Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιός είπε ότι με JB "δεν είναι σταθερό" το iOS; Σταθερότατο είναι - εκτός κι αν πας και βάζεις "σπασμένες" εφαρμογές (Cydia και μη).

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Δίχως JB, το "μήλο" είναι σαν Πόρσε με τα "μαμίσια" σασμάν, αναρτήσεις κτλ.

Με JB, το "μήλο" απλά είναι σαν τα... αμάξια στο "Fast & Furious". Απλά.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να το κάνεις jailbreak και να μην βάλεις σπασμένες εφαρμογές Cydia και μη; Νομίζω οτι ειναι ο βασικός λόγος που κάνει κάποιος jailbreak!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτή είναι η γνώμη μου, πάντως.

Το JB, απλά "ξεκλειδώνει" κάποια πράγματα που η Apple για τους δικούς της λόγους, τα 'χει "κλειδωμένα".

Επίσης, με JB προσθέτεις κάτι ΠΑΝ-ΑΠΛΕΣ ρουτίνες που διευκολίνουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ την ζωή σου (πχ. SBSettings ή σούπερ CAMERA tweaks!), που θα έπρεπε ΕΞ ΑΡΧΗΣ να υπάρχουν στο "Μήλο"!

Και τέλος, με JB κάνεις ΠΛΗΡΕΣ customizing και φτιάχνεις εμφανισιακά το κινητό σου ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ κι όχι όπως "επιβάλλει με το έτσι θέλω" η Apple - και όσοι έχουν μη-JB iPhone, τα κινητά τους μοιάζουν ΟΛΟΙΔΙΑ εμφανισιακά και... χτυπούν ΟΛΟΙΔΙΑ (ήχοι & ringtones)!

Θέλω ν' αλλάξω (μάλλον) την μπαταρία του 2.5 ετών 4αριού μου.

Εκτός του γνωστού σε όλους (υποθέτω) κατσαβιδιού pentalob που χρειάζεται κάποιος να ξεβιδώσει το cover (αλήθεια, ένα σορό τέτοια υπάρχουν κατσαβίδια, ποιό προτείνετε;)..., χρειάζονται νομίζω και κάνα-δυο άλλα εργαλειάκια (όπως αυτό που αποσπάς την μπαταρία).

Μπορείτε να μου δώσετε λινκς για το τί εργαλειάκια χρειάζομαι να αλλάξω μόνος την μπαταρία;

Και μήπως έχετε κάνα λινκ για ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ back-cover, μιας και θα το ανοίξω μήπως και του βάλω άλλο κάλυμμα;

Ποιός είπε ότι με JB "δεν είναι σταθερό" το iOS; Σταθερότατο είναι - εκτός κι αν πας και βάζεις "σπασμένες" εφαρμογές (Cydia και μη).

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Δίχως JB, το "μήλο" είναι σαν Πόρσε με τα "μαμίσια" σασμάν, αναρτήσεις κτλ.

Με JB, το "μήλο" απλά είναι σαν τα... αμάξια στο "Fast & Furious". Απλά.

Φίλε μου κακά τα ψέματα.

Θεωρητικά είναι σταθερό, στην πράξη όμως όταν είχα το iphone 4 μου jailbroken είχα αρκετά κολλήματα και crash-αρισματα χωρίς να εχω περάσει πολλές εφαρμογές μέσα. Μόνο facetime over 3G είχα περάσει.

Το ξανα γύρισα στα κανονικά με restore και ουτε κολλήματα ούτε crashαρισματα.

Οπότε δεν ειναι κι 100% crash-free :-)

Τα ζυγίζεις κι επιλέγεις!

[ f i l i p p o s ]

Βέβαια το θέμα μας είναι ο διαχωρισμός των θεμάτων. Νομίζω είναι κοινώς αποδεκτό ότι ενα iPhone με jailbreak με ενα χωρίς είναι δυο διαφορετικές συσκευές είτε με την θετική είτε με την αρνητική έννοια.. ;)

Βέβαια το θέμα μας είναι ο διαχωρισμός των θεμάτων. Νομίζω είναι κοινώς αποδεκτό ότι ενα iPhone με jailbreak με ενα χωρίς είναι δυο διαφορετικές συσκευές είτε με την θετική είτε με την αρνητική έννοια.. ;)

Να γίνουν για όλα τα κινητά root και όχι-root

Επίσης προτείνω να γίνουν κατηγορίες άναλογα με το χρώμα. Ασπρο iPhone και μαύρο iPhone.

:)

Να γίνουν για όλα τα κινητά root και όχι-root

Επίσης προτείνω να γίνουν κατηγορίες άναλογα με το χρώμα. Ασπρο iPhone και μαύρο iPhone.

Βλέπω κάποια ποστ και λέω γιατί ρε φίλε, αλλά μετά σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που χειροκροτούν τον πιλότο επειδή προσγείωσε το αεροπλάνο. :happy:

Edited by REFEREE1980

Φίλε μου κακά τα ψέματα.

Θεωρητικά είναι σταθερό, στην πράξη όμως όταν είχα το iphone 4 μου jailbroken είχα αρκετά κολλήματα και crash-αρισματα χωρίς να εχω περάσει πολλές εφαρμογές μέσα. Μόνο facetime over 3G είχα περάσει.

Το ξανα γύρισα στα κανονικά με restore και ουτε κολλήματα ούτε crashαρισματα.

Οπότε δεν ειναι κι 100% crash-free :-)

Τα ζυγίζεις κι επιλέγεις!

Εμένα δεν μου έχει κρασάρει ποτέ.

Και σε iPhone communities που είμαι και όλοι σχεδόν έχουν JB, ελάχιστοι τους κρασάρουν.

Το ξαναλέω: Το JB δεν είναι "χακ", απλά "ξεκλείδωμα" είναι. Και οι εφαρμογές του (από Cydia) πρέπει ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ - όχι να τις βάζουμε από repos "σπασμένες"! ΤΟΤΕ κρασάρει και παθαίνει "λαλά" το κινητό, με ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ εφαρμογές, όχι γιατί έχει γίνει JB.

Εγώ αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να 'χω πληρώσει συνολικά σε εφαρμογές (παιχνίδια, προγράμματα, ρουτίνες, tweaks, πλοηγούς κτλ)... , γύρω στα 50-70 ευρώ (μέσα σε 2 μήνες που το 'χω το "Μήλο")! Φίλος που το 'χει κάνει JB και δεν πληρώνει τίποτα και τα βάζει "σπασμένα", σχεδόν καθημερινά κάνει reboot...

Νέος στο χώρο του Iphone και ειμαι σε αναζήτηση ενος μεταχειρισμένου, φυσικα εντός εγγύησης και σε κατάσταση καινούριου . Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε ποιες τιμές θεωρούνται λογικές/καλές σήμερα, για:

1) Iphone 4

2) Iphone 4s

3) Iphone 5

4) τι πρέπει να προσέξει κάποιος εκτός της εγγύησης και της εξωτερικής φθοράς του κινητού.

Thanks!

Edited by Xorxhs

Νέος στο χώρο του Iphone και ειμαι σε αναζήτηση ενος μεταχειρισμένου, φυσικα εντός εγγύησης και σε κατάσταση καινούριου . Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε ποιες τιμές θεωρούνται λογικές/καλές σήμερα, για:

1) Iphone 4

2) Iphone 4s

3) Iphone 5

4) τι πρέπει να προσέξει κάποιος εκτός της εγγύησης και της εξωτερικής φθοράς του κινητού.

Thanks!

Προσωπικά για 4 δε θα δινα πάνω από 280 και για 4s 350, μιλόντας πάντα για ελληνικά τηλέφωνα με κουτία κλπ.

Δες αν το IMEI στην απόδειξη είναι ίδιο με το ΙΜΕΙ στη συσκευή, κάνε έναν έλεγχο σε οθόνη και σώμα για τυχόν σημάδια και παίξε και λίγο με τη φωτογραφική, το Home button και το κουμπί του ήχου στο πλάι.

τιμή για το iphone 5?
στο 5 αρι το πιο φθηνο που μπορεις να βρεις παντα στα 16 γιγα μονο ειναι 550 ευρω.αν ειναι παντως να δωσεις τοσα καλυτερα βαλε 100 ευρω παραπανω η 50 πες και παρτο απο εξωτερικο αμαζον η αν εχεις καπιο φιλο αμερικη< οι τιμες καμια σχεση> η αγγλια.

στα μεταχ δυστηχως παντα ειπαρχει το ρισκο

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

τιμή για το iphone 5?

Το βρίσκεις από 500€ με 2-3 σημαδάκια, και απο 570€ και πάνω το παίρνεις σφραγισμένο.

Πιστεύω οτι δεν έχει νόημα να γίνει αυτός ο διαχωρισμός γιατί ούτως η άλλος η ενότητα του iPhone δεν έχει πολύ κίνηση, άσε που μπορεί να δημιουργηθεί μεγαλύτερο μπάχαλο και οι συντονιστές/διαχειριστές να τρελαθούν στην μεταφορά μηνυμάτων.

Το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι, όταν κάποιο μέλος κάνει μια δημοσίευση με το πρόβλημα του, να αναφέρει απλά αν το τηλέφωνο του είναι jb.

Καλημερα.Μου δινει ενας φιλος μου το 4s 32gb στα 400 ευρω.Το εχει στησει που λεμε με εφαρμογες κτλ.Απο εμφανιση ειναι αψογο!Την γνωμη σας παρακαλω.Ευχαριστω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημερα.Μου δινει ενας φιλος μου το 4s 32gb στα 400 ευρω.Το εχει στησει που λεμε με εφαρμογες κτλ.Απο εμφανιση ειναι αψογο!Την γνωμη σας παρακαλω.Ευχαριστω.

Εφόσον είναι φίλος σου, πες του να σε κάνει καμιά καλύτερη τιμή. Εγγύηση έχει?

Όσο για τις εφαρμογές, μετά απο το restore το τηλέφωνο θα είναι όπως αγοράστηκε και θα χρειαστεί να το στήσεις απο την αρχή μιας και θα βάλεις πλέον το δικό σου apple ID.

Εφόσον είναι φίλος σου, πες του να σε κάνει καμιά καλύτερη τιμή. Εγγύηση έχει?

Όσο για τις εφαρμογές, μετά απο το restore το τηλέφωνο θα είναι όπως αγοράστηκε και θα χρειαστεί να το στήσεις απο την αρχή μιας και θα βάλεις πλέον το δικό σου apple ID.

Mου ειπε να βγαλει μονο τις επαφες του για να μην χασω αυτα που εχει βαλει.Προγραματα,εφαρμογες διοτι τις εχει πολλες απο αλλου κατεβασει.Τι ειναι καλυτερο να κανω εαν το αγορασω;Μην αρχιζω και πληρωνω μετα συνεχεια!Εχω καλομαθει απο το n8 που εχω τωρα.Στην τιμη δεν πεφτει καθολου γιατι θελει να παρει το samsung galaxy που εχει κατι παραπανω σε χρηματα.Ειναι πολυ ψειρας παντως,θα μου δωσει και 8 θηκες extra που εχει...Το εχει εδω και κανα 1 χρονο περιπου.Λογικα πρεπει να εχει εγγυηση.:cool:

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Mου ειπε να βγαλει μονο τις επαφες του για να μην χασω αυτα που εχει βαλει.Προγραματα,εφαρμογες διοτι τις εχει πολλες απο αλλου κατεβασει.Τι ειναι καλυτερο να κανω εαν το αγορασω;Μην αρχιζω και πληρωνω μετα συνεχεια!Εχω καλομαθει απο το n8 που εχω τωρα.Στην τιμη δεν πεφτει καθολου γιατι θελει να παρει το samsung galaxy που εχει κατι παραπανω σε χρηματα.Ειναι πολυ ψειρας παντως,θα μου δωσει και 8 θηκες extra που εχει...Το εχει εδω και κανα 1 χρονο περιπου.Λογικα πρεπει να εχει εγγυηση.:cool:

εφοσον κανεις καινουργιο apple ID δεν θα εχεις εφαρμογες μεσα. δεν νομιζω να σου δωσει το δικο του μιας και σιγουρα θα εινια συνδεδεμενο με την πιστωτικη του καρτα. αν δν ειναι με πιστωτικη ολες οι εφαρμογες ειναι δωρεαν οποτε και εσυ μπορεις να τι κατεβασεις.

αλλα τις εφαρμογες που εχεις ειναι αναλογα με τις αναγκες σου και οχι με τις αναγκες του φιλου σου. δεν ειναι τπτ να κατεβασεις μην αγχωνεσαι για αυτα.

iphone xs max ipad 6th gen

400ε για 32αρι αψογο νομιζω ειναι καλα μη το ξευτιλισουμε. ενταξει αν στο δωσει 390 ετσι για να σπασει και η εκατονταδα ακομα καλυτερα.

5αρι 16αρι άψογο 3 μηνών ποσο θα το κοστολογούσατε παιδιά;
εγω θα το δινα 570 ευρω καπου τοσο θα το βρισκες εκτος αν σου το δινε καπιος οπως ειπα πανω 550
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone
  • The title was changed to HOT SPOT iphone Κλοπή υπολοίπων δεδομένων προγράμματος κινητής
  • The topic was pinned