Guest Cue Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Έχει καταφέρει κανείς να πάρει email ή να κάνει sync με remote server? Έχω τα configs από Cosmote (στέλνοντας στο 1651 και από το site της Nokia) αλλά όταν πάω να κάνω sync μου βγάζει "Data transfer not possible. Check connection" ενώ όταν θέλω να λάβω email "Retrieving Failed" Στο μενού Ρυθμίσεις -> Διαμόρφωση έχω Προεπιλ. ρυθμ. διαμόρφ.: Cosmote GRPS, Cosmote_MMS, Cosmote_WAP, Προσωπική διαμόρφωση με προεπιλεγμένο το Cosmote GRPS. Προτιμ. σημείο πρόσβασ.: Cosmote_WAP, Cosmote_MMS με επιλεγμένο το Cosmote_WAP. (εδώ δε θα έπρεπε να έχει και το Cosmote GRPS?) Προσωπ. ρυθμ. διαμόρφ.: Έχω ορίσει τα settings για το email και τον sync server με, Χρ. προτιμ. σημ. πρόσβ.: Ναι Ευχαριστώ. ΥΓ. Σχετικό με το 6270, αλλά και με GPRS Cote προφανώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Καλησπέρα εμένα δεν έχει καμιά προρύθμιση για να μπορέσω να ρυθμίσω τα mms . Στην Tim μου είπαν ότι έχει ίδιες ρύθμισης με το 6600 και ότι πρέπει να τις περάσω χειροκίνητα . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Για όσους τυχόν ενοχλήθηκαν που αποκάλεσα το SAMSUNG παλιοκατασκευή ...... να διευκρινίσω τι εννοούσα ........ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το SAMSUNG είναι καλό μηχάνημα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ....... όταν όμως άρχιζε να κουνάει (ή μάλλον να ανοιγοκλείνει με το παραμικρό τράνταγμα) τότε ήταν μια τραγωδία ......... ποτέ δεν ήξερες αν το ρημάδι ήταν σωστά κλειστό ή «λιγουλάκι» ανοικτό μέσα στην τσέπη σου. Μέχρι και λαστιχάκι του είχα βάλει για να το κρατά κλειστό ...... :mad: Θα μου πεις ...... κι’ εσύ ρε μ*λ*κ* τι ήθελες και του έριξες σουτ βολέ όταν σου έπεσε από την κολότσεπη ...... ε ρε παιδιά τι να κάνω ..... μου έπεσε και δεν το πρόσεξα και το ψιλο-κλώτσησα ..... τόσο δα .... λιγουλάκι....... ίσα που το ακούμπησε η αρβύλα ..... μα το Θεό ...... όσο πατάει η γάτα ..... αλήθεια λέω :cry: Σοβαρά τώρα ...... αυτό που μου την έδωσε με το πρόβλημα αυτό, είναι ότι ούτε χαλασμένο ήταν (δούλευαν όλα περίφημα εκτός από το slide) αλλά ούτε και κανονικό, ότι πρέπει για να σου κάνει τα νεύρα ....... σπανακόρυζο. :blink: Όταν λοιπόν έπιασα στα χέρια μου το 6270, ολοκαίνουργιο και χωρίς «κουνήματα», μου φάνηκε σαν το 8ο θαύμα (ε, και λίγη υπερβολή δεν βλάπτει) Εξάλλου, πόσοι από μας έχουν ξαναπιάσει στα χέρια τους ΝΟΚΙΑ slider …….. μάλλον κανείς. :cool: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 'Εχω το 6270 περίπου 5 ημέρες και μου έχει εμφανίσει το παρακάτω πρόβλημα 2 φορές: Προσπαθώ να στείλω ένα sms. Το σήμα είναι αρκετά χαμηλό και τελικά δεν τα καταφέρνει. Η ένδειξη αποστολής μυνήματος (επάνω αριστερά) συνεχίζει να είναι ενεργή για πάρα πολλή ώρα. Τόση πολλή που αποκλείεται όντως να προσπαθεί να στείλει ξανά το μύνημα. Κάποια στιγμή η ένδειξη απενεργοποιείται αλλά και πάλι είναι αδύνατη τόσο η αποστολή sms όσο και οποιαδήποτε κλήση! Το κινητό νεκρώνει. Σαν να μη λαμβάνει σήμα γενικώς! Έτσι αναγκάζομαι να κάνω reboot και να ξαναστείλω το μύνημα... Είναι η μόνη λύση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Έχει καταφέρει κανεις να στείλει ένα (διπλό?) sms με δεύτερη προσπάθεια χωρίς reboot? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 εγω στελνω συνεχεια sms και μαλιστα 2πλο, και 3πλο , και δεν εχω κανενα απολιτος προβλημα Σου έχει τύχει να προσπαθήσεις να στείλεις με πολύ χαμηλό ή με καθόλου σήμα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeji Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 'Εχω το 6270 περίπου 5 ημέρες και μου έχει εμφανίσει το παρακάτω πρόβλημα 2 φορές: Προσπαθώ να στείλω ένα sms. Το σήμα είναι αρκετά χαμηλό και τελικά δεν τα καταφέρνει. Η ένδειξη αποστολής μυνήματος (επάνω αριστερά) συνεχίζει να είναι ενεργή για πάρα πολλή ώρα. Τόση πολλή που αποκλείεται όντως να προσπαθεί να στείλει ξανά το μύνημα. Κάποια στιγμή η ένδειξη απενεργοποιείται αλλά και πάλι είναι αδύνατη τόσο η αποστολή sms όσο και οποιαδήποτε κλήση! Το κινητό νεκρώνει. Σαν να μη λαμβάνει σήμα γενικώς! Έτσι αναγκάζομαι να κάνω reboot και να ξαναστείλω το μύνημα... Είναι η μόνη λύση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Έχει καταφέρει κανεις να στείλει ένα (διπλό?) sms με δεύτερη προσπάθεια χωρίς reboot? ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ.ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ,Ψ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΕΧΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΒΗΜΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ.ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ,Ψ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΕΧΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΒΗΜΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ. Το ξέρω αυτό, αλλά ακόμη και όταν ο ένδειξη αυτή δεν κινείται, δηλαδή δεν προσπαθεί να στείλει μύνημα και απλά βρίσκεται στα εξερχόμενα, το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι νεκρό.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 'Εχω το 6270 περίπου 5 ημέρες και μου έχει εμφανίσει το παρακάτω πρόβλημα 2 φορές: Προσπαθώ να στείλω ένα sms. Το σήμα είναι αρκετά χαμηλό και τελικά δεν τα καταφέρνει. Η ένδειξη αποστολής μυνήματος (επάνω αριστερά) συνεχίζει να είναι ενεργή για πάρα πολλή ώρα. Τόση πολλή που αποκλείεται όντως να προσπαθεί να στείλει ξανά το μύνημα. Κάποια στιγμή η ένδειξη απενεργοποιείται αλλά και πάλι είναι αδύνατη τόσο η αποστολή sms όσο και οποιαδήποτε κλήση! Το κινητό νεκρώνει. Σαν να μη λαμβάνει σήμα γενικώς! Έτσι αναγκάζομαι να κάνω reboot και να ξαναστείλω το μύνημα... Είναι η μόνη λύση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Έχει καταφέρει κανεις να στείλει ένα (διπλό?) sms με δεύτερη προσπάθεια χωρίς reboot? Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πηγαίνεις στα Εξερχόμενα και θα ακυρώνεις την απόστολή του μηνύματος και θα διαγράφεις μέσω των επιλογών το μήνυμα,τσουπ πάει και το εικονίδιο από την οθόνη αδράνειας.Για πολλούς λογους δικτύου καμμιά φορά δεν μπορεί να αποσταλεί κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sport_Vasilis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Γειά στους φίλους και από εμένα... Μόλις γύρισα από το Plaisio στην Στουρνάρα όπου πήρα το κινητό live στα χέρια μου....!!! Έπαθα πλάκα με την οθόνη του..δεν το περίμενα. Επίσης καταπληκτικό Menu και επίσης μου φάνηκε πολύ γρήγορο στα back..και την πλοήγηση. Η προσωπική μου επιλογή μέχρι πρίν λίγες ώρες (w550i) άλλαξε και πρόκειται να πάρω to 6270 τέλος της εβδομάδας... Λοιπόν θα ήθελα με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση για το αν ενσωματώνει μια πολύ ειδική λειτουργία: αυτή είναι αν έχει την δυνατότητα να λειτουργεί αλλά με κλειστούς: πομπό και δέκτη. Δηλαδή όχι σαν τηλ..αλλά σαν όλα τα άλλα: μουσική, ράδιο παιχνίδια.. Ξέρει κανένας ειδικός απο εσάς? Το έχετε ακούσει???? Ευχαριστώ. Υ.π.1: την λειτουργία αυτή την έχει η Sonyericsson στα walkman κινητά της και την λέει flight mode. Y.π.2: Μπορεί να σας φαίνεται λεπτομέρια αλλά πιστέψτε με για κάποιον που πετάει συνέχεια, αλλά και για κάποιον που θέλει να ασχολείται με το κινητό και να γλυτώνει καμμένο ιστό δέρματος από ακτινοβολία από το να το έχει κλειστό...είναι ένα +. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Γειά στους φίλους και από εμένα... Μόλις γύρισα από το Plaisio στην Στουρνάρα όπου πήρα το κινητό live στα χέρια μου....!!! Έπαθα πλάκα με την οθόνη του..δεν το περίμενα. Επίσης καταπληκτικό Menu και επίσης μου φάνηκε πολύ γρήγορο στα back..και την πλοήγηση. Η προσωπική μου επιλογή μέχρι πρίν λίγες ώρες (w550i) άλλαξε και πρόκειται να πάρω to 6270 τέλος της εβδομάδας... Λοιπόν θα ήθελα με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση για το αν ενσωματώνει μια πολύ ειδική λειτουργία: αυτή είναι αν έχει την δυνατότητα να λειτουργεί αλλά με κλειστούς: πομπό και δέκτη. Δηλαδή όχι σαν τηλ..αλλά σαν όλα τα άλλα: μουσική, ράδιο παιχνίδια.. Ξέρει κανένας ειδικός απο εσάς? Το έχετε ακούσει???? Ευχαριστώ. Υ.π.1: την λειτουργία αυτή την έχει η Sonyericsson στα walkman κινητά της και την λέει flight mode. Y.π.2: Μπορεί να σας φαίνεται λεπτομέρια αλλά πιστέψτε με για κάποιον που πετάει συνέχεια, αλλά και για κάποιον που θέλει να ασχολείται με το κινητό και να γλυτώνει καμμένο ιστό δέρματος από ακτινοβολία από το να το έχει κλειστό...είναι ένα +. ΟΧΙ,δεν έχει !Προφίλ Εκτός σύνδεσης(flightmode) υποστηρίζουν μόνο τα τελευταία Series60 ΝΟΚΙΑ(Ν70,Ν90,6680...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Y.π.2: Μπορεί να σας φαίνεται λεπτομέρια αλλά πιστέψτε με για κάποιον που πετάει συνέχεια, αλλά και για κάποιον που θέλει να ασχολείται με το κινητό και να γλυτώνει καμμένο ιστό δέρματος από ακτινοβολία από το να το έχει κλειστό...είναι ένα +. Κάτι σχετικό, άσχετο. Στις αεροσυνοδούς πως το εξηγείς? :/ Γιατί εγώ δε το τολμώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sport_Vasilis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 :) Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως δεν θα ήταν και δύσκολο να κόψεις την τροφοδοσία στον πομπό και δέκτη και να εφαρμόσεις και στο series 40 την λειτουργία αυτή (Fly-mode). Κάτι σχετικό, άσχετο. Στις αεροσυνοδούς πως το εξηγείς? :/ Γιατί εγώ δε το τολμώ... XAXA...πολύ καλό...Έλα ντε εδώ σε θέλω......αυτό είναι τύχη αν πέσεις σε καμία καλή που να ξέρει...;) Επίσης μια πληροφορία ακόμα, κατόπιν σημερινής ενημέρωσης από Cosmote αύριο 21/12 θα έχουν επίσημα καταχωρήσει το κινητό στην database τους και θα αρχίσουν να προμηθεύουν τα μαγαζία. Π.χ. στην Στουρνάρα μέχρι τέλος εβδομάδας θα το έχουν. Τιμή δεν γνωρίζω...εν αναμονή λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Καλα,μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια.Το 6111 το εχουν στο site τους εδω και 2 βδομαδες,αλλα ακομα δεν εχουν αξιωθει να το φερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Απο αναμονη πως τα παει εχει 2 μερες??????? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaffros78 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Γειά στους φίλους και από εμένα... Μόλις γύρισα από το Plaisio στην Στουρνάρα όπου πήρα το κινητό live στα χέρια μου....!!! Έπαθα πλάκα με την οθόνη του..δεν το περίμενα. Επίσης καταπληκτικό Menu και επίσης μου φάνηκε πολύ γρήγορο στα back..και την πλοήγηση. Η προσωπική μου επιλογή μέχρι πρίν λίγες ώρες (w550i) άλλαξε και πρόκειται να πάρω to 6270 τέλος της εβδομάδας... Λοιπόν θα ήθελα με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση για το αν ενσωματώνει μια πολύ ειδική λειτουργία: αυτή είναι αν έχει την δυνατότητα να λειτουργεί αλλά με κλειστούς: πομπό και δέκτη. Δηλαδή όχι σαν τηλ..αλλά σαν όλα τα άλλα: μουσική, ράδιο παιχνίδια.. Ξέρει κανένας ειδικός απο εσάς? Το έχετε ακούσει???? Ευχαριστώ. Υ.π.1: την λειτουργία αυτή την έχει η Sonyericsson στα walkman κινητά της και την λέει flight mode. Y.π.2: Μπορεί να σας φαίνεται λεπτομέρια αλλά πιστέψτε με για κάποιον που πετάει συνέχεια, αλλά και για κάποιον που θέλει να ασχολείται με το κινητό και να γλυτώνει καμμένο ιστό δέρματος από ακτινοβολία από το να το έχει κλειστό...είναι ένα +. Φιλε Sport_Vasillis το κινητο αν δεν εχει μεσα καρτα SIM και το ανοιξεις σε ρωταει αν θες να ανοιξει χωρις την καρτα SIM και επιλεγοντας ναι ανοιγει κανονικα κ μπορεις να χρησιμοποιησεις ολες τις λειτουργιες του κανονικα!Δε ξερω αν αυτο ρωτας αλλα αυτο γινεται σιγουρα το εχω δοκιμασει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Παιδιά σας έχει τύχει να "ξεχνάει" ρυθμίσεις?? Του έχω ορίσει να αποθηκεύει τις φωτογραφίες στην sd και μερικές φορές τις βρίσκωστο τηλέφωνο!! Έχω αγχωθεί μήπως έχει κάποιο πρόβλημα γιατί άμα μπλέξω με την αντιπροσωπεία...:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Φιλε Sport_Vasillis το κινητο αν δεν εχει μεσα καρτα SIM και το ανοιξεις σε ρωταει αν θες να ανοιξει χωρις την καρτα SIM και επιλεγοντας ναι ανοιγει κανονικα κ μπορεις να χρησιμοποιησεις ολες τις λειτουργιες του κανονικα!Δε ξερω αν αυτο ρωτας αλλα αυτο γινεται σιγουρα το εχω δοκιμασει!!!πολυ σημαντικο αυτο που λες και δεν το ειχα ακουσει ξανα εισαι σιγουρος ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaffros78 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 πολυ σημαντικο αυτο που λες και δεν το ειχα ακουσει ξανα εισαι σιγουρος ? Ειμαι 1000% σιγουρος γιατι οταν το πηρα το κινητο ηταν απο μετατροπη καρτοτηλεφωνου σε συνδεση κ για καποιες ωρες που δε δουλευε η SIM το χρησιμοποιησα το κινητο χωρις την SIM!Του εβαλα εφαρμογες,επαιξα παιχνιδια,ακουσα μουσικη κτλ.Σιγουρα σε ρωταει οταν δεν εχει μεσα SIM αν θελεις να ανοιξει χωρις SIM και ανοιγει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Αυτήν τη λειτουργία την επιβεβαιώνω και εγώ, το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά χωρίς sim! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Φιλτατε xagios, ετσι ακριβως ειναι. Το εχω στα χερια μου και επιβεβαιωνω οτι εχει "flight-mode" οταν δεν υπαρχει sim. Οσο για την ποιοτητα του, που ειχες επιφυλαξεις πριν μερικες μερες, σου λεω οτι ειναι πολυ καλη και δεν εχει περισσοτερο τζογο απο το το D600 μου. Και μην ξεχνας οτι τριγυρω ειναι ως επι το πλειστον μεταλικο. Μονο το πληκτρολογιο του πανω μερους κουνιεται ελαχιστα. Το τηλεφωνο δεν παιζεται και η τιμη του πιστευω οτι ειναι "συμβολικα" χτυπημενη γιατι η Νοκια πηρε αναποδες με την επιτυχια του Κ750. Αντε τωρα να παρει καποιος Κ750! Μονο ελαχιστα καλυτερη καμερα εχει το Κ750! Σε ολα τα αλλα το 6270 το παταει κατω! Δε θυμαμαι να εχει αναφερει κανεις και την υπεροχη δυνατοτητα αποστολης flash-sms, αυτο που εμφανιζεται ολοκληρο φατσα-καρτα στην οθονη του παραληπτη, το διαβαζουν οι τριγυρω του και δεν εχει τη δυνατοτητα το αποθηκευσει! Πολυ πλακα μπορεις να κανεις με αυτο!!! Ξεχασες να πεις οτι το κ750 εχει το μισο μεγεθος απο το 6270 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sport_Vasilis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Φιλε Sport_Vasillis το κινητο αν δεν εχει μεσα καρτα SIM και το ανοιξεις σε ρωταει αν θες να ανοιξει χωρις την καρτα SIM και επιλεγοντας ναι ανοιγει κανονικα κ μπορεις να χρησιμοποιησεις ολες τις λειτουργιες του κανονικα!Δε ξερω αν αυτο ρωτας αλλα αυτο γινεται σιγουρα το εχω δοκιμασει!!! Φιλε πολύ σημαντικό αυτό που είπες. Μπορώ να σου πω ότι με ξάφνιασες...θετικα..βέβαια. Αν ισχύει αυτό που λές δηλ..ακούς μουσική, ραδιο, βγάζεις...φωτό, όλα δηλ εκτός από κλήσεις..είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Τώρα όσον αφορά την τεχνική πλευρά του θέματος, αν ισχύει πάντα, αντί να το κάνει από μενού με επιλογή του προφιλ για Fly-Mode, το κάνει έμεσα βγάζοντας του την SIM . Παρόλαυτά θεωρώ πολύ απίθανο (1 στα 1000) να κάνει αναζήτησει ο πομπός να βρει κεραία και να τρως σήμα..- μάλλον είναι αδύνατον, άρα καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα με το Sony ericsson αλλά και τα Series 60 NOKIA. Μη πρακτικό βέβαια αλλά Καλο...ε? Επίσης συμφωνώ με την άποψη ότι η ΝΟΚΙΑ το έβγαλε στην αγορά με αυτή την τιμή-δώρο για να πλήξει το Κ750 αλλά και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της σε αυτή την κατηγορία κινητών. Την άποψη αυτή ενισχύει το γεγονός ότι δεν έβγαλέ ταυτόχρονα το 6280, κάτι που πιστεύω είναι θέμα στρατηγικής, αφού τεχνολογικά είναι παραπλήσια άρα αποκλείεται να μην ήταν έτοιμο! Επίσης όσον αφορά την τιμή σκεφτείται και τον εσωτερικό ανταγωνισμό μεταξύ 6270-6280 ως εξής: να έβγαινε το 6280 στα ~360 με 380 Εuro, τότε θα πάτωνε εμπορικά το 6270 γιατί μην μου πείτε ότι τουλάχιστον οι μισοί από εμάς δεν θα κατέληγαν στο 6280..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ...μεγαλη διαφορα!!! Ρε σεις, δεν ειναι μεγαλο το 6270! ;) Τώρα τη φωτό τυχαία την έβαλες ή συμβολίζει τα προαναφερόμενα (ότι το 6270 γαμ.... ε, συγνώμη, πατάει το K750). :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 To 6270 ειναι απλα τεραστιο..Το μονο μειονεκτημα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Κλείνει εδώ το θέμα για το τι νούμερο παντόφλα είναι το 6270. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Ας εστιάσουμε στα ουσιώδη για να δω αν θα το πάρω τελικά ή θα περιμένω το 6280. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Τώρα τη φωτό τυχαία την έβαλες ή συμβολίζει τα προαναφερόμενα (ότι το 6270 γαμ.... ε, συγνώμη, πατάει το K750). :lol: Και αν το κ750 ειναι αντρας και ειναι ανασκελα ? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts