παραγγελία; Γιατι εμένα μου την βγάζει ολοκληρωμένη ενώ δεν έχω παραλάβει τίποτα και ούτε μου κάναν κάποια ενημέρωση με κλήση, sms ή email περαν τις επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Η πληρωμή έγινε ηλεκτρονικά με κάρτα. Ειναι κλειστο το τηλεφωνικό κέντρο του eshop τμηματος και εχω αρχισει να παιρνω ανάποδες. Edited September 4, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Ακριβώς τα ίδια βγάζει και σε μένα. Ολοκληρωμένη με υποτιθέμενη παραλαβή σήμερα. Με ακριβώς την ίδια διαδικασία, δηλαδή με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Υποθέτω ότι θα έχουν κάποιο ζήτημα με την εφαρμογή τους εκεί στον Γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Ακριβώς τα ίδια βγάζει και σε μένα. Ολοκληρωμένη με υποτιθέμενη παραλαβή σήμερα. Με ακριβώς την ίδια διαδικασία, δηλαδή με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Υποθέτω ότι θα έχουν κάποιο ζήτημα με την εφαρμογή τους εκεί στον Γερμανό Τσεκαρε πριν μπεις στην ιδια την παραγγελια τι σου βγαζει. Εγω και καλά παρέλαβα 10 το πρωι. Η παραγγελία έγινε 2 τα μεσάνυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω στην 10.3.6?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 παλικαρια εχω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.4.0.PFGCNXM_v10-9 και εχω βαλει κωδικο pin στην οθονη αλλα μου ζηταει και δακτυλικο αποτυπωμα ,,πως θα το παρακαμψω για να πρωχωρησω παρακατω??δεν θελω το δακτυλικο καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 για το face unlock πρέπει πρώτα να πατήσουμε το power button και να ανάψει η οθόνη; δεν γίνεται με κλειστή οθόνη; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 για το face unlock πρέπει πρώτα να πατήσουμε το power button και να ανάψει η οθόνη; δεν γίνεται με κλειστή οθόνη; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι γιατί αλλιώς η μπαταρία δεν θα σε φτανε ούτε μισή μέρα. Θέλει ενεργή κάμερα και εκτός deep sleep. Άρα αν δουλευε συνέχεια θα σου γονάτιζε τη μπαταρία (παίζει να καιγόταν και η κάμερα). Άσε που δεν θα ήξερε πότε είσαι κατά τύχη από πάνω του και πότε πρέπει να ξεκλειδώσει. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παλικαρια εχω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.4.0.PFGCNXM_v10-9 και εχω βαλει κωδικο pin στην οθονη αλλα μου ζηταει και δακτυλικο αποτυπωμα ,,πως θα το παρακαμψω για να πρωχωρησω παρακατω??δεν θελω το δακτυλικο καθολου... Εννοείς στο πρώτο boot της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Τσεκαρε πριν μπεις στην ιδια την παραγγελια τι σου βγαζει. Εγω και καλά παρέλαβα 10 το πρωι. Η παραγγελία έγινε 2 τα μεσάνυχτα. Τώρα που το είδα, έχει φτιάξει το σύστημα και λέει αποστολή με courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Όχι γιατί αλλιώς η μπαταρία δεν θα σε φτανε ούτε μισή μέρα. Θέλει ενεργή κάμερα και εκτός deep sleep. Άρα αν δουλευε συνέχεια θα σου γονάτιζε τη μπαταρία (παίζει να καιγόταν και η κάμερα). Άσε που δεν θα ήξερε πότε είσαι κατά τύχη από πάνω του και πότε πρέπει να ξεκλειδώσει. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείς στο πρώτο boot της συσκευής;παλικαρια εχω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.4.0.PFGCNXM_v10-9 και εχω βαλει κωδικο pin στην οθονη αλλα μου ζηταει και δακτυλικο αποτυπωμα ,,πως θα το παρακαμψω για να πρωχωρησω παρακατω??δεν θελω το δακτυλικο καθολου...στο πρωτο boot εννοω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Τώρα που το είδα, έχει φτιάξει το σύστημα και λέει αποστολή με courier Ναι και μένα τα σωστά δείχνει. Ρε καρδιακούς θα μας κανει αυτός ο Γερμανός. Χθες φοβόμουν μην παρέλαβε κανας γείτονας :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παλικαρια εχω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.4.0.PFGCNXM_v10-9 και εχω βαλει κωδικο pin στην οθονη αλλα μου ζηταει και δακτυλικο αποτυπωμα ,,πως θα το παρακαμψω για να πρωχωρησω παρακατω??δεν θελω το δακτυλικο καθολου...στο πρωτο boot εννοω.. Νομίζω αν δεν αφαιρέσεις τελείως το δακτυλικό δεν γίνεται. Αν η rom στο ζητάει στο boot δεν γίνεται να το αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ναι και μένα τα σωστά δείχνει. Ρε καρδιακούς θα μας κανει αυτός ο Γερμανός. Χθες φοβόμουν μην παρέλαβε κανας γείτονας :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω αν δεν αφαιρέσεις τελείως το δακτυλικό δεν γίνεται. Αν η rom στο ζητάει στο boot δεν γίνεται να το αλλάξεις. λαθος τελικα τωρα στο πρωτο boot οχι αλλα μετα το ζηταει μολις βαλω pin οθονης και πρωχωρησω μετα μου λεει δαλτυλικο αν κανω χ και δεν το βαλω με ξαναπαει ενα βημα πισω μου ζηταει επιβεβαιβωση κωδικου pin κια μετα παλι δακτυλικο....ξερεις πως παρακαμπτεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 λαθος τελικα τωρα στο πρωτο boot οχι αλλα μετα το ζηταει μολις βαλω pin οθονης και πρωχωρησω μετα μου λεει δαλτυλικο αν κανω χ και δεν το βαλω με ξαναπαει ενα βημα πισω μου ζηταει επιβεβαιβωση κωδικου pin κια μετα παλι δακτυλικο....ξερεις πως παρακαμπτεται? Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τι θέλεις να κανεις. Το χεις στησει κανονικά το τηλεφωνο; Και απλα καθε φορα που αναβεις οθόνη ζητά δαχτυλικό; Ή είσαι στο πρώτο στησιμο που σε καθοδηγει να βαλεις accounts κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 (edited) Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τι θέλεις να κανεις. Το χεις στησει κανονικά το τηλεφωνο; Και απλα καθε φορα που αναβεις οθόνη ζητά δαχτυλικό; Ή είσαι στο πρώτο στησιμο που σε καθοδηγει να βαλεις accounts κλπ; οχι δεν μου ζηταει καθε φορα,,αν θυμασαι μολις τελειωσεις το στησιμο σου εχει μια ειδποιηση και λεει ρυθμιση android ,,,εκει αμα συνεχισεις σου λεει εναρξη η υπενθιμιση αργοτερα,,,,,,,,αν πας ξεκινησεις εναρξηι σου ζηταει account κωδικο οθονης κλειδωματος και εχω βαλει το pin,,και μετα δακτυλικο.....εκει εχω κολλησει Edited September 5, 2019 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts