kekropas Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Εγώ σε 10.3.5. Global δεν έχω dark mode. Πώς γίνεται να έχει η 10.3.3. που αναφέρει ο φίλος πιο πρίν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 (edited) Gcam δοκιμών συνέχεια.....:rolleyes: Σε μια σύντομη βόλτα στη γειτονιά με τα πιτσιρίκια, τράβηξα τις παρακάτω φωτό. Θεωρώ ότι η stock camera όλο και κάτι έχει να μας προσφέρει. Δεν είναι εντελώς για τα σκουπίδια. Σε κάποιες από τις παρακάτω φωτό, θεωρώ ότι τα έχει πάει καλύτερα. Πρώτα η gcam και μετά stock με ΑΙ ενεργοποιημένο. Εδώ ψηφίζω gcam. Πιο πιστά και πιο ακριβή τα χρώματα, χώρια που με τη stock οι πολυκατοικίες στο βάθος έχουν εξαφανιστεί. Εδώ όμως ψηφίζω stock. Είναι από τις φορές που για κάποιο ανεξήγητο λόγο η gcam παίρνει πολύ φώς και χαλάει όλη τη φωτό. Το ίδιο κι εδώ. Πολύ φώς, (ενώ στην πραγματικότητα έχει αρχίσει να ψιλονυχτώνει) και οι πολυκατοικίες με τα βουνά στο βάθος έχουν γίνει μια μουτζούρα. Εδώ νομίζω ότι η gcam τα έχει πάει καλύτερα. Πιο ποιοτικό και πιο κοντά στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα με τη gcam. Με τη stock ο ουρανός έχει κυριολεκτικά χαθεί. Edited June 9, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Εγώ σε 10.3.5. Global δεν έχω dark mode. Πώς γίνεται να έχει η 10.3.3. που αναφέρει ο φίλος πιο πρίν;Η goobal eu είναι πιο καινούρια γι'αυτό και έχει dark mode, στη επόμενη αναβάθμιση θα έρθει και στη global stable, δεν παίζει ρόλο ο αριθμός έκδοσης γιατί είναι δύο τελείως διαφορετικές rom που για να πάς από την μια στην άλλη θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Thanks! Και άλλη μία newbie ερώτηση.. Πάτησα το miui 20 κάποιες φορές συνεχόμενα και μου έβγαλε Ενεργοποίηση κάποιων πακέτων ή κάτι τέτοιο κι μετά από τις τρείς τελιτσες κάτι πάτησα για πακέτα και μου κατέβασε ένα update. Καταλαβαίνει κανένας τι έκανα ακριβώς; Να την κανωζ την ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ωχ! Ακόμη δεν κατάφεραν να δώσουν ένα λειτουργικό και αξιόπιστο proximity sensor; Νόμιζα ότι ειχε διορθωθεί αυτό το πρόβλημα! Κάποια στιγμή έφτασα σε σημείο να πετάξω το redmi 6 που είχα στον τοίχο. Γιατί όπως και να το κάνεις είναι πρόβλημα. Έκανες κλήση και στο τέλος διαπιστωνες ότι κατά τη διάρκειά της είχε ανάψει η οθονη, είχε κατέβει η μπάρα ειδοποιήσεων ή είχε πατηθεί οτιδήποτε θα μπορούσε να πατηθεί. Μέχρι και ηχητική σημείωση κλήσης είχε γίνει και το διαπίστωσα αργότερα. Ψάχνοντάς το διαπίστωσα ότι το πρόβλημα υπήρχε σε πολλά μοντέλα της xiaomi χωρίς λύση συνήθως. Το ανέφερε και σε παρουσίαση του mia1, αν θυμάμαι καλά, ο Βλαχάκης στο κανάλι του στο youtube. Τελικά με κάποια ενημέρωση σαν να διορθώθηκε κάπως. Μετά το πλησίαζα με προσοχή στο αυτί μέχρι που έβλεπα ότι έσβηνε η οθόνη και κατά την κλήση το πίεζα στο αυτί. Τι να πω! Εσυ δλδ με οσα εχουμε γραψει εβγαλες συμπερασμα οτι εχει θεμα η συσκευη.......:blink: Ελεος φιλε ελεος.....Εγω τι να πω πια με οσα διαβαζω εδω μεσα..........:X Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Εσυ δλδ με οσα εχουμε γραψει εβγαλες συμπερασμα οτι εχει θεμα η συσκευη.......:blink: Ελεος φιλε ελεος.....Εγω τι να πω πια με οσα διαβαζω εδω μεσα..........:XΓιατί άδικο έχει? Όταν δεν λειτουργεί κάτι δεν λειτουργεί τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Γιατί άδικο έχει? Όταν δεν λειτουργεί κάτι δεν λειτουργεί τέλος Που το ειδες εσυ οτι δεν λειτουργει φιλε?:blink: εχεις τη συσκευη? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas96 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 (edited) Επιστρέφω με feedback μετά από κλήση διάρκειας 1,5 ωρών και πολλών "πειραμάτων". Άψογη συμπεριφορά. Δεν εμφανίστηκε ούτε μια φορά πρόβλημα. Ίσως βοήθησε το calibration που έκανα, ίσως και να είχε διορθωθεί από μόνο του το πρόβλημα. Θα φανεί στην πορεία. EDIT: Όσοι το δουλεύετε με gestures έχετε βρει μήπως λύση με το πρόβλημα του back gesture που δεν λειτουργεί στα messenger chat heads; Edited June 9, 2019 by kostas96 Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini ❌ Nokia Lumia 520 ❌ Xiaomi Redmi 2 TD ❌ Xiaomi Redmi Note 7 ✔️ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ωχ! Ακόμη δεν κατάφεραν να δώσουν ένα λειτουργικό και αξιόπιστο proximity sensor; Νόμιζα ότι ειχε διορθωθεί αυτό το πρόβλημα! Κάποια στιγμή έφτασα σε σημείο να πετάξω το redmi 6 που είχα στον τοίχο. Γιατί όπως και να το κάνεις είναι πρόβλημα. Έκανες κλήση και στο τέλος διαπιστωνες ότι κατά τη διάρκειά της είχε ανάψει η οθονη, είχε κατέβει η μπάρα ειδοποιήσεων ή είχε πατηθεί οτιδήποτε θα μπορούσε να πατηθεί. Μέχρι και ηχητική σημείωση κλήσης είχε γίνει και το διαπίστωσα αργότερα. Ψάχνοντάς το διαπίστωσα ότι το πρόβλημα υπήρχε σε πολλά μοντέλα της xiaomi χωρίς λύση συνήθως. Το ανέφερε και σε παρουσίαση του mia1, αν θυμάμαι καλά, ο Βλαχάκης στο κανάλι του στο youtube. Τελικά με κάποια ενημέρωση σαν να διορθώθηκε κάπως. Μετά το πλησίαζα με προσοχή στο αυτί μέχρι που έβλεπα ότι έσβηνε η οθόνη και κατά την κλήση το πίεζα στο αυτί. Τι να πω! Κοίτα, και σε μένα που το εντόπισα δεν είναι τόσο χάλια. Δηλαδή μπορεί και να μην ανάψει η οθόνη κατά την κλήση. Και αναλόγως πως το κρατάς μπορεί να μην στο εμφανίσει και καθόλου (εξαρτάται και πόση ώρα θα μιλήσεις στο τηλέφωνο). Πιο πολύ σαν δεύτερης ποιότητας υλοποίηση proximity μου φαίνεται πάρα ελαττωματικό. Η αλήθεια είναι ότι η xiaomi το χει κάνει και στο παρελθόν να βάλει διαφορετικά proximity sensors σε διαφορετικές συσκευές (όπως αντίστοιχα και κάμερες ή οθόνες για όσους θυμούνται rn4x και rn3pro αντίστοιχα). Έτσι μπορεί σε έναν να μην δούλευε καθόλου το proximity και σε άλλον να μην είχε κανένα θέμα. Το θυμάμαι αυτό που λες στο mi a1, mi a2 κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιστρέφω με feedback μετά από κλήση διάρκειας 1,5 ωρών και πολλών "πειραμάτων". Άψογη συμπεριφορά. Δεν εμφανίστηκε ούτε μια φορά πρόβλημα. Ίσως βοήθησε το calibration που έκανα, ίσως και να είχε διορθωθεί από μόνο του το πρόβλημα. Θα φανεί στην πορεία. EDIT: Όσοι το δουλεύετε με gestures έχετε βρει μήπως λύση με το πρόβλημα του back gesture που δεν λειτουργεί στα messenger chat heads; Δεν πρόλαβα να κάνω το calibration πριν απο μεγάλη κληση. Αύριο θα δώσω και γω feedback. Αν στρώσει με αυτό θα μου φανεί πολύ κουλό μιας και από άποψη απόστασης μια χαρά εσβηνε στα 10mm. Από την άλλη δεν θα με χαλάσει φυσικά :lol::) Δεν δουλευουν το back gestures της xiaomi όταν έχεις chat head/window ανοιχτό. Μπορείς ομως αν θες να πατάς στο κενό πάνω που αφηνει το chat window. Αν πάλι θες οπωσδηποτε να δουλευει gesture, δοκίμασε από το play store το fluid gestures. Το χρησιμοποιούσα στο lg v30 που δεν ειχε gestures και ηταν πολυ καλό. Μπορείς να ρυθμισεις ακόμα και τα mm που πιάνει η χειρονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημέρα.. Τη gcam την παίρνει σαν απλή εφαρμογή η οχι; Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημέρα.. Τη gcam την παίρνει σαν απλή εφαρμογή η οχι; Huawei mate 20 pro Με απλό download k install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas96 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημέρα.. Τη gcam την παίρνει σαν απλή εφαρμογή η οχι; Ναι, χωρίς να χρειαστεί απεγκατάσταση η original. Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini ❌ Nokia Lumia 520 ❌ Xiaomi Redmi 2 TD ❌ Xiaomi Redmi Note 7 ✔️ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Ήμουν Μετρό το πρωί με τα ακουστικά και μου φάνηκε χαμηλή η ένταση, με το που άλλαξα region σε Ελβετία, πήρε ένα +20% παραπάνω volume Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Ήμουν Μετρό το πρωί με τα ακουστικά και μου φάνηκε χαμηλή η ένταση, με το που άλλαξα region σε Ελβετία, πήρε ένα +20% παραπάνω volume Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολα παιζουν ρολο με το region.Εγω το εχω μονιμα εκει για να εχω και τα θεματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrisafism Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημερα σε ολους. Μια ερώτηση προς τους γνωστες του MIUI. Υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώσουν τα εικονίδια και η γραμματοσειρα στη γραμμη κατάστασης? (Status bar) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Εχω 20-22% καταναλωση σε λειτουργια πτησης το βραδυ. Να κλεισω τις ειδοποιησεις ή κατι αλλο θα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Εχω 20-22% καταναλωση σε λειτουργια πτησης το βραδυ. Να κλεισω τις ειδοποιησεις ή κατι αλλο θα ειναι? Βαλε μας τα στατιστικά της μπαταρίας σου (εφαρμογες, γραφημα κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Βαλε μας τα στατιστικά της μπαταρίας σου (εφαρμογες, γραφημα κλπ) https://drive.google.com/open?id=1fXOxIbId9I_FUyZUtBRAQfuBAs3J6ZzD https://drive.google.com/open?id=1wWCz39eMbDl4DV4MZAII1x8k4kXU1nUB https://drive.google.com/open?id=1AAS-meHiD9s7GSfZ7RxkgwMJfswoCWf6 Στην τελευταια φαινεται απο 100-70% που η χρηση ηταν 2-3 τηλ και παραλια αδρανες με data, bluetooth, gps ιστορικο τοποθεσιας google. Edited June 10, 2019 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλός σας βρήκα. Από σήμερα και εγώ κάτοχος της συσκευής με απόσυρση παλιάς συσκευής από wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 εγω παντως χρησιμοποω τη θηκη του RN5 που ταιριαζει μια χαρα με μονη διαφορα στην θεση της καμερας. που ειναι χιλιοστα πιο κατω α αλλα αυτο δεν με πειραζει γιατι σηκωνει την θηκη ελαφρα σε εκεινη την μερια και η καμερα ειναι πιο μεσα και ετσι την προστατευει, χωριςνα επηρεαζει την ληψη της και επισης η τρυπα των ακουστικων ειναι διαφορετικα που δεν με νοιαζει γιατι χρησιμοποιω μονο bluetooth... τα πλαινα κουμπια και απο κατω μια χαρα ταιριαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas96 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Σήμερα παρήγγειλα και ένα camera ring από ebay. Έχει κανείς εμπειρία; Κάνουν δουλειά; Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini ❌ Nokia Lumia 520 ❌ Xiaomi Redmi 2 TD ❌ Xiaomi Redmi Note 7 ✔️ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Σήμερα παρήγγειλα και ένα camera ring από ebay. Έχει κανείς εμπειρία; Κάνουν δουλειά; Εχω παρει κι εγω γτ ειδα γρατζουνιες στη καμερα λογικα θα προστατευει για εμας που δεν βαζουμε θηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 εγώ είχα παραγγείλει ένα tempered glass για την κάμερα αλλά τώρα παρήγγειλα και ένα δαχτυλίδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μετά από χρόνια πελάτης του Banggood, κατάλαβα και εγώ την άλλη πλευρά του. Παρήγγειλα το Redmi Note 7 στις 6/4 με χρόνο παράδοσης 28/4, από τις πρώτες μέρες η πορεία κόλλησε στο "pre-advised" του PostNL, τους έστειλα ένα σωρό μηνύματα, αλλά η απάντηση ήταν η στερεότυπη "το έχουμε στείλει με το τάδε Tracking number", πέρασε η 28/4, άνοιξα case στο paypal, με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, απαντήσεις του ίδιου στυλ, αν και στο site με την παραγγελία μου έγραφε με κόκκινα στοιχεία Not Found δίπλα από το Tracking number και στο τέλος το paypal με δικαίωσε και επιστράφηκε το ποσό στην κάρτα stiw 29/5, σχεδόν 2 μήνες μετά την παραγγελία:mad:. Γιαυτό και ψάχνω τώρα είτε στην ελληνική είτε στη ευρωπαική αγορά. Στις αγγελίες του insomnia δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, αφού όλα κάτι περίεργο έχουν. Τι εννοείς ότι από τις αγγελίες όλο κάτι περίεργο έχουν;;;Απλά σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το πάρω από εκεί;;;Πρέπει κάτι να προσέξω,η να ρωτήσω τον πωλητή;;;Αλλιώς θα ψάξω σε Σκρουτζ Best Pice κλπ... Δεν έχω ασχοληθεί με Xiaomi ιδιαίτερα,γι'αυτό ρωτάω... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Οι υπολοιποι τι καταναλωση εχετε οταν το κινητο εχει κλειστη οθονη? BTW απο Ελλαδα σε Ελβετια που λετε εχει πολυ δυνατο ηχο στα ακουστικα γ@μησε. Υπαρχουν και τα θεματα διαθεσιμα.. Edited June 10, 2019 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts