jimteo Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Όχι φίλε. Μια χαρά φυσιολογικό είναι. Έτσι λειτουργεί η gcam. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 α οκ οπότε μένω στις ρυθμίσεις που έχω θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Όλες οι gcam οταν εισαι σε hdr+ enhanced έτσι κανουν. Σκεψου οτι όπως το χω σεταρει τραβαει 12 καρέ. Αρα αναμενομενο να παιρνει λιγο χρονο. Αν θες πιο γρηγορο, γυρισε την επιλογη hdr+ στο μεσαιο οπου τραβαει αστραπιαια. Θα χασεις σε ποιότητα ομως.Σε καλό φωτισμό δεν έχει μεγάλη διαφορά. Βάλτο στο μεσαίο. Το enhanced έτσι κι αλλιώς κάποιες φορές δείχνει αφύσικα τα πρόσωπα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Σε καλό φωτισμό δεν έχει μεγάλη διαφορά. Βάλτο στο μεσαίο. Το enhanced έτσι κι αλλιώς κάποιες φορές δείχνει αφύσικα τα πρόσωπα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Και παλι θα χασει σε dynamic range. Κατά τα άλλα αν θέλω αστραπιαια βάζω και γω τη μεσαία για zsl Edited June 3, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 (edited) Καλημέρες..... Έτσι για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης, που κυμαίνεται συνήθως η δική σας μπαταρία; Στην τελευταία μέτρηση με έβγαλε σχεδόν 2 ημέρες με πεντέμισι ώρες sot (από 100% σε 21%).΄ Επίσης από το 20% στο 100% έκανε 1ω & 48λ για να φορτίσει, με έναν εφεδρικό xiaomi που ειχα πάρει για το Poco ο οποίος όμως είναι 2,5Α. Φαντάζομαι ότι η φόρτιση με τον μαμά φορτιστή που είναι 2Α, θα κρατάει αρκετα περισσότερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Edited June 4, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 @jimteo στις 2 μέρες περίπου τόσο πιστεύω θα έχω στο 20% (συνηθως το φορτίζω ανα μιαμιση μερα στο 40%). Κατα τα άλλα μεταξύ διαφορετικών χρηστών δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση. Με το poco και το mix 2s πόσο έβγαζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ναι, σωστό αυτό. Κατά προσέγγιση κοιτάω να βγάλω μιαν άκρη. Κάθε χρήστης είναι διαφορετικός. Τι συζητάς τώρα; Με το mix 2s είχα όλες κι όλες 3,5 με 4 ώρες sot. Κινηταρα αλλά στο θέμα μπαταρίας με απογοήτευσε. Στο poco είχα λιγάκι παραπάνω από το redmi, αλλά όχι κάτι σημαντικό. Μέχρι το 20% μου έβγαζε 2 ημέρες και κάτι ωρίτσες. Εν κατακλείδι, δεν έχω παράπονο. Μπαταρία και κάμερα με έχουν καλύψει με το παραπάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Εγώ σαν άσχετος και υποψήφιος αγοραστής θα ρωτήσω πάλι. Γιατί έχει ξέχωρη επιλογή για φώτο 48ΜΡ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Εγώ σαν άσχετος και υποψήφιος αγοραστής θα ρωτήσω πάλι. Γιατί έχει ξέχωρη επιλογή για φώτο 48ΜΡ? Για τον ίδιο λόγο που όλες οι κάμερες σου έχουν στις ρυθμίσεις να επιλέξεις ανάλυση. Συνηθως ο λόγος είναι ο όγκος των δεδομένων (πχ αποθηκευτικός χώρος, data στην αποστολή αρχείων κλπ). Κατα τα άλλα, επειδή μάλλον ειναι με Interpolation και όχι πραγματικά 48mp θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να το ενεργοποιήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι συζητάς τώρα; Με το mix 2s είχα όλες κι όλες 3,5 με 4 ώρες sot. Κινηταρα αλλά στο θέμα μπαταρίας με απογοήτευσε. Και γω για αυτό το έδωσα. Στο mix 2s μοιάζει λες και έχει σκόπιμα αυξήσει την κατανάλωση στην αναμονη η xiaomi :lol: Για παράδειγμα σε σχέση με το poco είχε μεγαλύτερη διαφορά στην αυτονομία από οτι θα δικαιολογούσε η διαφορά στα mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση παιδια; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση παιδια; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10.3.3.0 [PFGEUXM] Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 10.3.3.0 [PFGEUXM] Κάποιοι έχουμε 10.3.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Και εγώ 10.3.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 εγω νομιζα οτι την εκδοση που εχω ειναι η τελευταια. εμενα δεν μου βγαζει αλλη αναβαθμιση Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Η EU είναι 10.3.3. Αν έχεις global είναι η 10.3.5. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Η EU είναι 10.3.3. Αν έχεις global είναι η 10.3.5. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειναι αγορασμενο απο media markt Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Η EU είναι 10.3.3. Αν έχεις global είναι η 10.3.5. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια ειναι η ΕU ειπαμε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 (edited) Ποια ειναι η ΕU ειπαμε? Έχει βγάλει εκδόσεις με ευρωπαϊκό λογισμικό και global. Για αυτό και διαφέρουμε αυτοί που είμαστε από Σκρουτζ και αυτοί από infoquest. Ενώ είναι ίδιες συσκευές με ίδιο model number, έχουν διαφορά στο λογισμικό (τώρα τι διαφορετικό έχουν μόνο αυτοί το ξέρουν) Της infoquest είναι 10.3.3.0 που είναι eu. Οι υπόλοιποι που έχουμε global είμαστε 10.3.5.0 Edited June 4, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Έχει βγάλει εκδόσεις με ευρωπαϊκό λογισμικό και global. Για αυτό και διαφέρουμε αυτοί που είμαστε από Σκρουτζ και αυτοί από infoquest. Ενώ είναι ίδιες συσκευές με ίδιο model number, έχουν διαφορά στο λογισμικό (τώρα τι διαφορετικό έχουν μόνο αυτοί το ξέρουν) Της infoquest είναι 10.3.3.0 που είναι eu. Οι υπόλοιποι που έχουμε global είμαστε 10.3.5.0 Tα global,αυτα που γραφει στο κουτι global και τα φερνει επισημα η ινφο ειναι με 10.3.3.0? Αυτο τι ειναι δλδ? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ως συσκευές και οι 2 global version είναι με ίδιο model number. Ίδια κινητά είναι, δεν διαφέρουν ούτε σε μπάντες, ούτε σε κουτί ούτε πουθενά. Απλά αυτά που πουλαει η infoquest έχουν eu rom που είναι ας πούμε μια έκδοση πίσω ενώ τα υπόλοιπα είναι με global rom. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Η global έχει και τις ευρωπαϊκές γλώσσες, regions κλπ. Είναι πολύ περίεργο που έχει τέτοιο διαχωρισμό. Εσύ Κώστα είσαι απλά μια έκδοση πίσω. Αν βιάζεσαι την κατεβάζεις από το site, την βάζεις ως αρχείο στη συσκευή και μετά από το updater την επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 κι εγώ στην 10.3.2 είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ως συσκευές και οι 2 global version είναι με ίδιο model number. Ίδια κινητά είναι, δεν διαφέρουν ούτε σε μπάντες, ούτε σε κουτί ούτε πουθενά. Απλά αυτά που πουλαει η infoquest έχουν eu rom που είναι ας πούμε μια έκδοση πίσω ενώ τα υπόλοιπα είναι με global rom. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Η global έχει και τις ευρωπαϊκές γλώσσες, regions κλπ. Είναι πολύ περίεργο που έχει τέτοιο διαχωρισμό. Εσύ Κώστα είσαι απλά μια έκδοση πίσω. Αν βιάζεσαι την κατεβάζεις από το site, την βάζεις ως αρχείο στη συσκευή και μετά από το updater την επιλέγεις. Απο οτι εμαθα διαφορα δεν εχουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 καλημέρα παίδες σε σύγκριση με το oukitel Y4800 ποιο θα επιλέγατε και γιατί; γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα xiaomi που είχα/εχω, αλλά δεν πάει να πει και κάτι αυτό... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 καλημέρα παίδες σε σύγκριση με το oukitel Y4800 ποιο θα επιλέγατε και γιατί; γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα xiaomi που είχα/εχω, αλλά δεν πάει να πει και κάτι αυτό... ευχαριστώ Δεν το εχω δουλεψει το outkitel. Αλλα κινητό με mediatek δεν θα έπαιρνα προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 αυτό δεν έρχεται καν στην ελλάδα επίσημα ε; το αφήνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts