imbalanced Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Καλησπερα το s8 μου σιγα σιγα με αφηνει.Και εχει τελειωσει η εγγυηση ψαχνω ενα καλο κινητο στη τιμη 200-400 ευρω Μαξ .Περιμενα για το mi A3 αλλα η αναλυση οθονης με απογοητευσε οποτε κοιταω για κατι αλλο. Με ενδιαφερουν κυριως :Μπαταρια , Καλη καμερα και μετα τα υπολοιπα . Ακουω γνωμες Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Εγώ θα πήγαινα καρφί στο α70 που με την έκπτωση αυτή την στιγμή έχει την τιμή που ψάχνεις. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Καλημέρα στην ομάδα! Η κυρά μου έστειλε το κινητό της για ένα μπάνιο στην θάλασσα οπότε αποφάσισα να της δώσω το δικό μου Oneplus 5T και να ψάξω κάποιο άλλο για εμένα. Με το 5Τ είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω ξεκλειδώσει το bootloader και είμαι στην τελευταία openbeta 33. Οπως καταλαβαίνετε δεν έχω τρομερές απαιτήσεις. Αυτά που ψάχνω είναι να έχει αυτονομία πάνω απο μια μέρα με χαλαρή χρήση (browsing και κανενα βιντεάκι), μια τίμια κάμερα και λογισμικό που δουλεύει άψογα σαν το oxygenOS (δηλαδή αρκετά κοντά σε pure android) και να πάρει ενημερώσεις για 2-3 χρόνια. Budget μέχρι 500-550 ευρώ/λίρες. Νομίζω το Oneplus 7 είναι πολύ κοντά σε αυτά που ψάχνω, αλλά αν υπάρχει και κάτι άλλο που προτείνετε είμαι όλος αφτιά :) Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) .......... ......delete Edited July 21, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros35 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από 6 μήνες συνύπαρξης με το poco, αποφάσισα να το κάνω δώρο και στη σύζυγο. Μετά το στήσιμο του κινητού και μετά από 10 μέρες, ξεκίνησε να πετάει στο άσχετο διαφημίσεις, όχι μέσα σε εφαρμογές, αλλά στο άλμπουμ και στην αρχική οθόνη, οι περισσότερες του wish , που δεν το έχει κατεβάσει ποτέ εντωμεταξυ. Μου είπε ότι της το έκανε και στο προηγούμενο κινητό redmi note 3 pro ελληνικής αντιπροσωπείας. Έσβησα 2-3 ύποπτες εφαρμογές, έκανα ανάκληση στην άδεια msa , κατέβασα ένα adblock, παρόλα αυτά επιμένει με τις διαφημίσεις. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μεγάλο post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Μπορεί να είναι από το browser κάνε διαγραφή το ιστορικό και τα cookies Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros35 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Φίλε το έκανα και θα το παρακολουθήσω. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Μαλλον για oneplus 7 σε βλεπω. Αν και μπορεις να παρεις το Nokia 9 που από Γερμανο με επιστροφή eurobank βγαινει στην ουσια 420 ευρώ (αλλιως στο σκρουτζ εχει 500κατι ευρω) Βεβαια εχει τον 845 αλλα ειναι η μονη εναλλακτικη με near stock android (αν δεν απατωμαι ειναι android one). Στα συν του οτι εχει αδιαβροχοποιηση ip67, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και οθονη 2K με φωτεινότητα 727 nits. Σε μπαταρία βέβαια πρεπει να υστερει αν και τα 2 πρέπει να ειναι σε καλά επίπεδα. Edited July 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Αν και μπορεις να παρεις το Nokia 9 που από Γερμανο με επιστροφή eurobank βγαινει στην ουσια 420 ευρώ (αλλιως στο σκρουτζ εχει 500κατι ευρω) Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Δεν το γνώριζα το Nokia 9 μιας και δεν μου το είχε βγάλει σε καμιά αντιπαράθεση με το Οneplus 7. Φαίνεται ότι γενικά θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου, αλλά η μπαταρία το αφήνει πολύ πίσω. Τελικά σε αυτο θα καταληξω αν και το φοβάμαι λόγω του ότι δεν κυκλοφορεί παντού και η oneplus φαίνεται να σπρώχνει το 7 Pro. Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Δυνατό το νοκια 8 αλλά επειδή μπορώ να το σπρώξω σε κοντινό μου πρόσωπο, σκέφτομαι την αλλαγή. Μιλάμε για ένα κινητό αρκετά value για τα specs του όταν κατρακύλισε η τιμή, τα Χριστούγεννα 2017 περίπου. Νομίζω κινητό καλύτερο με κάτω από 500 ευρώ ίσως δεν υπάρχει. Οπότε θέλω προτάσεις για κινητό που θα θεωρηθεί αναβάθμιση και δεν θα κάνει 1000 ευρώ. Θα έβαζα ένα μπάτζετ μέχρι 600 περίπου. Ευχαριστώ εκ των προταίρων για οποιαδήποτε πρόταση. Edit: Να πω πως γενικά καλό θα είναι να έχει καλή μπαταρία, να είναι futureproof για αναβαθμίσεις και να μην έχει τα bezels του νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Δεν το γνώριζα το Nokia 9 μιας και δεν μου το είχε βγάλει σε καμιά αντιπαράθεση με το Οneplus 7. Φαίνεται ότι γενικά θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου, αλλά η μπαταρία το αφήνει πολύ πίσω. Τελικά σε αυτο θα καταληξω αν και το φοβάμαι λόγω του ότι δεν κυκλοφορεί παντού και η oneplus φαίνεται να σπρώχνει το 7 Pro. Καλά δεν εχουν και τοσο χαοτικές διαφορές σε μπαταρία. Ειναι σιγουρα ανώτερο το 1+7 αλλα οχι οτι θα υστερει πχ απο το 1+5t που ειχες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Φίλοι συμφορουμίτες τα φώτα σας.... Το mimax2 μου παρέδωσε σασί και οθόνη στον παράδεισο... Αφού πλέον χόρτασα phabet κινητό με τα θετικά και τα αρνητικά του (καλή η μεγάλη οθόνη αλλά κουραστική από ένα σημείο και μετά ως προς τον χειρισμό της συσκευής), και αφού είδα τα καλά και τα καλά του miui, είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής.... Με βρίσκει θετικό η ιδέα του pure android χωρίς bloatware κλπ καλουδια που βάζουν οι εταιρίες.... Έπιασα σήμερα στα χέρια μου το συγκεκριμένο Nokia 7.1 στα public και μου άρεσε πολύ ως συσκευή καταρχήν.... Ήταν πάρα πολύ γρήγορο σε σχέση με τα μαξακι μου και θυμήθηκα παλιές καλές windows phone εποχές με την always on οθόνη κλειδώματος....και βέβαια μάλλον θα έχει και καλή λήψη φωτογραφίας λόγω Carl Zeiss οπτικών... Το 4/64 αυτή τη στιγμή τρέχει στα 199 ευρώ... Θα ήθελα την γνώμη σας ως προς την αγορά του ή σε κάποια άλλη πρόταση σας η οποία μου διαφεύγει... Το ταβάνι μου είναι τα 200 ευρώ και δεν θα ήθελα να μπλέξω σε ρουτ κλπ.... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 7 στον κουνιάδο μου και από την πρώτη ημέρα μου παραπονέθηκε ότι με τα γυαλιά ηλίου του δεν μπορεί να δει την οθόνη (φαίνεται μαύρη) Το έψαξα και τελικά τα Polarised γυαλιά έχουν θέμα με τις OLED οθόνες και μόνο AMOLED μπορούν να δουν! Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα των OLED, τα γυαλιά Polarised είναι συνηθισμένα, απορώ που ποτέ δεν το αναφέρει κανείς σε reviews ή posts! Τελικά, του παρήγγειλα το Xiaomi Μι 9Τ με AMOLED για να στρώσει το πράγμα και να μην παραπονιέται... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 7 στον κουνιάδο μου και από την πρώτη ημέρα μου παραπονέθηκε ότι με τα γυαλιά ηλίου του δεν μπορεί να δει την οθόνη (φαίνεται μαύρη) Το έψαξα και τελικά τα Polarised γυαλιά έχουν θέμα με τις OLED οθόνες και μόνο AMOLED μπορούν να δουν! Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα των OLED, τα γυαλιά Polarised είναι συνηθισμένα, απορώ που ποτέ δεν το αναφέρει κανείς σε reviews ή posts! Τελικά, του παρήγγειλα το Xiaomi Μι 9Τ με AMOLED για να στρώσει το πράγμα και να μην παραπονιέται... :cool: Δεν έχει να κάνει μόνο με τις amoled. Υπό ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό δεν έβλεπα την οθόνη του nexus 5 μου. Αντίστοιχα γνωστός μου δεν μπορούσε να δει τον ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων του οχηματός του. Θέμα των γυαλιών είναι και το πώς έχει τοποθετηθεί το φίλτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Από πού παράγγειλες το Mi 9T ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Είναι θέμα το ποσό καλά digitizer έχουν πάρα οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Από πού παράγγειλες το Mi 9T ? Από Gearbest ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμβαίνει με όλα τα polarized γυαλιά, δοκίμασα 5-6 από διαφορετικά άτομα, οι οθόνες της Xiaomi τουλάχιστον έχουν θέμα! Μόνο Amoled από εδώ και πέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Σε μένα μια χαρά παίζει με ips και oled Mate 9(ips) mate 20 pro oled, xs mas oled Πχ στο mi a2 δεν βλέπω και δεν είναι oled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ουδείς; Τίποτα; Τζίφος; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 (edited) Και εμένα μου άρεσε στο μαγαζί που το έπαιξα.αν σου αρέσει τσιμπά το. Edited July 23, 2019 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Τίποτα, nothing, nada, niente? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Γεια σας! Ψάχνω ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ με έμφαση στην μπροστινή κάμερα - αλλά να βγάζει αξιοπρεπείς φώτο και η κανονική. Έχω διαβάσει κάποιες καλές κριτικές για μοντέλα Alcatel, Nokia, Xiaomi κτλ. Τι προτείνετε σε αυτή την κατηγορία τιμής; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχοντας αγοράσει 2 leeco (s3 & leree) για συγγενικά μου πρόσωπα σε αυτό το budget και έχοντας εντυπωσιάστει με την selfie camera τους, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά προς τα εκεί, αν ασχολείσαι με αγορές από εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Ευχαριστώ. Μια και δεν πρόκειται για μένα, θα ήθελα κάτι από ελληνική αγορά για να μην μπλέξω με εγγυήσεις και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 P30 και s10 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts