mobileboy Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Μόλις το πήρα και εγώ από ΠΛΑΙΣΙΟ Συνταγμα έχει άλλα 3 κουτιά σε καφέ χρώμα. Πόση ώρα να το βάλω για πρώτη φόρτιση και να το έχω κλειστό ή ανοιχτό ..??? Εγώ τ' αφήνω πάντα 10-12 ώρες κλειστό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Μόλις το πήρα και εγώ από ΠΛΑΙΣΙΟ Συνταγμα έχει άλλα 3 κουτιά σε καφέ χρώμα. Πόση ώρα να το βάλω για πρώτη φόρτιση και να το έχω κλειστό ή ανοιχτό ..??? ναι να το εχεις κλειστο και καλο ειναι να την αποφορτισεις πρωτα την μπαταρια.βαλτο για 8 ωρες αν και τελικα δεν ξερω αν προσφερει κατι στο να μενει το κινητο στο φορτιστη αφου δειξει οτι εχει φορτιστει πληρως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Στη Θεσσαλονίκη είναι πουθενά διαθέσιμο?... :shifty: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Είναι εύκολο να μας πει κάποιο από τα παιδιά τι περιορισμούς έχει στην ανταλλαγή αρχείων με άλλα κινητά? Δηλαδή λαμβάνει/στέλνει jpg, wav, mp3, 3gp, java apps? Ειλικρινά είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω, αν μπορείτε να κάνετε κάποιο test με άλλο κινητό θα σας ήμουν ευγνώμων, τουλάχιστον για τα mp3 και τις εικόνες... Pleaseeee! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Αν κάποιος ξέρει ή βρει site με θέματα για αυτό το μοντέλο ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Kαλοριζικο φιλε rostropol :cool: ,οταν το εξερευνησεις ,περιμενουμε ενα full review. :O Photos: http://img507.imageshack.us/img507/7249/nokia627010199aa.th.jpg http://img507.imageshack.us/img507/1530/nokia627010164sa.th.jpg More : http://www.mobile.si/album/showgallery.php?cat=1245 Μέχρι στιγμής αυτά που έγραψα καλύπτουν μεγάλο μέρος της αρχικής επαφής μου και συνεχίζοντας συμπληρώνω, Οταν η έκθεση είναι φορτωμένη με πολλά αρχεία και ειδικότερα η κάρτα μνήμης,διαπίστωσα ελάχιστη καθυστερήση(2-3 δεύτερα) στο άνοιγμα,φυσικό και γνώριμο χαρακτηριστικό πλέον αποδεκτό. Κατά την λήψη video υπάρχει δυνατότητα συνεχούς ενεργού φλάς,πολύ βολικό,και για χρήση φακού συνεπώς. Η λήψη φωτογραφίας με την υψηλότερη ανάλυση των 2 MP (1600 χ 1200) δέχεται ζουμ και καθυστερεί ελάχιστα 1-3 δεύτερα για την επισκόπηση της ληφθείσας εικόνας. Wallpapers στην οθόνη αναμονής μπαίνουν και μεγαλύτερης διάστασης από 240 χ 320 καθώς επίσης και κινούμενες .gif εικόνες. Στις κλήσεις άριστη ακουστική τόσο από το ακουστικό όσο και από τα δύο υπέροχα ηχεία,χωρίς παραμορφώσεις και "μπουκώματα",σωστής υψηλής έντασης και σίγουρα με εφέ 3D surround. Αυτά τα ολίγα από μένα,απότι είδα αρκετοί το αγοράσατε,καλορίζικο σε όσους το πήραν και αναμένουμε και τις δικές σας εντυπώσεις. Μπήκε το νερό στ΄αυλάκι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Είναι εύκολο να μας πει κάποιο από τα παιδιά τι περιορισμούς έχει στην ανταλλαγή αρχείων με άλλα κινητά? Δηλαδή λαμβάνει/στέλνει jpg, wav, mp3, 3gp, java apps? Ειλικρινά είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω, αν μπορείτε να κάνετε κάποιο test με άλλο κινητό θα σας ήμουν ευγνώμων, τουλάχιστον για τα mp3 και τις εικόνες... Pleaseeee! Φυσικά στέλνονται όλα εκτός από java .jar αρχεία.Δοκιμασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 kai as kanei kapoios upload mia foto me keimeno! :p Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 kai as kanei kapoios upload mia foto me keimeno! :p http://cgi.ebay.de/SUPER-MINI-Digital-Camera-NEU-Garantie-Rechnung_W0QQitemZ7567712849QQcategoryZ51540QQcmdZViewItem :rolleyes: Eντυπωσεις απο το μενου-ταχυτητα; Συχρονισμο με outlook; Media player; Μπορει να φτιαξει playlists; Τ9; :) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 kai as kanei kapoios upload mia foto me keimeno! :p Fotografies me gkomenes thes? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ολα καλα και ωραια,στο Πλαισιο που το ειδα παντως ειναι παντοφλα.Κριμα,μαλλον θα παω για 6111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Κατι αλλο πολυ σημαντικο. Ο τροπος που ανοιγοκλεινει τι αισθηση αφηνει; Φαινεται 'δεμμενο' η τριζει; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Συγγνώμη δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, μετρητή χρόνου κατά τη διάρκεια (και όχι στο τέλος) της κλήσης έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Fotografies me gkomenes thes? Fere alla kyrios ftiaxnome me keimena :lol: :lol: :lol: :lol: Ολα καλα και ωραια,στο Πλαισιο που το ειδα παντως ειναι παντοφλα.Κριμα,μαλλον θα παω για 6111 To fovomoun :( Alla re si eipame to 6111 einai xeirotero kai apo 6230i... eleos Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 posa mb einai h karta poy exei mesa? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Απο χρωματα μονο το μαυρο-καφε υπαρχει? Εχει έρθει κανένα άλλο? Παντως στη cosmote που ρωτησα δεν εχουν ιδέα για το ποτε θα το φερουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 posa mb einai h karta poy exei mesa? i karta einai 128MB se forma miniSD opos einai gnosto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Κατι αλλο πολυ σημαντικο. Ο τροπος που ανοιγοκλεινει τι αισθηση αφηνει; Φαινεται 'δεμμενο' η τριζει; αφηνει μια αρκετα καλη αισθηση τουλαχιστον προς το παρον..ειναι σαφως καλυτερη απο 7650...μοιαζει με d500,d600 Συγγνώμη δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, μετρητή χρόνου κατά τη διάρκεια (και όχι στο τέλος) της κλήσης έχει; αυτο ειναι πολυ σημαντικο και για μενα και δυστυχως απο νοκια μονο στο n90 το ειχα βρει.ουτε καν το n70 δεν το ειχε...οπως καταλαβαινεις φιλε μου ουτε το 6270 το εχει... απο κει και περα δικες μου εντυπωσεις:πολυ καλη οθονη,καταπληκτικα stereo ηχεια (ανωτερα απο d600,v903) και μαρεσε που μπορεις να βαλεις για screensaver βιντεακι!!!πρωτη φορα το κανει αυτο η νοκια!! Και κατι για οσους εχουν παρει το κινητακι.παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ ,στις ρυθμισεις των μηνυματων-μηνυματα κειμενου να βαλετε υποστιρηξη χαρακτηρων περιορισμενη γιατι αλλιως στελνει unicode μηνυματα με 70 χαρακτηρες και δεν σε ενημερωνει οτι χρεωνεσαι διπλα και τριπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 αυτο ειναι πολυ σημαντικο και για μενα και δυστυχως απο νοκια μονο στο n90 το ειχα βρει.ουτε καν το n70 δεν το ειχεολα τα s60 το εχουν, θελει μια ρυθμιση απλως. μεγεια σε ολους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ολα τα s60 το εχουν, θελει μια ρυθμιση απλως. μεγεια σε ολους :) αν και ασχετο post δεν το εχουν ολα τα s60 φιλε μου...καποια ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 αν και ασχετο post δεν το εχουν ολα τα s60 φιλε μου...καποια ισως... τελειως ασχετο αλλα ενταξει:p(απο το 6600 και μετα το εχουν). να ρωτησω, καποια εμφανη διαφορα η νεα εκδοση των series40 απο τα προηγουμενα υπαρχει; και μονο το μενου βεβαια, δεν ειναι λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ... και μαρεσε που μπορεις να βαλεις για screensaver βιντεακι!!!πρωτη φορα το κανει αυτο η νοκια!! 6230i :p Πολυ θετικο το οτι εχει καλη αισθηση στο "ανοιγοκλεισμα" παντως. Ταχυτητα μενου; Σε συγκρηση με αλλα νοκια; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Και κατι για οσους εχουν παρει το κινητακι.παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ ,στις ρυθμισεις των μηνυματων-μηνυματα κειμενου να βαλετε υποστιρηξη χαρακτηρων περιορισμενη γιατι αλλιως στελνει unicode μηνυματα με 70 χαρακτηρες και δεν σε ενημερωνει οτι χρεωνεσαι διπλα και τριπλα Συνεπώς έχει το πρόβλημα του Unicode και των 70 χαρακτήρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος που το εχει; Χρεωνει 2ο μνμα καθε 70 χαρακτηρες; :cry: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Συνεπώς έχει το πρόβλημα του Unicode και των 70 χαρακτήρων... εάν βάλεις όμως τη ρύθμιση για περιορισμένους χαρακτήρες δε στέλνει κανονικά 160;; Επομένως δεν έχει κανενα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts