Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 30/12/2024 at 9:29 ΠΜ, spok said:

Καλημερα χρονια πολλα και καλη χρονια ! Εχω ενα προβληματακι με car play σε renault με Rlink 2 . Με 13 pro max ιος 18 kai lightning ολα οκ ανοιγε κανονικα. Σε 15 pro max με type C φορτιζει μεν και το βλεπει σαν συσκευη αλλα δεν ξεκιναει το car play. Καμμια ιδεα καποια ρυθμιση ισως ? Ευχαριστώ πολυ!🙂

Περίεργο , υποτίθεται οτι είναι αυτοματοποιημένες οι  συνδέσεις. 

Σε αντιστοιχη ακριβώς περίπτωση σε μενα apo 14 pro max σε 16 pro max , ολα εγίναν αυτόματα σε Ford  Puma.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 30/12/2024 at 9:29 ΠΜ, spok said:

Καλημερα χρονια πολλα και καλη χρονια ! Εχω ενα προβληματακι με car play σε renault με Rlink 2 . Με 13 pro max ιος 18 kai lightning ολα οκ ανοιγε κανονικα. Σε 15 pro max με type C φορτιζει μεν και το βλεπει σαν συσκευη αλλα δεν ξεκιναει το car play. Καμμια ιδεα καποια ρυθμιση ισως ? Ευχαριστώ πολυ!🙂

Υπάρχουν κατά καιρούς κάτι bug που οδηγούν σε τέτοια προβλήματα 

Μηπως δεν μπορείς να κανείς κάτι και διορθωθεί με τον καιρό με κάποια αναβάθμιση 

Nokia 8800 Scirocco

Ξέρει κάποιος γιατί στις ευρωπαϊκές χώρες ενώ στο iOS έχουν μπλοκάρει τις λειτουργίες AI , στο MacBook υπάρχουν κανονικά; Τί κουλό είναι αυτό!

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

11 minutes ago, panoszavra said:

Ξέρει κάποιος γιατί στις ευρωπαϊκές χώρες ενώ στο iOS έχουν μπλοκάρει τις λειτουργίες AI , στο MacBook υπάρχουν κανονικά; Τί κουλό είναι αυτό!

Θα είναι διαθέσιμα από Απρίλιο.

مفاجأة

1 ώρα πριν, panoszavra said:

Δικαιώματα, πατέντες, ευρωπαϊκοί νόμοι και αλλά πολλά πιθανόν 

Πχ στην Γαλλία το iPhone μέσα στο πακέτο είχε φορτιστή και ακουστικά όπως θυμάμαι 

Στην Κίνα παίρνει 2 φυσικές sim 

Nokia 8800 Scirocco

4 ώρες πριν, panoszavra said:

Το ΑΙ macbook δουλευει? καθως εμενα μου το εμφανιζει μεν σε αγγλικη γλωσσα που του εχω αλλα το ρετζιον ειναι Ελλαδα οποτε δεν παιζει.ΕΝταξει δεν με νοιαζει απλα απο περιεργεια ηθελα να δω τι ειναι!

Καλησπερα. Θελω να βεβαιωθω για κατι στην οθονη το 16 προ μαξ. Γιατι εφαγε σαβουρα το κινητο. Και οταν scrolaro στο youtube μου φενεται πως κανει flicering ενα μαυρο σαν σκια  πανω στα γραματα στο ασπρο της εικονας  μολις  το παταω και κατευενω. Ειναι θεμα η μου φενεται κ ειναι κομπλε? 

Edited by giannhs16