Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6270

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά η γνώμη μου είναι ότι πρωτού το αγοράσει κάποιος ας το δοκιμάσει πρώτα αμέσως αφού το βγάλει από την συσκευασία του μπροστά στα μάτια του πωλητή και μετά να το πάρει. Εξάλλου 330€ είναι αυτά. Παπούτσια παίρνεις και τα δοκιμάζεις ρε μ....ο!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά η γνώμη μου είναι ότι πρωτού το αγοράσει κάποιος ας το δοκιμάσει πρώτα αμέσως αφού το βγάλει από την συσκευασία του μπροστά στα μάτια του πωλητή και μετά να το πάρει. Εξάλλου 330€ είναι αυτά. Παπούτσια παίρνεις και τα δοκιμάζεις ρε μ....ο!

Επειδη ομως το μονο που σε αφηνουν να κανεις ειναι απλα να το δεις, οτι δηλ. δεν εχει ερθει με σπασμενη οθονη η κατι τετοιο, καλυτερα ρε παιδια ειναι να μην τρεχουμε σαν τα κοροιδα με το που κυκλοφορει κατι, οσο και αν το θελουμε, να πηγαινουμε να το αγοραζουμε...

Αφου γνωριζουμε ολοι πλεον οτι τα ΝΟΚΙΑ τηλεφωνα και ειδικα αυτα που καθυστερουν να βγουν, οταν βγαινουν ειναι ολο προβληματα...

Γιατι να γινομαστε δηλ. πειραματοζωα της (καθε) Νοκια ??

Αφηστε να φυγει η πρωτη παρτιδα και αγοραστε το λιγο αργοτερα...

(Σε αντιστοιχη περιπτωση το 6680 μου το εστειλαν Γερμανια ,το παρελαβα μετα απο 1.5~2 μηνες :mad: )

Κριμα :cry:

1,5-2 μηνες?:cry: :mad: μα αυτο ειναι σκετη ξενερα πραγματικα,δεν ειναι σωστη πολιτικη αυτο.κριμα πραγματικα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν είναι ολα τα club nokia έτσι. Διάβασε αυτό το θέμα και πες μας και τις εμπειρίες σου...

--------------------

EXEIS DIKIO THEKA ALLA AN POTE TA PAREI H MPALA HA TA PAREI OLA MAZI!!!!!KAI ETSI TO NA JEXORIZOUME EINAI MONO GIA ANAKOUFIZOMASTE EMEIS I TALAIPOREI TIS NOKIA!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Παιδιά η διαφορά του 6233 με του 6270 ποιά είναι ή πρόκειται να είναι? (πέρα από τις sliding διαφορές)

guys exw mia aporia!

otan xrisimopoiw to 6270 einai upoxrewtiko na einai anoixto to pliktrologio?

paidia kai kati allo pou xreiazomai voitheia!!!!!!!!

agorasa to kinito kai to pc suite den mpainei ston pc mou!

ti na kanw? exw windows 98 second edition!

uparxei kapoio programma paromoio pou tha me voithisei?

guys exw mia aporia!

otan xrisimopoiw to 6270 einai upoxrewtiko na einai anoixto to pliktrologio?

paidia kai kati allo pou xreiazomai voitheia!!!!!!!!

agorasa to kinito kai to pc suite den mpainei ston pc mou!

ti na kanw? exw windows 98 second edition!

uparxei kapoio programma paromoio pou tha me voithisei?

an diavaseis stis odhgies tha deis oti mporeis na to egatasthseis dustuxws mono se windows 2000 h xp!!!

perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai..

Παιδιά καλησπέρα

Καταρχήν να ευχηθώ Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους σας.Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το forum μιας και μετράω λίγες ώρες από την εγγραφή μου.Διάβασα το συγκεκριμένο topic και ομολογώ ότι ψιλοαγχώθηκα :O .Να το πάρω όμως από την αρχή.Μέχρι σήμερα ήμουν κάτοχος του καταπληκτικού (κατά την γνώμη μου) Nokia 6210.Την συγκεκριμένη συσκευή την έχω από το Νοέμβριο του 2000 και μέχρι τώρα δεν την είχα αλλάξει.Μετά απο 5 χρόνια όμως ήρθε η ώρα να αλλάξω το 6210 με άλλη συσκευή και έτσι λοιπόν σήμερα πήρα το 6270.Πρίν την αγορά ήμουν μεταξύ του 6270 και του 6111 αλλά κατέληξα στο 6270.

Πριν το βάλω για την πρώτη φόρτιση χρησιμοποίησα την "λίγη" μπαταρία που είχε , μεταφέροντας μέσω υπερύθρων όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο από το παλιό μου κινητό.Ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα.Τώρα το κινητό είναι στην πρίζα και φορτίζει.Στο μαγαζί που το πήρα μου είπαν πρώτη φόρτιση 6 ώρες.Να το αφήσω κανά 16ωρο να είμαι σίγουρος?

Φιλικά

ΥΓ:Συγνώμη αν σας κούρασα.Τα επόμενα post θα είναι μικρότερα :D

Μόλις μίλησα με το club nokia και μου είπαν οτι και στα κεντρικά είχαν πρόβλημα με την αναβάθμιση και μάλλον θα σταλεί Ιταλία. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! ! ! :mad: :knife: :protest: :spider:

μα δε μπορουν να κανουν μια αλλαγη; αν ειναι δυνατον. ντροπη τους!

εκτος απο αυτο, ποσο γκα γκα πρεπει να ειναι για να καταλαβουν οτι θα εχουν κι αυτοι προβλημα με την αναβαθμιση; ειναι καλυτεροι αυτοι για να τους δουλεψει ενω κολλαει συνεχεια; ας εβρισκαν αλλη λυση.

υπομονη theka, το 9000 σε περιμενει :D

Στο μαγαζί που το πήρα μου είπαν πρώτη φόρτιση 6 ώρες.Να το αφήσω κανά 16ωρο να είμαι σίγουρος?

μη σου πω οτι και 6 ωρες πολλες ειναι φιλε μου.

καλως ηρθες :)

Σλημερα το πήρα και γω. . . Το κιν είναι ΚΟΡΥΦΗ!!! Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και έτσι πιστεύω να παραμείνει. . . απροβλημάτιστο!!!!!!!!!!
Μια ζωή nokia

μη σου πω οτι και 6 ωρες πολλες ειναι φιλε μου.

καλως ηρθες :)

Καλώς σας βρήκα.

Διαφωνώ στο ότι οι 6 ώρες είναι πολλές.Κάθε επαναφορτιζόμενη μπαταρία για τις 2 με 3 πρώτες φορτίσεις πρέπει να φορτίζεται minimum 12ωρο.Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνεις στο να σου αποδόσει η μπαταρία το μέγιστο της απόδοσής της.Οι πρώτες φορτίσεις-αποφορτίσεις αν γίνουν σωστά τότε έχεις τη μέγιστη απόδοση.Το λέω από προσωπική εμπειρία σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (όχι κινητών τηλεφώνων).

Paidia SOS! mou stelnei tis rythmiseis h vodafone alla leei apotyxia apothikeushs twn rythmisewn. Ta idia k otan paw na ta steilw ap'to site tis nokia.

Thelw tis rythmiseis gia Vodafone me symvolaio GPRS kai MMS opoios tis exei parakalw. Giati den mporei na apothikeusei tis rythmiseis arage?

μα δε μπορουν να κανουν μια αλλαγη; αν ειναι δυνατον. ντροπη τους!

εκτος απο αυτο, ποσο γκα γκα πρεπει να ειναι για να καταλαβουν οτι θα εχουν κι αυτοι προβλημα με την αναβαθμιση; ειναι καλυτεροι αυτοι για να τους δουλεψει ενω κολλαει συνεχεια; ας εβρισκαν αλλη λυση.

Αύριο θα μου πούν τι θα γίνει τελικά, αν δηλαδή θα πάει Ιταλία ή αν μπορέσουν να κάνουν κάτι:confused:
υπομονη theka, το 9000 σε περιμενει
Σε κανένα μήνα θα είναι δικό μου:yahoo:

Καλώς σας βρήκα.

Διαφωνώ στο ότι οι 6 ώρες είναι πολλές.Κάθε επαναφορτιζόμενη μπαταρία για τις 2 με 3 πρώτες φορτίσεις πρέπει να φορτίζεται minimum 12ωρο.Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνεις στο να σου αποδόσει η μπαταρία το μέγιστο της απόδοσής της.Οι πρώτες φορτίσεις-αποφορτίσεις αν γίνουν σωστά τότε έχεις τη μέγιστη απόδοση.Το λέω από προσωπική εμπειρία σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (όχι κινητών τηλεφώνων).

προσωπικα διαφωνω βεβαια αλλα ενταξει :)

Σε κανένα μήνα θα είναι δικό μου
:lol: :D

Paidia SOS! mou stelnei tis rythmiseis h vodafone alla leei apotyxia apothikeushs twn rythmisewn. Ta idia k otan paw na ta steilw ap'to site tis nokia.

Thelw tis rythmiseis gia Vodafone me symvolaio GPRS kai MMS opoios tis exei parakalw. Giati den mporei na apothikeusei tis rythmiseis arage?

To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Πάρε στην τεχνική υποστήριξη της Vodafone και θα στα στείλουν σε email ή fax , αν έχεις. Εμένα μου τα στείλανε σε mail. Παραθέτω:

Nokia 6270

WAP GPRS Access

Οι παρακάτω ρυθμίσεις θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το κινητό σας για να μπορέσετε να συνδεθείτε σε υπηρεσίες WAP

Οδηγός ρυθμίσεων

1. Από το κεντρικό menu της συσκευής επιλέξτε διαδοχικά:

ΡυθμίσειςΔιαμόρφωσηΠροσωπικές Ρυθμίσεις Διαμόρφωσης

2. Πατήστε Επιλογ. & Προσθήκη νέου

3. Επιλέξτε Ιστός

4. Όνομα λογαριασμού: Vodafone GPRS

5. Αρχική σελίδα εισάγετε http://wap.vodafone.gr

6. Eπιλέξτε Χρήση προτιμώμ. σημ. πρόσβασης και πατήστε Όχι

7. Επιλέξτε Ρυθμίσεις σημείου πρόσβασης

8. Επιλέξτε Διακομιστής μεσολάβησης & πατήστε Ενεργοποίηση

9. Δ/νση διακομιστή μεσολάβησης: 213.249.19.49

10. Θύρα διακομιστή μεσολάβησης: πληκτρολογήστε 5080

11. Επιλέξτε Ρυθμίσεις φορέα

12. Σημείο πρόσβασης GPRS: wap.vodafone.gr (για συνδρομητές με πάγιο)

ή wapkarta.vodafone.gr (για συνδρομητές à la Carte & CU)

13. Τύπος ελέγχου στοιχείων: επιλέξτε Κανονικός

14. Όνομα χρήστη: user

15. Κωδικός πρόσβασης: pass

16. Πηγαίνετε 3 φορές πίσω επιλέξτε το προφίλ που μόλις δημιουργήσατε, Vodafone GPRS πατήστε Επιλ. & επιλέξτε Ενεργοποίηση.

Συμβουλές

Για να συνδεθείτε με την υπηρεσία του WAP ακολουθήστε ένα από τους παρακάτω 4 τρόπους:

 Πατήστε ΜενούΙστόςΑρχική σελίδα ή στην κατάσταση αναμονής, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο 0.

 Για να επιλέξετε ένα σελιδοδείκτη της υπηρεσίας, πατήστε ΜενούΙστόςΣελιδοδείκτες.

 Για να επιλέξετε την τελευταία διεύθυνση URL, πατήστε ΜενούΙστόςΤελευτ. δ/νση Ιστού.

 Για να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση της υπηρεσίας, πατήστε ΜενούΙστόςΜετάβ. στη δ/νση. Πληκτρολογήστε το όνομα για το σταθμό και πατήστε ΟΚ

Κατά την περιήγηση σας δίνονται κάποιες επιλογές. Αυτές είναι:

 Συντομεύσεις: για να ανοίξετε μια νέα λίστα επιλογών, οι οποίες αφορούν τη συγκεκριμένη σελίδα. Σημείωση: Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη, εάν η σελίδα περιλαμβάνει συντομεύσεις.

 Αρχική σελίδα: για να επιστρέψετε στην αρχική σας σελίδα

 Προσθήκη σελιδοδείκτη: για να αποθηκεύσετε τη σελίδα ως σελιδοδείκτη

 Σελιδοδείκτες: για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα με τους σελιδοδείκτες.

 Ιστορικό: για λήψη μιας λίστας με τις διευθύνσεις URL που επισκεφθήκατε τελευταία

 Επιλογές σελίδας: για να εμφανιστεί η λίστα με τις επιλογές για την ενεργή σελίδα

 Λήψεις: για να εμφανίσετε τη λίστα σελιδοδεικτών για λήψη

 Άλλες επιλογές: για να εμφανιστεί η λίστα με τις άλλες επιλογές

 Επαναφόρτωση: για να φορτώσετε εκ νέου και να ενημερώσετε την τρέχουσα σελίδα

 Έξοδος: για να αποσυνδεθείτε από μια υπηρεσία

Στο σημείο αυτό οι ρυθμίσεις WAP GPRS έχουν ολοκληρωθεί.

Nokia 6270

Multimedia Message Service

Οι παρακάτω ρυθμίσεις θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το κινητό σας για να μπορέσετε να στείλετε και να λάβετε MMS μέσα από τη συσκευή σας.

Οδηγός ρυθμίσεων

1. Από το κεντρικό menu της συσκευής επιλέξτε διαδοχικά:

ΡυθμίσειςΔιαμόρφωσηΠροσωπικές Ρυθμίσεις Διαμόρφωσης

2. Πατήστε Επιλογ. & Προσθήκη νέου

3. Επιλέξτε Μήνυμα Multimedia

4. Όνομα λογαριασμού: Vodafone MMS

5. Δ/νση διακομιστή εισάγετε http://mms.vodafone.gr

6. Eπιλέξτε Χρήση προτιμώμ. σημ. πρόσβασης και πατήστε Όχι

7. Επιλέξτε Ρυθμίσεις σημείου πρόσβασης

8. Επιλέξτε Διακομιστής μεσολάβησης & πατήστε Ενεργοποίηση

9. Δ/νση διακομιστή μεσολάβησης: 213.249.19.49

10. Θύρα διακομιστή μεσολάβησης: πληκτρολογήστε 5080

11. Επιλέξτε Ρυθμίσεις φορέα

12. Σημείο πρόσβασης GPRS: mms.vodafone.net

13. Τύπος ελέγχου στοιχείων: επιλέξτε Κανονικός

14. Όνομα χρήστη: user

15. Κωδικός πρόσβασης: pass

16. Επιστρέψτε στο βασικό menu της συσκευής επιλέξτε διαδοχικά:

ΜηνύματαΡυθμίσεις ΜηνυμάτωνΜηνύμ. MultimediaΡυθμίσεις διαμόρφωσης

17. Λογαριασμός επιλέξτε το προφίλ που δημιουργήσατε προηγουμένως, το Vodafone MMS

Συμβουλές

Μέσα στις ρυθμίσεις Μηνυμάτων Multimedia εμφανίζονται οι παρακάτω επιλογές:

 Αναφορές παράδοσης: πατήστε Ναι για να ζητήσετε να σας αποστέλλονται αναφορές παράδοσης για τα μηνύματά σας.

 Προεπ. χρόν. Διαφάνειας: μπορείτε να ορίσετε τον προεπιλεγμένο χρόνο εμφάνισης των διαφανειών που δημιουργούνται για μηνύματα multimedia

 Επιτρ. λήψη multimedia: για να λάβετε ή να πραγματοποιήσετε φραγή σε μήνυμα multimedia, πατήστε Ναι ή Όχι. Αν επιλέξετε Στο οικείο δίκτυο, δεν μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα multimedia όταν βρίσκεστε εκτός του οικείου δικτύου.

Σημείωση: Η υπηρεσία μηνυμάτων multimedia είναι συνήθως ενεργοποιημένη από προεπιλογή Στο οικείο δίκτυο.

 Εισερχ. μην. multimedia για να επιτραπεί η λήψη των μηνυμάτων multimedia αυτόματα, χειροκίνητα μετά από την εμφάνιση της σχετικής ερώτησης ή για απόρριψη της λήψης. Η ρύθμιση δεν εμφανίζεται αν η ρύθμιση Επιτρ. Λήψη multimedia έχει τιμή Όχι.

 Επιλέξτε Επιτρ. η λήψη διαφημίσ. για τη λήψη ή απόρριψη διαφημίσεων. Η ρύθμιση αυτή δεν εμφανίζεται εάν η ρύθμιση Επιτρ. λήψη multimedia έχει οριστεί στο Όχι ή Εισερχ. μην. multimedia έχει οριστεί στην τιμή Απόρριψη.

Στο σημείο αυτό οι ρυθμίσεις MMS έχουν ολοκληρωθεί.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

file gdp77 euxaristw poly. mia teleytaia erwtisi, auth h energh anamonh me ta shortcuts panw se orizontia diataksh pws emfanizetai? epsaksa sto manual alla den katafera na bgalw shortcuts panw. euxaristw

file gdp77 euxaristw poly. mia teleytaia erwtisi, auth h energh anamonh me ta shortcuts panw se orizontia diataksh pws emfanizetai? epsaksa sto manual alla den katafera na bgalw shortcuts panw. euxaristw

Στη σελίδα 70 του manual λέει αναλυτικά πώς να ενεργοποιήσεις την ενεργή αναμονή. Ακολούθα τις οδηγίες κατά γράμμα, είναι πολύ απλό!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

gia osous lene oti to kinhto prepei na to fortizoume 12 wres thn prwth fora einai kata thn gnwmh mou lathos..pisw stis odhgies grafei pws prepei na fortistei mexri na gemisei plhrws alliws to parapanisio fortisma meiwnei thn diarkeia zwhs ths mpatarias!!!euxaristw:D :D :D
perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai..

gia osous lene oti to kinhto prepei na to fortizoume 12 wres thn prwth fora einai kata thn gnwmh mou lathos..pisw stis odhgies grafei pws prepei na fortistei mexri na gemisei plhrws alliws to parapanisio fortisma meiwnei thn diarkeia zwhs ths mpatarias!!!euxaristw:D :D :D

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτά με τα 12ωρα κλπ ίσχυαν με τις παλαιού τύπου μπαταρίες (νομίζω νικελίου). Το manual είναι σαφέστατο, ακόμα και στην περίπτωση νέας μπαταρίας. Ξεκάθαρα γράφει ότι ή υπεφόρτιση όχι μόνο δε χρειάζεται, αλλά, αντίθετα, μειώνει και τη ζωή της μπαταρίας μας.

get a life...

Kalimera

koita den exeis k telios adiko alla oxi k telios dikio.....ego prosopika me ta tosa kinita pu exo allaxei kata kairous panta tulaxiston thn proth fortisi thn ebaza gia olo to brady....

k ama eidika exeis sta xeria su nokia-eidika me ton palio fortisti-mporuses na akouses enan anepestito hxo pu edeixne oti to kinito travaei akoma ''reuma'' opote giait na mnh to afhneis...k malista eixa paratirisei oti peripu sto 12oro stmamatage meta na to kanie auto.....;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Καλημέρα σας

Πάντως να σας πω την αμαρτία μου εγώ σε όποια επαναφορτιζόμενη μπαταρία έπεσε στα χέρια μου, εφάρμοσα την 12ωρη φόρτιση και δεν είχα πρόβλημα.Σε ένα ασύρματο τηλέφωνο που δεν το έκανα η μπαταρία του δεν κράταγε όσο έπρεπε.Θα μου πείτε έτυχε.Και εγώ το ίδιο θα έλεγα. ;)

loipon thelw na mou peite pws mporw na to kanw na apothikevei katefthian stin karta mnimis.....ennoeitai gia ola diladi kai otan mou stelnoun mesw irda i bluetooth kai otan metaferw apo ton ypologisti kai otan travaw video i photo......pws to rithmizw???????to lew giati gemisa tin ensomatomeni kai den thelw na diagrapsw apo aftin tipota

loipon thelw na mou peite pws mporw na to kanw na apothikevei katefthian stin karta mnimis.....ennoeitai gia ola diladi kai otan mou stelnoun mesw irda i bluetooth kai otan metaferw apo ton ypologisti kai otan travaw video i photo......pws to rithmizw???????to lew giati gemisa tin ensomatomeni kai den thelw na diagrapsw apo aftin tipota

Δεν κατάλαβα πού ειναι το πρόβλημα. Απλά μετάφερε όλα τα δεδομένα που θέλεις στην κάρτα μνήμης, από την on-board. Και όταν μεταφέρεις δεδομένα από τον υπολογιστή, να τα μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης και όχι σε φάκελο που βρίσκεται στην on-board μνήμη. Σε όλους τους φακέλους του κινητού σου μπορείς να κάνεις ΕΠΙΛΟΓΕΣ --> ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

get a life...

Καλισπέρα

Έχω κάποιες ερωτησεις όσον αφορά ρυθμίσεις GPRS και e-mail για το 6270.Είμαι στην TIM χωρίς συμβόλαιο (ο χρόνος ομιλίας σας έχει ανανεωθεί.... κτλπ κτλπ :D ).Έβαλα manually τις ρυθμίσεις για το GPRS και με μία δοκιμή συνδέθηκα στο TIM Ιmagine άρα το GPRS λειτουργεί.Βέβαια πριν βάλω τις ρυθμίσεις προσπάθησα να τις κατεβάσω από το site της Nokia αλλά δεν γινόταν με τίποτα.

Τώρα για τις ρυθμίσεις του e-mail.Προσπάθησα να τις βάλω χειροκίνητα αλλά δυστυχώς τίποτα.Βασικά έχω λογαριασμό στην yahoo και αυτό το λογαριασμό θέλω να χρησιμοποιήσω στο κινητό.Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά