Jump to content

Τι σας ξενερώνει όταν βλέπετε ένα αμάξι ή ένα μηχανάκι;

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα με ξενερωνει οταν περναει ενα γαματο αμαξι και μεσα εχει εναν παππου με ενα πιπινι

όπως σήμερα στη κηφισίας είδα ενα sl 55 με ένα γέρο 200 χρονών και μια γκομενίτσα το πολύ 35 να του χαιδεύει τα μαλλιά και να πηγαίνει με 40 στην ευθεία.

• Απαντήσεις 278
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όπως σήμερα στη κηφισίας είδα ενα sl 55 με ένα γέρο 200 χρονών και μια γκομενίτσα το πολύ 35 να του χαιδεύει τα μαλλιά και να πηγαίνει με 40 στην ευθεία.
αφου ειχε ακομα μαλλια...τι να πουμε και μεις που δεν εχουμε πολλα και απο τα 21 τα εχουμε χασει!!!γιαυτο οταν γινω παππους δε θα με θενε τα πιπινια!!:X :X :cry: :cry:

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

• 3 weeks later...

Αυτό που μού τί σπάει περισσότερο είναι ορισμένοι φίλοι μου με προτρέπουν να βάλω στήν πάπια μου εξάτμιση τύπου sebrikia, motorsport και διάφορες άλλες μ@λ@κίες π.χ καρμπυρατέρ γιάτί και καλά έχεις περισότερό γκάζι....

....άμα δέν έχεις τά φράγκα για νά πάρεις R1 ΜΗΝ προσπαθείς την πάπία σου να τήν κάνεις R1.......

....άμα δέν έχεις τά φράγκα για νά πάρεις R1 ΜΗΝ προσπαθείς την πάπία σου να τήν κάνεις R1.......

http://www.e-steki.com/forum/images/smilies/worship.gifhttp://www.e-steki.com/forum/images/smilies/worship.gifhttp://www.e-steki.com/forum/images/smilies/worship.gif

Και να προσθεσω, δεν ειναι ολοι Rossi, μην προσπαθιτε αδικα, μονο το κεφαλι σας φατε....

ti de maresei se aytokinhta??

ola ayta ta aytokolhta pou kolane orismenoi..kai de milao gia to "baby on board" ;)

epishs me enoxloun oi trupies eksatmiseis (se toutou kai mhxanakia) kai olkos o samatas pou prokaloun...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Στα αυτοκίνητα δε μ'αρέσει που πηγαίνουν με τέρμα τη μουσική και το μπάσσο και παίζουν κάτι καγγούρικα τραγούδια.

Και στα μηχανάκια αυτές οι σπαστικές εξατμίσεις που σου πέρνουν τ'αυτιά!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

ola ayta ta aytokolhta pou kolane orismenoi..kai de milao gia to "baby on board" ;)

epishs me enoxloun oi trupies eksatmiseis (se toutou kai mhxanakia) kai olkos o samatas pou prokaloun...

οι τρυπιες εξατμισεις ναι οντως ειναι σπαστικες γιατι αποδεικνυουν οτι αυτο που τρυπισε την εξατμιση τσιγγουνευεται τα λεφτα να βαλει ενα ελευθερο τελικο καζανακι!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

otan geraseis kai exeis ta kotsia kai ta fraga na to kaneis... ti tha peis?... more ase as min to kano mipos me grapsoun sto http://www.myphone.gr ???

mpa!... tha to kaneis kai tha tous grapseis olous sta @@ sou... opote kati tetoia na ta xeirokrotas!

MAGAS O PAPPOUS!

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

κοιτα αν το τελικο αποτελεσμα ειανι ωραιο τιποτα δεν θα ενοχλησει ουτε τα νεον στο καπο αλλα με μετρο και με φαντασια να κολαει το αποτελεσμα οχι σε accent να βαζεις μια μπουκα σαν την σπηλια του νταβελη να χτυπας 8αρες και να εισαι με 60χλμ.....

Μηπως εννοεις το "POLITIA TENNIS CLUB"...? Για να κολλησεις ενα τετοιο αυτοκολλητο πρεπει να διαθετεις και λιγα ταλαρα.... Καταβαθως ολοι θελουν ενα τετοιο αυτοκολλητο κολλημενο... ;) ..Τωρα αν εννοεις κατι STRINTZIS LINES και κατι τετοια συμφωνω απολυτα... Εχω μαλωσει με αυτους που τα κολλανε στα καραβια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα πάλι με εκνευρίζουν αφόρητα οι τερατώδεις εξατμίσεις, οι τερατώδεις αεροτομές και γενικά ό,τι after market τερατώδες!

Αν επαιρνες ενα evo η ενα subaru ή ακομα χειροτερα μια GT3... ας την πεταγες την αεροτομη και ας εβαζες εξατμιση απο matiz.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως εννοεις το "POLITIA TENNIS CLUB"...? Για να κολλησεις ενα τετοιο αυτοκολλητο πρεπει να διαθετεις και λιγα ταλαρα.... Καταβαθως ολοι θελουν ενα τετοιο αυτοκολλητο κολλημενο... ;) ..Τωρα αν εννοεις κατι STRINTZIS LINES και κατι τετοια συμφωνω απολυτα... Εχω μαλωσει με αυτους που τα κολλανε στα καραβια...

Μαλλον ενοει αυτοκολιτα τυπου "Burn Out" "MOMO" "AUDIOBAHN" "ALPINE" "NOS" "NX" "SPARCO" κλπ

Μολις θυμηθηκα οτι ξενερωνω οταν βλεπω οδηγους που στην ευθεια τρεχουν οσο μπορουν και πανω στις στροφες πανε με 20km.:whistle:Γι'αυτο και θελω να μοιασω στην μανα μου που μπηκε σε στροφη κατηφορικη με 90km (το οτι το polo καρφωθηκε σε ενα δεντρο ειναι αλλη ιστορια :secret:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

οι αεροτομες τερατα...μου την σπανε. και αυτοι που εχουν παπακια και κανουν σουζες μπροστα απο τις γκομενες για μαγκια...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

εμενα μου δινει στα νευρα η νεα μοδα.μουσκιη στο μηχανακι.βλεπω μερικες φορες κατι 50cc με κατι subwoofer, κατι ενισχυτες.το θεωρω απλα γελοιο.

Και εμενα μου την σπανε που στα μπροστινα φτερα των αυτοκινητων κολλανε αυτα τα αυτοκολλητα που αναφερατε χωρις να εχουν περασει τιποτα πανω στο αμαξι...!!!

Βασικα την εκανα και εγω την μ@λ@κι@ μου...πειραζει που στο παπακι μου το μικρο εχω κολλησει ''Ο ΧΩΡΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΕΤΑΙ''??????:O :O :O :whistle: :whistle: :whistle: :fool: :fool: :fool:

Δεν πιστευω να με αποπαρετε ειμαι καλο παζακι και θα επανολθωσω...:cry:

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• 1 year later...
...Εγω αμα ειχα μια Harley η μια mercedes θα την φροντιζα παρα πολυ και πιστευω το ιδιο και πολυ αλλοι.

Ορίστε ποιο είναι το status του σημερινού νεοέλληνα Χαρλεά. Harley ή Mercedes. Φίλε μου σε ενημερώνω ότι οι Χαρλεάδες (οι γνήσιοι) μισούν τις mercedes και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Έχω φτάσει στο σημείο να μισώ προσωπικά τις Χάρλεϋ από κάτι τέτοιες απόψεις (που δυστυχώς γίνονται πράξεις βλέποντας γιάπις πάνω σε χάρλευ να το παίζουν image) ενώ κατά τ' άλλα είναι όμορφα μηχανάκια...αλλά όχι οδηγίσιμα!

Γιατι οχι; Ξεχνας οτι η πρωτη γενια harlleyακιαδων ητανε η ροκαδες του 60-70; Οι Harley ειναι και μηχανες που ο ανθρωπος την γουσταρει οταν γερναει, οταν ειναι νεος θελει γκαζι αρα street οταν ομως μεγαλωσει και παει 45> θελει χαλαρομα και ηρεμια κατι το οπιο το προσφερει μια Harley( και οπιαδιποτε αλλη chopper)

Η πρώτη γεννιά harlleyακιαδων ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΡΟΚΑΔΕΣ του 60-70. Η πρώτη λέσχη Χάρλεϋ, ήταν (και είναι) η Hell's Angels. Δημιουργήθηκε μετά το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου από βετεράνους στρατιώτες. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΡΟΚΑΚΗΔΕΣ. Εσύ έχεις κάνει αυτόν τον παραλληλισμό πέφτοντας θύμα του Χόλυγουντ.

Όσον αφορά το χαλάρωμα και ηρεμία αναρωτιέμαι αν έχεις οδηγήσει ποτέ Χάρλευ. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω μια Χάρλευ θα ήταν όργανο πρωκτικού βασανιστηρίου. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένοι που ζουν για τις Χάρλευ και τις κάστομ (αλλά κάστομ κάστομ όχι μαμακιές γιαπωνέζικες κάστομ - αυτοί έχουν τα SS που μαμάνε) αλλά να είσαι σίγουρος ότι η άποψη τους σχετικά με τις Χάρλευ διαφέρει...πολύ από τη δική σου. Κρίμα είναι να συνεισφέρεις σε μία βιομηχανία που μετέτρεψε τις Χάρλεϋ από rebel underground σε mainstream image maker machine. Σκέψου το.

Αλλα οπως και να το κανουμε ρε παιδι μου, η Harley ειναι μια εταιρια που ποτε δεν θα συμβιβαστει η θα αλαξει, παντα θα πρατει με γνωμονα την ομορφια και τους Αμερικανικους τεραστους δρομους χιλιομετρων. Ετσι ειναι η νοωτροπια της και ετσι θα πρατει παντα, αλλοστε για αυτον τον λογο εχει τους "οπαδους" της,

Έλεος. Ή πολύ κολημένος είσαι ή έχεις μπλέξει με τίποτα τελειωμένους που σε έχουν τρελάνει στην πάρλα και στη μούφα. Η Χάρλευ (ε ναι λοιπόν) έχει συμβιβαστεί. Έχεις μείνει πολύ πολύ πίσω. Δεν είναι η εταιρεία που ήξερες που ξεκίνησε με λίγους ανθρώπους και οι εργάτες ήταν μέλη της εταιρείας (κάτι που έγινε και σχετικά πρόσφατα για να αποφύγει την παταγώδη οικονομική αποτυχία). Είναι μια εταιρία που πουλά image και δυστυχώς βρίσκει κάποιους θύματα για να τους το πουλάει. Μην ξανακούσε για Χάρλευ και Αμερική. Αν θες τρόπο ζωή του στυλ "είμαι τελειωμένος και το δείχνω" ψάξε προς ΚΑΣΤΟΜ μεριά. Δες δουλειές που γίνονται από ορισμένους που γουστάρους και φτιάχνουν τα μηχανάκια τους όπου αυτοί θέλους. Σαν έργο ναι είναι ένα έργο αφηρημένης τέχνης το κάστομ και σαν ένα τέτοιο πρέπει να κριθεί και έχει βέβαια και την αξία του μιας και πρόκειται για ανθρώπινο δημιούργηκα αποκήυμα της φαντασίας και της δημιουργικής ικανότητας ενός ανθρώπους. Αλλά σαν συμπεριφορά; Απορώ; Οδήγησε παιδάκι μου κανά παπί πρώτα, πήγαινε μετά σε κάνα 125αρι 2χρονο, μονοκύλινδρο, δοκίμασε και κανά στριτ. Θα δεις ότι θα στανιάρεις. Στα λέω όλα αυτά γιατί κι εγώ πιτσιρικάς κολημένος με τις Χάρλευ ήμουνα. Μέχρι που μια μέρα ο δάσκαλος μου στην έκθεση σαν γνήσιος μοτοσικλετιστής που ήταν με έπιασε από το χέρι με πήγε σε μια γωνιά και μου μίλησε για να μου πει τα εξής: Παιδάκι μου, μην μπλέξεις με αυτές τις σαβούρες. Αυτές είναι πολυθρόνες με ρόδες. Τίποτα δεν προσφέρουν. Άκου με και δεν θα χάσεις...Και δεν έχασα...

Οδήγησε παιδάκι μου κανά παπί πρώτα, πήγαινε μετά σε κάνα 125αρι 2χρονο, μονοκύλινδρο, δοκίμασε και κανά στριτ. Θα δεις ότι θα στανιάρεις. Στα λέω όλα αυτά γιατί κι εγώ πιτσιρικάς κολημένος με τις Χάρλευ ήμουνα. Μέχρι που μια μέρα ο δάσκαλος μου στην έκθεση σαν γνήσιος μοτοσικλετιστής που ήταν με έπιασε από το χέρι με πήγε σε μια γωνιά και μου μίλησε για να μου πει τα εξής: Παιδάκι μου, μην μπλέξεις με αυτές τις σαβούρες. Αυτές είναι πολυθρόνες με ρόδες. Τίποτα δεν προσφέρουν. Άκου με και δεν θα χάσεις...Και δεν έχασα...

Μπραβο του, του δασκαλου σου κι εσενα εν συνεχεια που αλλαξες και εγινες κι εσυ γνησιος μοτοσυκλετιστης...

Αλλα δυστυχως δεν ακολουθησες αυτο που υποδεικνυεις παραπανω...

Ακολουθησες εσυ σιγα σιγα το δρομο των μηχανακιων ωστε να φτασεις στην δικη σου, την προσωπικη σου αποφαση;

Δε νομιζω...

Σε επιασε ενας δασκαλος και σου ειπε κανε αυτο, κι εσυ το εκανες !

Γι'αυτο λοιπον, ασε τον καθενα να εχει την δικη του αποψη, τις δικες του εμπειριες και να καταληγει στα δικα του συμερασματα...

Δεν εισαι ουτε πατερας του, ουτε συγγενης του !

Ορίστε ποιο είναι το status του σημερινού νεοέλληνα Χαρλεά. Harley ή Mercedes. Φίλε μου σε ενημερώνω ότι οι Χαρλεάδες (οι γνήσιοι) μισούν τις mercedes και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Δεν βλεπω τι ειναι το παραξενο στο οτι στον συνForumιτη μας αρεσει μια Harley η/και μια Mercedes !!!

Και ναι... Ισως αυτο ειναι το status του σημερινου νεοελληνα Harleα !

Που ειναι το κακο;

Οι εποχες αλλαξαν !

Μηπως εχεις μεινει πισω;

Υ.Γ: Στα post σου φαινεται ενα μισος, αν οχι για τις Harley καθεαυτου, τουλαχιστον γι'αυτους που τις οδηγανε !!! "Ειναι τελειωμενοι και το δειχνουν" ;;;; :confused: Γιατι ετσι; Σου την δινει αυτο το στυλ;

Μπραβο του, του δασκαλου σου κι εσενα εν συνεχεια που αλλαξες και εγινες κι εσυ γνησιος μοτοσυκλετιστης...

Αλλα δυστυχως δεν ακολουθησες αυτο που υποδεικνυεις παραπανω...

Ακολουθησες εσυ σιγα σιγα το δρομο των μηχανακιων ωστε να φτασεις στην δικη σου, την προσωπικη σου αποφαση;

Δε νομιζω...

Σε επιασε ενας δασκαλος και σου ειπε κανε αυτο, κι εσυ το εκανες !

Γι'αυτο λοιπον, ασε τον καθενα να εχει την δικη του αποψη, τις δικες του εμπειριες και να καταληγει στα δικα του συμερασματα...

Δεν εισαι ουτε πατερας του, ουτε συγγενης του !

Δεν βλεπω τι ειναι το παραξενο στο οτι στον συνForumιτη μας αρεσει μια Harley η/και μια Mercedes !!!

Και ναι... Ισως αυτο ειναι το status του σημερινου νεοελληνα Harleα !

Που ειναι το κακο;

Οι εποχες αλλαξαν !

Μηπως εχεις μεινει πισω;

Υ.Γ: Στα post σου φαινεται ενα μισος, αν οχι για τις Harley καθεαυτου, τουλαχιστον γι'αυτους που τις οδηγανε !!! "Ειναι τελειωμενοι και το δειχνουν" ;;;; :confused: Γιατι ετσι; Σου την δινει αυτο το στυλ;

Για τον δάσκαλο: Όπως νομίζεις. Είμαι στις μηχανές από τα 15 μου χρόνια κι έχω οδηγήσει πολλά περισσότερα από όσα είναι τα έτη μου. Παραπάνω διαπιστευτήρια δεν πρόκειται να σου αραδιάσω μιας και σκοπός μου δεν είναι (και δεν πρόκειται να συμβεί άλλωστε) να σε πείσω ή να σου αλλάξω την γνώμη. Όσον αφορά τις επιλογές μας αυτές είναι πάντα αποτέλεσμα επιρροών και επιδράσεων. Εκτός κι αν εσύ ήρθες από άλλον πλανήτη και ο μόνος σου φόβος είναι ο κρυπτονίτης...

Για τον γνήσιο Χαρλεά: Όταν θέλουμε να το παίξουμε "γνήσιοι" σε κάτι πρέπει να γνωρίζουμε και την ιστορία του θέματος μας αλλά κυρίως και το θέμα το ίδιο. Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι μας κατέβει στην κουρκούτα περιμένοντας να μην δεχτούμε κριτική από κανένα.

Για τις εποχές που άλλαξαν: Μπορείς να μου εξηγήσεις από που σου φάνηκε ότι είμαι οπισθοδρομικός; Μήπως στο ότι ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ (αυτό δεν είναι το θέμα του ποστ;) το ψεύτο image και η κουλτούρα του νέο-γιάπι έλληνα που αντικατοπτρίζει το "εγώ" του σε μία μηχανή που δεν ξέρει ούτε καν το παρελθόν της (και δεν αναφέρομαι στον ressurection προσωπικά).;

Για το status του σημερινού νεοέλληνα χαρλέα: Μην προσπαθείς να ταυτίσεις έννοιες που δεν μπορούν να είναι ταυτόσημες μεταξύ τους. Τί προσπαθείς να αποδείξεις, ή ακόμα χειρότερα, τι προσπαθείς να αποδεχτείς; Το ψεύτικο; Το κάλπικο; Την υποκρισία; Όπως δεν μπορώ να βλέπω τα φώτα στα πιτσιλιστίρια, τα προβολάκια (συνδεμένα κατευθείαν στη μπαταρία για να είναι και μόνιμα αναμένα) και τα σπόιλερ σε αυτοκίνητο που σε ρεπρίζ δεν μπορεί να περάσει ούτε παπάκι, έτσι λοιπόν, για τους ίδιους λόγους, δεν αντέχω αυτόν που αγόρασε μια χάρλευ και το ΠΑΙΖΕΙ χαρλεάς ενώ στην αλήθεια είναι ένας χαρτογιακάς και μισός.

Ας αποφασίσουμε λοιπόν: Χάρλευ γιατί αποτελεί κομμάτι ενός τρόπου ζωής το οποίο ασπαζόμαστε και ακολουθούμε όσο πιστά μπορούμε ή Χάρλευ για το image και την μαγκιά. Αλλά μην μπερδεύουμε και τα δύο μεταξύ τους. Δηλαδή μην μου αραδιάζει τον τρόπο ζωής του χαρλεά για να συμπληρώσει το image που ψάχνει...

Για τους ίδιους λόγους απεχθάνομαι αυτούς που παίρνουν 4χ4 για να το κυκλοφορούν στην πόλη, αυτούς που αγοράζουν BMW1200GS για να το κυκλοφορούν στη καφετέρια του δίπλα τετραγώνου κι αυτούς που αγοράζουν SS αλλά δεν δίνουν 400 ευρώ για να πάρουν κι ένα κράνος.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν (μέσω των πράξεων του καθενός) πόσο λίγη εκτίμηση και σεβασμό έχει για τον εαυτό του και κατά συνέπεια και για τους άλλους. Υποκρισία αυτοί; Μούτζα εμείς...

;)

Σωστα και σεβαστα αυτα που λες, αν και θα ηθελα να σου δειξω και την αλλη οπτικη γωνια του θεματος (γιατι υπαρχει οσο κι αν δεν θελεις να το δεις) που θίγεις αλλα δεν προκειτε να μπω στο "tripακι" να απαντησω γιατι σιγουρα θα παρεξηγηθουμε και θα συνεχιστει μεχρι να μας κανουν Ban...

Ο καθενας λοιπον στον δρομο του (ειτε με Harley, ειτε με Mercedes, ειτε με πατινι :p ) και παντα με προσοχη και σεβασμο στους υπολοιπους οδηγους ;)