Jump to content

orestis82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

orestis82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όταν το βάλω στο καλάθι και επιλέξω αποστολή ελλάδα η τελική τιμή πάει 250 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Με ΦΠΑ λογικά θα επανέρχεται στο 300άρι. Και πάλι θα με συμφέρε βέβαια αλλά βιάστηκα.
  2. Για να είμαι ειλικρινής μου είναι λίγο φοβιστικό να κατεβάζω εφαρμογές "έτσι" από το ιντερνετ. Την έβαλα αυτή τη φορά γιατί όντως κάνει μεγάλη διαφορά αλλά θα ήθελα να το αποφύγω στο μέλλον :) Να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να πάμε σε χαμηλότερη φωτεινότητα από την ελάχιστη που προσφέρει το σύστημα; Έχω βρεί διάφορες εφαρμογές αλλά τα κουμπιά πλοήγησης κάτω κάτω παραμένουν φωτεινά. Το βράδυ στο κρεβάτι διαβάζω καμιά φορά και στραβώνομαι!
  3. Νομίζω ότι αυτό που εννοώ βρίσκεται στο "System version": 212.44.26.ghost_row.O2.en.DE Αυτό το DE στο τέλος μου τα χαλάει. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω; Σε κάτι ελληνικό ή έστω αγγλικό; Μπορεί κάποιος να δώσει ένα λινκ για το τι ακριβώς είναι αυτό; baseband? bootloader? είμαι πρωτάρης!
  4. Δεν εννοώ τη γλώσσα που βλέπω τα μενού κλπ - αυτό με ρώτησε στην αρχή και το έβαλα αγγλικά. Εννοώ τη χώρα προέλευσης του κινητού, που διαβάζει με κάποιο τρόπο η Google και δε μου επιτρέπει να βάλω το Google Keyboard. Εναλλακτικά, ποιο πληκτρολόγιο προτείνετε να βάλω για καλύτερα ελληνικά; Το AOSP που έχω τώρα δεν έχει autocorrect ελληνικό, μόνο τις επαφές μου προτείνει.
  5. Παρακαλώ μια βοήθεια! Φαίνεται ότι το κινητό που μου στείλανε είναι γερμανικό - XT1052. To manual είναι γερμανικό, και όταν μου έβγαλε να κάνω update στην 4.4.4 το μήνυμα ήταν γερμανικά. Δεν έχω κάτι άλλο - όμως, το Google Keyboard αρνείται να εγκατασταθεί λέγοντας ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. Στο (ελληνικό) Μοτο G της κοπέλας μου είναι εγκατεστημένο κανονικά. Μπορώ να κάνω κάτι για να γυρίσω τη συσκευή 100% στα ελληνικά; Και να δεχτεί το Google Keyboard να κατέβει;
  6. To παρήγγειλα τελικά από εδώ: http://www.handtec.co.uk/motorola-moto-x-16gb-black-sm3761ae781.html (λόγω τιμολογίου δε χρεώνεται ΦΠΑ). Βγήκε περίπου 280 ευρώ με μεταφορικά DHL.
  7. Εμφανίστηκε αυτό http://www.androidcentral.com/moto-x-2013-developer-edition-promotion-takes-price-down-230 που οδηγεί εδώ: http://www.ebay.com/itm/New-Motorola-MOTO-X-Developer-Edition-32GB-4-1-GSM-Unlocked-US-Warranty/221595159583 XT1053, θα δουλεύει στην ελλάδα;
  8. Μετά από αρκετά χρόνια σε iPhone (3GS, 4S) αποφάσισα να γυρίσω σε Android. Ήμουν μεταξύ σε Moto X και Nexus 5 αλλά προτιμώ το πιο ανθρώπινο σε διαστάσεις και εργονομία Moto X. Το μόνο πρόβλημα πλέον είναι ότι είναι δυσεύρετο - ειδικά το μαύρο δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη από ότι έχω δεί - έψαξα πολλά amazon και διάφορα site από γερμανία, αγγλία, . Θα ήθελα να αποφύγω το άσπρο γιατί έχει η κοπέλα μου ένα άσπρο MotoG και σίγουρα θα τα μπλέξουμε. Καμία ιδέα κανείς; Να πάρω το άσπρο και να βάλω θήκη μου κακοφαίνεται γιατί έχω διαβάσει ότι η εργονομία είναι δυνατό σημείο και δε θέλω να τη χαλάσω. Καμιά ιδέα;
  9. Ευχαριστώ - δυστυχώς αυτός ο χάρτης δεν έχει αρκετό ζουμ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι 100 μέτρα στην παραλία έχει σήμα, αλλά μετά έχει ένα κενό. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη...
  10. Γνωρίζει κανείς σήμα/ταχύτητες 3G στην αιγιάλη αμοργού; Θέλω ιντερνετ για 1 μήνα που θα βρίσκομαι εκεί και η wind έχει την καλύτερη προσφορά, αλλά δεν έχει πουθενά κανένα χάρτη κάλυψης 3G! Δε με νοιάζει να έχω καμιά τεράστια ταχύτητα, απλά ένα στοιχειώδες 3g. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει 3g κάλυψη αλλά υπάρχει ένα κενό σήματος 100 μέτρα από την παραλία! Εγώ θα μένω "μέσα" στο σήμα αλλά αν κάποιος ξέρει από πρώτο χέρι θα ήμουν ευγνώμων!
  11. Γνωρίζει κανείς σήμα/ταχύτητες 3G στην αιγιάλη αμοργού; Θέλω ιντερνετ για 1 μήνα που θα βρίσκομαι εκεί και η wind έχει την καλύτερη προσφορά, αλλά δεν έχει πουθενά κανένα χάρτη κάλυψης 3G! Δε με νοιάζει να έχω καμιά τεράστια ταχύτητα, απλά ένα στοιχειώδες 3g.
  12. Ψάχνω να βρω πως να αγοράσω το iPhone χωρίς συμβόλαιο από την ιστοσελίδα της Vodafone και δεν βγάζω πολύ άκρη - έχει αλλάξει κάτι ή απλά πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα; Μπορώ να κάνω κράτηση για τον Δεκέμβρη που θα έρθω;
  13. Καλά κατάλαβες! Συγκεκριμένα παίζει (από το manual): MP3, MP4, M4A, 3GP, AAC, AAC+, Enhanced AAC, AMR, MIDI, IMY, EMY, WAV (16 kHz maximum sample rate) and Real®8. Your phone also supports streamed files that are 3GPP compatible.
  14. Έχει πρόβλημα το αρχείο σου. Συγκεκριμένα πρέπει να το ανοίξεις με ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει ID3 tags (Winamp, iTunes) και να γράψεις εκεί με σωστά ελληνικά χρησιμοποιώντας κωδικοποίηση UTF-8 τα στοιχεία του κομματιού. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί χρησιμοποιώ πολύ καιρό το iTunes και έχω φτιάξει τη συλλογή μου, αλλά πάντως ότι κομμάτι του έχω βάλει φαίνεται άψογα! Α, και παίζει και AAC αρχεία (Μ4Α) που είναι ανώτερης ποιότητας απο τα ΜΡ3, για το ίδιο μέγεθος.
  15. Αχά! Το είδα ναι, όταν το σκεπάζεις με το δάχτυλο η οθόνη σκοτεινιάζει... Παρ' όλα αυτά, εξακολουθώ να έχω την απορία γιατί εμπεριέχει και λαμπάκι... Θα ήταν πολύ χρήσιμο να αναβοσβήνει σε μηνύματα, αναπάντητες κλπ...
×
×
  • Create New...