Black_Drag0n Δημοσιεύτηκε December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2018 Για ελλάδα μόνο, δυο καλά είναι το skroutz και το best price. Υπάρχει κάποιο καλό που βρίσκει την καλύτερη τιμή ενός προϊόντος σε όλο τον κόσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Αν κρίνω απο Ιταλικές σελίδες ,νομίζω σε κάθε χώρα θα υπάρχουν κάποιες σελίδες αναζήτισης για τα δικά τους καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Υπάρχει το http://www.google.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 idealo.de για Γερμανία pricesinchina για Κίνα μπαίνω ebay και μετά κάνω τον τίτλο αναζήτηση ακόμα και στο google.com που λέει και ο mod Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Θέλω να πώ ότι βάζοντας ένα προϊόν στο google και την λέξη price θα βγάλει την τιμή του σε πολλές χώρες. Αυτό που ζητάει ο τίτλος είναι εξωπραγματικό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρω αν ένας πωλητής στην Ινδονησία π.χ. που έχει φτηνότερα παγκόσμια ένα iPhone, δεν γνωρίζω αν μπορεί να το στείλει Ελλάδα και με πόσα ταχυδρομικά. Ούτε γνωρίζω το Φόρο που θα κληθώ να πληρώσω στο τελωνείο. Οπότε δυστυχώς δεν έχει νόημα ένα τέτοιο site ….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Για κινητά πάντως το kimovil δίνει καλή πληροφόρηση και τιμές τόσο από Κίνα όσο και από ευρωπαϊκές αποθήκες Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_123 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 To Kimovil είναι απο τα καλύτερα site με προτάσεις απο καταστηματα κλπ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ινδονησία έχει τα ποιο φτινα (όλα) λόγο μηδενικού φόρου εισαγωγής και ελάχιστου φπα. Αλλά για να πάρεις από εκεί θα πρέπει να πληρώσεις μεταφορικά τελονειο και φορο εισαγωγής. Σαν συνέπεια βγαίνει ποιο ακριβή η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Στο play store υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται joom και έχει τα πάντα..το έχει ψάξει κανείς; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver33 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 παιδια , εγω προσωπικα ειμαι φανατικος skroutzακιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix64 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 google.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Εγώ ψάχνω idealo.de & idealo.it σε όλα τα amazon, που έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, και τέλος ebay & google. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts