Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Παιχνίδια

trod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

otan katevazeis ena arxeio sis gia na to peraseis sto kin prepei na kaneis kati???thx
Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!!

otan katevazeis ena arxeio sis gia na to peraseis sto kin prepei na kaneis kati???thx

Aποστολη μεσω bluetooth θα κανεις απο το pc σου στο κινητο θα κανεις

και μετα εγκατασταση

ή εγκατασταση μεσω application installer tou pcsuite

χρησιμοποιωντας το καλωδιο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

[New] Stuntcar Extreme S60

http://www.handango.com/include/pictures/207583/s60_1.jpg

Stuntcar Extreme by Fathammer delivers a unique, fast-paced stunt racing experience in early 80's retro funk flavor. Race against opponents, unlock new tracks and new stunt cars and become the Stunt Champion. Advanced car physics, fearsome opponents and insane jumps guarantee that the experience will be hair-raising.

http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1168&faq=3

δοκιμασμένο και πολύ καλο!! :)

Πόση μνήμη RΑΜ θέλει ρε παιδιά για να τρέξει το Stuntcar Extreme;; Στο 6260 το εγκατέστησα και στην αρχή με πέταγε έξω λέγοντας μου ότι δε μπορεί να βρει το πρόγραμμα, οπότε το έσβησα και το πέρασα μέσω του pc suite και τώρα μου λέει "could not allocate memory pool, please click reset and start the game again", αλλά τίποτα πάλι δε τρέχει, έχω 6ΜΒ RAM.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

paidia mporume na kanume mia lista me to ti paizei apo ngage games sto 7610 etsi oste na min kabazume adika paixnidia? i mipos yparxei idi kai mporw na tin brw kapou?
mpanos

paidia mporume na kanume mia lista me to ti paizei apo ngage games sto 7610 etsi oste na min kabazume adika paixnidia? i mipos yparxei idi kai mporw na tin brw kapou?

Kατα καιρους ανεβαινουν λιστες στο αναλογο θεμα

Παιχνίδια N-Gage σε όλα τα κινητά Series 60 :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πόση μνήμη RΑΜ θέλει ρε παιδιά για να τρέξει το Stuntcar Extreme;; Στο 6260 το εγκατέστησα και στην αρχή με πέταγε έξω λέγοντας μου ότι δε μπορεί να βρει το πρόγραμμα, οπότε το έσβησα και το πέρασα μέσω του pc suite και τώρα μου λέει "could not allocate memory pool, please click reset and start the game again", αλλά τίποτα πάλι δε τρέχει, έχω 6ΜΒ RAM.

κανε μια επανεκκίνηση και τρεξτο.

από κει και ύστερα δεν θα έχεις πρόβλημα,.

κανε μια επανεκκίνηση και τρεξτο.

από κει και ύστερα δεν θα έχεις πρόβλημα,.

Kαλά αυτό φίλε sequent_c ήταν το πρώτο που έκανα αλλά τίποτα δε τρέχει

George Bernard Shaw

Βρε το παιδί ζητάει emulator για το κινητό! :)

Δεν έχει βγεί απ'ότι θυμάμαι emulator για Master System, αλλα για Mega Drive (picodrive λέγεται).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία έκανα αναζήτηση πρώτα αλλά δεν βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα!!!Έχει βγεί το puzzle bobble σε .sis ή υπάρχει μόνο στην Java έκδοση???Θέλω αν μπορείται να μου πείτε που μπορώ να βρω οποιοδήποτε από τα 2, αν και θα προτιμούσα σε .sis αν υπάρχει!!!

Παιδία έκανα αναζήτηση πρώτα αλλά δεν βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα!!!Έχει βγεί το puzzle bobble σε .sis ή υπάρχει μόνο στην Java έκδοση???Θέλω αν μπορείται να μου πείτε που μπορώ να βρω οποιοδήποτε από τα 2, αν και θα προτιμούσα σε .sis αν υπάρχει!!!

Μόνο σε jar μορφή υπάρχει και δε λέει και πολλά. Ψάξε για το κατά πολύ καλύτερο exbubble (σε jar μορφή κι αυτό) ή αν έχεις το 7610 κατέβασε το puzzlebobble του n-gage σε .blz μορφή και εγκατέστησε το μέσω του blz emulator. Είναι κοντά στα 3ΜΒ βέβαια αλλά αξίζει το κόπο και νομίζω παίζει κανονικά σε 7610.

George Bernard Shaw

Eπίσης υπάρχει το Frozen Bubble που είναι ίσως το καλύτερο!:)

Ωραία johner αλλά μήπως θα μπορούσες να μου και που μπορώ να το βρω???

paidia mipos kserei kaneis ta arxeia .sms poio emulator ta paizei kai pou mporo na to bro?

Basika den brika pouthena gia symbian...mipos mporeis na mou peis kapoio allo pou na paizei sms arxeia kai ba bgainei gia kinita? :blink:

Basika den brika pouthena gia symbian...mipos mporeis na mou peis kapoio allo pou na paizei sms arxeia kai ba bgainei gia kinita? :blink:

Δεν υπαρχει emulator που να παιζει αυτα τα roms για Series 60.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

to ***** tou mau mau pou to brisko? an mporeite peite kanena site giati exo faei olo to forum ki eimai kapos etsi ---> :wacko:

http://groups.yahoo.com/group/sequent_c