Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6270

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol: :lol: loipon katarxas kalhspera se olous!tha hthela na epishmanw kati sxetika me to keno pou afhnei to kaluptro ths mpatarias!!loipon an to vgalete kai to piesete pros ta mesa kai to ksanatopothethsete sthn thesh tou tha mpei kanonikotata.to lew dioti emena eixe peripou 4-5mm keno kai kanontas auto mphke kanonika!:lol: :lol:
perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai..

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας παραθέτω 3 φωτογραφίες, σε ανάλυση 1600*1200, από Παρνασσό τραβηγμένες από την φωτογραφική του τηλεφώνου.Η φωτεινότητα της φωτογραφίας είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με το φως που επικρατούσε την ώρα της λήψης.Αυτό που μου άρεσε είναι ότι η φωτογραφία που είναι κόντρα ο ήλιος είναι αρκετά καθαρή.Περίμενα να είναι ποιο σκοτεινή αλλά δεν με απογοήτευσε :)

Φωτό 1 :http://i3.photobucket.com/albums/y72/tzepos/917953954972957945012.jpg

Φωτό 2 :http://i3.photobucket.com/albums/y72/tzepos/917953954972957945011.jpg

Φωτό 3 :http://i3.photobucket.com/albums/y72/tzepos/917953954972957945010.jpg

Φίλε μου για βγούν οι φωτογραφίες πιό φωτεινές στο χιόνι χρειάζεται υπερέκθεση. Το χιόνι ξεγελάει το φωτόμετρο της μηχανής . Δηλάδή θα έπρεπε το κλέιστρο να μείνει λίγο περισσότερο ανοιχτό για "γράψει" καλύτερα το θέμα. Αλλά αυτό προυποθέτει manual ρύθμιση της μηχανής του τηλεφώνου :( .

Εγώ πάντως τις θεωρώ πολύ καλές.:)

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ 6270 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ".ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "BUSY" H TO "AWAY" TOY MESSENGER.ΣΩΣΤΑ?

ΚΑΙ ΑΝ ΣΩΣΤΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "PRESS TO TALK"?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ 6270 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ".ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "BUSY" H TO "AWAY" TOY MESSENGER.ΣΩΣΤΑ?

ΚΑΙ ΑΝ ΣΩΣΤΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "PRESS TO TALK"?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Μιλάς για τη παρουσία "presence". Για να τη χρησιμοποιήσεις πρέπει να υποστηρίζεται απο το δίκτυο, κάτι που δεν ισχύει στην Ελλάδα... :kill: :angry:

Πρώτες εντυπώσεις από μπαταρία...

από χτες το πρωί στις 11:30 που το έβγαλα από την μπρίζα και με:

2 ώρες ΜΡ3 και ραδιόφωνο (κυρίως ΜΡ3),

μια ώρα Age of Empires,

6 λεπτά εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις,

αρκετές φωτογραφίες

και αρκετούς πειραματισμούς(όχι λιώσιμο όμως γιατί είχα και δουλειές :p ),

η μπαταρία ψόφησε τελείως στις 01:15 το βράδυ. Η φόρτιση (4η στην σειρά) κράτησε στην συνέχεια μιάμησι ώρα με το τηλέφωνο αναμμένο. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Τώρα έχω βάλει μέσα μια άλλη σιμ και περιμένω να δω πόσο θα βγάλει αναμονή...

Δηλάδή θα έπρεπε το κλέιστρο να μείνει λίγο περισσότερο ανοιχτό για "γράψει" καλύτερα το θέμα. Αλλά αυτό προυποθέτει manual ρύθμιση της μηχανής του τηλεφώνου :( .

Εγώ πάντως τις θεωρώ πολύ καλές.:)

Πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει στην φωτογραφική του τηλεφώνου.Πάντως το κλείστρο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο πρέπει απο default να μένει αρκετή ώρα ανοιχτό γιατί μου έχει τύχει να πατάω το κουμπί της φωτογραφικής, να δείχνει συγκεκριμένη πόζα την ώρα που κάνει επεξεργασία το τηλέφωνο και η τελική φωτογραφία να έχει διαφορετική πόζα :wacko: .Και εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την φωτογραφική του τηλεφώνου.Βέβαια πριν από αυτό το τηλέφωνο δεν είχα άλλο με φωτογραφική οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ακούω καλά λόγια για τη φωτογραφική του μηχανή, γιατί ο μόνος λόγος που είχα κάποιες αμφιβολίες για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού ήταν η ποιότητα της φωτογραφικής του μηχανής.

Θέλω να ρωτήσω τους κατέχοντες κάτι: διάβασα ότι αν βγάλεις την κάρτα μνήμης χάνονται οι ρυθμίσεις σε ήχους κλήσεις, φόντου, κλπ. σε περίπτωση που όλα αυτά τα έχεις επιλεγμένα από την κάρτα του κινητού. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, μπορώ τα αρχεία των συγκεκριμένων ρυθμίσεων να τα έχω αντιγραμένα και στη μνήμη του κινητού (ή μεταφερμένα) ώστε να μη χάσω τις ρυθμίσεις;

Ρώτησα στη vodafone Καστοριάς και μου είπαν ότι το 6270 θα είναι διαθέσιμο (από τη vodafone) στις αρχές Φεβρουαρίου. Έχει κανείς σας κάποια ενημέρωση για αυτό;

Ευχαριστώ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Χανονται οι ρυθμισεις των αρχειων που ειναι αποθηκευμενα στην καρτα σε περιπτωση που την αφαιρεσεις και αυτο δε μπορει αν ααλλαξει με καποιο τροπο. Αν δεν κανω λαθος η Βονταφον το εχει ηδη.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Χανονται οι ρυθμισεις των αρχειων που ειναι αποθηκευμενα στην καρτα σε περιπτωση που την αφαιρεσεις και αυτο δε μπορει αν ααλλαξει με καποιο τροπο. Αν δεν κανω λαθος η Βονταφον το εχει ηδη.

Χάνονται, αλλά αν τα ίδια αρχεία τα έχεις και στη μνήμη λογικά δε θα χάνονται.

Τουλάχιστον στη vodafone Καστοριάς δεν το έχει. Αύριο που θα πάω στα Γρεβενά, θα ρωτήσω και εκεί.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Aν τα εχεις και στην εσωτερικη μνημη, τοτε θα χρησιμοποιεις αυτα αλλιως αυτοματα με την αφαιρεση της καρτας το κινητο χρησιμοποιει τα προεπιλεγμενα αρχεια του καθε θεματος (εικονες, ηχοι κ.α.) ενω αλλαζουν ρυθμισεις οπως η αποθηκευση των φωτογραφιων/βιντεο/ηχογραφησεων στο τηλεφωνο(αν δεν ειναι ηδη εκει).
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Παιδια μολις το πηρα κι εγω απο Microland Θεσ/νικης.303 ευρω τελικης(η χαμηλοτερη),αψογη εξυπηρετηση και γενικα προτεινω.Εντυπωσεις και maxi-review επαιται

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΘΣΙΚΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ, ΑΚΟΘΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΘΣΤΙΚΑ; ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ w800 ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΘΣΙΚΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ, ΑΚΟΘΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΘΣΤΙΚΑ; ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ w800 ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ

Φιλε μου καλως ηρθες :)

Διαβασε τα προηγουμενα ποστς .Εχουν αναφερθει αρκετα σχολια .

Παρακληση:ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια,ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ:O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

δεν εχει αντιπαλο(αποψη δικη μου και πολλων αλλων).

Στο 6270 θα αφαιρείς την κάρτα μνήμης πολύ σπάνια. Ο λόγος είναι το usb mass storage profile Που ποστηρίζει. Τώρα αντί να βγάλεις την κάρατ και να την βάλεις στο card reader, απλά το συνδέεις με το καλώδιο. Πίστεψέ με, εγώ κάθε μέρα έβγαζα τις κάρτες παο όλα μου τα κινητά αλά με το 6270, δεν την έχω βγάλει, εκτός της πρώτης μέρας.

Αν τα αρχεία που έχεις επιλέξει για ήχο κλήσης έχουν μικρό μέγεθος, μπορείς να τα κάνεις μεταφορά στην μνήμη τηλ και να τα χρησιμοποιείς παο κεί. Αν είναι μεγάλα, τότε δε σε συμφέρει να το κάνεις αυτό γιατί η πολύτιμη και ήδη μικρή εσωτερική μνήμη της συσκευής θα μειωθεί αισθητά.

δεν το καλυπτει. θελει τουλαχιστον 3 και σε καποια νοκια σοπ μπορει να σου πουν και περισσοτερα δυστυχως.

καλως ηρθες μετα απο ενα χρονο :p

ευχαριστω για την υποδοχη.ειχες δικιο για την εγγυηση οντως δεν το καλυπτει.:cry: να ρωτησω και κατι αλλο.Στην αρχη ειχα εγκαταστησει το nokia pc suite και συνδεα τη συσκευη κανονικα μεσω της επιλογης ''προεπιλεγμενη λειτουργια'', μπορουσα να βρω τη συσκευη στο nokia phone browser και να δω τα περιεχομενα της καρτας.την τελευταια φορα που συνδεσα το τηλ με τον ηυ ομως ενω το αναγνωριζει δεν μπορω ουτε μεσω της διαχειρησης αρχειων του nokia pc suite ουτε μεσω του nokia phone browser να δω τα περιεχομενα του τηλ.μονο οταν επελεξα αποθηκευση δεδομενων μπορεσα να δω τα περιεχομενα της καρτας σαν εξωτερικο δισκο και οχι μεσω του pc suite.μηπως εκανα καποια λαθος ρυθμιση κατα την συνδεση?

Στο 6270 θα αφαιρείς την κάρτα μνήμης πολύ σπάνια. Ο λόγος είναι το usb mass storage profile Που ποστηρίζει. Τώρα αντί να βγάλεις την κάρατ και να την βάλεις στο card reader, απλά το συνδέεις με το καλώδιο. Πίστεψέ με, εγώ κάθε μέρα έβγαζα τις κάρτες παο όλα μου τα κινητά αλά με το 6270, δεν την έχω βγάλει, εκτός της πρώτης μέρας.

Αν τα αρχεία που έχεις επιλέξει για ήχο κλήσης έχουν μικρό μέγεθος, μπορείς να τα κάνεις μεταφορά στην μνήμη τηλ και να τα χρησιμοποιείς παο κεί. Αν είναι μεγάλα, τότε δε σε συμφέρει να το κάνεις αυτό γιατί η πολύτιμη και ήδη μικρή εσωτερική μνήμη της συσκευής θα μειωθεί αισθητά.

Τώρα έχω το sharp gx30i και συνήθισα να χρησιμοποιώ τον card reader. Μου προτείνεις να έχω το usb cable μόνιμα συνδεδεμένο στον υπολογιστή και να συνδέω/αποσυνδέω το τηλέφωνο;

Αν δε σου κάνει κόπο, εξήγησέ μου τι είναι το usb mass storage profile και γιατί είναι τόσο βολικό (πιο βολικό από τον card reader.

Ευχαριστώ, Ανδρέας

Τώρα έχω το sharp gx30i και συνήθισα να χρησιμοποιώ τον card reader. Μου προτείνεις να έχω το usb cable μόνιμα συνδεδεμένο στον υπολογιστή και να συνδέω/αποσυνδέω το τηλέφωνο;

Αν δε σου κάνει κόπο, εξήγησέ μου τι είναι το usb mass storage profile και γιατί είναι τόσο βολικό (πιο βολικό από τον card reader.

Ευχαριστώ, Ανδρέας

Mε δυο λόγια το κινητό λειτουργεί σαν card reader. :)

Είναι σαφώς πιο βολικό να κουβαλάς ένα καλώδιο, παρά ένα ξεχωριστό card reader, εκτός αν θες να μεταφέρεις πολλά και μεγάλα αρχεία, οπότε ένας αυτόνομος card reader είναι σαφώς πιο γρήγορος...

Καλησπέρα σε όλους, μόλις σήμερα πήρα το 6270. Μπορώ να πω ότι είναι το πιο καλό series 40 που έχω δει. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν το ανοίγω (για να γράψω μήνυμα η να κάνω κάποια εργασία) όταν πατάω τα πλήκτρα αποδοχής η απόρριψης κλήσεων έχω τριγμούς (μόνο όταν το έχω ανοιχτό) Αυτό συμβαίνει και σε άλλους?

Αντε το πηρα και εγω :) μια ερωτηση στις επαφες εικονες βαζεις μονο αν αυτες ειναι αποθηκευμενες στην μνημη του τηλεφωνου γιατι εκανα ενα φακελο στην καρτα μνημης με αυτες αλλα δεν τις δεχεται:confused:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλησπέρα σε όλους, μόλις σήμερα πήρα το 6270. Μπορώ να πω ότι είναι το πιο καλό series 40 που έχω δει. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν το ανοίγω (για να γράψω μήνυμα η να κάνω κάποια εργασία) όταν πατάω τα πλήκτρα αποδοχής η απόρριψης κλήσεων έχω τριγμούς (μόνο όταν το έχω ανοιχτό) Αυτό συμβαίνει και σε άλλους?

Όντως, αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ. Όταν είναι ανοιχτό ψιλοτρίζουν όλα τα πάνω πλήκτρα. Τίποτα υπερβολικά ενοχλητικό όμως...

Αντε το πηρα και εγω :) μια ερωτηση στις επαφες εικονες βαζεις μονο αν αυτες ειναι αποθηκευμενες στην μνημη του τηλεφωνου γιατι εκανα ενα φακελο στην καρτα μνημης με αυτες αλλα δεν τις δεχεται:confused:

Ακριβώς, οι επαφές πρέπει να είναι στo τηλέφωνο, όχι όμως και οι φωτογραφίες, αυτές μπορεί να είναι και στην κάρτα μνήμης. Αν δεν έχεις τις επαφές σου στο τηλέφωνο πέρνα τες, μισό λεπτό υπόθεση είναι...

Καλορίζικο και στους δυο, καλές κλήσεις. :)

Ακριβώς. Και δεν θα χρειατεί ποτέ πλέον να αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης απο την συσκευή σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς, αν έχεις μαζί σου το καλώδιο, να μεταφέρεις αρχεία απο άλλον υπολογιστή. Πολύ χρήσιμο.

geia sas paidia!!!

prin th prwtoxronia phra k egw to 6270.. wraio kinhto alla exw agankthsh apo to thema paixnidia...

psaxnw to bubblebubble oxi to puzzle

an to exei kapoios??? pleaaaase!!!

euxaristw gia to xrono sas!!!

ρε παιδία τι γίνεται με την διαθεσιμότητα του???το περιμένω εδώ και 11 μέρες από Γερμανό στην πάτρα και δεν έχει έρθει καθόλου(σε 3 καταστήματα που επισκέπτομαι καθημερίνα δεν υπάρχει και δυστήχως πρέπει να το πάρω απο εκεί γιατί εκεί έκανα φορητότητα και νέο συμβόλαιο)!!Τι γίνεται????Είμαι ο γκαντέμης της παρέας?

Ερώτηση σχετικά με το κινητό.Έχω τις επαφές μου απο το 7610 περασμένες στο Μicrosoft Οutlook.Με έναν συγχρονισμό θα περαστούν κατευθείαν στο νέο κινητό..?Η θέλουν γράψιμο ξανά?

Χαλαρά... :lol:

ρε παιδία τι γίνεται με την διαθεσιμότητα του???το περιμένω εδώ και 11 μέρες από Γερμανό στην πάτρα και δεν έχει έρθει καθόλου(σε 3 καταστήματα που επισκέπτομαι καθημερίνα δεν υπάρχει και δυστήχως πρέπει να το πάρω απο εκεί γιατί εκεί έκανα φορητότητα και νέο συμβόλαιο)!!Τι γίνεται????Είμαι ο γκαντέμης της παρέας?

Ερώτηση σχετικά με το κινητό.Έχω τις επαφές μου απο το 7610 περασμένες στο Μicrosoft Οutlook.Με έναν συγχρονισμό θα περαστούν κατευθείαν στο νέο κινητό..?Η θέλουν γράψιμο ξανά?

Υπομονη να το προτιμησεις στο ανοιχτο χρωμα λεει ...χωρις κανενα προβλημα θα γινει ο συγχρονισμος το δοκιμασα ....Ακομα θελω να δωσω συγχαρητηρια στην ΝΟΚΙΑ για το PC Suite τελειο εμεινα καταπληκτος απο τον εν λογω προγραμμα

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία