morrison86 Δημοσιεύτηκε December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2018 Γειά σας παιδιά!! Χρόνια πολλά σε όλους!!! Έχω ένα redmi note 2 περίπου 4 χρόνια. Θέλω να αλλάξω και να πάρω ένα κινητό πιο γνωστής εταιρίας π.χ Samsung η sony.. Περίπου διαθέτω στα 250€ Είμαι από επαρχία με όχι το καλύτερο σήμα αρκετές φορές..με ότι αυτό συνεπάγεται.. Μέγεθος κινητού είδα πρόσφατα το galaxy a8 2018 και νομίζω είναι μια χαρά.. Dual η single δεν έχω θέμα αν κ θα προτιμούσα dual καλού κακού.. Με το Xiaomi έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με ρομ και αναβαθμίσεις και γι'αυτό θέλω να το αλλάξω.. Έχω κάνει μια έρευνα αγοράς στο skroutz και έχω καταλήξει σε κάποια κινητά: 1. Samsung galaxy a8 2018 dual 2. Sony Xperia xa2 dual 3. Sony Xperia xa2 Κάθε βοήθεια σας δεκτή!! ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέγεθος κινητού θεωρώ ότι το galaxy a8 είναι ιδανικό μιας και το redmi note 2 με κουράζει. Είναι μεγαλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλύτερα δες το sony xz1. Κάνει σχεδόν τα ίδια λεφτά με το xa2 αλλά είναι ναυαρχίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Xa a2 είναι αρκετά καλή συσκευή αν και δεν συμπαθώ την xiaomi το συνγρκριμμενο είναι από τα καλύτερα της και ας μην είναι ναυαρχίδα Και το σημαντικότερο δεν είναι mui είναι Android one που σημαίνει ξεχνάς Roms κλπ είναι pure Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. December 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Είναι σημαντικό αυτό που λες για αναβαθμίσεις γιατί τα έχω βαρεθεί όλα αυτά.. δλδ με το android one τι διαφορά έχει από το κανονικό android?? Πάντως αν δεν θα επέλεγα το Xiaomi mi A2 είναι το μέγεθος του.. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλύτερα δες το sony xz1. Κάνει σχεδόν τα ίδια λεφτά με το xa2 αλλά είναι ναυαρχίδα. Sorry σαν 3η επιλογή ήθελα να γράψω το xz1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Galaxy a7 ή a8 Xperia xz1 ή xa1 ultra ή xa1 plus Nokia 7 plus ή 6.1 plus ή 6 Lg g6 ή q7+ Προσπαθώ να συγκρίνω κάποια κινητά να δω ποιος θα επιλέξω.. τι λέτε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Με ενδιαφέρει κ εμένα αυτή η σύγκριση.. Προς το παρόν λέω το xz1 λογο του δυνατού CPU αλλά με ενδιαφέρει κ η μπαταρία. Περιμενουμε γνωμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Xa a2 είναι αρκετά καλή συσκευή αν και δεν συμπαθώ την xiaomi το συνγρκριμμενο είναι από τα καλύτερα της και ας μην είναι ναυαρχίδα Και το σημαντικότερο δεν είναι mui είναι Android one που σημαίνει ξεχνάς Roms κλπ είναι pureΣτο συγκεκριμένο κινητό παίζει να είναι το πιο buggy λειτουργικό της xiaomi απ' όλα τα κινητά της αυτή τη στιγμή. Και το σημαντικότερο δεν έχει διευκρινιστεί αν μερικά από τα θέματα οφείλονται στο software ή στο hardware. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εγώ πάντως θα σου έλεγα να το ξανά σκεφτείς για Xiaomi, καθώς κάτω από 250 παίζει το πανέμορφο και δυνατό σε specs Mi 8 Lite... Το ότι έχεις μια συσκευή 4 χρόνια θετικό θα το χαρακτήριζα εγώ και όχι απαραίτητα κακό... Όσον αφορά τις roms/αναβαθμίσεις που λες ότι βαρέθηκες, τουλάχιστον για το Xiaomi είχες, σε άλλα mid range ειναι σίγουρο ότι θα έχεις? Επίσης ακόμα και η επίσημη υποστήριξη από την ίδια την Xiaomi είναι εξαιρετική. Και γω σκεφτόμουν να αφήσω το απτοβλημάτιστο Redmi 4 και να πάω σε κάτι με πιο premium αίσθηση (βλ Huawei Honor 8X), αλλά μόνο και μόνο ότι πήρα προ ημερών επίσημα Miui 10 που πάει νεράκι σε παλιά και ξεχασμένη συσκευή, με έκανε να αναθεωρήσω και κοιτάζω πάλι για Xiaomi... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Galaxy a7 ή a8 Xperia xz1 ή xa1 ultra ή xa1 plus Nokia 7 plus ή 6.1 plus ή 6 Lg g6 ή q7+ Προσπαθώ να συγκρίνω κάποια κινητά να δω ποιος θα επιλέξω.. τι λέτε;; Μπλέκεις ναυαρχίδες με midrange. Το LG g6 ας πούμε είναι περσινή ναυαρχίδα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μαζί του τηλέφωνα σαν τα Nokia που παραθέτεις τα οποία είναι από midrange και κάτω... Το ίδιο και τα xa της σονυ, είναι κάτωτερα. Από αυτά που έβαλες δες μόνο LG g6, Sony zx1 αντε και το A8 για το Α7 δεν έχω άποψη. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Είναι σημαντικό αυτό που λες για αναβαθμίσεις γιατί τα έχω βαρεθεί όλα αυτά.. δλδ με το android one τι διαφορά έχει από το κανονικό android?? Πάντως αν δεν θα επέλεγα το Xiaomi mi A2 είναι το μέγεθος του.. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry σαν 3η επιλογή ήθελα να γράψω το xz1...Ηποτιθετε θα πάρεις ποιο γρήγορα αναβαθμίσεις αλλά πρόσεχε όπως και τα pixel είναι και αυτά betaphones (δλδ bugs στα update πάνε ποτάμι) Γενικός γρήγορα updates και σωστή λειτουργία δεν πάνε μαζί στης 99% περιπττοσεων η σταθερότητα η γρήγορες ενημερώσεις επιλέγεις και τα δύο είναι ασύμφορα στης εταιρίες Εδώ ολόκληρη η Apple κάνει κάνα 6+ μήνες να στρώσει το λογισμικό μετά το major update... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο συγκεκριμένο κινητό παίζει να είναι το πιο buggy λειτουργικό της xiaomi απ' όλα τα κινητά της αυτή τη στιγμή. Και το σημαντικότερο δεν έχει διευκρινιστεί αν μερικά από τα θέματα οφείλονται στο software ή στο hardware. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΜε την 9 υποτίθεται τα χοντρά θέματα τα έλυσαν έχει βέβαια μικρό bugs... Μπόλικα (οπός όλα τα pixels παρέα μαζί του) Bug free για την ώρα είναι μερικά huawei ναυαρχιδες (επειδή βγάζει 500 beta μετά βγάζει stable) κάτι htc(για τον ίδιο λόγο ακριβώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. December 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Εγώ πάντως θα σου έλεγα να το ξανά σκεφτείς για Xiaomi, καθώς κάτω από 250 παίζει το πανέμορφο και δυνατό σε specs Mi 8 Lite... Το ότι έχεις μια συσκευή 4 χρόνια θετικό θα το χαρακτήριζα εγώ και όχι απαραίτητα κακό... Όσον αφορά τις roms/αναβαθμίσεις που λες ότι βαρέθηκες, τουλάχιστον για το Xiaomi είχες, σε άλλα mid range ειναι σίγουρο ότι θα έχεις? Επίσης ακόμα και η επίσημη υποστήριξη από την ίδια την Xiaomi είναι εξαιρετική. Και γω σκεφτόμουν να αφήσω το απτοβλημάτιστο Redmi 4 και να πάω σε κάτι με πιο premium αίσθηση (βλ Huawei Honor 8X), αλλά μόνο και μόνο ότι πήρα προ ημερών επίσημα Miui 10 που πάει νεράκι σε παλιά και ξεχασμένη συσκευή, με έκανε να αναθεωρήσω και κοιτάζω πάλι για Xiaomi... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σημαντικό αυτό που λες και η απάντηση σου σίγουρα με βοηθάει.. μιας και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το rn2 δεν σκέφτομαι άμεσα να το αντικαταστήσω.. θα προσπαθήσω να του περάσω μια stable rom (την καλύτερη δυνατή) και ίσως το κρατήσω ως το "τέλος" του.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπλέκεις ναυαρχίδες με midrange. Το LG g6 ας πούμε είναι περσινή ναυαρχίδα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μαζί του τηλέφωνα σαν τα Nokia που παραθέτεις τα οποία είναι από midrange και κάτω... Το ίδιο και τα xa της σονυ, είναι κάτωτερα. Από αυτά που έβαλες δες μόνο LG g6, Sony zx1 αντε και το A8 για το Α7 δεν έχω άποψη. Sorry απλά δεν ξέρω ποια είναι ναυαρχίδες.. έψαξα τα χαρακτηριστικά τους στο skroutz και αυτά που μου άρεσαν περισσότερο τα έβαλα για σύγκριση εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts