rebel1 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 10 minutes ago, koutsis said: Εγώ πάντως ανεβάζω τα πάντα στο Google photos. Δεν περιορίζεται στο οικοσυστημα της Apple αν αργότερα αλλάξεις κινητο και με περίπου 16 € το χρόνο παίρνεις 100gb που τα μοιράζεσαι με την οικογένεια σου. Πολύ βολικό για εμένα και καλύτερο από το iCloud λόγω τιμής... η "λογική" και η εφαρμογή του iCloud, έχει εντελώς διαφορετική υλοποίηση. Έχοντας και τα 2, για κάποιον που είναι φουλ σε Apple από κινητό-ipad-mac κλπ, το iCloud είναι πολύ ανώτερο για πολλούς λόγους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 45 minutes ago, Tasos19s said: Γρνικα έσπασαν τα νεύρα μου και δεν χρησιμοποιώ πλέον ούτε iTunes ούτε iCloud Δυστυχώς ή ευτυχώς, στην Apple για να δουλέψουν όλα χωρίς πρόβλημα πρέπει να χρησιμοπιείς iCloud. 1€, 3€, παραπάνω €;;; Η λύση είναι αυτή και καμία άλλη. Το iTunes ήταν από την αρχή ένα δύστροπο αντιαισθητικό πράμα...και τώρα που το παράτησαν έγινε χειρότερο. Ίσως το κάνουν και επίτηδες. Από την άλλη, εάν με ρωτάς, ποτέ δεν ήμουν οπαδός του τοπικού αντίγραφου. Είτε SD είτε HDD είτε SSD (ειδικά αυτοί χαλάνε για πλάκα) ποτέ μου δεν εμπιστεύτηκα τοπικό μέσο αποθήκευσης. Πάντα Cloud. Και γιατί μπορούσα να έχω πρόσβαση από παντού και για την ασφάλεια των δεδομένων. Ειδικά σε family καταστάσεις με 3-4 μέλη που μοιράζεις ότι γουστάρεις και αγαπάς....και μάλιστα πανεύκολα...ε το iCloud δεν το αλλάζω με τίποτα. Γνώμη μου. 14 minutes ago, rebel1 said: η "λογική" και η εφαρμογή του iCloud, έχει εντελώς διαφορετική υλοποίηση. Έχοντας και τα 2, για κάποιον που είναι φουλ σε Apple από κινητό-ipad-mac κλπ, το iCloud είναι πολύ ανώτερο για πολλούς λόγους. Εάν έχεις Mac iPad iPhone κλπ, τότε το iCloud είναι αναντικατάτσατο εργαλείο. Και εάν μοιράζεις τον λογαριασμό με Family....εκεί επογειώνεται η χρηστικότητα και το πόσο άριστα δουλεύει. Συμφωνώ λοιπόν. Γενικά για μένα...στην Apple...nο iCloud no party. 3 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 31 minutes ago, pavlidisc said: Δυστυχώς ή ευτυχώς, στην Apple για να δουλέψουν όλα χωρίς πρόβλημα πρέπει να χρησιμοπιείς iCloud. 1€, 3€, παραπάνω €;;; Η λύση είναι αυτή και καμία άλλη. Το iTunes ήταν από την αρχή ένα δύστροπο αντιαισθητικό πράμα...και τώρα που το παράτησαν έγινε χειρότερο. Ίσως το κάνουν και επίτηδες. Από την άλλη, εάν με ρωτάς, ποτέ δεν ήμουν οπαδός του τοπικού αντίγραφου. Είτε SD είτε HDD είτε SSD (ειδικά αυτοί χαλάνε για πλάκα) ποτέ μου δεν εμπιστεύτηκα τοπικό μέσο αποθήκευσης. Πάντα Cloud. Και γιατί μπορούσα να έχω πρόσβαση από παντού και για την ασφάλεια των δεδομένων. Ειδικά σε family καταστάσεις με 3-4 μέλη που μοιράζεις ότι γουστάρεις και αγαπάς....και μάλιστα πανεύκολα...ε το iCloud δεν το αλλάζω με τίποτα. Γνώμη μου. Εάν έχεις Mac iPad iPhone κλπ, τότε το iCloud είναι αναντικατάτσατο εργαλείο. Και εάν μοιράζεις τον λογαριασμό με Family....εκεί επογειώνεται η χρηστικότητα και το πόσο άριστα δουλεύει. Συμφωνώ λοιπόν. Γενικά για μένα...στην Apple...nο iCloud no party. Πως μοιράζεις λογαριασμό με άλλο άτομο; Πχ με την γυναίκα μου. Έχει κι αυτή iPhone 32 minutes ago, pavlidisc said: Δυστυχώς ή ευτυχώς, στην Apple για να δουλέψουν όλα χωρίς πρόβλημα πρέπει να χρησιμοπιείς iCloud. 1€, 3€, παραπάνω €;;; Η λύση είναι αυτή και καμία άλλη. Το iTunes ήταν από την αρχή ένα δύστροπο αντιαισθητικό πράμα...και τώρα που το παράτησαν έγινε χειρότερο. Ίσως το κάνουν και επίτηδες. Από την άλλη, εάν με ρωτάς, ποτέ δεν ήμουν οπαδός του τοπικού αντίγραφου. Είτε SD είτε HDD είτε SSD (ειδικά αυτοί χαλάνε για πλάκα) ποτέ μου δεν εμπιστεύτηκα τοπικό μέσο αποθήκευσης. Πάντα Cloud. Και γιατί μπορούσα να έχω πρόσβαση από παντού και για την ασφάλεια των δεδομένων. Ειδικά σε family καταστάσεις με 3-4 μέλη που μοιράζεις ότι γουστάρεις και αγαπάς....και μάλιστα πανεύκολα...ε το iCloud δεν το αλλάζω με τίποτα. Γνώμη μου. Εάν έχεις Mac iPad iPhone κλπ, τότε το iCloud είναι αναντικατάτσατο εργαλείο. Και εάν μοιράζεις τον λογαριασμό με Family....εκεί επογειώνεται η χρηστικότητα και το πόσο άριστα δουλεύει. Συμφωνώ λοιπόν. Γενικά για μένα...στην Apple...nο iCloud no party. Θέλω να έχω iCloud είναι το πιο ασφαλές αλλά μόνο τις φωτογραφίες μου Ρώτησα και πιο πάνω Πως μπορώ από iTunes να ανεβάσω μόνο τις φωτό; Γνωρίζει κανείς; Τα βίντεο πιάνουν πολύ χώρο και αναγκαστικά πρέπει να αγοράσω 200gb το οποίο δεν θέλω όπως προείπα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) 16 minutes ago, Tasos19s said: Πως μοιράζεις λογαριασμό με άλλο άτομο; Πχ με την γυναίκα μου. Έχει κι αυτή iPhone Από τον iCloud λογαρισμό σου, την προσθέτεις. Και της μοιράζεις ότι θες (μεταξύ φωτό, χώρο αποθήκευσης κλπ). Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχεις τουλάχιστον τον 50GB για να σε δώσει το δικαίωμα για share. Βασικά είναι προαπαιτούμενο το iCloud Plus από όσο θυμάμαι. 16 minutes ago, Tasos19s said: Πως μπορώ από iTunes να ανεβάσω μόνο τις φωτό; Γνωρίζει κανείς; Τα βίντεο πιάνουν πολύ χώρο και αναγκαστικά πρέπει να αγοράσω 200gb το οποίο δεν θέλω όπως προείπα Ανοίγεις από browser τον λογαρισμό σου στο Icloud, πας στο photos και ξεκινάς να τις πετάς μέσα. Εάν έχεις MAC, γίνεται και από το Photos του MAC. Με Window δεν ξέρω τί παίζει από άποψη εφαμογής Photo. Απλά, κάποιες μπορεί να μην στις περάσει. δεν ξέρω γιατί. Κάποιες τις πετάει εκτός. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί. Και δεν έχουν σχέση με τον τύπο αρχείου. Λίγες θα είναι, αλλά να το έχεις κατά νου. Μόλις τις ρίξεις μέσα, ανοίγεις το IPhone και θα τις δείς εκεί (αυτό σίγουρα το γνωρίζεις, απλά το αναφέρω) Edited 8 Απριλίου by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Και αν θελουμε να σταματήσουμε την συνδρομή για τον α-β λόγο γίνεται άμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 16 minutes ago, dimtz said: Και αν θελουμε να σταματήσουμε την συνδρομή για τον α-β λόγο γίνεται άμεσα; Σωστά. Επειδή προπληρώνεις τον μήνα, θα διακοπεί μόλις τελειώσει το χρονικό διάστημα που πλήρωσες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 27 minutes ago, dimtz said: Και αν θελουμε να σταματήσουμε την συνδρομή για τον α-β λόγο γίνεται άμεσα; Γίνεται άμεσα. Και....ή απλά σου τις κατεβάζει στην συσκευή (εάν έχεις χώρο...μάλιστα σε ρωτάει εάν θέλεις να κατεβάσεις γνήσια ή συμπιεσμένα αντίγραφα) ή σου δίνει 1 μήνα διορία για να τις αποθηκεύσεις όπου θες. Μετά τις σβήνει. 2 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Αν χάσουμε το κινητό και αυτός που το βρει το κάνει restore τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Τις χάνουμε τις φωτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 8 ώρες πριν, dimtz said: Αν χάσουμε το κινητό και αυτός που το βρει το κάνει restore τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Τις χάνουμε τις φωτό; Είναι στο iCloud Αν δεν σβήσεις κάτι από το κινητό ή από το iCloud δεν σβήνονται Αν δεν πατήσεις δηλαδή διαγραφή 13 ώρες πριν, pavlidisc said: Από τον iCloud λογαρισμό σου, την προσθέτεις. Και της μοιράζεις ότι θες (μεταξύ φωτό, χώρο αποθήκευσης κλπ). Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχεις τουλάχιστον τον 50GB για να σε δώσει το δικαίωμα για share. Βασικά είναι προαπαιτούμενο το iCloud Plus από όσο θυμάμαι. Ανοίγεις από browser τον λογαρισμό σου στο Icloud, πας στο photos και ξεκινάς να τις πετάς μέσα. Εάν έχεις MAC, γίνεται και από το Photos του MAC. Με Window δεν ξέρω τί παίζει από άποψη εφαμογής Photo. Απλά, κάποιες μπορεί να μην στις περάσει. δεν ξέρω γιατί. Κάποιες τις πετάει εκτός. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί. Και δεν έχουν σχέση με τον τύπο αρχείου. Λίγες θα είναι, αλλά να το έχεις κατά νου. Μόλις τις ρίξεις μέσα, ανοίγεις το IPhone και θα τις δείς εκεί (αυτό σίγουρα το γνωρίζεις, απλά το αναφέρω) Ευχαριστώ πολύ θα τα ψάξω αυτά 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 10 ώρες πριν, dimtz said: Αν χάσουμε το κινητό και αυτός που το βρει το κάνει restore τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Τις χάνουμε τις φωτό; Εάν αυτός που θα το βρεί καταφέρει και το ξεκλειδώσει (γιατί για να το κάνει restore πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσει και να ξέρει και τον κωδικό του iCloud) να μας το πείς...να του στείλουμε την διεύθυνση του Cupertino γιατί η Apple θα τον χρυσώσει για να μάθει πώς το έκανε. Θα είναι ο πρώτος. Και μετά...FBI...με μπόλικους δασμούς 😁. Όπως είπε ο Τάσος. Ότι αποθηκεύεται σε iCloud, μένει στο iCloud. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις "ζημία". Κανείς άλλος. Επιπρόσθετα: Πάνε Ρυθμίσεις - Face ID και κωδικός - Προστασία κλεμμένης συσκευής και ενεργοποίησέ την με επιλογή από κάτω "μακριά από οικείες τοποθεσίες". Όταν στο κλέψουν και πάει να γίνει κάποια σοβαρή αλλαγή (όπως ατυχές ξεκλείδωμα, αλλαγή password, restore κλπ), εφόσον η συσκευή είναι σε άγνωστη για αυτήν τοποθεσία... δίνει χρόνο καθυστέρησης 1 ώρα. Σε αυτήν την ώρα, εσύ έχεις τον χρόνο (λογικά θα έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο έκλεψαν) και να το διαγράψεις και να το βάλεις black list. Μπορείς να βάλεις και το "πάντα" αλλά όταν θες να κάνεις κάποια αλλαγή, θα πρέπει να περιμένεις ΠΑΝΤΑ...1 ώρα. 🤓 Αυτό σαν επιπρόσθετο μέτρο...γιατί έτσι κι αλλιώς για να ξεκλειδώσεις iPhone...πρέπει να βρεθείς σε καμία παράγκα της Κίνας και να επέμβεις σε τσιπάκι (ξεκόλλα το ένα και κόλλα το άλλο πάνω στην πλακέτα). Good Wines... 1 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 5 ώρες πριν, pavlidisc said: Εάν αυτός που θα το βρεί καταφέρει και το ξεκλειδώσει (γιατί για να το κάνει restore πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσει και να ξέρει και τον κωδικό του iCloud) να μας το πείς...να του στείλουμε την διεύθυνση του Cupertino γιατί η Apple θα τον χρυσώσει για να μάθει πώς το έκανε. Θα είναι ο πρώτος. Και μετά...FBI...με μπόλικους δασμούς 😁. Όπως είπε ο Τάσος. Ότι αποθηκεύεται σε iCloud, μένει στο iCloud. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις "ζημία". Κανείς άλλος. Επιπρόσθετα: Πάνε Ρυθμίσεις - Face ID και κωδικός - Προστασία κλεμμένης συσκευής και ενεργοποίησέ την με επιλογή από κάτω "μακριά από οικείες τοποθεσίες". Όταν στο κλέψουν και πάει να γίνει κάποια σοβαρή αλλαγή (όπως ατυχές ξεκλείδωμα, αλλαγή password, restore κλπ), εφόσον η συσκευή είναι σε άγνωστη για αυτήν τοποθεσία... δίνει χρόνο καθυστέρησης 1 ώρα. Σε αυτήν την ώρα, εσύ έχεις τον χρόνο (λογικά θα έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο έκλεψαν) και να το διαγράψεις και να το βάλεις black list. Μπορείς να βάλεις και το "πάντα" αλλά όταν θες να κάνεις κάποια αλλαγή, θα πρέπει να περιμένεις ΠΑΝΤΑ...1 ώρα. 🤓 Αυτό σαν επιπρόσθετο μέτρο...γιατί έτσι κι αλλιώς για να ξεκλειδώσεις iPhone...πρέπει να βρεθείς σε καμία παράγκα της Κίνας και να επέμβεις σε τσιπάκι (ξεκόλλα το ένα και κόλλα το άλλο πάνω στην πλακέτα). Good Wines... Να κάνεις restore μια κλειδωμένη συσκευή υπάρχει τρόπος δεν είναι κάτι δύσκολο Ομως μετά προχωρώντας τα βήματα σου ζητάει iCloud οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρει κανένας την συσκευή και να την ανοίξει Εκτός εάν δεν έχεις κάποιο κλείδωμα Αυτό με τα τσιπάκια που λες γίνεται σαφώς αν αλλαχτούν 2-3 εξαρτήματα από την συσκευή αλλά μετά είναι μια νέα συσκευή δεν έχει μέσα δεδομένα. Αυτά τα τσιπάκια κρατούν μέσα τα δεδομένα όπως και το iCloud lock Τώρα για το FBI δεν το πιστεύω γιατί σίγουρα έχουν τρόπο να ξεκλειδώσουν μια συσκευή απλά δεν μας τον λένε και βγάζουν και δήθεν ειδήσεις ότι ο τάδε κακοποιός που είχε iPhone δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν Κατ αρχην το φέρνουν μπροστά στην φάτσα σου και ανοίγει τι πιο απλό; 2ον αν έχεις κωδικό ασφαλείας τόσα βασανιστήρια υπάρχουν. Κάνουν κάποια από αυτά και τον λες Γενικά ότι μια κρατική υπηρεσία ασφαλείας δεν έχει πρόσβαση σε ένα κινητό δεν το πιστεύω Ενα άλλο επίπεδο ασφάλειας είναι να έχεις eSIM Έτσι δεν μπορούν να την αφαιρέσουν και να μην έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Αναγκαστικά θα σου δείχνει που βρίσκεται το κινητό αφού η κάρτα είναι μέσα όταν είναι ανοιχτό Σκέψου εγώ χρησιμοποιώ κωδικό ασφαλείας με καθυστέρηση 15’ Αν έχω να το χρησιμοποιήσω 15’ ζητάει κωδικό αλλιώς όχι Για να μην μου ζητάει συνέχεια όταν το πιάνω στο χέρι 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 hour ago, Tasos19s said: Τώρα για το FBI δεν το πιστεύω γιατί σίγουρα έχουν τρόπο να ξεκλειδώσουν μια συσκευή απλά δεν μας τον λένε και βγάζουν και δήθεν ειδήσεις ότι ο τάδε κακοποιός που είχε iPhone δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν Γενικά ότι μια κρατική υπηρεσία ασφαλείας δεν έχει πρόσβαση σε ένα κινητό δεν το πιστεύω Συμφωνώ. 1 hour ago, Tasos19s said: Αυτό με τα τσιπάκια που λες γίνεται σαφώς αν αλλαχτούν 2-3 εξαρτήματα από την συσκευή αλλά μετά είναι μια νέα συσκευή δεν έχει μέσα δεδομένα. Αυτά τα τσιπάκια κρατούν μέσα τα δεδομένα όπως και το iCloud lock Σωστά. Θα είναι πλέον μια νέα συσκευή. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 8 minutes ago, pavlidisc said: Συμφωνώ. Σωστά. Θα είναι πλέον μια νέα συσκευή. Εχω δει βίντεο πως τα κάνουν με επεξήγηση τι είναι το καθένα Το iCloud είναι hardware locked από όσο ξέρω δηλαδή έχει δεδομένα μέσα σε τσιπάκι που είναι παντρεμένο με το αντίστοιχο για αποθήκευση δεδομένων και κάτι ακόμα αν θυμάμαι καλά Οπότε δεν είναι κάτι απλό να πεις αλλάζω αυτό και δουλεύει η συσκευή Και όσο περνάνε τα χρόνια τα κάνουν και πιο σύνθετα γι αυτό πολλές φορές βλέπουμε κάτι έπαθε η μητρική, σου αλλάζουν όλο το κινητό αφού είναι παντρεμένα μεταξύ τους και η οθόνη και η μπαταρία και οι κάμερες και σχεδόν όλα τα περιφερειακά της μητρικής 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Καλημέρα στην παρέα, τελικά αναβάθμισα το iCloud με ένα ευρώ το μήνα, αν χρειαστεί θα πάω και με τα τρία ευρώ, εδώ που τα λέμε το κόστος είναι γελοίο, η απορία μου είναι η εξής, θα πληρώνετε αυτόματα κάθε μήνα ή θα κάνω εγώ πάλι την διαδικασία πληρωμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 5 minutes ago, dimtz said: Καλημέρα στην παρέα, τελικά αναβάθμισα το iCloud με ένα ευρώ το μήνα, αν χρειαστεί θα πάω και με τα τρία ευρώ, εδώ που τα λέμε το κόστος είναι γελοίο, η απορία μου είναι η εξής, θα πληρώνετε αυτόματα κάθε μήνα ή θα κάνω εγώ πάλι την διαδικασία πληρωμής; Αυτόματα κάθε μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Προσπαθώ τόση ώρα να κάνω συγχρονισμό φωτογραφιών με iCloud περίπου 25gb και μου λέει πως τέθηκε σε παύση ο συγκεκριμένος διότι γίνεται βελτιστοποίηση της απόδοσης συστήματος, τι θέλει να πει ο ποιητής; Το αφήνω ως έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Ναι.Ασε το σε πρίζα κ θα στρώσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου (edited) Αν δεν είναι στην πρίζα δε τις ανεβάζει; Εγώ το πολύ μία ώρα την ημέρα το έχω στην πρίζα Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα καλά, αν κλείσω τον συγχρονισμό κάποια στιγμή iCloud από το κινητό οι φωτογραφίες που έχω μέσα στο κινητό δεν θα υπάρχουν; Μη πάθουμε καμιά πλάκα στο τέλος Edited 13 Απριλίου by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) 15 ώρες πριν, dimtz said: Αν δεν είναι στην πρίζα δε τις ανεβάζει; Εγώ το πολύ μία ώρα την ημέρα το έχω στην πρίζα Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα καλά, αν κλείσω τον συγχρονισμό κάποια στιγμή iCloud από το κινητό οι φωτογραφίες που έχω μέσα στο κινητό δεν θα υπάρχουν; Μη πάθουμε καμιά πλάκα στο τέλος https://support.apple.com/el-gr/108782 Άνοιξε την εφαρμογή Φωτογραφίες, κάνε κλικ στο avatar σου πάνω δεξιά (είναι κίτρινο αν έχει ανασταλεί ο συγχρονισμός) και από τις επιλογές ενεργοποίησε το συγχρονισμό. Αν δεν διαγράψεις φωτογραφία δεν χάνεται. Edited 13 Απριλίου by motoboots 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 18 ώρες πριν, dimtz said: Αν δεν είναι στην πρίζα δε τις ανεβάζει; Εγώ το πολύ μία ώρα την ημέρα το έχω στην πρίζα Αν είναι σε WiFi συνήθως συγχρονίζει και χωρίς πρίζα. Με δεδομένα (αν έχεις την επιλογή ανοιχτή) συνήθως μόνο στο ρεύμα. Γενικά αποφασίζει μόνο του πότε θα το κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, απορία, όταν στέλνουμε sms σε συσκευή android πως βλέπουμε ότι παραδόθηκε; Cosmote έχω αν παίζει κάποιο ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 1 ώρα πριν, dimtz said: Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, απορία, όταν στέλνουμε sms σε συσκευή android πως βλέπουμε ότι παραδόθηκε; Cosmote έχω αν παίζει κάποιο ρόλο Χρόνια πολλά. Δεν βλέπουμε, ποτέ δεν βλέπαμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου (edited) On 20/4/2025 at 8:59 ΜΜ, dimtz said: Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, απορία, όταν στέλνουμε sms σε συσκευή android πως βλέπουμε ότι παραδόθηκε; Cosmote έχω αν παίζει κάποιο ρόλο Πρώτα πληκτρολογεις *0# αφήνεις κενό και μετά στέλνεις αυτό που θέλεις. Σου έρχεται ένα μήνυμα "message.....to....succeeded " Edited 25 Απριλίου by Kostas_Ts_86 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Στην Cosmote μπορείς να αρχίσεις το μήνυμα και με ένα θαυμαστικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Ωραία κόλπα, από το τίποτα μια χαρά είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts