nikoskat Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 paides geia sas!opos egrapsa k sto allo sxetiko me paixnidia thema edw k kairo den exw prosvasi sto internet apo top spiti mou k kapouo prosopiko provlima den kanei k toso eukoli tin xcrisi pc se net cafe eidika otan afto einai mpor,,,,,tha parakalousa loipon opion exei xrono na anevasei io namou steilei kana paixnidaki...efxaristw poli απο το iphone δε μπορεις να κατεβασεις; οπως θα κατεβαζες αλλωστε απο εδω ή απο το μειλ σου. αν οχι, οκ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 [New] Virtual Pool Mobile for S60 ποτε θα ειναι διαθεσιμο ελευθερο απ'τα δεσμα του?????? δε μπορω...δε μπορω να περιμενω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 [New] Virtual Pool Mobile for S60 ποτε θα ειναι διαθεσιμο ελευθερο απ'τα δεσμα του?????? δε μπορω...δε μπορω να περιμενω!!!!Παντως στο i-phone ακομα δεν εχει βγει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 φίλοι μου μήπως μπορεί κανείς να μου πει που μπορω να βρω δωρεαν παιχνίδια ή εφαρμογές για smartphone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 φίλοι μου μήπως μπορεί κανείς να μου πει που μπορω να βρω δωρεαν παιχνίδια ή εφαρμογές για smartphone?? καλως ηρθες :). http://www.iphone-forum.org κανεις register, log in και πας στα series 60(apps, games, themes...) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Παντως στο i-phone ακομα δεν εχει βγει...:( Ηρθε στο mobizone!!! :p :p :p τρεξτε...Εχει μεσα 2 αρχεια.καλα το πρωτο.το 2ο ομως τι το θελουμε?? vpmobile.sis 975 vptrial.sis 779 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ηρθε στο mobizone!!! :p :p :p τρεξτε...Εχει μεσα 2 αρχεια.καλα το πρωτο.το 2ο ομως τι το θελουμε?? vpmobile.sis 975 vptrial.sis 779 μηπως το περνας απο πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Bad News.περασα και τα δυο αρχεια και μαλλον το παιχνιδι ειναι trial.... :( μονο 6-ball μπορεισ να παιξεις. καποιος πιο εμπειρος ας δωσει τα φωτα του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Ρε παιδιά, κατέβασα ένα παιχνίδι (το city builder) και δεν είναι κάποιο αρχείο .sis ή .jar. Αντ' αυτού είναι ένα αρχείο .rar το οποίο όταν το κάνω extract περιέχει 3 φακέλους και διάφορα αρχεία .class. Ξέρει κανείς πως θα το εγκαταστήσω στο κινητό μου; Δοκίμασα να τα αντιγράψω σε ένα φάκελο και να τα βάλω μέσα στο Ε:\system\apps στο κινητό αλλά πάλι τίποτα. Όποιος μπρεί να βοηθήσει... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Ρε παιδιά, κατέβασα ένα παιχνίδι (το city builder) και δεν είναι κάποιο αρχείο .sis ή .jar. Αντ' αυτού είναι ένα αρχείο .rar το οποίο όταν το κάνω extract περιέχει 3 φακέλους και διάφορα αρχεία .class. Ξέρει κανείς πως θα το εγκαταστήσω στο κινητό μου; Δοκίμασα να τα αντιγράψω σε ένα φάκελο και να τα βάλω μέσα στο Ε:\system\apps στο κινητό αλλά πάλι τίποτα. Όποιος μπρεί να βοηθήσει... μετονομασε το rar σε jar;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 παιδια καλησπερα σας.μολις κατεβασα το worms world party αλλα ειναι σε zip μορφη. το μετονομαζω σε jar αλλα τιποτα...πειτε μου τι πρεπει να κανω για να το περασω? Σημειωση:δεν εχω ξαναπερασει αρχειο του ngage στο κινητο μου...αν εχει απαντηθει πειτε μου σελιδα γιατι ειναι δυσκολο να ψαξω σε 242... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 παιδια καλησπερα σας.μολις κατεβασα το worms world party αλλα ειναι σε zip μορφη. το μετονομαζω σε jar αλλα τιποτα...πειτε μου τι πρεπει να κανω για να το περασω? Σημειωση:δεν εχω ξαναπερασει αρχειο του ngage στο κινητο μου...αν εχει απαντηθει πειτε μου σελιδα γιατι ειναι δυσκολο να ψαξω σε 242... Απ'οτι καταλαβα μιλας για το worms του n-gage οποτε δεν χρειαζεται να το κανεις rename,απλα decompress και εν συνεχεια ακολουθεις τις οδηγιες που θα βρεις μεσα στο *.nfo ή αυτες που μπορεις να διαβασεις σε αυτο το thread . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos29athens Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 paidia borei kapoios na mou pei pou tha brw xristougeniatika themata gia nokia kathws k games.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 paidia borei kapoios na mou pei pou tha brw xristougeniatika themata gia nokia kathws k games.? Mpes stin http://www.iphone-forum.org/ kane regiser opos edo kai 8a exeis ta panta file mou!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANAGIS1 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 hello allania 8a ei8ela se ayto to 8ema osoi kseroyn na dinoyn kapia url gia games gia nokia 6600 giati emeis eimaste kenoyrgi kai den to katexoyme to a8lima gia ta kala :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 hello allania 8a ei8ela se ayto to 8ema osoi kseroyn na dinoyn kapia url gia games gia nokia 6600 giati emeis eimaste kenoyrgi kai den to katexoyme to a8lima gia ta kala :D :D Κοιτας το θεμα Links σε δικτυακούς τόπους με εφαρμογές για κινητά Series 60 απο τον Πινακα Περιεχομενων και εισαι ετοιμος. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 mporei na moy pei kapios giati sto N70 pou diathetei mixani Java3D den paizei orismena 3D java games (p.x boberman 3D,capone cazino 3D,red out race 3D ).episis to katapliktiko Gameloft medieval combat age of glory giti sernete?to paradokso einai oti ola ayta sto K750i trexoun teleia.Ma kala to N70 den einai anotero texnologika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 evales tin anavathmish?isws to lusei auto pou les Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Johner ο MrZ δε εννοεί το Puzzle Bubble αλλά το Bobble Bubble που υπάρχει μόνο σε sharx.Προς το παρόν δεν έχει βγει για Νοκια.Μόνο για sharp. Θα μπορούσες να μου πεις που μπορώ να το βρω αυτό το παιχνιδάκι και πως μπορώ να το περάσω στο κινητό μου? Έχω το SharpV703! Αν μπορέσεις να μου πεις Θα με βοηθήσεις πολύ! Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Θα μπορούσες να μου πεις που μπορώ να το βρω αυτό το παιχνιδάκι και πως μπορώ να το περάσω στο κινητό μου? Έχω το SharpV703! Αν μπορέσεις να μου πεις Θα με βοηθήσεις πολύ! Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων! Theoni καλως ηρθες . καλυτερα να ρωτησεις στην ενοτητα των sharp ,απο οσο γνωριζω παντως ,εγκατασταση παιχνιδιων μπορεις να κανεις μονο μεσω wap http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=50 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Free Official Xmas Nokia Game http://img200.imageshack.us/img200/2237/capture2ma.th.jpg http://www.n-gage.com/xmas/int/ available for ALL Nokia java and symbian phones. Δεν το δοκιμασα ,απο οτι λεγεται,ειναι λιγο βαρετο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Oops! Συγνώμη αλλά πρόσφατα μπήκα στο site για πρώτη φορά και χάθηκα λιγάκι! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Παιδια ΜΑΜΕ στο Ν70 εχει βαλει κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nidikor Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Παιδιά που μπορώ να βρώ ένα παιχνίδι manager ποδοσφαίρου για 6680; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 thelo paixnidia gia to kinito mou. exo to 6260. as mou stili kapios paixnidia sto mol@in.gr thanx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts