bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ta ftiagmena aytokinita pou ta xoun kanei agnwrista kai vgazoun to simataki,diladi ama exei xiountai kai to exei ftiaksei aeroplano na to vgazei na min katalaveneis ti einai les kai einai ntropi pou exei parei xiountai. Tα ''σηματακια'' δε τα βγαζουν γι αυτο το λογο. Αμα δεις ,οι περισσοτερες bmw δεν εχουν.Και αυτοι ντρεπονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 τα πολλα κ λογης λογης ηλιθια αυτοκολλητα κολλημενα πισω στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου!οτι πιο αθλιο κατ'εμε!στα μηχανακια δε τωρα οι ηλιθιες καγκουροεξατμισεις με τον εκνευριστικο θορυβο!ιδιως σε ωρες κοινης ησυχιας ειναι... :rocket: :kill: :shoot: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μπορει να ειναι το οτι δεν εχει λευτα, το οτι δεν εχει ορεξη, το οτι δεν τον νιαζει η οτιδιποτε αλλο. Αυτο ομως δεν παει να πει οτι θα πρεπει και εγω να σταματισω να γουσταρω να βλεπω καθαρα και περιποιειμενα αυτοκινιτα στον δρομο. Αλλοστε και αυτος που δεν το εχει φτιαξει καλα το αυτοκινιτο μπορει να το εκανε επειδη δεν ειχε λευτα για καλυτερο kit οπως μπορει και αυτος με τα φωτακια στους υαλοκαθαριστιρες να τους εβαλε επειδη δεν ειχε λευτα για νεον, αυτο ομως δεν συμενει οτι πρεπει να κανουμε πισω. Κατι που σε χαλαει σε χαλαει ασχετα απο τον λογο που ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ΑΑΑααα ξέχασα... Δεν είναι ακριβώς κάτι που βλέπω και ξενερώνω, αλλά όταν γίνεται &%&*$*&*^... Είσαι μπροστά στο φανάρι. Από πίσω σου ταρίφας. Μέσα σε 0.002 sec που ανάψει πράσινο, ο ταρίφας από πίσω σου κορνάρει... ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΡΕΕΕ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μα καλά,αυτούς δεν τους συμφέρει να καθυστερούν περισσότερο για να χρεώνουν ανάλογα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μα καλά,αυτούς δεν τους συμφέρει να καθυστερούν περισσότερο για να χρεώνουν ανάλογα?? Δεν χρεωνουν με την ωρα αλλα με τα χλμ που διανιει το αμαξι. Για αυτον τον λογο βιαζονται οστε να πιασουν και αλλους πελατες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 kala oi taksitzides einai na pareis ton enan na varas ton allon...eixa mpei se taksi sti mitilini kai arxise o tarifas na mou leei yia ena episodio pou egine sto limani kai enas mallias kai alhtaras opws ton apokalese plakwse sto ksulo 2 taksitzides kai oi upoloipoi na parakolothoun eno egw to iksera to paidi :lol: :lol: episis mou ti spaei na kleidonoun to amaksi me to mprelok apo apostash(mesa apo ti kafeteria yia px) kai kala yia na akoustei oti exei sunagermo kai einai ola automata..? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Προσωπικά εμένα αυτό που με ξενερώνει είναι να βλέπω ένα εξαιρετικό αμάξι, ή μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα η οποία να οδηγείται από κάτι εντελώς άσχετο: BMW M5 (κανούργια) να οδηγείται από 50άρη φαλακρό με κοιλίτσα Mercedes Benz SL55 AMG να οδηγείται από 40άρα (!) κυρία Harley Davidson από 50άρηδες, και τέτοια... Με λυπεί, όπως με λυπεί να βλέπω κορυφαία αμάξια να πηγαίνουν με 60χαω στην Εθνική... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Προσωπικά εμένα αυτό που με ξενερώνει είναι να βλέπω ένα εξαιρετικό αμάξι, ή μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα η οποία να οδηγείται από κάτι εντελώς άσχετο: BMW M5 (κανούργια) να οδηγείται από 50άρη φαλακρό με κοιλίτσα Mercedes Benz SL55 AMG να οδηγείται από 40άρα (!) κυρία Harley Davidson από 50άρηδες, και τέτοια... Με λυπεί, όπως με λυπεί να βλέπω κορυφαία αμάξια να πηγαίνουν με 60χαω στην Εθνική... Γιατι οχι; Ξεχνας οτι η πρωτη γενια harlleyακιαδων ητανε η ροκαδες του 60-70; Οι Harley ειναι και μηχανες που ο ανθρωπος την γουσταρει οταν γερναει, οταν ειναι νεος θελει γκαζι αρα street οταν ομως μεγαλωσει και παει 45> θελει χαλαρομα και ηρεμια κατι το οπιο το προσφερει μια Harley( και οπιαδιποτε αλλη chopper) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Γιατι οχι; Ξεχνας οτι η πρωτη γενια harlleyακιαδων ητανε η ροκαδες του 60-70; Οι Harley ειναι και μηχανες που ο ανθρωπος την γουσταρει οταν γερναει, οταν ειναι νεος θελει γκαζι αρα street οταν ομως μεγαλωσει και παει 45> θελει χαλαρομα και ηρεμια κατι το οπιο το προσφερει μια Harley( και οπιαδιποτε αλλη chopper) Σαφώς και συμφωνώ αλλά ρε παιδί μου δεν μου πάει να βλέπω τον κλασσικό έλληνα 50άρη (φαλακρίτσα, κοιλίτσα και δεν συμμαζεύεται) πάνω σε τέτοιο εργαλείο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Σαφώς και συμφωνώ αλλά ρε παιδί μου δεν μου πάει να βλέπω τον κλασσικό έλληνα 50άρη (φαλακρίτσα, κοιλίτσα και δεν συμμαζεύεται) πάνω σε τέτοιο εργαλείο... Σε χαλαει δλδ οταν βλεπεις κλασικους Ελληνες πανω σε μια Ηarley (ψιλογερους) αντι να την εχει ενα νεο παλικαρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Σε χαλαει δλδ οταν βλεπεις κλασικους Ελληνες πανω σε μια Ηarley (ψιλογερους) αντι να την εχει ενα νεο παλικαρι; Ακριβώς. Θα ήταν προτιμότερο πιστεύω να την είχε ένας τριαντάρης παρά ένας πενηντάρης. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μου τη σπάει πολύ μια ξανθιά σούπερ γκόμενα που γνωρίζω, που κυκλοφορεί με την SL 500 που της έκανε δώρο ο άντρας της, να παρκάρει σε διπλή σειρά έξω από το supermarket, να μπαίνει να αγοράζει μόνο ένα κουτάκι τσίχλες και να το πληρώνει με πιστωτική κάρτα... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μου τη σπάει πολύ μια ξανθιά σούπερ γκόμενα που γνωρίζω, που κυκλοφορεί με την SL 500 που της έκανε δώρο ο άντρας της, να παρκάρει σε διπλή σειρά έξω από το supermarket, να μπαίνει να αγοράζει μόνο ένα κουτάκι τσίχλες και να το πληρώνει με πιστωτική κάρτα... Αυτό δεν είναι απλά σπάσιμο. Είναι σπάσιμο σπέσιαλ :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Και ξέρεις γιατί αγοράζει τις τσίχλες με πλαστικό χρήμα έτσι; Γιατί δεν υπάρχει κανονικό! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Και ξέρεις γιατί αγοράζει τις τσίχλες με πλαστικό χρήμα έτσι; Γιατί δεν υπάρχει κανονικό! :p Μάλιστα. Δεν υπάρχει κανονικά αλλά η SL, SL... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Και ξέρεις γιατί αγοράζει τις τσίχλες με πλαστικό χρήμα έτσι; Γιατί δεν υπάρχει κανονικό! :p Υπάρχει αλλά από τότε που έγινε ''κυρία'' δεν καταδέχεται να κουβαλάει ψιλά πάνω της... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Χεχε.. Πραγματικά απορώ... Με τόσα φώτα μέσα στη μούρη του ο οδηγός, δεν παθαίνει επιληψία? den einai sti mouri kato apo to kasetofono mprosta apo to kivotio... prepei mexri kai gia na ta prosekseis na skipseis to kefali... einai gia ora anagis... tora osoi ta vazoun sto mpratso 'i sto tamplo... e, afto mou einai kai emena kapos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Και πιος σου ειπε οτι αυτος που πηρε ενα ακριβο αυτοκινιτο ειναι χρεωμενοσ για 20 χρονια; Αν ο αλλος βγαζει 3000 ευρο των μηνα του; 3000 vgazo ego to mina kai eimai fititis... kai omos SLR de tha mporousa na agoraso... ektos an xreonomoun 2000to mina... mi les koula!... 600.000 exei to amaksi kai seira protereotitas!... alla kai na eperna... pali 2 fores to mina tha tin eplena... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ΑΑΑααα ξέχασα... Δεν είναι ακριβώς κάτι που βλέπω και ξενερώνω, αλλά όταν γίνεται &%&*$*&*^... Είσαι μπροστά στο φανάρι. Από πίσω σου ταρίφας. Μέσα σε 0.002 sec που ανάψει πράσινο, ο ταρίφας από πίσω σου κορνάρει... ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΡΕΕΕ!!!! iparxei kai anekdoto... ti einai ena ekatosto tou defteroleptou?... apantisi... i ora apo ti stigmi pou tha anapsei to fanari mexri na kornarei o protos tarifas!!! xaxaxaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Harley Davidson από 50άρηδες, και τέτοια... ma kapoios neos pos na riksei 25.000euro gia na parei mia texnologia epoxis 1930... me ena moter pou tha sou kanei tous spondilous akordeon... kati anartiseis pou xreiazontai idiki sela gia na mi sou kopei i mesi... kai nikel les kai pas se tsirko medrano... me 7-13.000 pairneis ergalia... kai oi neoi den agorazoun mostra... alla AKSIA! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 iparxei kai anekdoto... ti einai ena ekatosto tou defteroleptou?... apantisi... i ora apo ti stigmi pou tha anapsei to fanari mexri na kornarei o protos tarifas!!! xaxaxaxaxa Βασικα δεν ειναι ανεκδοτο.Το εχε πει ι ή ο Σταθάκης ή ο Καββαθάς ή καποιος που τους μοιαζει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 3000 vgazo ego to mina kai eimai fititis... kai omos SLR de tha mporousa na agoraso... ektos an xreonomoun 2000to mina... mi les koula!... 600.000 exei to amaksi kai seira protereotitas!... alla kai na eperna... pali 2 fores to mina tha tin eplena... Αμα μηλαμε για την SLR α βγαζει πολλα περισοτερα. Πιθανως να ειναι καπιος απο τους μεγαλοξενοδοχους για να δωσει τοσα λευτα σε αμαξι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Ακριβώς. Θα ήταν προτιμότερο πιστεύω να την είχε ένας τριαντάρης παρά ένας πενηντάρης. Οταν γίνεις 50 χρονών έλα να το ξανασυζητήσουμε. Τι ρατσισμός είναι αυτός? Δλδ όσοι είναι πάνω από 30/40/50 δεν έχουν δικαίωμα να έχουν γρήγορα αυτοκίνητα/μηχανές? :blink: :wacko: (Σύμφωνα με αυτά που λες, είμαι 39, έχω καράφλα να πάω να το πουλήσω το rx8 γιατί μάλλον μου αρμόζει να οδηγώ fiat 500αράκι... :wacko: ) Αυτό που με ξενερώνει/γελάω μέχρι δακρύων, είναι η καινούρια σχετικά μόδα με τα αυτοκόλητα των "χορηγών" στις πόρτες. Βρε @#$$#@, στους αγώνες τα αυτοκόλλητα τα βάζουν γιατί εκεί πραγματικά οι εταιρείες έχουν κάνει χορηγία. Εσύ βρε *#*#*@## ακούμπησες τα ωραία σου ευρουδάκια και έβαλες την π.χ. εξάτμιση της HKS. Την ΠΛΗΡΩΣΕΣ. Τι κολλάς βρε ΚΛΑΣΣΙΚΕ ##$@$@ το αυτοκόλλητο της HKS στην πόρτα? Σε χορήγησε σε τίποτα η εταιρεία και τις κάνεις διαφήμιση? Αιντε. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Οταν γίνεις 50 χρονών έλα να το ξανασυζητήσουμε. Τι ρατσισμός είναι αυτός? Δλδ όσοι είναι πάνω από 30/40/50 δεν έχουν δικαίωμα να έχουν γρήγορα αυτοκίνητα/μηχανές? :blink: :wacko: (Σύμφωνα με αυτά που λες, είμαι 39, έχω καράφλα να πάω να το πουλήσω το rx8 γιατί μάλλον μου αρμόζει να οδηγώ fiat 500αράκι... :wacko: ) Ακομα εχεις το rx...Στην ηλικια σου;;;;; :p :lol: Οσον αφορα αυτο με τις harley, παιδια στα πολλα ταξιδια μου για Ιταλια και πισω και ειδικα με καραβι, εχω πετυχει πολλες ομαδες οδηγων harley... Ολοι ηταν 50++, με μπυροκοιλια, δερματινα και μουσια... Πραγματικα ηταν μαματοι ομως πανω στην μηχανη! ;) Κι εγω δηλαδη οταν στα 50 μου εχω π.χ. την ευκαιρια (οικονομικα κυριως) να παρω κατι σπορ και ωραιο, θα σκεφτω οτι μεγαλωσα και θα παρω κατι αλλο; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts