aenaos15 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 On 30/12/2024 at 9:29 ΠΜ, spok said: Καλημερα χρονια πολλα και καλη χρονια ! Εχω ενα προβληματακι με car play σε renault με Rlink 2 . Με 13 pro max ιος 18 kai lightning ολα οκ ανοιγε κανονικα. Σε 15 pro max με type C φορτιζει μεν και το βλεπει σαν συσκευη αλλα δεν ξεκιναει το car play. Καμμια ιδεα καποια ρυθμιση ισως ? Ευχαριστώ πολυ!🙂 Περίεργο , υποτίθεται οτι είναι αυτοματοποιημένες οι συνδέσεις. Σε αντιστοιχη ακριβώς περίπτωση σε μενα apo 14 pro max σε 16 pro max , ολα εγίναν αυτόματα σε Ford Puma. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 On 30/12/2024 at 9:29 ΠΜ, spok said: Καλημερα χρονια πολλα και καλη χρονια ! Εχω ενα προβληματακι με car play σε renault με Rlink 2 . Με 13 pro max ιος 18 kai lightning ολα οκ ανοιγε κανονικα. Σε 15 pro max με type C φορτιζει μεν και το βλεπει σαν συσκευη αλλα δεν ξεκιναει το car play. Καμμια ιδεα καποια ρυθμιση ισως ? Ευχαριστώ πολυ!🙂 Υπάρχουν κατά καιρούς κάτι bug που οδηγούν σε τέτοια προβλήματα Μηπως δεν μπορείς να κανείς κάτι και διορθωθεί με τον καιρό με κάποια αναβάθμιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Ξέρει κάποιος γιατί στις ευρωπαϊκές χώρες ενώ στο iOS έχουν μπλοκάρει τις λειτουργίες AI , στο MacBook υπάρχουν κανονικά; Τί κουλό είναι αυτό! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 11 minutes ago, panoszavra said: Ξέρει κάποιος γιατί στις ευρωπαϊκές χώρες ενώ στο iOS έχουν μπλοκάρει τις λειτουργίες AI , στο MacBook υπάρχουν κανονικά; Τί κουλό είναι αυτό! Θα είναι διαθέσιμα από Απρίλιο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, panoszavra said: Ξέρει κάποιος γιατί στις ευρωπαϊκές χώρες ενώ στο iOS έχουν μπλοκάρει τις λειτουργίες AI , στο MacBook υπάρχουν κανονικά; Τί κουλό είναι αυτό! Δικαιώματα, πατέντες, ευρωπαϊκοί νόμοι και αλλά πολλά πιθανόν Πχ στην Γαλλία το iPhone μέσα στο πακέτο είχε φορτιστή και ακουστικά όπως θυμάμαι Στην Κίνα παίρνει 2 φυσικές sim Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, panoszavra said: Ξέρει κάποιος γιατί στις ευρωπαϊκές χώρες ενώ στο iOS έχουν μπλοκάρει τις λειτουργίες AI , στο MacBook υπάρχουν κανονικά; Τί κουλό είναι αυτό! Το ΑΙ macbook δουλευει? καθως εμενα μου το εμφανιζει μεν σε αγγλικη γλωσσα που του εχω αλλα το ρετζιον ειναι Ελλαδα οποτε δεν παιζει.ΕΝταξει δεν με νοιαζει απλα απο περιεργεια ηθελα να δω τι ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) Καλησπερα. Θελω να βεβαιωθω για κατι στην οθονη το 16 προ μαξ. Γιατι εφαγε σαβουρα το κινητο. Και οταν scrolaro στο youtube μου φενεται πως κανει flicering ενα μαυρο σαν σκια πανω στα γραματα στο ασπρο της εικονας μολις το παταω και κατευενω. Ειναι θεμα η μου φενεται κ ειναι κομπλε? Messenger_creation_1787034752056272.mp4 Edited 7 Ιανουαρίου by giannhs16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts