yakinthi Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.. Αν και ο γάμος μου αργεί ακόμα (τουχρόνου τον Ιούνιο), ψάχνω σιγά σιγά από τώρα μέρος για την δεξίωση του γάμου στα Ανατολικά προάστεια (Ραφήνα, Μάκρη, Μάτι, Μαραθώνα άντε μέχρι Βραώνα το χειρότερο..). Δεν θέλω ταβέρνα, σκεύτομαι ή για κτήμα ή ξενοδοχείο. Ξέρετε καθόλου τί παίζει? Έχετε πάει ή έχετε κάνει τον γάμο σας κάπου προς τα εκει? Από χρήματα?? Ευχαριστώ τα μέγιστα εκ των προτέρων!! :D Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Αρκετα ακριβες λυσεις θα ελεγα.Στην περιοχη Κορωπιου με Σπατα υπαρχουν 2-3 χωροι δεξιωσεων με πλεον γνωστο το Κτημα Νασιουτζικ.Να υπολογιζεις με ενα καλο μενου με κρασι τα 48-65 € ανα κεφαλι. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 σε ενα ξενοοχειο στο Ματι, ( Ματι το ελεγαν εαν δεν κανω λαθος ) εκανε την δεξιωση ο αδελφος μου περσι τετοια εποχη, θα τον ρωτησω ποσο πηγε το μαλι και θα σου απαντησω το βραδυ αμα ειναι Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Ναι, το Νάσιουτζικ το ξέρω και το απορρίπτω εξ αρχής.. Είναι από τα πιο ακριβά. Μου είπαν για ένα ξενοδοχείο στο Μάτι (αυτό που αναφέρει ο φίλος παραπάνω), εξωτερικός χώρος, σε πισίνα δίπλα, περίπου 40 euro / άτομο.. Υπάρχει τίποτα άλλο παρόμοιο με τέτοια περίπου τιμή??? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Γενικα ειναι λιγο δυσκολες οι τιμες.Προσπαθησε να δεις τι συμφωνια μπορεις να κανεις στα επι μερους πραγματα τα οποια ειναι 1.Φαγητο - Ειδος σερβιρισματος ( Μπουφες - Ετοιμο πιατο) 2.Ποτα ( Δικα σου - της επιχειρησης) 3. Dj ( γνωστος ή της επιχειρησης. ολα αυτα ανεβαζουν το κοστος αναλογα το ειδος, μπορεις πχ να βρεις το κρασι που εμφιαλωνετε ειδικα για το κτημα με 30-40% φτηνοτερη τιμη απ'οτι οι γνωστες ετικετες ή ακομα και να προσφερετε δωρεαν. σε καθε περιπτωση καλα κανεις και το ξεκινας απο τωρα ωστε να παρεις προσφορες. http://www.intercatering.gr/ http://www.aria.gr ξεκινα με τα παραπανω παιξε με συνδυασμους εδεσματων και προτιμησε 1. ζυμαρικα 2. πρασινες σαλατες 3.λαχανικα ψητα γεμιστα ( μελιτζανες ρολα,μανιταρια γεμιστα ) 4. πιτες 5. γουρουνοπουλο ( τεμαχισμος ενωπιον πελατη ) εαν προσεξεις λιγο τα αλκοολουχα στο θεμα του να εισαι αυστηρη στην ποσοτητα κρασιου και δεν εχεις σκληρα ποτα ( vodka,gin,rum,whisky) και κινηθεις με 4-6 μπουκαλα κρασι ανα ροτοντα 10 ατομων ( 2-3 λευκα και αλλα τοσα κοκκινα ) και ισως λιγες μπυρες πιστευω πως μπορεις να επιτυχεις τιμη στα πλαισια που θες. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Μερσί για τα site που μου έδωσες. Θα μπω τώρα να το κοιτάξω. Αν αποφασίσουμε τελικά κάτι σε κτήμα, θα μου χρειαστούν οπωςκαιδήποτε!! Στο ξενοδοχείο πάντως που μου είπανε, η τιμή περιλαμβάνει και τον χώρο και το φαγητό (δηλαδή δεν έχει extra catering). Παιδιά, ότι άλλο βρείτε, θα με βοηθήσει πολύ!!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 υπηρχε ( δεν γνωριζω εαν υπαρχει ακομα ) στην λεωφορο Λαυριου με κατευθυνση προς Κορωπι αλλο ενα κτημα το οποιο ειχε 3 επιπεδα στον κηπο του και ηταν εκπληκτικο.Δυστυχως ειχα κανει δεξιωση εκει πριν 5 χρονια περιπου και δεν θυμαμαι το ονομα. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πήγατε σε ένα ωραίο κτήμα για γάμο γνωστού/γνωστής σας και περάσατε φανταστικά? Οργανώσατε τον δικό σας καλοκαιρινό γάμο σε κτήμα? Ποιά τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα? Τί θα προτείνατε - απο προσωπικές σας εμπειρίες - σε κάποιον (δεν λέμε ονόματα) ο οποίος σκοπεύει να οργανώσει τον γάμο του σύντομα? Σημαντική διευκρίνιση: ενδιαφέρουν οι περιοχές Β.Προάστεια Αθήνα ή Μεσόγεια Αττική Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aleklia Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πήγα πρόσφατα στο γάμο μιας φίλης μου.Η δεξίωση έγινε σε ένα κτήμα στη Βαρυμπόμπη.Όλα ήταν πολύ ωραία.Το μόνο αρνητικό ήταν ότι επειδή είχε βρέξει τοποθέτησαν τα τραπέζια κάτω από ένα τεράστιο πανί.Δεν ήταν άσχημο ως οπτική εικόνα (αντιθέτως μπορώ να πω ότι ήταν πολύ όμορφο) αλλά είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην μπορείς να αξιοποιήσεις όλο το μέρος. Έκανε και πολύ κρύο...:cry: . Είχαν βάλει σόμπες αλλά δεν ήταν αρκετές και δεν κάλυπταν όλα τα τραπέζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 απο ολους τους γαμους που εχω παει μου εχουν μεινει 3 ο ενας του ξαδερφου μου στο κτημα Μπραιμνιωτη στη βαρη κοντα στη σχολη ευελπιδων απο οτι εμαθα του πηγε γυρω στα 35 - 40 ευρω το ατομο, ειχε ενα μικο πετρινο εκκλησακι και τα παιδια ηθελαν δικο τους παπα τον οποιο και εφεραν,πισινα,καταπρασινο,dj και πολυ καλο μπουφε!! ο δευτερος σε εναν αμπελωνα στο Κορωπι δεν θυμαμαι το ονομα,καλα ηταν οχι ομως οπως στο κτημα. και ο τριτος και καλυτερος στο κτημα Νασιουτζικ οπυ εμαθα οτι ξεκιναει απο 70-80€ το ατομο. αντε και στα δικα μου Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Σ'ένα γάμο που είχα πάει σε κτήμα στη Βάρη (κοντά στη σχολή Ευελπίδων) ήταν υπέροχα. Πισίνα,ωραίο μπουφέ,πράσινο πολύ και γενικότερα πολύ ασυνήθιστο σε σχέση με κάτι άλλους γάμους,αρκεί να επιλεγεί και η σωστή εποχή.. :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 απο ολους τους γαμους που εχω παει μου εχουν μεινει 3 ο ενας του ξαδερφου μου στο κτημα Μπραιμνιωτη στη βαρη κοντα στη σχολη ευελπιδων απο οτι εμαθα του πηγε γυρω στα 35 - 40 ευρω το ατομο, ειχε ενα μικο πετρινο εκκλησακι και τα παιδια ηθελαν δικο τους παπα τον οποιο και εφεραν,πισινα,καταπρασινο,dj και πολυ καλο μπουφε!! Σ'ένα γάμο που είχα πάει σε κτήμα στη Βάρη (κοντά στη σχολή Ευελπίδων) ήταν υπέροχα. Πισίνα,ωραίο μπουφέ,πράσινο πολύ και γενικότερα πολύ ασυνήθιστο σε σχέση με κάτι άλλους γάμους,αρκεί να επιλεγεί και η σωστή εποχή.. :)στον ιδιο γαμο πηγατε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Τα πετρόκτιστα κτήματα είναι λίγο-πολύ το ίδιο στύλ. Αγόρασες κανένα περιοδικό Γάμου; Υπάρχουν πολλά ένθετα με χώρους και ήταν πολύ βοηθητικά. [Όχι για εμένα αλλά για την αδελφή μου] Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 στον ιδιο γαμο πηγατε; :p Μπααα.Από Γ ξεκινούσε (νομίζω) το όνοματου κτήματος στο οποίο πήγα,αλλά δεν θυμάμαι πως λεγόταν. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Join the club φίλε yakinthi!:happy: Υπάρχει και το "κτήμα Αριάδνη" στη Βαρυμπόμπη. Τώρα για περισσότερες λύσεις http://www.happyhappy.gr με πάρα πολλές λύσεις για δεξιώσεις γάμων και όχι μόνο. Η ώρα η καλή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 χονδρικά για δεξίωση σε κτήμα (δεν μιλάμε ακριβά όσο τα Νάσιουτζικ-Πεντελικόν) η τιμές κατ'ατομο ειναι μεταξύ 35-50€ ? και σε αυτές τις τιμές τί πρέπει να περιλαμβάνεται? (χώρος+catering+ποτά?) Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! θυμήθηκα.Στο κτήμα Λιάρου.Καμία σχέση με το "Γ" λοιπόν που ανέφερα παραπάνω. :D Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. July 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Λοιπόν. Ο γάμος μου έγινε την 1η του μηνός. Την δεξίωση τελικά την κάναμε στην Νέα Μάκρη, σε ένα "κτήμα" που λέγεται ΑΣΤΡΑ. Δεν είναι ακριβώς κτήμα, είναι χώρος ειδικά για τέτοιες δεξιώσεις και τις υπόλοιπες μέρες λειτουργεί και σαν εστιατόριο. Η τιμή είναι στάνταρ σε τέτοια μέρη (40 το άτομο μας κόστισε). Πάντως ήταν όλα φανταστικά. Το προτείνω σε όποιον ενδιαφέρεται!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 αντε να ζησετε! και στα δικα μας! γκουχουυυυυυυυυ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Να ζήσετε και καλούς απογόνους yakinthi Για Θεσαλονίκη-Βόρειο Ελλάδα κάποιο μέρος; Έχω να παντρέψω δυο φίλους. Ο γάμος θα γίνει σε παρεκκλήσι στο Ωραιόκαστρο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Καταρχην να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!! Και εγω τωρα που αρχιζω να ψιλοσχεδιαζω το γαμο (μαλλον του χρονου το Σεπτεμβρη) σκεφτομαι να κανω τη δεξιωση σε ενα κτημα να το στησω οπως θελω οπως το φανταζομαι αλλα φοβαμαι να το ρισκαρω λογω καιρου σε τετοια περιπτωση θα μεινω ξεκρεμαστη σε περιπτωση βροχης... salonicafan_TASO παντρευτηκε και η ξαδελφη μου σε εκεινο το εκκλησακι πολυ ομορφα ειναι.... Στο Ωραιοκαστρο εχει αρκετους χωρους δεξιωσεων... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 salonicafan_TASO παντρευτηκε και η ξαδελφη μου σε εκεινο το εκκλησακι πολυ ομορφα ειναι.... Στο Ωραιοκαστρο εχει αρκετους χωρους δεξιωσεων... Έχεις κάποιον συγκεκριμένο χώρο να προτείνεις; Πρέπει να γίνοντε πολλοί γάμοι εκεί, όποτε περνάω σαβατοκύριακα σε γάμο πέφτω. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 ενας dj ston γαμο ποσο ζηταει κανα 300ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. July 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Εμάς μας πήρε 400 μόνο ο dj. Εννοώ ότι τα διάφορα εφέ και η πίστα είναι έξτρα. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Έχεις κάποιον συγκεκριμένο χώρο να προτείνεις; Πρέπει να γίνοντε πολλοί γάμοι εκεί, όποτε περνάω σαβατοκύριακα σε γάμο πέφτω. και το "νουβελ" εχει χωρο για δεξιωσεις" Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts