jimbit Δημοσιεύτηκε June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2005 Έχω μπερδευτεί και θέλω την βοήθεια σας. Μπορείτε να μου πείτε πως ένα pc βασισμένο σε AMD 2400+ (2004MHz) να ξεπερνάει σε απόδοση P4 Prescott @3.0GHz. Αναλυτικότερα: Pc#1: AMD Athlon XP 2400+ Chaintech 7NJS zenith 2x256 DDR-SDRAM Pc3200 Dual Chanel ATI Radeon 9200 128MB ram AGPx8 Yamaha DS1 karta hxoy Thermaltake koyti kai psixtra 1x20Gb Western Digital 2x80Gb Seagate S-ATA RAID 1 Pc#2: P4 @3.0 GHz Prescott Albatron Den 8imamai montelo 1x512,1x256 DDR-SDRAM Albatron GForce 6200 PCI-X 128Mb Audigy 1 Platinum EX 1x180Gb Western digital S-ATA Όταν τρέχουμε και στα 2 pc το παιχνίδι Battle for Middle-earth στον πρώτο τρέχει απροβλημάτιστα με 1024x768 ανάλυση και ultra high detail ενώ στον δεύτερο 800x600 και medium detail και ψιλοκολαει. Αυτό γίνεται σε όλα τα παιχνίδια όχι μονο σε αυτό. Μήπως υπάρχει καμια ρύθμιση που δεν κοιτάξαμε? Όλες οι ρυθμίσεις χρονισμού του επεξεργαστή και τις μνήμης είναι οι αρχικές. Ακόμη το δοκίμασα στον φορητό μου(P4 @ 3.0GHz, 512 DDR, ATI Mobility Radeon 9000 64Mb μοιρασμένη μνήμη και 60Gb Hdd) και πάλι σέρνεται αλλα εδώ είναι κάπως λογικό. Ο πρώτος είναι δικός μου και είναι ενός χρόνου υπολογιστής ενώ ο δεύτερος είναι ενός φίλου μου και τον έχει κοντά ένα μηνα και προβληματίζεται πολύ από την απόδοση του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Δες αν η μνήμη δεν είναι κατάλληλη. Αν έβαλε τα παλιά του DIMMs, που δεν είναι σε κατάλληλη ταχύτητα, ή ακόμα χειρότερα διαφέρουν μεταξύ τους, τότε θα έχει πρόβλημα. Όταν "ψιλοκολλάει", παρατηρείς αν δουλεύει ο δίσκος; Είναι το antivirus κλειστό και το startup φορτωμένο μόνο με τα απαραίτητα (ψάξε το Startup CPL); Αυτά μου 'ρχονται τώρα... Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 OMG. Πιθανότατα το σύστημα με τον Pontium 4 δουλεύει με την μνήμη σε Single Channel λόγω διαφορετικής χωρητικότητας. Κατακερματίζοντας την απόδοση του επεξεργαστή. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 1x512,1x256 DDR-SDRAM ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ Αυτό είναι ιεροσυλία..... Βγάλε το stick 256...ή βάλε καλύτερα τα 2*256 του άλλου συστήματος Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 1x512,1x256 DDR-SDRAM ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ Δε μας λες και το γιατί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Δε μας λες και το γιατί; Έχει τη συνήθεια ο φίλος μας ο Overclocker να γράφει posts της μιας γραμμής, ελπίζω να την κόψει σύντομα, για να τα πάμε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Και μάλλον έχει κάνει και λάθος, γιατί δεν είναι κακός ο συνδυασμός αυτός της μνήμης... Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Δε μας λες και το γιατί; Όπα..αυτό που λέω γίνεται άμα πάει να τις τρέξει σε dual channel.... Γιατί... Απλά γιατί άμα τα βάλει για dual channel θα παίξει το μισό 512άρι....και η ωφέλιμη μνήμη γίνεται 512.... Οπότε έτσι όπως γίνεται ο διαχωρισμός του ένα dimm δημιουργούνται προβλήματα... Τώρα το καταλάβατε....? Σε περίπτωση που ο φίλος δεν έχει κάνει διπλό κανάλι πάλι δικαιολογούνται οι χειρότερες επιδόσεις...μιας και στον Ρ4 έχει σημαντικό ρόλο το dual.... @eLeKtriK EyE Απλά δεν το σχολιάζω... @Omen Για δοκίμασέ το....και πές μας....(ενοείται σε σύστημα με dual channel) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 @eLeKtriK EyE Απλά δεν το σχολιάζω...Δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις. Να γράφεις posts με νόημα χρειάζεται και όχι όπως θα απαντούσες σε κάποιον στο irc ας πούμε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts