Woca Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (25 Νοέ. 2004 , 11:31) Noμίζω δεν έχει αναφερθεί, στο #aivanet κυκλοφορεί και το Pocket_Kingdom_Own_The_World_NGAGE-ENGAGE! ;) Χάμός με τα N-Gage games τον τελευταίο μήνα. Ειναι διαφορετικο προφανως απο το αλλο Pocket Kingdom ε; :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LuckyStriker (25 Νοέ. 2004 , 08:59) pedia emena to colin den trexi :( mou vgazi system error!!! oute kan 3ekinai.. dokimasa na to tre3w eno kalousa kapion ari8mo ala pali tpt.. krima kai mou pire 3 wres na to katevasw:( Πρωτα ανοιγεις το παιχνιδι και μετα καλεις τον αριθμο... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 pedia mporite na mou sistisete kapio kalo pexnidi gia to 7610 gia na pernao efxarista tis baretes ores.apoti ida ola ta java ine gia petama den exoun ka8olou kala grafika kai kanoun kai problimata ara pame se pexnidia n-gage ektos kai an iparxi kai kana java pou na exi endiaferon to Puzzle Bobble pezi sto 7610; iparxi kapio pexnidi san to SPACE IMPACT efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (25 Νοέ. 2004 , 19:09) [...] iparxi kapio pexnidi san to SPACE IMPACT efxaristo Ένα καινούριο που κυκλοφόρησε σαν το space impact είναι το "A bad day in space" και φαίνεται αρκετά καλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (25 Νοέ. 2004 , 20:14) Ένα καινούριο που κυκλοφόρησε σαν το space impact είναι το "A bad day in space" και φαίνεται αρκετά καλο. pou mporo na to bro; ine java; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Όχι, είναι .sis με αρκετά καλά γραφικά και χιούμορ! Θα το βρείς στο #aivanet (κάνε κλικ στην υπογραφή μου εκει που λέω για το aivanet). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 pedia exo katevasei to call of duty alla otan to ekana unzip itan enas fakelos me ola ta arxia tou pexnidiou mesa alla kanena apo ta file den ixe katali3i .sis oute .app ti prepei na kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (25 Νοέ. 2004 , 20:48) Όχι, είναι .sis με αρκετά καλά γραφικά και χιούμορ! Θα το βρείς στο #aivanet (κάνε κλικ στην υπογραφή μου εκει που λέω για το aivanet). 8a mporouses na mou to stilis epidi den to brisko sto aivanet andreas@moysys.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (25 Νοέ. 2004 , 21:28) pedia exo katevasei to call of duty alla otan to ekana unzip itan enas fakelos me ola ta arxia tou pexnidiou mesa alla kanena apo ta file den ixe katali3i .sis oute .app ti prepei na kano? To call of duty είναι n-gage game, οπότε δεν έχει sis. Απλά περνάς με έναν card-reader όλο το φάκελο που υπάρχει μέσα στο system/apps/ μέσα στη κάρτα στο Ε:system/apps. Ο φάκελος νομίζω είναι ο 6R48 αυτόν αντιγράφεις καθώς επίσης και τα αρχεία των φακέλων data, libs στους αντίστοιχους φακέλους του E:system Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 συγνώμη αν έχει απαντηθεί. που μπορώ να βρω roms για το gamephone advance? ευχαριστώ! Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 http://emu-russia.km.ru/data/listroms_en.php?sid=gb http://emu-russia.km.ru/data/listroms_en.php?sid=gbc Πρίν λίγο τα ξέθαψα! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Καλησπερα.Φιλε hostolis οταν κανω κλικ στο λινκ του #aivanet στην υπογραφη σου,με πεταει εκτος σελιδας,κλεινει τον internet explorer εμφανιζοντας μου οτι "η εφαρμογη παρουσιασε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της".μηπως ξερεις γιατι γινεται αυτο? Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Περίεργο.. Θα έπρεπε να μην κλείνει η σελίδα, αλλα να ανοίγει το mIRC και να σε πάει κατευθείαν στο #aivanet στον irc.efnet.nl.. Ποιον browser χρησιμοποιείς; Το mIRC το έχεις εγκατεστημένο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 gia na pexo tetia paixnidia apo edo http://emu-russia.km.ru/stats_top100.php?sid=gbc tha prepei na peraso to go boy plus;:) (den thimake kai kala exo kero na paixo!) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Θελω να ρωτησω κατι για το Povket Kingdom.Το εβαλα μα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει σφαλμα συστηματος.Πρεπει να μου λειπουν καποια αρχεια και δεν ξερω τι να κανω. Μηπως θα μπορουσε καποιο καλο :whistle: παιδι να μου στειλει τον φακελο 6RAH (οχι σε *.rar) στο e-mail μου? Ευχαριστω! trevlakisg@yahoo.gr Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Totos (26 Νοέ. 2004 , 15:08) Θελω να ρωτησω κατι για το Povket Kingdom.Το εβαλα μα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει σφαλμα συστηματος.Πρεπει να μου λειπουν καποια αρχεια και δεν ξερω τι να κανω. Μηπως θα μπορουσε καποιο καλο :whistle: παιδι να μου στειλει τον φακελο 6RAH (οχι σε *.rar) στο e-mail μου? Ευχαριστω! trevlakisg@yahoo.gr Δυσκολο να γινει αυτο, αφου εινα μεγαλο σε μεγεθος. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Ποσα ΜΒ πρεπει να ειναι ο φκελος 6RAH? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Βλέπω εδω και καιρό στην τηλεόραση να διαφημίζει το παιχνιδι SIMS για το n gage. Αυτο το παιχνίδι κικλοφορει σε i*r*c* :o και επισης θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να τρέξει σε 6600 (οπως το tomb raider, τo puyo και τα υπολοιπα παιχνίδια του ngage). Sorry αν απαντήθηκε σε προηγούμενα post :whistle: Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (26 Νοέ. 2004 , 14:02) gia na pexo tetia paixnidia apo edo http://emu-russia.km.ru/stats_top100.php?sid=gbc tha prepei na peraso to go boy plus;:) (den thimake kai kala exo kero na paixo!) Yep, κατέβασε το goboy/goboy plus ή το gamephone advance και θα τα παίζεις ΟΛΑ. Εγώ προσωπικα χρησιμοποιώ το goboy και δεν έχω πρόβλημα (μονο που δεν εχουν ήχο τα παιχνίδια). Τα παιχνίδια κολλάνε λίγο στην ταχύτητα μόνο όταν κάνεις save, και το κόλλημα κρατάει για 7-8 δευτερόλεπτα ;) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nondaz (26 Νοέ. 2004 , 15:45) Βλέπω εδω και καιρό στην τηλεόραση να διαφημίζει το παιχνιδι SIMS για το n gage. Αυτο το παιχνίδι κικλοφορει σε i*r*c* :o και επισης θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να τρέξει σε 6600 (οπως το tomb raider, τo puyo και τα υπολοιπα παιχνίδια του ngage). Sorry αν απαντήθηκε σε προηγούμενα post :whistle: Όχι, δεν παίζει.. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Epekse se kanena 7610 to call of duty tou n-gage? emena pantws oxi.. :( kanena apo ta teleutaia pou na pezei se 7610 kseroume i mpa?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 oops! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος meres (26 Νοέ. 2004 , 20:29) Epekse se kanena 7610 to call of duty tou n-gage? emena pantws oxi.. :( kanena apo ta teleutaia pou na pezei se 7610 kseroume i mpa?! Kai se mena file to call of duty den epeze...Episeis dokimasa to Colin Mcrae Rally 2005 to opoio epeze alla me xalia xrwmata!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (25 Νοέ. 2004 , 17:58) Πρωτα ανοιγεις το παιχνιδι και μετα καλεις τον αριθμο... ;) to dokimasa kai afto alla tpt :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousak23 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 PAIDES AFOY FTASATE STON ARH MPOREI KAPOIOS NA MOY PEI OTAN KATA THN EGKATASTASH TOY ARXEIOY JAR ME BGAZOYN OLA TO MYNHMA H EFARMOGH EKLEISE CHILDINSTALLER KAI PAPALA META. ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΤΗΝ ΜΜC KAI ΕΣΒΗΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ TOMB RAIDER ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΗΓΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΕΙΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ TOMB RAIDER ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.. ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 sousak23 για να κανεις format στην μνημη του τηλεφωνου πληκτρολογεις *#7370# ή για hard reset κρατας πατημενα το πρασινο πληκτρο,*,3 καθως ανοιγεις το κινητο μεχρι να δεις την ενδειξη formatting στην οθονη. Υ.Γ. Αν μπορεις γραφε με μικρα γιατι με τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts