George6633 Δημοσιεύτηκε November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2018 Η Cosmote παρέχει στους ενήλικους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων τα παρακάτω προνόμια: -έκπτωση 10% στο πάγιο του προγράμματος για 12 μήνες σε συνδρομητές Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου Cosmote -δώρο 600 λεπτά ομιλίας προς προορισμούς WHAT’S UP και 600 ΜB Internet από το κινητό κάθε μήνα σε συνδρομητές What’s Up έκπτωση 4% σε όλα τα κινητά τηλέφωνα3 έκπτωση 4% σε όλα τα Tablets3 έκπτωση 5% σε όλα τα πακέτα καρτοκινητής με συσκευή3 έκπτωση 5% σε όλα τα πακέτα Cosmote Prepaid Internet on the Go full pack4 έκπτωση 5% σε όλα τα Laptops TOSHIBA & SONY VAIO3 Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα μπορούν να αποκτούν τις παραπάνω προσφορές καταχωρώντας τον αριθμό της κάρτας τους στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα που παρέχει σημαντικά προνόμια σε 5 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα σημαντικό βοήθημα στα χέρια των νέων, καθώς: Διευκολύνει την καθημερινότητά τους, παρέχοντάς τους προσφορές και εκπτώσεις σε μεγάλο αριθμό προϊόντων και υπηρεσιών Προωθεί την κινητικότητα, προσφέροντάς τους οφέλη σε μεταφορές, διαμονή και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες Παρέχει πληροφορίες μέσω των πολλών διαύλων επικοινωνίας που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της εθνικοί και περιφερειακοί ιστότοποι, περιοδικά, newsletters, εκπτωτικοί κατάλογοι, ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κα. Ενημερώνει τους νέους για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουν ως καταναλωτές και ως αποδέκτες υπηρεσιών, καθώς και για τον τρόπο άσκησης αυτών Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 - 30 ετών. Κοστίζει 10 ευρώ και οι κάτοχοί της απολαμβάνουν προσφορές και ειδικά προνόμια τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 38 χώρες του εξωτερικού, σε προϊόντα και υπηρεσίες όπως: Μεταφορές, εκπαίδευση, τουρισμός, πολιτισμός, καταστήματα λιανικής, ψυχαγωγία, υγεία, ομορφιά. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.europeanyouthcard.gr Το γράφω εδώ για όποιον δεν ξέρει την προσφορά,έχει πολλά χρόνια αλλά κάθε φορά που χρειάζομαι κάτι και παίρνω είτε στο 13888 είτε μέσω chat κλπ μου βγαίνει η ψυχή μέχρι να εξηγήσω στους υπαλλήλους τι είναι αυτή η Ευρωπαϊκή κάρτα νέων.Πραγματικά δεν έχουν ιδέα, τι στο καλό...Πολλές φορές με βάζουν στην αναμονή για να μάθουν πληροφορίες. Όποιος έχει Whats up και είναι έως 30 αξίζει τον κόπο.Επίσης οποιος στην ίδια ηλικία έχει συμβόλαιο ας περάσει την έκπτωση 10% για 12 μηνες.Προσφορές με αυτή την κάρτα έχουν και οι άλλες 2 εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ευχαριστούμε George. Ενεργοποιείται καλώντας στην εξυπηρέτηση; Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ευχαριστούμε George. Ενεργοποιείται καλώντας στην εξυπηρέτηση; Σίγουρα από κατάστημα,σε μένα μου το είχαν ζητήσει και στο messenger της Cosmote λογικά έχουν τη δυνατότητα.Για να μην χρεωθείς τζάμπα ρώτησε μια στη σελίδα τους να σου πούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Σίγουρα από κατάστημα,σε μένα μου το είχαν ζητήσει και στο messenger της Cosmote λογικά έχουν τη δυνατότητα.Για να μην χρεωθείς τζάμπα ρώτησε μια στη σελίδα τους να σου πούνε. Εντάξει, σε ευχαριστώ George. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 στον αδελφο μου που ειχε παρει ενα whats up του ειπανε στο γερμανο οτι θα ενεργοποιηθει σε καποιο χρονικο διαστημα και τελικα δεν ενεργοποιηθηκε και τους επαιρνε τηλεφωνα . τελικα με απο ποσα τηλεφωνα αξιωθηκαν. τελικα ειδε οτι η αντιστοιχη προσφορα της cu συμφερε διοτ εκανε αποσβεση αμεσα τα 10 ευρω και επαιρνε αλλα 10 εθρω , οποτε το πεταξε το whats up . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 στον αδελφο μου που ειχε παρει ενα whats up του ειπανε στο γερμανο οτι θα ενεργοποιηθει σε καποιο χρονικο διαστημα και τελικα δεν ενεργοποιηθηκε και τους επαιρνε τηλεφωνα . τελικα με απο ποσα τηλεφωνα αξιωθηκαν. τελικα ειδε οτι η αντιστοιχη προσφορα της cu συμφερε διοτ εκανε αποσβεση αμεσα τα 10 ευρω και επαιρνε αλλα 10 εθρω , οποτε το πεταξε το whats up . Και μένα με συμφέρει το cu το οποίο έχω περάσει και εκει την Ευρωπαϊκή κάρτα απλά δεν τον χρησιμοποιώ πολύ τον αριθμό..Ισως πρέπει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Αποφάσισα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στην Cosmote καθώς με τα πολλά emaip και την επικοινωνία που έκανα όλο αυτο τον καιρό και τους εξήγησα τους λογους που θέλω να φύγω μου είπαν κάτι που θα βοηθήσει αρκετούς συνδρομητές!Συγκεκριμένα όποιος είναι έως 30 χρονών και έχει την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων από δω και στο εξής (Επιφυλασσομαι για την στιγμή που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο δεν θεωρώ ότι το κάνανε για να μην φύγω εγώ αλλά το έχω παλέψει πολύ αυτά τα χρόνια) θα μπορεί να έχει τα φοιτητικά πακέτα.Όποιος έχει την δυνατότητα και την κάρτα ας το δοκιμάσει στέλνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στο messenger του Whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Αποφάσισα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στην Cosmote καθώς με τα πολλά emaip και την επικοινωνία που έκανα όλο αυτο τον καιρό και τους εξήγησα τους λογους που θέλω να φύγω μου είπαν κάτι που θα βοηθήσει αρκετούς συνδρομητές!Συγκεκριμένα όποιος είναι έως 30 χρονών και έχει την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων από δω και στο εξής (Επιφυλασσομαι για την στιγμή που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο δεν θεωρώ ότι το κάνανε για να μην φύγω εγώ αλλά το έχω παλέψει πολύ αυτά τα χρόνια) θα μπορεί να έχει τα φοιτητικά πακέτα.Όποιος έχει την δυνατότητα και την κάρτα ας το δοκιμάσει στέλνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στο messenger του Whats up. παντως στο site της ευρωπαικης καρτας νεων δεν ισχυει κατι αλλο μονο τα 600 λεπτα και 600mb internet προς whats up με ανανεωση 10 ευρω καθε μηνα για 12 μηνες. δες εδω http://europeanyouthcard.gr/offers/cosmote/ , το μεγαλο φαουλ ειναι που γραφει ενεργοποιηση απο καταστημα και στο καταστημα δεν ξερουνε τιποτα και κανουνε 100 ωρες να το ενεργοποιησουνε , ενω στην vodafone αντιστοιχα στελνεις ενα μυνημα και το ενεργοποιεις και τελειωσε το θεμα! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 παντως στο site της ευρωπαικης καρτας νεων δεν ισχυει κατι αλλο μονο τα 600 λεπτα και 600mb internet προς whats up με ανανεωση 10 ευρω καθε μηνα για 12 μηνες. δες εδω http://europeanyouthcard.gr/offers/cosmote/ , το μεγαλο φαουλ ειναι που γραφει ενεργοποιηση απο καταστημα και στο καταστημα δεν ξερουνε τιποτα και κανουνε 100 ωρες να το ενεργοποιησουνε , ενω στην vodafone αντιστοιχα στελνεις ενα μυνημα και το ενεργοποιεις και τελειωσε το θεμα! . Έχεις την Ευρωπαϊκή κάρτα νεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Έχεις την Ευρωπαϊκή κάρτα νεων? οχι, ο αδελφος μου την ειχε και και τωρα του ελειξε και θα του στειλουνε την καινουργια καναμε ανανεωση μεσω του site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 οχι, ο αδελφος μου την ειχε και και τωρα του ελειξε και θα του στειλουνε την καινουργια καναμε ανανεωση μεσω του site τους. Πες του να στείλει στο messenger του Whats up να του δώσουν τα φοιτητικα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 καλησπερα στη παρεα..υπαρχει μηπως καποιος που τη χρησιμοποιει για κοσμοτε αλλα για voda του ειναι αχρηστη και μπορει να κανει μια εξυπηρετηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis17 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Αποφάσισα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στην Cosmote καθώς με τα πολλά emaip και την επικοινωνία που έκανα όλο αυτο τον καιρό και τους εξήγησα τους λογους που θέλω να φύγω μου είπαν κάτι που θα βοηθήσει αρκετούς συνδρομητές!Συγκεκριμένα όποιος είναι έως 30 χρονών και έχει την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων από δω και στο εξής (Επιφυλασσομαι για την στιγμή που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο δεν θεωρώ ότι το κάνανε για να μην φύγω εγώ αλλά το έχω παλέψει πολύ αυτά τα χρόνια) θα μπορεί να έχει τα φοιτητικά πακέτα.Όποιος έχει την δυνατότητα και την κάρτα ας το δοκιμάσει στέλνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στο messenger του Whats up. Καλησπέρα στο forum. Φίλε George, έχεις ακούσει και κάποιον άλλον να το έχει κάνει αυτό; Επειδή ετοιμάζομαι να βγάλω την κάρτα, έστειλα κιόλας σήμερα στο messenger του What's Up αλλά ο τύπος μου έκανε copy paste τη προσφορά.. του λέω ναι τα ξέρω αυτά πες μου αν ισχύει ότι μπορώ να πάρω τα φοιτητικά πακέτα και μου ξαναπετάει : Η προσφορά είναι όπως γράφτηκε παραπάνω.. Τι ισχύει τελικά; Επίσης μόλις πάρω τη κάρτα, ποιος είναι τελικά ο πιο αναίμακτος τρόπος να τη δηλώσω; χωρίς να περιμένω μια αιωνίότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Εγώ πάντως που είχα ρωτήσει στο messenger του what's up για τα εν λογω προνόμια μου είπαν πως δεν υφίσταται καμία προφορά για τους κατόχους της κάρτας νέων... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Εγώ πάντως που είχα ρωτήσει στο messenger του what's up για τα εν λογω προνόμια μου είπαν πως δεν υφίσταται καμία προφορά για τους κατόχους της κάρτας νέων... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν αναφέρεται κάτι στην επίσημη προσφορά που αναφέρεται εδώ https://europeanyouthcard.gr/offers/cosmote/ παρά μόνο 600 λεπτά και 600mb με ανανέωση 10 ευρώ το κάθε μήνα και αυτό ισχύει για 12 μήνες. οπότε αυτό κρατάμε. πάντως γενικά θεωρώ χαζό να χρειάζεται να περιμένεις στο κατάστημα ιδιαίτερα στο κέντρο περιμένεις στην αναμονή πάνω από είκοσι λεπτά για να πάρεις σειρά και μετά σου λένε ότι δεν ξέρουν την προσφορά. έπρεπε να γινόταν όπως στην Vodafone με SMS στέλνοντας τον αριθμό κάρτας να τελειώνει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τους έστειλα μήνυμα μέσω messenger για την κάρτα Νέων και μου λένε ξεκάθαρα ότι ενεργοποιείται μόνο μέσω καταστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Καλησπέρα παιδιά..ειχα επικοινωνήσει μαζί τους τέλη Νοεμβρίου(για άλλη μια φορά αφού τους είχα ενοχλήσει πολλές φορές).Τελικα εγώ έκανα μέσω φίλου φοιτητικό καρτοσυμβολαιο αλλά αυτή είναι η συνομιλία και όποιος θέλει μπορεί να την χρησιμοποιήσει αν μπορείτε να πετύχετε κάτι..Αυτα μου είχαν πει. https://ibb.co/7zcFSMQ https://ibb.co/L9dZk1F https://ibb.co/WntnHVk https://ibb.co/MstjQzY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Καλησπέρα παιδιά..ειχα επικοινωνήσει μαζί τους τέλη Νοεμβρίου(για άλλη μια φορά αφού τους είχα ενοχλήσει πολλές φορές).Τελικα εγώ έκανα μέσω φίλου φοιτητικό καρτοσυμβολαιο αλλά αυτή είναι η συνομιλία και όποιος θέλει μπορεί να την χρησιμοποιήσει αν μπορείτε να πετύχετε κάτι..Αυτα μου είχαν πει. https://ibb.co/7zcFSMQ https://ibb.co/L9dZk1F https://ibb.co/WntnHVk https://ibb.co/MstjQzY δηλαδή ενεργόποιειται φοιτητικο νούμερο με κάρτα ευρωπαϊκή νέων και κρατεί για να χρόνο όσο η κάρτα? σωστά? η όχι? . πάντως στο ίντερνετ δεν γράφει κάτι τέτοιο. , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μόλις έκανα το αίτημα με την κάρτα νεων. Να δούμε λοιπόν αν θα την δεχτούν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Υπέβαλα την αίτηση όπως ακριβώς έλεγε ο εκπρόσωπος του whatsup στα screenshot που ανέβασε ο χρήστης πιο πάνω και μου ήρθε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ για ακριβώς την ίδια απάντηση μέσω SMS με τον συμφουριτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 25, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 (edited) Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι μίλησα με την εξυπηρέτηση της κάρτας νέων και έχει λήξει η συνεργασία της με Cosmote και Wind και υπάρχει μόνο για Vodafone CU.Πρεπει να ενημερωθεί και η εξυπηρέτηση της Cosmote γιατί μέχρι και πριν λίγες μέρες μου βάζανε μέχρι και το λινκ της Ευρωπαϊκής κάρτας νέων για να μπω να αγοράσω την κάρτα και μου έλεγαν και αναλυτικά τις προσφορές αλλά μόλις ήρθε η ώρα να ζητήσω ενεργοποίησης της κάρτας η Cosmote την απέρριπτε.. Edited April 25, 2022 by George6633 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts