ccypruss000 Δημοσιεύτηκε January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2019 Network Technology GSM / HSPA / LTE Launch Announced 2018, December Status Available. Released 2018, December Body Dimensions 155.2 x 73.4 x 8 mm (6.11 x 2.89 x 0.31 in) Weight 160 g (5.64 oz) SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Display Type LTPS IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.21 inches, 94.7 cm2 (~83.1% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~415 ppi density) Multitouch Yes - EMUI 9.0 Platform OS Android 9.0 (Pie) Chipset Hisilicon Kirin 710 (12 nm) CPU Octa-core (4x2.2 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53) GPU Mali-G51 MP4 Memory Card slot microSD, up to 512 GB (uses SIM 2 slot) Internal 64 GB, 3 GB RAM Main Camera Dual 13 MP, f/2.2, PDAF 2 MP, depth sensor Features LED flash, HDR, panorama Video 1080p@30fps Selfie camera Single 8 MP Features HDR Video 1080p@30fps Sound Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Active noise cancellation with dedicated mic Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth 4.2, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes Radio FM radio USB microUSB 2.0, USB On-The-Go Features Sensors Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 - MP4/H.264 player - MP3/eAAC+/WAV/Flac player - Document viewer - Photo/video editor - Charging 5V/2A 10W Battery Non-removable Li-Ion 3400 mAh battery Misc Colors Black, Aurora Blue SAR EU 0.83 W/kg (head) Price About 250 EUR Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Το πήρε κάποιος να μας πει γνώμες;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 καλησπερα.ναι το πηρα εγω σημερα.τι ακριβως θελεις να μαθεις φιλε μου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Το είχα πάρει και εγώ μια δυο μέρες μετά την ανάρτηση μου για την κόρη μου... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisbat Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 έχω το τηλέφωνο εδώ και 2 εβδομάδες, είμαι ευχαριστημένος, η μπαταρία αντέχει 1,5 ημέρα, δεν κολλάει αν και το φόρτωσα με αρκετές εφαρμογές, η φωτογραφική δεν με ενθουσίασε Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Η κάμερα του δεν με ενθουσίασε. Επίσης βλέπω αρκετό lag στο messenger ειδικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα παιδια, καμια αλλη γνωμη για το συγκεκριμενο κινητο; Εμφανιζει κολλήματα/ lagging; Εχω το P9 Lite και το P Smart (2019) ειναι υποψηφιο για αναβαθμιση. Αν ειχε κανεις χρησιμοποιησει και τα 2 κινητα, ας πει μια γνωμη. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Λοιπον,την εχω την συσκευη 3 εβδομαδες περιπου για δοκιμη. Στην αρχη ημουν επιφυλακτικος να πω την αληθεια.... Αλλα με εξέπληξε ευχαριστα.Σε ολους τους τομεις. Αριστη ποιοτητα κατασκευης.τριξιματα κτλ δεν υπαρχουν. Απιστευτα καλη οθονη για τα χρηματα που δινεις,θα ελεγα τουλαχιστον διπλασιας τιμης θα την κοστολογουσα. Εξαιρετικες ολες οι κεραιες της συσκευης,εχω σημα εκει που απλα με αλλες συσκευς 3πλασιας τιμης και βαλε απλα δεν.... Αμεσο κλειδωμα και με το gps-igo που δουλευω,δεν εχασε σημα πουθενα. Πολυ δυνατο το ηχειο,στον μεσο ορο η ποιοτητα του ηχου αυτου. Ικανοποιητικες και η foto,δοκιμασα και εκδοση gcam και δουλευει. Ακομα και σε παιχνιδια 3d που δοκιμασα (pupg) δεν ειχα θεματα μα κολληματα κτλ. Μπαταρια ανετα κοντα στις 2 μερες με λογικη χρηση,ειδα και 8ωρες soc..... Γενικα ενα εξαιρετικο κινητο για καθημερινη απροβληματιστη χρηση. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisbat Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Από εχθές το απόγευμα μου γράφει VoLTE στην μπάρα, δίπλα από το εικονίδιο με την ισχύ του σήματος. Λίγο που το έψαξα, είναι υπηρεσία της Cosmote για καλύτερη ποιότητα σήματος. Το παρατήρησε κάποιος άλλος στο κινητό του; Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μολις το παρηγγειλα αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Εξαιρετικό smartphone αλλά πολλές ρυθμίσεις το EMUI , ελπίζω στην έκδοση 10 να το απλοποιήσουν. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ειμαι μεταξύ του Psmart 2019 kai Y7 2019 για την κόρη μου ποιό νομίζετε είναι καλύτερο για photos και video και insta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Τα φωτογραφικά μέρη είναι και στα δύο περίπου ίδια. Το πρώτο έχει καλύτερα γενικά χαρακτηριστικά, μνήμη, επεξεργαστή και νεότερο λειτουργικό. Το δεύτερο είναι μεν νεότερο μοντέλο, χαμηλότερης κατηγορίας δε και μοιάζει να έχει καλύτερη αυτονομία. Τώρα το μόνο που μένει είναι το χρώμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου απαντήσει γιατί η διαφορά στην τιμή σε καταστήματα Κοτσόβολος, Πλαίσιο, Κοσμοτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisbat Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Μου ήρθε αναβάθμιση σε 10. Την δοκίμασε κάποιος; Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 (edited) παιδια καλήμερα, αγορασα το εν λογω τηλεφωνο και εχω παρατηρησει εδω και μια βδομαδα που μιλαω , κανει echo την φωνη μου , και την ακουω διπλά οταν μιλαω με καποιον αλλο στην αλλη γραμμη. το εχω παρατηρησει με πολλους που εχω μιλησει. τι μπορει ν φταει , ισως το μικροφωνο? ισως το ακουστικο? Edited June 16, 2020 by npil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Λόγω μεγέθους οθόνης θα πάρω σε γνωστή μου το P smart PRO 6/128.... ξέρετε αν αυτή η έκδοση έχει Google γιατί θα με ζαλίσει αν είναι να κάνει "μαγικά" Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Το πήρα από την προσφορά του Γερμανού στα 89€με την επιστροφή. Έχει πάρει Android 10? Έχει dark theme? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnJohn3484 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Το πήρα από την προσφορά του Γερμανού στα 89€με την επιστροφή. Έχει πάρει Android 10? Έχει dark theme? Το πήρα και γω με την προσφορά. Έχει και android 10 και dark theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts