Jump to content

Ηλεκτρονική δικτατορία;

woudoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pios se ebodise na milises kai pios den thelei na akougete i foni sou re vuduli? me tetia 'treleneste' kai nomizete oti akoma iparxei xuda kai fasismos, lexoules pou ixoun asxima sta aftia orismenon kai 2 apotelesmata exoun i na piasoun (spania) i na prokaloun aidia ston allon se tetio vathmo pou na mhn borei na se akouei. mallon kapos etsi vgike to siberasma oti den theloun na akougeste. anamasate sinexos ta idia pragmata provalodas oti katapiezeste den sas afinoun na milate kai alla tetia. aman pia ftanei. mila (oxi esi genika milao) alla

lege pragmata ta opia adapokrinode sthn pragmatikotita.

kai 100 selides na ftasei afto to thema to mono simio pou tha simfonisoume einai oti diafonoume

kalos i kakos eite mas aresi ite oxi iparxoun toso megaloi kindinoi(ke den einai sthn fadasia mouafto oute mou to exoun valei sto kefali mou) pou ola ayta peri kameron, sinomilion klp einai anagaio kako gia na mhn exoume xeirotera kaka

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λίγες σελίδες πριν παρέθεσα τη γνώμη του Μάικλ Δερτούζου (καθηγητής του ΜΙΤ και διευθυντής του Εργαστηρίου της Επιστήμης των Υπολογιστών, μακαρίτης πια) ο οποίος έλεγε ότι τεχνολογία και η επικοινωνία διώχνουν μακριά τον ΜΑ ακριβώς επειδή κάνουν τη φωνή του ατόμου να ακούγεται περισσότερο. Ο Γουντούλις το άφησε ασχολίαστο. Προτιμά να ακούει τους φωνασκούντες αρθρογράφους της Καθημερινής και του Ριζοσπάστη.

Παρακάτω παρέθεσα τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μετριάσουμε τις συνέπειες από την "εισβολη" των εταιριών στην προσωπική μας ζωή. Ο Γουντούλις το άφησε ασχολίαστο. Προτιμά απλώς να λέει "βοήθεια, κλέφτες" αντί να προτείνει τι τέλος πάντων να κάνουμε.

Πιο πριν είπα ότι είναι αστείο να λεει κάποιος ότι παρακολουθείται η προσωπική του ζωή όταν ο ίδιος την αναλύει με το νι και με το σίγμα σε φόρουμ στο Ίντερνετ. Ο Γουντούλις δεν θέλει κάμερα στην κρεβατοκάμαρά του αλλά έχει γράψει προσωπικά του πράγματα στο φόρουμ που αφορούν στην κρεβατοκάμαρά του.

Δεν λέω ότι καλώς γίνεται ότι γίνεται με τις καταγραφές. Λέω ότι εστιάζουμε με λάθος τρόπο σε λάθος σημεία. Η τεχνολογία προχωρά και δεν μπορούμε να τη σταματήσουμε. Ας βρούμε τρόπους να μην γινόμαστε αντικείμενα. Πάντα βρίσκαμε.

Συνεπώς, ακόμη και αν επαληθευτεί το χειρότερο σενάριο, εμείς οι πολίτες έχουμε τον τρόπο να το ανατρέψουμε. Αρκεί να μην έχουμε τους κινδυνολόγους να μας ζαλίζουν.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Απ'ότι κατάλαβα εγώ είμαι το μαύρο πρόβατο και πρέπει να απολογηθώ για κάτι ?

Δεν κατάλαβα απο που έβγαλες το συμπέρασμα ότι πρέπει να απολογηθείς για κάτι..Εγώ ζήτησα απλά την γνώμη σου για το αν συμφωνείς ή όχι γενικά με τις κάμερες μιας και αυτές εμπίπτουν στο όλο θέμα περί παρακολούθησης και ίσως παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Δεν κατάλαβα απο που έβγαλες το συμπέρασμα ότι πρέπει να απολογηθείς για κάτι..Εγώ ζήτησα απλά την γνώμη σου για το αν συμφωνείς ή όχι γενικά με τις κάμερες μιας και αυτές εμπίπτουν στο όλο θέμα περί παρακολούθησης και ίσως παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Δεν είπα για σένα Βασίλη μου :)

Τώρα καλούμαι να απαντήσω σε αυτό

" Ο Γουντούλις δεν θέλει κάμερα στην κρεβατοκάμαρά του αλλά έχει γράψει προσωπικά του πράγματα στο φόρουμ που αφορούν στην κρεβατοκάμαρά του. "

Ναι ρε φίλε είχα πει για τη κρεβατοκάμαρά μου σε κάποιο ανάλογο τόπικ

Και ? πρέπει δηλαδή αυτό να ανασύρεις ως παράδειγμα ?

Αλλωστε απ'ότι βλέπω μέχρι στιγμής με έχετε πει και κου-μ-ου-νι-στή ( καθ΄ότι κάποιος θεώρησε να πει ότι το κείμενο που έγραψα το πήρα από το Ριζοσπάστη ) έγραψα και από καθημερινή κείμενο βέβαια αλλά αυτό δεν το θεώρησε σωστό να το αναφέρει

Οσο για την εμμονή του Αλκη να νιώθει την λογική του Μπλέρ ταυτόσημη με τη δική του , δεν επιμένω να αλλάξω γνώμη ούτε αυτουνού ούτε κάποιου άλλου.

Εγώ έβαλα ένα κείμενο που είχα πρωτοδιαβάσει για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ δικτατορία και το έβαλα για να ενημερωθούν και εδώ κάποιοι γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχουν και άνθρωποι που δε γουστάρουν πχ να τους ηχογραφούν όταν κλαίνε στο τηλέφωνο για τη γκόμενά τους

Οβελίξ αν σε ζαλίζω ( ως κινδυνολόγος ) τότε μπορείς απλά να μη διαβάζεις πράγματα που σε ζαλίζουν

Δραμαμινούλα :wacko:

" na prokaloun aidia ston allon se tetio vathmo pou na mhn borei na se akouei. mallon kapos etsi vgike to siberasma oti den theloun na akougeste....anamasate .....

Προς τι ο πληθυντικός ? ανήκω σε καμμιά οργάνωση και δε το ξέρω και παλεύω για τα δικαιώματα του πολίτη ? ένας είμαι δεν είμαι δέκα να με κατατάσεις σε ομάδες

ola ayta peri kameron, sinomilion klp einai anagaio kako gia na mhn exoume xeirotera kaka

Εχεις δίκιο . Υποκλίνομαι στον Μπους και στον Μπλερ και αφήνω την σωτηρία μου και την προστασία μου σε αυτούς . Δεν πρόκειται ποτέ να τους πω όχι ή να βγω στους δρόμους να παραπονεθώ για κάποιο μελλοντικό έγκλημα .

Ακόμα και αν έρθει η στιγμή που ο Μπους θα βοηθάει πχ τους τούρκους να πάρουν ολόκληρη τη Κύπρο εγώ θα υποκλιθώ γιατί με προστατεύει από τους τρομοκράτες

Ακόμα και αν σκοτώνει παιδάκια και αμάχους αύριο μεθαύριο στη χώρα μου όπως έκανε στη Γιουγκοσλαβία πχ ή στο Ιρακ κτλπ δεν θα πω όχι ούτε θα αντιδράσω γιατί ο Μπους με προστατεύει και μου παρέχει ασφάλεια από τους τρομοκράτες

Διότι οι τρομοκράτες είναι χαζοί και δεν θα βρουν τρόπο επικοινωνίας ή κρυπτογραφικές μεθόδους

Τώρα αυτό ήταν . Τελείωσε η τρομοκρατία και το έγκλημα

Τώρα θα έχουμε για πάντα ειρήνη με την παρακολούθηση των συνομιλιών μας

....................... δουλευόμαστε μάλλον

Γουντούλη

Το πνεύμα του κειμένου μου (όπως όλοι κατάλαβαν) δεν έχει να κάνει με το τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρά σου ή τι ψηφίζεις. Θα ήμουν γελοίος και ποταπός αν ήταν έτσι. Το πνεύμα του κειμένου μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι παραπονιέσαι για παρακολούθηση και καταγραφή στοιχείων και συνηθειών που εσύ ο ίδιος έχεις γράψει σε δημόσιο φόρουμ.

Επίσης στο #102 αναφέρω επί λέξει "Προτιμά να ακούει τους φωνασκούντες αρθρογράφους της Καθημερινής και του Ριζοσπάστη", δεν σε είπα κομμ-ουνιστή και εξακολουθώ να απορώ γιατί δεν σχολιάζεις καθόλου τις επί της ουσίας επισημάνσεις μου που δεν αφορούν στο άτομό σου αλλά γενικά στην κατάσταση.

Όποιος με ηχογραφεί όταν κλαίω στο τηλέφωνο για τη γκόμενά μου είναι για λύπηση. Αν υπάρχει άνθρωπος που πληρώνεται για αυτό, τι να πώ; Η εταιρία του θα χρεοκοπήσει ή, αν είναι πράκτορας, θα πεθάνει από βαρεμάρα. Ας κοπιάσει λοιπόν. :p

Επίσης, έλεος με τις υπερβολές και την πονηρή ρητορεία. "Αν δεν με ακούσετε οι Τούρκοι θα πάρουν ολόκληρη την Κύπρο, ο Μπους θα σκοτώσει και άλλα παιδάκια και οι τρομοκράτες θα αλωνίζουν ελεύθεροι και κρυπτογραφημένοι".

Σιγά ρε μεγάλε. Είπαμε, όσο η εξουσία καθιερώνει τρόπους ελέγχου τόσο οι πολίτες θα βρίσκουν τρόπο να αντιδρούν. Εϊναι φυσική διαδικασία και τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των πολιτων της Eυρώπης θα ενεργήσουν και αυτή τη φορά.

...Τώρα θα έχουμε για πάντα ειρήνη με την παρακολούθηση των συνομιλιών μας...

Ξύπνα μεγααααλεεεεεεεεεεεεε. Και ποιος σου είπε οτι τα τηλέφωνά σου ήταν ποτέ ασφαλή?? Χχαχαχαχα!! Στο στρατό που ήμουν, όλα τα τηλέφωνα είχαν αυτοκόλλητο επάνω "Προσοχή, ο εχθρός ακούει". Σε όλες τις σελίδες του www με συμβουλές για την ασφάλεια λένε "ποτέ μην στέλνετε εμπιστευτικές πληροφορίες με e-mail". Ένα σωρό καταζητούμενοι συνελήφθησαν επειδή (μεταξύ άλλων) εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούν κινητά και e-mail. Και εσύ έρχεσαι ΣΗΜΕΡΑ και μας λες ότι (με την ευκαιρία των νέων διαβατηρίων, άσχετο) θα μας παρακολουθούν τα τηλέφωνα για να μαθουν αυτά που εσύ ο ίδιος έχεις πει στα δημόσια φόρα.

Υ.Γ. Ξαναρωτάω: Ο Δερτούζος και ο Negroponte έχουν λιγότερη αξία από τους αρθρογράφους της Καθημερινής και του Ριζοσπάστη??

"Το πνεύμα του κειμένου μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι παραπονιέσαι για παρακολούθηση και καταγραφή στοιχείων και συνηθειών που εσύ ο ίδιος έχεις γράψει σε δημόσιο φόρουμ"

Ακου κούκλε εγώ όταν γράφω στο φόρουμ γράφω ως Woudoulis δεν γράφω ως Αλέξης Γεωργίου με ΑΦΜ 5040390903902394024234 και γιαυτό βγάζω τα σώψυχά μου και τα μοιράζομαι με κάποιους που δεν με πολυνοιάζει κι όλας αν τους ενοχλήσει πως νιώθω εγώ

Αυτό είναι και η ομορφιά του νετ . Οτι μιλάς άνετα

Από εκεί και πέρα είναι πολύ διαφορετικό αυτό από αυτό που συμβαίνει

Βαρέθηκα όμως να αναμασάμε τα ίδια

Αμα έχεις κάποια στοιχεία που θα βοηθήσουν στη συζήτση βάλτα να συνεχίσει

μπορεί να μην δίνεις το όνομα σου εδώ όμως με πολύ εύκολο τρόπο (οι διαχειριστές του site καταρχήν) ξέρουν πολλά στοιχείς για σένα και πιστεψεμε δεν είναι τιποτα να βρεθεί το αφμ σου έτσι όπως exoume γίνει και πολλά αλλα στοιχεια μέσα από το pc σου όσα προγράμματα ασφαλειας και αν έχεις, δεν υπάρχει ανωνυμία στο internet xexase to αυτό(toulaxiston oxi gia tous ligous. gia tous pollous borei na eisai anonimos). δεν σε χαρακτήρισα κουμ*****στή (άσχετα αν είσαι η όχι) αλλα η γνώμη σου ταυτίζεται με πολλών άλλον ανεξαρτητου πεποιθήσεως οποτε σε συμπεριέλαβα σε αυτήν την "κατιγιρια" ανθρώπων που έχουν αυτή την άποψη. "γιαυτο" ο πληθυντικός. όσο για την ταύτιση τον απόψεων μου με τον bus τον μπλέρ και llaa τέτοια ωραία πραγματάκια που έγραψες είναι πολύ ωραία bravo. και με τον χίτλερ είχα κάποιες κοινές απόψεις και με τον παπαδόπουλο και με πόλους άλλους. τι πάει να πει αυτό ότι με το που θα λέω κάτι σχετικό με αυτούς θα ταυτίζεις τις απόψεις μου με τις δικες τους προπαγανδίζοντας έτσι τους υπολοιπους κάνοντας τους να πιστεύουν ότι εγώ είμαι ο κακός (αφού στα ματια του κόσμου και όχι άδικα αυτοί οι άνθρωποι έχουν χαρακτηριστεί ως κακοί). αν θέλεις να παίξουμε με τις λεξούλες εδώ δεν έχω κανένα "προβλια" να το κάνουμε. και αυτή η τακτική που ακολουθείς εσύ συμβαδίζει με τους κουμ*****στές οποτε μπορώ και εγώ να σε κατατάξω "εκιε". τώρα αν εσύ ντρέπεσαι να πεις τι πιστεύεις η ακόμα καλύτερα (αν και δεν πρόκεται να το παραδεχθείς) δεν μπορείς να υποστήριξης τις απόψεις που υποστηρίζεις είναι δικό σου θέμα

. και με τον χίτλερ είχα κάποιες κοινές απόψεις και με τον παπαδόπουλο και με πόλους άλλους. τι πάει να πει αυτό ότι με το που θα λέω κάτι σχετικό με αυτούς θα ταυτίζεις τις απόψεις μου με τις δικες τους προπαγανδίζοντας έτσι τους υπολοιπους κάνοντας τους να πιστεύουν ότι εγώ είμαι ο κακός (αφού στα ματια του κόσμου και όχι άδικα αυτοί οι άνθρωποι έχουν χαρακτηριστεί ως κακοί).

Ρε φίλε με δουλεύεις ? αυτό που λες να μη κάνω εγώ το κάνεις εσύ

Εσύ έβαλες τον πληθυντικό κατατάσοντάς με σε ομάδες που με το μυαλό σου έφτιαξες

Τεσπά

Το θέμα είναι κρίμα να κλειδωθεί επειδή εσύ προσπαθείς να με προσβάλεις

Ενα και ένα κάνουν δύο

Εσένα δεν σε ενοχλεί που καταγράφουν το γεωγραφικό σου στίγμα πχ , εμένα με ενοχλεί

Και με ενοχλεί γιατί ο κακός θα βρει τρόπο να είναι κακός

Αλλωστε απ'ότι βλέπω ήδη έχουμε μπει στο τρυπάκι του όποιος θέλει να μιλάει για ελευθερία και δημοκρατία είναι ύποπτος για τρομοκρατία

Και αυτό το κάνεις και εσύ όταν λες "δεν έχω τίποτα να φοβηθώ .Οποιος έχει να φοβηθεί από τη παρακολούθηση είναι ο κακός"

Αρα ? αυτόματα εγώ είμαι ο κακός επειδή δεν θέλω να ξέρει Η ΤΙΜ πχ ότι κάθε μέρα παίρνω τις 8 και δέκα το μετρό και κατεβαίνω πχ Πειραιά

Εκφράζεις την άποψή σου εδώ με ελευθερία ανήκουστη σε άλλα μέρη του κόσμου, με ελευθερία ανήκουστη ακόμη και στην Ελλάδα τρεις δεκαετίες πριν. Και μας λες ότι έχουμε ηλεκτρονική δικτατορία????

Αμα έχεις κάποια στοιχεία που θα βοηθήσουν στη συζήτση βάλτα να συνεχίσει

μηνύματα #73 και #102, απόψεις Δερτούζου, μήνυμα #105 δύο τελευταίες παράγραφοι. Αλλά μάλλον για σένα "βοηθόύν τη συζήτηση" μόνο οι απόψεις τύπου "δικτατορίααα!! Κλεφτεεες!! Μας παρακολουθουουουουουουνν!!"

Αλλωστε απ'ότι βλέπω ήδη έχουμε μπει στο τρυπάκι του όποιος θέλει να μιλάει για ελευθερία και δημοκρατία είναι ύποπτος για τρομοκρατία

Χαχαχαχα! Σιγά ρε μέγιστε μην σε υποψιαστούμε και για επανάσταση. :p

δεν θέλω να ξέρει Η ΤΙΜ πχ ότι κάθε μέρα παίρνω τις 8 και δέκα το μετρό και κατεβαίνω πχ Πειραιά

Και πώς θα σε βρίσκουν οι κλήσεις σου ρε (....censored....). Εκτός του ότι αρχίζεις και γίνεσαι παράλογος, επιμένεις να μην απαντάς στα ουσιαστικά. Το ότι τα τηλέφωνα δεν ήταν ποτέ ασφαλή ήδη από την εποχή του Γκράχαμ Μπελ τώρα το ανακάλυψες;

Είσαι ο μόνος στο θρεντ (άντε να υπάρχει κι άλλος ένας) που βρίσκεις τον τίτλο "Ηλεκτρονική Δικτατορία" αντιπροσωπευτικό της πραγματικότητας. Μετά από εκατόν-τόσα μηνύματα δεν έχεις αλλάξει στο παραμικρό άποψη και προτιμάς να πιστεύεις τους γηραιούς και αρτηριοσκληρωτικούς δημοσιογράφους και δικαστικούς (που ανάθεμα αν έχουν αγγίξει ποτέ keyboard) της Ελλάδας αντί για τους πρωτοπόρους της έρευνας και της ελεύθερης σκέψης παγκοσμίως.

Τέλος, δεν διακρίνεις το παράλογο του τίτλου σου από τη στιγμή που ποτέ πριν στην ανθρώπινη ιστορία τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να εκφραστούν τόσο ελεύθερα, τόσο άμεσα και τόσο μαζικά όσο στα φόρα του Ίντερνετ??

to thema mas den ine oi pepithiseis sou opote asto anyway den prospatho oute na allaxo thn gnomi sou (pou den me apasxoli aloste) oute na se prosvalo oute tipota. tis apopseis sou sxoliazo apla kai mono kai paratheto tis dikies mou. ayto gia to tripaki pou to vrikes kai to petas etsi? eipa ego oti ise tromokratis? oso gia to epanastatis edo thelo na epiplixo ton fillo OveLix giati oloi aytoi pou katatasode se ekeinous tous xorous( eite anikei o wudulis ekei eite oxi) apokaloun tous eaytoys tous epanastates opote legodas kati tetio pisteuo oti ton thigei pragma pou paraviazei tous kanones orthis leitourgias tou forum kai oute prokete na klisei to thema an apla parathetoume tis apopseis mas xoris na tis xromatizoume opos kaneis esi.

odos re ovelix oi kliseis pos vriskoun ton dromo kai pigenoun sto kinito? den katapatoun ta prosopika dedomena tou katoxou tou pou vriskoun amesos pou vriskete? :lol: :lol: :lol:

xexasa oi apopseis vasi ton opion se xaraktirisa itan akrees kai ekfrazoun thn merida plithismou anthropon pou se katetaxa. an sou elega ego oxo oi xenoi thanatos se olous ektos apo tous ellines kai alla tetia akrea den tha me eleges fasisti kai ratsisti? kai me to dikio sou. kai tote ego (ipothetika milao pada an ta elega ayta den ta ipostirizo) tha sou elega ta epixeirimata mou vasi ton opion sou leo aytes tis apopseis mou. den tha espayda na diapseuso ton xaraktirismo pou mou edoses. tha sou doso kai ena akoma paradeigma. an sou evaza ena apospasma apo mia akrodexia efimerida den tha mou edines pali xaraktirismous??

Το ερωτηματικό δεν το είδατε στο τέλος του θέματος "Ηλεκτρονική δικτατορία ? ? ? ? ? ? "

Να προσέχετε και μετά να μιλάτε

Το θέμα ήταν για να πείτε τις γνώμες σας .Τις είπατε τελείωσε.

Οχι για να κοροιδεύετε

Επίσης Οβελίξ και Αλκης ....... υπάρχουν και πράγματα που είναι κάποιος και φαίνονται χωρίς να τα γράφει στο φόρουμ

Φαίνονται από τον τρόπο που συζητά

deixe mou thn eironia pou sou ekana gia na sou apadiso me vasi ta osa exo grapsei kai oxi neon. an milas gia eironies apo allous tote na apeuthintheis se aytous. poia einai ayta pou fenode oti eimai? den paei tis ipate teliose. sizitisi kanoume, kai o skopos den einai na se thixoume. an den sou aresi i tropi pou exei parei to thema einai dikeoma sou na peis se kapion apo tous admin an klidosoun to thema alla einai arketsa endiaferousa i sizitisi kai pisteuo oti den se thigei kaneis prosopika

Αντε καιρός να κλειδώσει το θεματάκι αφού ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ δείξαμε πως μόνο για οδοντόβουρτσες μπορούμε να μιλάμε εδώ πέρα χωρίς να τσακωνόμαστε στο τέλος

etsi apadises se ola ayta pou se rotisa e? bravo. tora deixneis pios milaei mono gia ododovurtses kai distixos etsi dineis laves gia na sxolia. mazi me ayta mou edoses kai mia orea idea kai se proskalo edo na kanoume mia kouvedoula http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=95809

Κράτα τις λαβές σου κούκλε εγώ αποχωρώ από το θέμα . Αν απαντήσει κάνας άλλος και κρίνω ότι πρέπει θα απαντήσω.

Δεν υπάρχει λόγος να διαβάζουν όλοι την μεταξύ μας ασυννεοησία ;)

Φιλικά και bye

sorry,woudoulis που δεν συμμετάσχω και σε έχω αφήσει μόνο, αλλα δεν ειναι δυνατόν να καταφέρω να απαντώ σε παραληρήματα. Εξ'άλλου έχω εκλογές τώρα.:lol:

Έχει δίκιο ο αγαπητός μου Ovelix και οι ομοϊδεάτες του, χρήστη woudoulis.

Ίσως πρέπει να ασχοληθείς με το θέμα "Παπούτσια".Είναι από τα πλέον δημοφιλή του myphone.gr και σαφώς πιο εύπεπτο.

ΥΓ: Αναμένω με αγωνία το ακριβές κείμενο του Δρ. Δερτούζου που υποστηρίζει το θεσμοθετημένο (και άνευ όρων) φακέλωμα πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων από κρατικές αρχές.

Sakis Player χαχαχαχαχαχ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΦΑΚΕΛΩΣΕ ΜΕ με τα χίλια Δήμαρχε χαχαχαχαχαχαχαχα

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι μερικοί δεν μπορούν (ή μάλλον δεν θέλουν) να αντιληφθούν τις νέες μορφές ολοκληρωτισμού.

Πριν μερικά χρόνια, ανάλογα μέτρα θα είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε Ε.Ε. και Η.Π.Α.

Σήμερα όμως τείνουν να παγιωθούν στη συνείδηση μας ως "απολύτως φυσιολογικά" και "απαραίτητα" για την εξασφάλιση της "δημοκρατίας" και της "ευημερίας" του πολίτη.

Η οργουελλιανή "Φάρμα των Ζώων" σε όλο της το μεγαλείο....

Τι μετάλλαξη έπαθες εσύ ? εγώ δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα έχεις πει :p

Μάλλον μπερδευτήκαμε :p και φυσικά με πρόσβαλες χωρίς να σου έχω πει το παραμικρό

Αντίοχε, ο Δερτούζος είναι μακαρίτης (το έγραψα δυο φορες, σκέψου με πόση προσοχή διαβάζεις το θρεντ)

Γουντούλη, ο Αντίοχος είναι υπέρ σου και απλως κάνει πνεύμα (σκέψου με πόση προσοχή διαβάζεις και εσύ το θρεντ)

Σάκη, καλή επιτυχία, σε στηρίζω :)

pane oi ododovourtses, kleidothikan as sinexisoume edo afou den boro oute ena tetio aplo thema na stirixo kai klidothike amesos

gia pion logo den einai aparetita ayta ta metra? borei na mou exigisei kapios? me pion tropo tha vriskoun olous aytous pou kanoun eglimata? xexasate prin apo merikous mines sto londino pou eixan piasei merikous me arketa kila ekriktika mesa se ena diamerisma kai telika anatinaxtikan ekei mesa monoi tous? na thimiso oti apo sinomilies kai apo parakolouthiseis me kameres kai oxi mono tous eixan vrei. skeftite ti borusan na kanoun me tosa kila ekriktika kai posous athoous tha eixan parei mazi tous

Πότε ανέφερα ότι ο Δερτούζος είναι ζωντανός αγαπητέ Ovelix? Σέβομαι και την αντίθετη άποψη, όμως δεν νομίζω ότι υπήρξε τόσο απόλυτος

:)

Γουντούλη, ο Αντίοχος είναι υπέρ σου και απλως κάνει πνεύμα (σκέψου με πόση προσοχή διαβάζεις και εσύ το θρεντ)

Ε με είχε συνεπάρει το θέμα με τις οδοντόβουρτσες βλέπεις

Εχω μια φίλη την ΗΡΑ και θέλω να της πω πως εγώ δεν πάω στο πάρτυ γιατί έχουν ποτά μπόμπα και ΑΝ πάω θα της πω πως πάμε και τα λοιπά και τα λοιπά

Ακου τι μπορεί να πιάσει το μηχάνημα

χαχαχαχαχαχαχχα

Γειά σου ΗΡΑ

ΗΡΑ - ΑΝ λέω Ηρα ΑΝ έρθω στο πάρτυ δεν θα πιω τίποτα γιατί τα ποτά εκεί είναι ΜΠΟΜΠΑ !!!!!!!! Α μερικοί μου είπαν ότι και καλά σε είδαν με τον Μπιλ και τα λοιπά και τα λοιπά ....

Εχουμε και λέμε

Οι ύποπτες λέξεις είναι

HΡΑ και ΑΝ = ΙΡΑΝ

ΜΠΟΜΠΑ = Μπόμπα !!!!

Μπιλ = ο Κλίντον

Τα λοιπά τα λοιπά = ταλιμπάν ταλιμπάν

χαχαχαχαχαχα

Δύσκολη η επικοινωνία σήμερα

Σκεψου να μην θελεις την ΗΡΑ αλλα τους

Awul Dasfilshabeda and Nowaynayda Zheet

και

Makollig Jezvahted and Levdaroum DeBahzted

HINT: για προφερετε τα ονοματα (και ακουστε τι λετε)....