Jump to content

Honor View 20

HonorGR_Official
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε αναβάθμιση ασφαλείας Οκτωβρίου.

Εχεις δικιο, την κατεβαζω.

Περιμενω πως και πως το MagicUi 3.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 212
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα γνωριζει κανεις να με απαντησει εγκυρα αν το λαμπακι ειδοποιησεων του honor view 20 φαινεται οταν βλεπουμε την οθονη ?δηλαδη αν εχω καποια ειδοποιηση να μη χρειαστει να το γυρισω πχ πλαγια να δω αν αναβει .ετσι οπως βλεπουμε την οθονη θα φαινεται ? Edited by lakis29

καλησπερα γνωριζει κανεις να με απαντησει εγκυρα αν το λαμπακι ειδοποιησεων του honor view 20 φαινεται οταν βλεπουμε την οθονη ?δηλαδη αν εχω καποια ειδοποιηση να μη χρειαστει να το γυρισω πχ πλαγια να δω αν αναβει .ετσι οπως βλεπουμε την οθονη θα φαινεται ?

Όπως βλέπουμε την οθόνη στα ίσα ναι,είναι μικρό πάντως αλλά το βλέπεις με τον καιρό καλύτερα και συνηθίζεται.

μολις ηρθε η 10! σε ελληνικο

Και σε ολλανδικο απο HiCare.

Με την πρωτη ματια δειχνει ομορφη. Θα το δουλεψω κανα δυο μερες και να ενημερωσω.

Edited by stamatis3133

Την κατέβασα όλα καλά.

Αυτό που παραμένει σαν πρόβλημα είναι το volte vontafon που και πάλι δεν εμφανίζεται.

σε μένα ακόμα δεν ήρθε κάτι...αναμένουμε εντυπώσει και κυρίως θέλω να δω πως θα είναι η αυτονομία της μπαταρίας
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Δεν μπορω να πω εντυπωσεις για τη μπαταρια γιατι δεν εχω ξεμεινει ποτε και το φορτιζω καθε βραδυ.

Αυτο που νομίζω για το Android 10 ειναι οτι η αισθηση ειναι πιο αέρινη, οτι ολα ειναι σαν βουτυρακι και γλυστρανε.

Μπορει να ειναι placebo αλλα νομιζω οτι βλέπω διαφορά στην αισθηση ακομα και στην πληκτρολογηση.

Εμένα η μπαταρία κράτησε 2 μέρες και κάτι, τώρα έκανα την δεύτερη φόρτιση με 10 και με 9 περίπου το ίδιο είχα με τη χρήση που κάνω.

Συμφωνώ μαζί σου ότι φαίνεται πιο γρήγορο, θα δούμε στην πορεία.

μέσα από το hicare μου την έβγαλε και μένα την ενημέρωση
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

• 2 weeks later...

με το καινούργιο λογισμικό βλέπω δεν κρατάει το ιστορικό στους χάρτες παρόλο που το έχω ενεργοποιημένο...

επίσης και η μπαταρία είναι ενα κλικ χειρότερη

Για τους χάρτες δεν έχω άποψη γιατί έχω της Microsoft.

Μπαταρία όμως σε εμένα δεν έχει διαφορά ίδια προς το καλύτερη με μικρή διαφορά.

το πρόβλημα με τους χάρτες το έλυσα ...

εγώ sot βγάζω περίπου 6 ώρες...τώρα βέβαια είναι και η χρήση που κάνει ο καθένας

επίσης σημερα μέτα από τόσες μέρες δοκίμασα μία φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό που ήταν πολύ καλή, οπότε νομιζω ότι έχει βελτιωθεί η κάμερα

Ναι η κάμερα είναι πολύ καλή μπορώ να πω.

Έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες για δοκιμή με όλους τους φωτισμούς και όλες ήταν πολύ καλές. Κάνα δύο τις έβαλα στο Flickr και θα βάλω αργότερα και άλλες.

Ποιο πολύ όμως στο πάρτι της κόρης μου βγήκαν πολύ ωραίες φωτογραφίες (φυσικά αυτές δεν τις βάζω) και σε σύγκριση με άλλα κινητά από άλλους ψωναρες γονείς σαν εμένα τα πήγε πολύ καλύτερα.

Στο βίντεο υστερεί λίγο αλλά όχι τόσο πολύ που θα δεις μεγάλη διαφορά.

Υπάρχει η ζωντανή φωτογραφία που μου έλειπε μετά lumia εποχή (το έχω ακόμα) που και αυτή βγαίνει πολύ καλή και με ήχο.

Αυτό πού θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι το Παιχνίδι με έλεγχο κίνησης 3D στην τηλεόραση αλλά πρέπει να πάρω βάση και καλώδιο που δεν έχω.

• 2 weeks later...
Επειδη δειχνει ομορφη συσκευη μπορει να μου πει καποιος αν λειτουργουν ταυτοχρονα και οι 2 σιμ;; δηλαδη να μπορω να λαμβανω κλησεις και απο τις 2 χωρις προωθηση απο την μια στην αλλη οταν η μια γραμμη ειναι κατειλημμενη (κ να χρεωνομαι για την προωθηση)
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Επειδη δειχνει ομορφη συσκευη μπορει να μου πει καποιος αν λειτουργουν ταυτοχρονα και οι 2 σιμ;; δηλαδη να μπορω να λαμβανω κλησεις και απο τις 2 χωρις προωθηση απο την μια στην αλλη οταν η μια γραμμη ειναι κατειλημμενη (κ να χρεωνομαι για την προωθηση)

Νομίζω πώς ναι (δεν είμαι 100%σίγουρος), δεν χρησιμοποιώ δύο κάρτες.

• 1 month later...

Πολύ ήσυχα είναι εδώ, από την μία είναι καλό δεν υπάρχουν προβλήματα ή έχω μείνει μόνος.

Έχουμε και καιρό να πάρουμε κάποια αναβάθμιση.

Πολύ ήσυχα είναι εδώ, από την μία είναι καλό δεν υπάρχουν προβλήματα ή έχω μείνει μόνος.

Έχουμε και καιρό να πάρουμε κάποια αναβάθμιση.

Για μενα το κινητό ειναι απροβληματιστο και μπαταρια βράχος. Δεν εχω τίποτα να παραπονεθω. Δεν μου λείπει καμια αναβάθμιση πλέον. Θα αργήσω να αλλαξω συσκευή.

• 1 month later...
όντως από το πιο "ήσυχο" θέμα είμαστε.. ένα από τα καλύτερα κινητά που έχει περάσει από τα χέρια μου.

• The title was changed to Honor View 20