Arg8gr Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freyarip Eλεος!!!! κανενας σε ολο το my phone δεν εχει το 3d motoracer full ? το οποιο να παιζει για το 3650? φιλε Arg8gr αυτο που μου εστειλες ειναι demo!!! εχω δοκιμασει μερικα motoracer και κανενα δεν παιζει. Υπαρχει κανεις που να το εχει παιξει? (το ψαχνω μηνες) please help!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι παιχνιδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε εδώ http://www.franchesca.org/ μετά στο 7650/3650/6600 games και στην 3 σελίδα το έχει.Κατέβασέ το από εκει και πες μου αν είναι full.Οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freyarip Eλεος!!!! κανενας σε ολο το my phone δεν εχει το 3d motoracer full ? το οποιο να παιζει για το 3650? φιλε Arg8gr αυτο που μου εστειλες ειναι demo!!! εχω δοκιμασει μερικα motoracer και κανενα δεν παιζει. Υπαρχει κανεις που να το εχει παιξει? (το ψαχνω μηνες) please help!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι παιχνιδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοκίμασε αυτό φίλε μου! Δεν το έχω δοκιμάσει! Πες μου αν δουλεύει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Τα δοκίμασες αυτά που σου είπαμε εγώ και ο johner?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον μολις τωρα δοκιμασα και τα δυο Motoracer τα οποια ειναι full, αλλα μολις παω να μπω στον αγωνα κλεινει και μου βγαζει μηνυμα "Εφαρμογη εκλεισε Motoracer KERN-EXEC 3" μηπως ξερετε τι σημαινει αυτο? Εχω κανει καποια πειραματα με το File Explorer για παραδειγμα να σβησω καποιο αρχειο ή να το μετονομασω αλλα τιποτα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει εχω σπασει το κεφαλι μου μεχρι και το app απο το ντεμο αντικατεστησα με το app του full αλλα τιποτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freyarip Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον μολις τωρα δοκιμασα και τα δυο Motoracer τα οποια ειναι full, αλλα μολις παω να μπω στον αγωνα κλεινει και μου βγαζει μηνυμα "Εφαρμογη εκλεισε Motoracer KERN-EXEC 3" μηπως ξερετε τι σημαινει αυτο? Εχω κανει καποια πειραματα με το File Explorer για παραδειγμα να σβησω καποιο αρχειο ή να το μετονομασω αλλα τιποτα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει εχω σπασει το κεφαλι μου μεχρι και το app απο το ντεμο αντικατεστησα με το app του full αλλα τιποτα! Το εχεις εγκαταστησει στην καρτα μνημης (MMC) ή στην μνημη τηλεφωνου; Για δοκιμασε και τις δυο μνημες και πες μας το αποτελεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pHuNkY Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Hey, dystyxws den exw xrono na diavasw 13 selides posts gia na dw an exei parathesei allos to link, alla gia check ligo edw: ftp://fordon.org/pub/mobile/nokia/7650/ ftp://fordon.org/pub/mobile/nokia/7650/java/ Παράθεση HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Εγώ όταν ανοίγω την σελίδα και πατάω αντιγραφή για να τα κάνω επικόλληση σε έναν φάκελο στον υπολογιστή μου,κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Εγώ όταν ανοίγω την σελίδα και πατάω αντιγραφή για να τα κάνω επικόλληση σε έναν φάκελο στον υπολογιστή μου,κολλάει. κολλαει ή αργεί? δοκιμασε με ποιο μικρο φακελο Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον anipsios1 κολλαει ή αργεί? δοκιμασε με ποιο μικρο φακελο Έπερνα όλα τα αρχεία τα έκανα αντιγραφή και πάταγα επικόλλησησ σε έναν φάκελο και δεν έκανε τίποτα και όταν πάταγα alt ctrl del έβγαζε ότι δεν ανταποκρίνεται.Αν πάρω λίγα λίγα αρχεία λες να μην κολλάει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Έπερνα όλα τα αρχεία τα έκανα αντιγραφή και πάταγα επικόλλησησ σε έναν φάκελο και δεν έκανε τίποτα και όταν πάταγα alt ctrl del έβγαζε ότι δεν ανταποκρίνεται.Αν πάρω λίγα λίγα αρχεία λες να μην κολλάει??? Είναι όντως λίγο αργό. Εμένα μου έκανε 1 λεπτό να ανοίξει και μέχρι τότε κόλλησε το pc Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Είναι όντως λίγο αργό. Εμένα μου έκανε 1 λεπτό να ανοίξει και μέχρι τότε κόλλησε το pc Εγώ αντεγραψα μια χαρουλα. λιγο αργα βεβαια αλλα δικαιολογειται αυτό Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Και εγώ ΟΚ. Ακόμα κατεβάζω :) Δεν είπα ότι δεν δουλεύει απλώς ότι είναι λίγο αργό. Πάντως αξίζει Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αν βρείτε τίποτα καλό επειδή εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα επειδή κολλάει πείτε μου οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Και εγώ ΟΚ. Ακόμα κατεβάζω :) Δεν είπα ότι δεν δουλεύει απλώς ότι είναι λίγο αργό. Πάντως αξίζει Δεν είναι απλώς αργό.Είναι άθλιο :mad: Αλλά έχει πολύ υλικό κυρίως java.Mε dial up 56k δεν κατάφερα να αντιγράψω τίποτε κολλάει.Τώρα όμως που είμαι σε ένα net cafe με dsl 1024 λειτουργεί κανονικά :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 paidia xerete kanena skaki pou na paizete 2plo meso bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 katevasa to nightmare kai paroti einai demo version mou zitaei imei..to exei kaneis na voitheisei kai an einai dinaton to olokliro...thnks..episeis na mou pei kapoios an adimetopise provlima otan evale to doom..exo to 3650 kai otan to anoigo mou deixnei tin arxiki maska kai auto itan... filika:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 re paidia, pote ekleise to s60 island kai den to iksera? Einai proswrino? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic re paidia, pote ekleise to s60 island kai den to iksera? Einai proswrino? Οχι, απλώς αλλάζει η IP του κάθε φορά που συνδέεται στο Internet (μάλλον είναι κάποιος χρήστης με καμιά *DSL γραμμή). Δες το http://www.dyndns.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Δεν είναι απλώς αργό.Είναι άθλιο :mad: Αλλά έχει πολύ υλικό κυρίως java.Mε dial up 56k δεν κατάφερα να αντιγράψω τίποτε κολλάει.Τώρα όμως που είμαι σε ένα net cafe με dsl 1024 λειτουργεί κανονικά :D ego paidia to katevasa olo to site me isdn 64k me aristes taxitites me to windows commanter telio ftp client :D Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 vre paidia katevasa to nightmare with crack to opoio eixe to nightmare me to app..perasa to app meso tou sleq ston fakelo tou nightmare alla parola auta mou zitaei imei kai xoris auto den ginete tpt!mipos exo kanei lathos?plz help!!!!! :'"""( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 βαλε το imei sou. κανε *#06# δες το και βαλτο Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 oxi gmt!sorry!!!den enoousa imei...registeration code mou zitaei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 entaksei paidia,4get it..tin lisi tin vrika meso tou #myphone...thnks pados :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Νέα έκδοση GoBoy 1.4! http://www.wildpalm.co.uk/GoBoyPlus.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Νέα έκδοση GoBoy 1.4! http://www.wildpalm.co.uk/GoBoyPlus.html Είναι full αυτή που δίνεις johner??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts