Jump to content

georgenik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgenik

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 16

georgenik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ φίλε nervous για την αμμεση ανταποκριση.ηδη απεγκατεστησα ενα theme.Εκτος ομως απο το φακελο private υπαρχουν και στους φακελους sys/install/sisregistry/ και sys/unistall αρχεια με αναφορα στο theme που ηδη απεγκατεστησα, τα εσβυσα και μεχρι τωρα ολα δειχνουν οκ.
  2. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ THEMES ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.:cry:
  3. O_GIANNAKIS το προβλημα με τη usb που ειχες στο pc suite το διορθωσες?εχω το ιδιο προβλημα αλλα η επανεγκατασαση του pc suite δεν βοηθησε και παιρνω το ιδιο μην.σε μενα στην αρχη δουλευε κανονικα αλλα αφου απεγκατεστησα καποια αλλα προγραμματα μου εφανιζει το μην που αναφερεις.
  4. φιλε xux99 με εφτιαξες.ευχαριστω για τις φωτο.:happy:
  5. απιθανη δουλεια παιδια.μηπως υπαρχει κατι και για τους φιλοθς της toyota?:shifty:
  6. ευχαριστω για την υποδοχη.ειχες δικιο για την εγγυηση οντως δεν το καλυπτει.:cry: να ρωτησω και κατι αλλο.Στην αρχη ειχα εγκαταστησει το nokia pc suite και συνδεα τη συσκευη κανονικα μεσω της επιλογης ''προεπιλεγμενη λειτουργια'', μπορουσα να βρω τη συσκευη στο nokia phone browser και να δω τα περιεχομενα της καρτας.την τελευταια φορα που συνδεσα το τηλ με τον ηυ ομως ενω το αναγνωριζει δεν μπορω ουτε μεσω της διαχειρησης αρχειων του nokia pc suite ουτε μεσω του nokia phone browser να δω τα περιεχομενα του τηλ.μονο οταν επελεξα αποθηκευση δεδομενων μπορεσα να δω τα περιεχομενα της καρτας σαν εξωτερικο δισκο και οχι μεσω του pc suite.μηπως εκανα καποια λαθος ρυθμιση κατα την συνδεση?
  7. FILE MOY PHRA TO KINHTO PRIN MERIKES MERES KAI EXO TO IDIO PROBLHMA.TELIKA EMATHES AN TO KALYPTEI H EGGYHSH?
×
×
  • Create New...