Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Παιχνίδια

trod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ιδιο κι εγω.Το παιχνιδι ειναι τελειο το demo δλδ γιατι με το κανονικο εμεινα οταν ειδα οτι ειχε λαθος ******....
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

****** εννοουσα... γιατι η λεξη κευγεν (στα αγγλικα-> k e y g e n) δεν μπορει να εμφανιστει και βγαζει αστερακια???

Αληθεια πια θεωρειται τα καλυτερα παιχνιδια ανεξαρτητως(ngage,emus,java,sis...)

Εγω λεω:

Ολες οι εκδοσεις mario (goboy)

Pandemonioum

Fifa2004 (ngage)

Prince of Persia

Lemonade Tycoon

SonicN

Rayman(ngage,sis)

SuperMonkey

DOOM

PuzzleBobble

IQ

SkyForce

Δεν μου ερχονται αλλα τωρα.

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Giati o hxos akougete xalia? Kai sto goboy plus,kai sto game phone advance...

technoholic maniac reviewer

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (14 Μάρ. 2004 , 22:05)

Το Pandemonium, τώρα που βρέθηκε πατέντα για να μην κλείνει στο τέλος της πρώτης πίστας, το έχω λιώσει. :p Κορυφαίο είναι

Φίλε ng78, εξήγησέ μου αν μπορείς πως σώζει κανείς σ' αυτό το παιχνίδι. Εχω προχωρήσει κανα δυο πίστες αλλά όταν χάνω ξεκινάει πάλι από την πρώτη και όχι, έστω από την τελευταία πίστα που έχω. Μήπως χρειάζεται κάποιο patch ή απλά πατάς κάποιο πλήκτρο ???

Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο και την απάντησή σου

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

to pandemonium kanei save mono toy ka8e fora poy teleiwneis mia pista,oxi otan pernas ena checkpoint.k meta otan to anoigeis soy exei tin epilogi na ksekiniseis apo tin 2 i tin 3 pista ;)
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (14 Μάρ. 2004 , 22:05)

Το Pandemonium, τώρα που βρέθηκε πατέντα για να μην κλείνει στο τέλος της πρώτης πίστας, το έχω λιώσει. Κορυφαίο είναι

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko (14 Μάρ. 2004 , 22:40)

pote(kai pou) bre8ike ?? :confused: :worry:

Ανοίγεις το Anti-Mosquito και το αφήνεις να τρέχει ενώ παίζεις το παιχνίδι. Έχει αναφερθεί και λίγες σελίδες πριν σε αυτό το topic :)

Έτσι όμως δεν έχει ήχο το παιχνίδι.

Για να έχει ήχο, ανοίγεις το Anti-Mosquito μόνο όταν φτάνεις στο τέλος κάθε πίστας. και μετά το ξανακλείνεις.

this signature is under heavy construction

Κατέβασα το bounce απο το aivanet. Τρέχει κανονικά αλλά η μπαλίτσα κινείται διακεκομένα! :(

Μήπως κάποιος έχει βρει λύση σ'αυτο το πρόβλημα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Anax (15 Μάρ. 2004 , 17:11)

Κατέβασα το bounce απο το aivanet. Τρέχει κανονικά αλλά η μπαλίτσα κινείται διακεκομένα! :(

Μήπως κάποιος έχει βρει λύση σ'αυτο το πρόβλημα;

Στις ρυθμίσεις του Bounce απενεργοποίησε τον ήχο.

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ayto to pandemonium einai kalo paixnidi gia s60 kinhta? Aksizei? Kapoio link gia apeythias download? Maresoun ta 3d paixnidia typou 3d motoraser(apo digital red) kai tetoia pou xoun kala grafika!

Και μια φορά να το λες το θέμα σου, το βλέπουμε;)

w*w.mobile4arab.com/vb/showthread.php?threadid=150501

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree (15 Μάρ. 2004 , 18:18)

Ayto to pandemonium einai kalo paixnidi gia s60 kinhta? Aksizei? Kapoio link gia apeythias download? Maresoun ta 3d paixnidia typou 3d motoraser(apo digital red) kai tetoia pou xoun kala grafika!

Ειναι παιχνιδι του n-gage και βλεπω λιγο δυσκολο να κατεβασεις 7mb απο το wap... :whistle:
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (12 Μάρ. 2004 , 22:31)

Παραπανω,

ο φιλος sxetikos_asxetos εγραψε οτι

ισχυει και για το n-gage. Δεν το εχω

δοκιμασει σε n-gage,μονο σε 6600.

Δεν ξερω γιατι συμβαινει. :( :worry: :( :worry:

Ισχύει και παραισχύει... :mad: Και μάλιστα μου σβήστηκαν πολλά σημαντικά πράγματα... :mad: Και δυστυχώς δεν είχα back-up!!

Kαι όποτε προσπαθώ να κάνω τώρα back-up στην MMC μου βγάζει :"Device Memory: System Error "...(πιο παλιά δε θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει). Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Έχω γύρω στα 3MB ελεύθερα στην MMC...είναι λίγα; Πόσο πιάνει το back-up; (Χρησιμοποιώ κάπου 1 MB στο device memory). Μήπως φταίει το Stacker; (λέμε τώρα)

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από Woca

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree (15 Μάρ. 2004 , 18:18)

Ειναι παιχνιδι του n-gage και βλεπω λιγο δυσκολο να κατεβασεις 7mb απο το wap... :whistle:

Phra iperythres bre!..;):whistle:

διάβασα αρκετές από τις σελίδες αυτού του thread αλλά δεν βρήκα κάτι κατατοπιστικό. θέλω να κατεβάσω κανένα νέο παιχνίδι στο 6220. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω.?

βασικά πρέπει να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω του κινητού μου ή υπάρχει κάποια σελίδα στο διαδίκτυο που σου στέλνει το παιχνίδι σαν μήνυμα?

ας μου δόσει κάποιος τα φώτα του.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kary (16 Μάρ. 2004 , 13:32)

thanks gia to arabiko site!mporw na vrw kapou to sky force se full version?epaiksa to demo kai einai poly kalo!!

Δυστυχως το skyforce δεν υπαρχει ακομα full.Το μοναδικο που κυκλοφορει και υπαρχει και στο aivanet εχει ενα k*yg*n το οποιο αντι για 5 digits σου βγαζει 6 και ειναι λαθος.Υπομονη.... :whistle:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Τα *.rar αρχεια χρειαζονται το WinRAR για να τα αποσυμπιεσεις. ;)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kots (16 Μάρ. 2004 , 10:52)

διάβασα αρκετές από τις σελίδες αυτού του thread αλλά δεν βρήκα κάτι κατατοπιστικό. θέλω να κατεβάσω κανένα νέο παιχνίδι στο 6220. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω.?

βασικά πρέπει να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω του κινητού μου ή υπάρχει κάποια σελίδα στο διαδίκτυο που σου στέλνει το παιχνίδι σαν μήνυμα?

ας μου δόσει κάποιος τα φώτα του.

Για παιχνίδια και εφαρμογές για το 6220 θα κοιτάξεις στο forum Nokia Series 40

Εκεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kary (16 Μάρ. 2004 , 13:59)

to aposympiesa kai mou to evgale se morfh .BLZ h opoia pali de diavazetai apo to kinhto.

Το sonic ειναι παιχνιδι του Ν-gage.Ολα τα παιχνιδια αυτα ειναι σε μορφη *.blz.Πρεπει να κατεβασεις το Blizzard installer.Κοιταξε στο mIRC και θα το βρεις.

EDIT: Για περισσοτερα δες και ΑΥΤΟ .

μολις φορτωσα με παιχνιδια jar k sis το group μου!!!!! :up: οσοι πιστοι προσελθετε :D θα φτιαξω ενα ακομη με n gage,mgs,go boy,αν εχετε κατι καλο που δεν υπαρχει μεσα ανεβαστε το :D
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!