clio1400 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά όντως το κουμπί πιάνει με..... χάδι κάτι που δεν νομίζω να είναι τόσο φυσιολογικό. Θα το πάω στο service για περισσότερες διευκρινήσεις. Για το firmware ξέρεις τίποτα ?? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 O clio14000 έχει δίκιο... Παραείναι ευαίσθητο και δεν νομίζω να φταίει το ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στην τσάντα... Εκτός και αν στην ericsson θεώρησαν ότι αυτό το κινητό δεν πρέπει να το βάζεις στη τσάντα ή στη... τσέπη σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τελικά ήταν ελαττωματικό κομμάτι και αλλάχτηκε με καινούρια συσκευή :) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Λές να πάω κι εγώ το δικό μου...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τώρα έχει σταματήσει να παίρνει φώτος με το παραμικρό...;;; (btw χθές κατά λάθος μου έβγαλε και μια πολύ καλή ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Εμένα μου το άλλαξαν διότι το πήγα εντός των 7 ημερών που λέει η Vodafone. Εάν δουν ότι έχει οποιοδήποτε προβλημα στο αλλάζουν με καινούριο. Τώρα εάν περάσει το διάστημα αυτό απλά το πας σε SE Center και στο επισκευάζουν. Έχω την αίσθηση πως φταίει το πλάγιο κουμπί της κάμερας το οποίο μάλλον χρειάζεται αλλαγή ή σωστή τοποθέτηση σε αυτήν την περίπτωση. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παιδιά να το προτιμήσω απο το k700i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παιδιά να το προτιμήσω απο το k700i; Όπως και να το κάνουμε είναι πιό όμορφο και νεότερο ηλικιακά. Η χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη είναι μονάχα μια ιδέα και τίποτα σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παιδιά να το προτιμήσω απο το k700i; Πριν πάρω το W800i είχα το Κ700 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος!!! Στην ουσία το Ζ520i (το οποίο έχει τώρα η μάνα μου) είναι ένα rebaged Κ700. Εάν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο τότε ξεχνάς το Ζ520i που δεν διαθέτει. Δεύτερο μειονέκτημα του σε σχέση με το Κ700 είναι η κατά 14 mb λιγότερη μνήμη (διορθώστε με εάν κάνω λάθος) που ορισμένους τους χαλάει πολύ!! Κατά τα άλλα είναι και τα 2 πολύ αξιόπιστα τηλέφωνα. Ίσως διάλεγα το Ζ520i στην θέση σου λόγω του ότι είναι πιο καινούριο με την προϋπόθεση να μην σε νοιάζει το ραδιόφωνο. Α και κάτι τελευταίο!! Το Ζ520i έχει κλάσεις ανώτερη μπαταρία!!!! Ελπίζω να βοήθησα :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Ναι, ευχαριστώ πολύ! Βέβαια θα το πληρώσω +30 ευρώ απο το κ700... Προτιμώ την ισχυρότερη μπαταρία απο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά! Μόνο αν ξέρετε πείτε μου: Θα το παρω απο oteshop με την επιδότηση φίλου. Υπάρχουν 4 δυνατοι συνδιασμοί; Λευκό ή γκρι και πρόσθετο πορτοκαλί ή μπλε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Ναι, ευχαριστώ πολύ! Βέβαια θα το πληρώσω +30 ευρώ απο το κ700... Προτιμώ την ισχυρότερη μπαταρία απο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά! Μόνο αν ξέρετε πείτε μου: Θα το παρω απο oteshop με την επιδότηση φίλου. Υπάρχουν 4 δυνατοι συνδιασμοί; Λευκό ή γκρι και πρόσθετο πορτοκαλί ή μπλε;; Αυτο που ρωτας ειναι σχετικο φιλε fonzi :) Παντως θα διαλεγα γκρι και πορτοκαλι. Το βασικοτερο ειναι πως δεν το παιρνεις Vodafon Live.... ολα τα αλλα.... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 mia erwtisi gia to SE Otan erxetai anafora gia to minima den grafei ti wra pige? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Nα σου πω ετσι νομιζα κι εγω και τελικα δεν ηταν γρατζουνια. ειχε επανω προστατευτικο φιλμ τοσο λεπτο που ουτε καν το βλεπεις. ψαξτο ontws den fainetai amesws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 mia erwtisi gia to SE Otan erxetai anafora gia to minima den grafei ti wra pige? οχι το μονο που λεει ειναι οτι το μηνυμα "παραδωθηκε" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Παιδιά να ρωτήσω κάτι θα ήθελα: Το βρίσκω σε κατάστημα κοσμοτε (εχω επιδότηση εκει) με 70 ευρώ. Το έχουν μόνο γκρι με την πορτοκαλί πρόσθετη πρόσοψη. Σε μοντελο επειδειξης όμως είδα ότι αυτό το γκρί που είναι σαν βελούδο είχε ξεφτίσει και φαινόταν χάλια... Σε σας συμβαίνει αυτό;; Επίσης σε διάφορα φορουμ διαβάζω ότι εχει διπλάσια ακτινοβολία από το κ700. Αυτό πειράζει μόνο οταν μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Παιδιά να ρωτήσω κάτι θα ήθελα: Το βρίσκω σε κατάστημα κοσμοτε (εχω επιδότηση εκει) με 70 ευρώ. Το έχουν μόνο γκρι με την πορτοκαλί πρόσθετη πρόσοψη. Σε μοντελο επειδειξης όμως είδα ότι αυτό το γκρί που είναι σαν βελούδο είχε ξεφτίσει και φαινόταν χάλια... Σε σας συμβαίνει αυτό;; Επίσης σε διάφορα φορουμ διαβάζω ότι εχει διπλάσια ακτινοβολία από το κ700. Αυτό πειράζει μόνο οταν μιλάμε; να χρησιμοποιεις bluetooth handsfree και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 οχι το μονο που λεει ειναι οτι το μηνυμα "παραδωθηκε" den lew...leptomeria alla giati na min to exoun kanei etsi wste na leei kai POTE paradwthike? :( Isws me kapoio update?:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 den lew...leptomeria alla giati na min to exoun kanei etsi wste na leei kai POTE paradwthike? :( Isws me kapoio update?:( :( μπορει με καποια αναβαθμιση να διορθωθει,αλλα και παλι χλωμο το βλεπω:( οσα κινητα εχουν περασει απο τα χερια μου της ericsson αυτο το προβλημα υπηρχε.μαλιστα και να παραδωθει το μηνυμα δεν κραταει και την αναφορα οπως γινεται στα nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 μπορει με καποια αναβαθμιση να διορθωθει,αλλα και παλι χλωμο το βλεπω:( οσα κινητα εχουν περασει απο τα χερια μου της ericsson αυτο το προβλημα υπηρχε.μαλιστα και να παραδωθει το μηνυμα δεν κραταει και την αναφορα οπως γινεται στα nokia. me tin logiki tou aplou xristi anarwtiemai giati den to skeftikan na to valoun... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Λοιπόν πρίν 3 ημέρες έγινε κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος του SonyEricsson z520i. Το αγόρασα από την eml στην τιμή των 184 €,νομίζω πως είναι από της χαμηλότερες στην Ελλαδα. Συγκεκριμένα από το μαγαζί κοντά στην πλατεία εξαρχείων. Να αναφέρω πως η πωλήτρια ήταν πολύ καλή και όταν της είπα πως το αγοράζω και θέλω να το δώ μεχρι και τηλέφωνο με πήρε για να δούμε πως μπορεί να καλέσει. Anyway, σχετικά με το κινητό. Βασικά προβλήματα στο κινητό είναι το πλαινό κουμπάκι φωτογράφισης και ο δεικτης SAR. (Καλά αυτό με την αυτοφωτογράφιση πολύ το σκεφτήκανε και το γράψανε:lol: ?). Η λύση είναι προσοχή και αγάπη στο κινητό καθως και handsfree. (σχετικά με το κουμπάκι φαντάζομαι πως είναι θέμα firmware kai αν η SE θελει το διορθώνει:O ). Και κάποια άλλα bugs: Δεν έχει στο ημερολόγιο επαναλαμβανόμενα meetings (μόνο μέσω υπολογιστή μπορείς να εισάγεις, στην αναφορά παράδοσης δεν γράφει την ώρα, στα προφίλ δεν περιλαμβάνονται πολλά πράγματα (πχ. ενεργοποίηση φωνητικής απάντηση ή όχι). Κατά τ'άλλα το κινητό είναι πάρα πολύ καλό ... οκ, για τα 184Ε αψογο. Η ποιότητα του ήχου είναι πάρα πολυ καλή τόσο στο ακουστικό (ομιλια) όσο και στο μεγάφωνο(κουδούνισμα), Το Τ9 με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αντίθεση με το τ9 του siemens s65 και ενος νοκια 7250ι. Η εξωτερική οθόνη δεν είναι διακοσμητική αλλά μπορεί να βλέπεις επόμενα ραντεβού, ειδοπόιηση μυνηματος, αναπάντητες κλήσεις, αναφορές παράδοσης, εναπομένουσα % μπαταρία... Άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η φωνητική κλήση: όπου μπορεί και δουλεύει χωρίς να χρειαζεται να πατας κουμπάκια με μια μαγική λεξούλα, ενώ όταν σε καλεί κάποιος μπορείς να βάλεις να ακούγεται η εγγραφή της φωνητικής κλήσης πρίν τον ήχο κλήσης. Bluetooth και υπέρυθρες ξεκλείδωτα....(no comments)!!!, επίσης αυτό το remote control μεσω bluetooth πολυ funny!!!:lol: τα 16ΜΒ οκ, δεν είναι πολλά αλλά με mp4 βελτιώνεται η κατάσταση.... Οκ, εγώ θα το πρότεινα το κινητό σε όσους σκοπεύουν την αγορά ενός κινητού της κατηγορίας του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 παιδια ποσο το φορτισατε την πρωτη φορα?εγω 11 με 12 ωρες περιπου! ps: ξερει κανεις ποσο στοιχιζει το usb καλωδιο και που θα το βρω? χτες το απογευμα το απεκτησα και δε μπορεσα να γυρισω μαγαζια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 επίσης αυτό το remote control μεσω bluetooth πολυ funny!!!:lol: Poio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 επίσης αυτό το remote control μεσω bluetooth πολυ funny!!!: :blink: δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψεις τετοια εφαρμογη σε'αυτο το κινητο.καποιο λαθος κανεις!.μηπως απεκτησες το p910 και τα μπερδευεις:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_p Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το πρόβλημα με το πλαϊνό κουμπάκι φωτογράφισης, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείτε και όταν το χρειάζεσαι να τα ξανά ενεργοποιείς Παράθεση :what: Μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Καθόλου δεν τα μπερδεύει ο φίλος... Έχω κάνει παρουσίαση PowerPoint κουνόντας τις διαφάνειες από το κινητό! Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts