mimo Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έχω θέμα γιατί δεν σταματά να στέλνει ειδοποιήσεις παρόλο που τις έχω διαβάσει και έχω κάνει clear. Για παράδειγμα στο Viber. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχω θέμα γιατί δεν σταματά να στέλνει ειδοποιήσεις παρόλο που τις έχω διαβάσει και έχω κάνει clear. Για παράδειγμα στο Viber. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το 5αρι. Τις διαγράφω και εμφανίζονται μετά από κάποιο χρόνο. Δεν θυμάμαι όμως εαν τις διαβάσω τελικά στο κινητό τότε δεν ξανα εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Στα 26.3$ με priority direct mail από banggood με το κουπόνι BG22Honor4 για όποιον ενδιαφέρεται. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 (edited) Στα 26.3$ με priority direct mail από banggood με το κουπόνι BG22Honor4 για όποιον ενδιαφέρεται. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Φίλε μου την πάτησα με banggood χοντρά με honor band 5. Απαράδεκτο after sales service. Πρακτικά ανύπαρκτο. Μετά από το δεύτερο update μέσω huawei health οθόνη σβηστή για 2 ημέρες. Άναβε για ένα λεπτό και πάλι τα ίδια. Το έστειλα πίσω μετα από dispute μεσω paypal και περιμένω να πάρω πίσω τα χρήματά μου. Εκατό φορές από Ελλάδα με εγγύηση 1 έτος. Αγόρασα από εδώ και ησύχασα. Οι τύποι με δούλευαν στην ψύχρα... Edited November 18, 2019 by kirdim71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Φίλε μου την πάτησα με banggood χοντρά με honor band 5. Απαράδεκτο after sales service. Πρακτικά ανύπαρκτο. Μετά από το δεύτερο update μέσω huawei health οθόνη σβηστή για 2 ημέρες. Άναβε για ένα λεπτό και πάλι τα ίδια. Το έστειλα πίσω μετα από dispute μεσω paypal και περιμένω να πάρω πίσω τα χρήματά μου. Εκατό φορές από Ελλάδα με εγγύηση 1 έτος. Αγόρασα από εδώ και ησύχασα. Οι τύποι με δούλευαν στην ψύχρα...Εντάξει τώρα τι θες να σου πούμε; Ότι δεν έχει ξανασυμβεί στις δεκάδες χιλιάδες αγορές; Από Ευρώπη ή Κίνα; Φαντάσου να σκεφτόμασταν όλοι σαν εσένα. Δηλαδή με μια αγορά να λες κόβω τις αγορές απέξω. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 (edited) Να μην μου πεις τιποτα φιλε. Απλά αποδείχτηκε ότι εαν χρειαστεις εγγύηση βραστα. Αυτή την στιγμή κάνει απο skroutz 31 με 32. Και με τιμολόγιο εαν έχεις 26€. Με εγγύηση. Φυσικά μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν είπα σε κανένα να μην αγοράζει γενικά από Κίνα. Αλιμονο. Φιλικά πάντα. Edited November 19, 2019 by kirdim71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Έστειλες μήνυμα δηλαδή στο banggood και τι σου είπε, ότι δεν έχεις εγγύηση;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Έστειλες μήνυμα δηλαδή στο banggood και τι σου είπε, ότι δεν έχεις εγγύηση;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου 22/10 παρέλαβα to band 5. Σε 2 ημέρες μπρίκαρε όπως περιέγραψα. Έστειλα επανειλημμένα μηνύματα στην banggood και μίλησα ανα 2 με 3 ημέρες με εκπρόσωπο τους. Κάθε φορά μου έλεγαν το βάλαμε σε προτεραιότητα και σε 24 με 48 ώρες θα σας στείλουμε μήνυμα με την προτεινόμενη λύση. Έτσι πέρασαν 10 ημέρες και δεν στείλανε το παραμικρό. Αναγκάστηκα να ανοίξω claim στο paypal και το μόνο που βρήκα κοντινό ήταν ότι το προϊόν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που έλαβα. Προχώρησα σε dispute. Η πίεση είχε αποτέλεσμα και η paypal μου είπε να το στείλω πίσω Κίνα για να πάρω τα χρήματά μου πίσω. 25 + 3 μεταφορικά. Πλήρωσα ακόμη 6 ευρώ για να το στείλω. Το παρέλαβαν προφανώς όπως φαινόταν και στην παρακολούθηση δέματος. H paypal απέρριψε την αξίωση μου γιατί το band ήταν σύμφωνο με αυτό που μου είχαν στείλει. Οπότε δικαίωσαν την banggood! Φυσικά δεν κάθισα έτσι και τους έστειλα ένα όμορφο μήνυμα. Με την δε banggood μίλησα ξανά πριν 10 ημέρες και φυσικά ζήτησα τα χρήματά μου πίσω. Μου είπαν όταν περαστεί στο σύστημά τους ότι το παρέλαβαν θα με ειδοποιήσουν. Φυσικά τίποτα έως τώρα. Εαν αυτό οι Κινέζοι το ονομάζουν after sales customer service γελάνε και οι πέτρες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!! Θα επιμείνω και αυτήν την εβδομάδα έως να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Εκατό φορές από Ελλάδα με εγγύηση 1 χρόνο τώρα που έχει μόνο 32 με ΦΠΑ και με τιμολόγιο βγαίνει ελάχιστα ακριβότερο από Κίνα. Ας πρόσεχα... Τελικά αγόρασα από Ελλάδα και τουλάχιστον το απολαμβάνω στο χέρι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Ήρθε νέα αναβάθμιση. Καλό που το υποστηρίζει ακόμα η εταιρία το band. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Παιδιά μιας και έχω αναφέρει την εμπειρία μου θεωρώ καλό να σας πω ότι τελείωσε η ταλαιπωρία μου με την banggood. Μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες με το chat τους και ενώ ΠΟΤΕ δεν λάμβανα emails τους όπως μου λέγανε ότι έχουν στείλει αλλά λαμβάνω στο ίδιο email άπειρα προωθητικά email, τελικά μετά από έναν μήνα που το έχουν παραλάβει πίσω, εδέησαν και μου επιστέψαν 25+3 ευρώ τα μεταφορικά. Φυσικά έχασα τα 6 που το έστειλα πίσω. Δύο μήνες ταλαιπωρία και άπειρες ώρες σε paypal και banggood για να βρω το δίκιο μου. Πραγματικά πολύ κακή εμπειρία με το after sales service τους. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Παιδιά μιας και έχω αναφέρει την εμπειρία μου θεωρώ καλό να σας πω ότι τελείωσε η ταλαιπωρία μου με την banggood. Μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες με το chat τους και ενώ ΠΟΤΕ δεν λάμβανα emails τους όπως μου λέγανε ότι έχουν στείλει αλλά λαμβάνω στο ίδιο email άπειρα προωθητικά email, τελικά μετά από έναν μήνα που το έχουν παραλάβει πίσω, εδέησαν και μου επιστέψαν 25+3 ευρώ τα μεταφορικά. Φυσικά έχασα τα 6 που το έστειλα πίσω. Δύο μήνες ταλαιπωρία και άπειρες ώρες σε paypal και banggood για να βρω το δίκιο μου. Πραγματικά πολύ κακή εμπειρία με το after sales service τους. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία! Το paypal έχει υπηρεσία όπου σου επιστρέφει το κόστος μιας επιστροφής που έκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Καλή χρονιά. Λοιπόν από την 1/1 σταμάτησε να κατεβάζει δεδομένα ύπνου στην συσκευή. Δεν υπάρχουν λέει. Έχετε ιδέα ; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Καλή χρονιά. Λοιπόν από την 1/1 σταμάτησε να κατεβάζει δεδομένα ύπνου στην συσκευή. Δεν υπάρχουν λέει. Έχετε ιδέα ; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενημερωσε το health. Εχει βγει update που το διορθωνει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Το διαπίστωσα στην πράξη. Με μια ενημέρωση της εφαρμογής έστρωσε. Απλά δεν είχα συνηθίσει τέτοια συμπεριφορά απ' το "πακέτο" εφαρμογής - band. Κατέβασε όλες τις μέρες που έλειπαν. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υ.Γ. το υποψιάστηκα όταν είδα τα ίδια προβλήματα και με το "5". Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Στο 4 που εχω,όταν αποσυνδέεται λόγω απόστασης από το κινητό,μετά δε συνδέεται αυτόματα αλλά πρέπει να ξεκλειδώσω τουλάχιστον το κινητό..κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Στο 4 που εχω,όταν αποσυνδέεται λόγω απόστασης από το κινητό,μετά δε συνδέεται αυτόματα αλλά πρέπει να ξεκλειδώσω τουλάχιστον το κινητό..κάνω κάτι λάθος?Έχεις εξαιρέσει την εφαρμογή health από τη βελτιστοποίηση μπαταρίας? Γενικά θα πρέπει η εφαρμογή health να μένει πάντα ανοικτή στη μνήμη του κινητού και να μην κλείνει. Οπότε δες τι ρυθμίσεις χρειάζονται στο κινητό σου για να γίνει αυτό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Έχεις εξαιρέσει την εφαρμογή health από τη βελτιστοποίηση μπαταρίας? Γενικά θα πρέπει η εφαρμογή health να μένει πάντα ανοικτή στη μνήμη του κινητού και να μην κλείνει. Οπότε δες τι ρυθμίσεις χρειάζονται στο κινητό σου για να γίνει αυτό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ναι το έχω κάνει..δε ξέρω γιατί συμβαίνει.Συνδεεται ξανά μόλις ξεκλειδώσω το κινητό,δε χρειάζεται να ανοίξω την εφαρμογή. S9+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Το paypal έχει υπηρεσία όπου σου επιστρέφει το κόστος μιας επιστροφής που έκανες. Εδώ το paypal μου απέρριψε το αίτημά μου και θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί τους για 6€? Μπορεί και να το κάνει αλλά οι αντοχές μου εξαντλήθηκαν με την ταλαιπωρία που τράβηξα ήδη... Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Ήρθε ένα update σήμερα. Διορθώσεις γνωστών bugs έγραφε το changelog. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts